Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. szeptember 2., hétfő 8:29

Realista24 írta:Ma még lelép Kaká, Özil és Khedira. 22 és éjfél között mozgalmas lesz az élet Madridban. :mrgreen:
ne, ilyeneket addig ne amíg nem hivatalos, még beleélem magam hogy ez a falafelárus zohan-imitátor elhúz innen. legszebb nap lenne ha megtörténne, a nyár legjobb igazolása, iscot, balet, mindenkit beleértve. :D

ha meg még kaká és özil is menne, suárez meg jönne akkor még holnap is piálni fogok munkában :lol:

de ez sajna nem a fifa 14, úgysem fog ennyi minden pikk-pakk történni.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 8:24

Persze, hogy van; mint ahogy a hírek szerint csupán maga a játékos hiúsíthatja meg a transzfert (akinek a szándéka egyelőre ismeretlen, vagy la.is elégé homályos és ellentmondó)! Szerintem bármi megeshet; a nyilatkozata (és egy minden fronton esélytelen Arsenal) miatt nálam azért most reggel még mindig 60% az esélye, hogy marad és csak 40%, hogy távozik!
hát nem tudom madridronie, lehet igazad van, azért este már elég komoly tárgyalásokról írtak, szóval kétlem, hogy Mesut bármiben is gátolná az ügyet, ráadásul eddig csak olyan hírt olvastam, hogy tényleg távozni szeretne. Az is lehet, hogy a nyilatkozata óta történt valami, fogalmam sincs. Este még jöttek olyan hírek (amiknek a valóságtartalmát továbbra sem tudom), hogy a Punto Pelota szerint a Manchester soha nem is tett ajánlatot Özilért, míg egy másik forrás (azt hiszem Cadena Ser volt)szerint az Arsenal, a MU is harcban volt Özilért, azonban míg az Arsenalban 7 milliós fizut kínáltak neki, addig a MU-nál csak ötöt. Volt szó még a PSG-ről, de elvileg ezt a lehetőséget a játékos visszautasította.
But he is a good boy...

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 2., hétfő 8:16

madridronie írta:A kezdő 11 bivaly: Casillas/D. López; Arbeloa, Varane/Pepe, S. Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Isco; Bale, Cristiano, Benzema

Ugyanakkor a támadószekció másodvonala, hát .......
Mondjuk jobboson én Carvajalt nyomatnám. Matt írta tegnap, hogy Arbeloa jobb. Egyetértek vele, viszont szerintem csak egyelőre. És nincs akkora különbség köztük, hogy nagy érvágás legyen a 17es kihagyása Carvajal javára. Utóbbiban ugyanis van potenciál, míg Arbeloa csak öregebb lesz, és gyengébb, ahogy az elmúlt másfél év is folyamatos gyengülést mutat, addig Daniel fejlődni fog, hozzászokni a légkörhöz, beilleszkedni a csapatba, legyőzni a paráit. Én őt játszatnám ezek miatt, és hogy ezeket elősegítsük.
Bivaly a kezdő, és bivaly minden sor padja is. Kapusoknál nem kérdés. A védelem is, bár Coentraoval végül nem tudom mi lesz. Ugye Carlo azt mondta marad, addig viszont biztosra vehető volt, hogy távozik. Kp is kellően mély. (Bár onnan egy inkább védekező arc azért hiányzik szerintem.) Egyedül a támadó szekció. De ott meg Bale, és CR nem hiszem, hogy sokat le lesz kapva, vagy túl sokszor kihagyva a kezdőből. Tegnap is Benzema lett lehozva, de nem vagyok bent biztos, hogy szarabb volt CR-nél. A gólja ellenére szerintem ő tegnap gyenge volt. Persze mindig benne van az újabb, és újabb találat. Így teljesen jogos, hogy végig kapja a 90 perceket, nem is ezzel akarok vitatkozni.

