madridronie írta:A kezdő 11 bivaly: Casillas/D. López; Arbeloa, Varane/Pepe, S. Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Isco; Bale, Cristiano, Benzema
Ugyanakkor a támadószekció másodvonala, hát .......
Mondjuk jobboson én Carvajalt nyomatnám. Matt írta tegnap, hogy Arbeloa jobb. Egyetértek vele, viszont szerintem csak egyelőre. És nincs akkora különbség köztük, hogy nagy érvágás legyen a 17es kihagyása Carvajal javára. Utóbbiban ugyanis van potenciál, míg Arbeloa csak öregebb lesz, és gyengébb, ahogy az elmúlt másfél év is folyamatos gyengülést mutat, addig Daniel fejlődni fog, hozzászokni a légkörhöz, beilleszkedni a csapatba, legyőzni a paráit. Én őt játszatnám ezek miatt, és hogy ezeket elősegítsük.
Bivaly a kezdő, és bivaly minden sor padja is. Kapusoknál nem kérdés. A védelem is, bár Coentraoval végül nem tudom mi lesz. Ugye Carlo azt mondta marad, addig viszont biztosra vehető volt, hogy távozik. Kp is kellően mély. (Bár onnan egy inkább védekező arc azért hiányzik szerintem.) Egyedül a támadó szekció. De ott meg Bale, és CR nem hiszem, hogy sokat le lesz kapva, vagy túl sokszor kihagyva a kezdőből. Tegnap is Benzema lett lehozva, de nem vagyok bent biztos, hogy szarabb volt CR-nél. A gólja ellenére szerintem ő tegnap gyenge volt. Persze mindig benne van az újabb, és újabb találat. Így teljesen jogos, hogy végig kapja a 90 perceket, nem is ezzel akarok vitatkozni.
madridronie írta:Ami egyértelműnek látszik, hogy ha Özil megy akkor Khedira sem marad sokáig és hamar követheti barátját; az AS szerint jelenleg ő is fontolgatja az ajánlatait és könnyen meglepetést okozhat még ma esete ő is.
Mi lesz ma?? Ohóó!
Remélem erre estefele lehet majd inni egyet.
Khediráért is sokat kaphatunk még szerintem. 20-25 körül biztos. Csak ekkor meg megint az a baj, amit fentebb írtam. Védekezőbb arc csak a brazil lesz, de ő sem kimondottan az. Na majd meglátjuk.