madridronie írta:Ami egyértelműnek látszik, hogy ha Özil megy akkor Khedira sem marad sokáig és hamar követheti barátját; az AS szerint jelenleg ő is fontolgatja az ajánlatait és könnyen meglepetést okozhat még ma esete ő is.
Mi lesz ma?? Ohóó! :mrgreen: :lol: Remélem erre estefele lehet majd inni egyet.
Khediráért is sokat kaphatunk még szerintem. 20-25 körül biztos. Csak ekkor meg megint az a baj, amit fentebb írtam. Védekezőbb arc csak a brazil lesz, de ő sem kimondottan az. Na majd meglátjuk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 8:13

valaki dobjon már egy olyan linket, ahol folyamatos frissítéssel írkálják az utolsó 24óra átigazolási híreit, illetve a maradék szűk 16óráét. :mrgreen:
http://www1.skysports.com/transfer-centre/clockwatch
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 2., hétfő 8:12

valaki dobjon már egy olyan linket, ahol folyamatos frissítéssel írkálják az utolsó 24óra átigazolási híreit, illetve a maradék szűk 16óráét. :mrgreen:

és most elkezdek bale videókat nézni. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 8:11

legszebb real madridos nyaram lenne, ha a két németet a favágó után elpasszolnánk!!! :salute: :mrgreen:
ez akkora csoda lenne, ez túl szép, hogy igaz legyen.
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 8:03

khedira is lép? :shifty:
Én is csak ezt olvastam egyelőre:
Ami egyértelműnek látszik, hogy ha Özil megy akkor Khedira sem marad sokáig és hamar követheti barátját; az AS szerint jelenleg ő is fontolgatja az ajánlatait és könnyen meglepetést okozhat még ma esete ő is.
Két dolgot tudok elképzelni. Vagy tényleg lépni akarnak, mert félnek a kevesebb játéklehetőségtől, és ugye VB év van. Vagy pedig Pérezék akarják visszahozni egy kicsit Bale árát, és próbálják elnyomni Özilt valakinek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 2., hétfő 8:01

Realista24 írta:Ma még lelép Kaká, Özil és Khedira. 22 és éjfél között mozgalmas lesz az élet Madridban. :mrgreen:
khedira is lép? :shifty:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 7:55

Ma még lelép Kaká, Özil és Khedira. 22 és éjfél között mozgalmas lesz az élet Madridban. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 7:49

de totál megértem petiamadridista álláspontját is. Nagyon jó keretünk van, mély, sok variációs lehetőséget tartalmaz, brutál kezdő, brutál paddal.
Erről van szó; ezért kardoskodtam azért +1 évéért én is. Hozzáteszem a spanyol vélemények (okosabbja) is megoszlanak; valaki eladná, míg mások megtartanák a török-németet.
Özil távozásával igazából előre marad cserének di María, Jesé, és Morata.
Na ez az, ami nekem is nagyon bántja a szemem (mert ez bizony számomra baromi gyengus, Morata helyett la. egy minőségi ember innen hiányzik)! :-* A kezdő 11 bivaly: Casillas/D. López; Arbeloa, Varane/Pepe, S. Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Isco; Bale, Cristiano, Benzema

Ugyanakkor a támadószekció másodvonala, hát ....... :ozil: :-*
Y a lo mejor Özil no es el único. Su compatriota Khedira podría ser una baja sorpresa de última hora. Estudia ofertas ya que está molesto con su nuevo papel en el equipo: ha pasado de ser indiscutible con Mourinho a tener la competencia del brasileño Casemiro...
Ami egyértelműnek látszik, hogy ha Özil megy akkor Khedira sem marad sokáig és hamar követheti barátját; az AS szerint jelenleg ő is fontolgatja az ajánlatait és könnyen meglepetést okozhat még ma esete ő is.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 2., hétfő 7:24

Az a 45-50 milla igazán csábító, és egyáltalán nem hullajtanék érte könnyeket, főleg, hogy nagyon helye sincs a mostani szerkezetben (viszont kényszerhelyzetben, ha nagyon muszáj lehetne csinálni neki, egy szerkezetváltással), de totál megértem petiamadridista álláspontját is. Nagyon jó keretünk van, mély, sok variációs lehetőséget tartalmaz, brutál kezdő, brutál paddal. Özil távozásával igazából előre marad cserének di María, Jesé, és Morata. Azért ez már nem annyira brutális. Egy jó mindenképp származik ebből, Jesé eggyel feljebb lépett (magyarul eggyel kevesebb ember van előtte), több lehetősége marad. (Persze, akik nincsenek belepistulva a saját nevelésbe, azoknak ez nem szempont). Fontos még az is, hogy jövőre erősen kétlem, hogy ennyit kapnánk érte. És ez rengeteg pénz. Jövőre, egy 20-25 millióval kevesebb lenne az értéke, ez biztos. Hát én nem adnék ki ennyit egy évre ezért az Özilért. Szóval nem egyszerű kérdés ez. Vannak pro-kontrák bőven.
Én az eladás felé hajlok. A pénz, és az, hogy nincs helye igazából abban a felállásban, amit idén eddig játszunk, az azért nyomós érv, mindkettő.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 6:40

Tárgyalások vannak, ezt már szinte mindenhol megerősítették és több helyen is írtak megegyezést. Szóval lehet, hogy nem lesz belőle semmi, de biztos van susmorgás a háttérben.
Persze, hogy van; mint ahogy a hírek szerint csupán maga a játékos hiúsíthatja meg a transzfert (akinek a szándéka egyelőre ismeretlen, vagy la.is elégé homályos és ellentmondó)! Szerintem bármi megeshet; a nyilatkozata (és egy minden fronton esélytelen Arsenal) miatt nálam azért most reggel még mindig 60% az esélye, hogy marad és csak 40%, hogy távozik!
Én nem adnám el.
most még nem.
Gondoljunk bele, megint lehet úgy árunk, mint Robben vagy Sneijder kapcsán..
Kapjon még egy évet, aztán mehet.
De nem akarom, azt látni, hogy pl Isco besül, aztán nincs más a helyén..
legyen egy biztosíték mögötte.
Özil meg próbáljon küzdeni egy picit a helyéért.

(most ezt nem azért írom, mert.. nekem kedvencem lenne, mert erről szó sincs, abszolúte de nem az, hanem csak inkább menjen a klub a tutira most..)
Egyetértek; bennem is ez van, de ez már-már túl szép lenne, hogy igaz legyen! :roll: Meglátjuk; ha menni akar, akkor nincs miről beszélni (a renoméjából nálam is sokat veszít), ha viszont Robben, Sneijder módjára "elküldik" és nem forgatják vissza az érte kapott pénzt ésszerűen (akár Suárez, akár plusz egy minőségi ember a középpálya közepére) + helyette inkább marad a 3 év alatt (2 hónapot) jól, kimagaslóan teljesítő (egyébként inkább tényleg flop) Di María, akkor azért egy picit szomorú leszek ...
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 2., hétfő 2:20

Én nem adnám el.
most még nem.
Gondoljunk bele, megint lehet úgy árunk, mint Robben vagy Sneijder kapcsán..
Kapjon még egy évet, aztán mehet.
De nem akarom, azt látni, hogy pl Isco besül, aztán nincs más a helyén..
legyen egy biztosíték mögötte.
Özil meg próbáljon küzdeni egy picit a helyéért.
(most ezt nem azért írom, mert.. nekem kedvencem lenne, mert erről szó sincs, abszolúte de nem az, hanem csak inkább menjen a klub a tutira most..)

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 2:03

Faust írta:Az Arsenal drukkerek nagyrésze szerintem egyetlen Madrid meccset nem látott, max BL találkozót, elvétve. Rom7ooo videók alapján még akár Khediráért is visonganának, vihetik őt is nyugodtan. :lol:

A nyilatkozata miatt szerintem is kamu ez az átigazolási pletyka, de ha valóban azért lelépne, mert versenytársa akadt, és nem fix kezdő...akkor menjen is, mert semmi helyett is (ilyen hozzáállással máshol sem szerintem, de ez részletkérdés).
Tárgyalások vannak, ezt már szinte mindenhol megerősítették és több helyen is írtak megegyezést. Szóval lehet, hogy nem lesz belőle semmi, de biztos van susmorgás a háttérben.
But he is a good boy...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 2., hétfő 1:45

Nem értem mit kell mindent az utolsó pár napra hagyni, de tényleg...mint a tanulók, a beadandót az előző éjjel rántják össze, előtte meg lógatták a pöcsüket hetekig.

Özil-t valahol sajnálom, az elején azt hittem hosszú távú kedvenc lesz, nagyon elegáns játékosnak tűnt, akinek minden meccsen van 3-4 olyan labdaérintése, mozdulata, amiért érdemes nézni a tv-t. Aztán mostanra ez leredukálódott havi 2 mozdulatra. Pedig az a bemutató év az nagyon korrekt volt egy olyan idős gyerektől, de sajnos megrekedt azon a szinten, nem tudott szintet lépni, csak lustább lett valószínűleg, meg talán az arc is erősen megnőtt.Több lehetett volna belőle itt, ha tényleg 50 körül adnak érte, ráadásul nem is vetélytárs, akkor adjuk el.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. szeptember 2., hétfő 1:44

Az Arsenal drukkerek nagyrésze szerintem egyetlen Madrid meccset nem látott, max BL találkozót, elvétve. Rom7ooo videók alapján még akár Khediráért is visonganának, vihetik őt is nyugodtan. :lol:

A nyilatkozata miatt szerintem is kamu ez az átigazolási pletyka, de ha valóban azért lelépne, mert versenytársa akadt, és nem fix kezdő...akkor menjen is, mert semmi helyett is (ilyen hozzáállással máshol sem szerintem, de ez részletkérdés).

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 1:35

El Unico írta:Gyerekek,az Arsenal és szurkolóik ünnepelnek,hogy megszerezték/megszerzik Özilt... most már biztos,hogy a legtöbb Madrid drukker alulértékelte Özilt.
Azért örülnek mert nagy a hypeja és látnak pár statot. Azt már nem,hogy ténylegesem milyen.
Én nem tudom mit csinálok magammal ha Arsenalos lesz. Inkább teljesedjen ki a MUba. Az se érdekelne. Amúgy se fontos. Cazorlat én jobbnak gondolom (pár embertől kapok,de láttam elégszer),és Rosicky tökéletes csere. Szélső,csatár és vkp kéne inkább. (Song de jó is lenne... )
Draxlerről is olvastam. Na neki örülnék. Fiatal,nagy tehetség,balszélső. Megfelelő
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 0:27

Bale Madridban:

https://pbs.twimg.com/media/BTHA3KFCQAANrhZ.jpg
But he is a good boy...

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 2., hétfő 0:22

Gascoigne írta:
Csabi írta:http://www1.skysports.com/football/news ... mesut-ozil
az angolok elcsöppennek öziltől. 50 misit simán ki lehet hozni a mu-ból, de még az arsenalból is.
Ezek a kommentek az Arsenal&MU szurkolóktól...komolyan elbizonytalanodom, hogy nem én voltam-e vak végig? :D
Én várhattam így annak idején Zizout. :)
Jól pofára esnek majd szegények. :)

Mellesleg az Arsenalnak teljesen felesleges lenne. Wilshere, Ramsey, Cazorla zsenik mind. Ék kellene nekik meg vkp. Szerintem.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 2., hétfő 0:15

R.M.C.F írta:Suarez kiszorítaná benzemát, mert jóval góléhesebb játékos,akit oldalról cr és bale ha megtámogat,akkor nincs irgalom.
CR sztem inkább magát támogatja. Ő meg a támogatás... :mrgreen:

Vissza: