Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Na, Özil lehet még is marad, Arsenal fórumon olvastam, hogy akár kölcsönbe is megszereznék ha nem akar véglegesen távozni a német a Real Madrid-tól.
Suarez meg nem fog jönni, teljesen felesleges álmodozni róla, ha Özil vagy Di Maria lép az csak azért lesz mert nem akarunk 100 millió eurós veszteséggel zárni a szezont.
Suarez meg nem fog jönni, teljesen felesleges álmodozni róla, ha Özil vagy Di Maria lép az csak azért lesz mert nem akarunk 100 millió eurós veszteséggel zárni a szezont.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az a videó megvan, amikor Bale-t várják és Drenthe száll ki a kocsiból?videó a marca-n.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Volt, júliusban. Simán megeshet, hogy a Real jegelte a transzfert, mert Levy hajlamot mutatott a tárgyalásokra, de nemrég voltak olyan hírek, hogy Ancelotti Morata teljesítményét látva kért egy új csatárt, Özil eladása után pénz is lenne rá, a Liverpool meg 40-45 millióért simán eladná, csak nem a PL-en belül. Wenger is utalt rá, hogy Suarez nem őket választotta, kétlem, hogy a Liverpoolra utalt. Ezután tett ajánlatot Benzemáért. Talán reménykedett benne, hogy a francia eljátszik a távozás gondolatával. Csak hát karim egy igazi madridista, ellentétben...NathanBarley írta:Suarezt pedig szerintem nem fogjuk leigazolni ma, annak már lett volna "előszele" a sajtóban.
Merci Zizou!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Na most akkor döntsék már el.hétfő, 09:08
Annak ellenére, hogy Pérez mindenben megállapodott az Arsenal csapatával Özil átigazolását illetően, könnyen lehet, hogy nem vált klubot a játékost. A Marca szerint Özil ugyanis úgy döntött, hogy Madridban kíván maradni, ezért mégsem fogadja el az angol klub ajánlatát.
Egyébként Cheryshev akkor lép a Sevillába? Hivatalos az már, vagy csak bulvár dolog egyelőre?
Megértük. Ingyé' volt, azt tudni?mohaola írta:Hivatalos: Kaká a Milan-é
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2013. szeptember 2., hétfő 9:15-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
bél tegnap éccaka indult el északról, hajnali 2-kor már csekkolt be a szállodában madridban, videó a marca-n.
bemutatás ma 13:00-kor. full stadion biztos nem lesz, mint céronaldo esetében, de azért lesznek pár ezren.
özilt adjuk el a gecibe pls!!!!
közben kakáról megegyezett a milány és a madrid.
bemutatás ma 13:00-kor. full stadion biztos nem lesz, mint céronaldo esetében, de azért lesznek pár ezren.
özilt adjuk el a gecibe pls!!!!
közben kakáról megegyezett a milány és a madrid.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ahogy már többen leírták: DM, Jesé, Morata kevés. Főleg, hogy Morata nem szint és Jesé sincs még készen arra, hogy a Realon lendítsen egy komoly meccsen. Igazolni viszont nem fogunk már, ez 100%. Max Siquerat ha Coentrao lelép.
Az Özil transzfer logikus abból a szempontból, hogy tényleg fele ennyiért tudna elmenni jövőre, így meg nettó haszonnal adjuk el. Ugye 15 milláért vettük, meg 3 éven keresztül 5 misi fizú, az 30 milla, és van rajta 20 millió haszon... És még az eladott mezeket nem is számoltuk... Szóval ez az év üzlete lenne, az 100%.
Az Özil transzfer logikus abból a szempontból, hogy tényleg fele ennyiért tudna elmenni jövőre, így meg nettó haszonnal adjuk el. Ugye 15 milláért vettük, meg 3 éven keresztül 5 misi fizú, az 30 milla, és van rajta 20 millió haszon... És még az eladott mezeket nem is számoltuk... Szóval ez az év üzlete lenne, az 100%.
-
Hivatalos: Kaká a Milan-é
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nemcsak és kizárólagos; de a Sneijder, Robben buli után azért óvatosan bánnék az ilyen kijelentésekkel!Nem hiszem, hogy a vezetőség sara ez az Özil dolog.
A kulcsszó a "szinte"; világos volt, hogy amíg Bale nincs meg, addig eladás sem lesz (biztos, ami biztos alapon); a biznisz meg csak múlt héten a walesi lázadása után (addig a Tottenham sem pótolta közvetlenül senkivel) ért a finisbe (lezárulni pedig a hírek szerint csak pénteken zárult le)! Plusz Özil pénteki nyilatkozata sem épp erre utalt, de "sanszos", hogy mosolyogva hazudott az emberek és a szurkolók pofájába (ha így van emberileg tényleg 0) ...Akkor már rég intézkedtek volna, nem az utolsó pillanatra hagyták volna, hiszen Bale érkezése szinte biztos volt
Ezt viszont nagyon adom.Vesztes mentalitás, az ide nem kell.
Ennyi; Carlo a kettőjük közül inkább Di María mellett tette le a voksát (valakit meg el kell adni); ami jelen körülmények közt abszolút érthető, nálam viszont továbbra is kérdés, hogy hosszútávon is jó döntés-e az argentin!? Ami pedig Mesutot illeti sajnos ebben vastagon benne van ő is és ez az elkényelmesedett attitűd, ami úgy néz ki, hogy elégé sokba kerülhet neki, mert az Arsenal (b@zzeg de miért pont abba a loser csapatba) egy óriási visszalépés lesz számára minden tekintetben!Hát az előszezonban mutatott teljesítmény alapján teljesen jó döntés. Egyetértek Ancelottival.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. szeptember 2., hétfő 9:10-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gondolom Özil át értékelte a helyzetét és azért is döntött így ahogy... Mivel jött Bale jobboson nem nagyon fog játszani, mert oda még van 1 DM aki kezdi magát összeszedni + akár még Jesé is... Iscoval meg, ha történik valami akkor van oda 1 Modric vagy akár DM is. Modric helyére pedig van 1 Casemiro vagy Illarramendi és így nem vág minket földhöz, ha távozik, de ettől független én kedveltem a tagot... Viszont, ha ő nem képes hajtani a kezdőért akkor innentől nincs miről beszélni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Géci 2013. szeptember 2., hétfő 9:08-kor.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én is így látom. SZerintem Benzema full jó, és az is lesz. Suarezzel szemben ezért én inkább valakit Benz mögé preferálnék. Aztán ha úgy alakul, jövőre jöhetne az Uru.primrose írta: Én őszintén szólva meglepődtem, hogy az előszezon és az első bajnoki meccsek után ismét előtérbe került a csatárkérdés, én teljesen megvagyok elégedve Benzemaval.
De kétlem, hogy ma már lesz érkező. Szerintem ennyi volt.
Háát igen, igazat beszélsz. Igazából nem lenne életveszély, ha Maríának, vagy Jesének kellene beugrani, akár több (1 max 2 hónap) meccs erejéig is (persze ilyen féléves sérülésekre rossz gondolni is, még megfelelő pótlással is), a baj inkább az ebben az esetben lévő cserelehetőségek gyakorlatilag nulla.madridronie írta: eltiltás, sérülés
Igen. Így látom, így gondolkodom én is.Anthony írta:De mindenképpen ez az év ilyen utolsó esély Benzemának véleményem szerint.
Azért a klotyón csak nem húzzák le. Mindenképp hasznos lesz az. Ha nem is idén, akkor jövőre. Vagy a stadionba, de ebben az esetben meg az szabadul fel jövőre, amit amúgy a stadionba nyomattunk volna. Szerintem nem akkora vész az, ha nem most rögtön játékosba fektetik be.és nem forgatják vissza az érte kapott pénzt ésszerűen
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én már nyár eleje mondom, hogy sokan vagyunk ott a kp. támadó részlegében..
Egyébként amilyen árak röpködtek noname játékosokra a nyáron Özil ára egészen reális, 45-50.
Szerintem mehet nyugodtan, ott van helyette Isco, és Modric is tud/fog ott játszani, mert ha felépül Xabi és Illara, akkor egy sorral hátrébb meg rengetegen lesznek.
A széleken meg Di Maria és Jesé elég kell legyen pótléknak, de ha marad Coentrao, akkor ő vagy Marcelo is tudnak ott játszani (nem ideális, de szükség esetén ez is egy megoldás).
Suarez még valóban jó lenne, de egyrészt bíznak Benzemában Zidane-ék, másrészt azért több pénzt nem hinném, hogy szeretnénk költeni: most -95 milliónál tartunk, ha elmegy Özil, akkor ez olyan -50 lesz, ami nem is rossz mérleg szerintem. És ha bejönnek az igazolásaink, akkor jövőre Khedira is mehet, ami megint csak bevétel.
De mindenképpen ez az év ilyen utolsó esély Benzemának véleményem szerint.
Egyébként amilyen árak röpködtek noname játékosokra a nyáron Özil ára egészen reális, 45-50.
Szerintem mehet nyugodtan, ott van helyette Isco, és Modric is tud/fog ott játszani, mert ha felépül Xabi és Illara, akkor egy sorral hátrébb meg rengetegen lesznek.
A széleken meg Di Maria és Jesé elég kell legyen pótléknak, de ha marad Coentrao, akkor ő vagy Marcelo is tudnak ott játszani (nem ideális, de szükség esetén ez is egy megoldás).
Suarez még valóban jó lenne, de egyrészt bíznak Benzemában Zidane-ék, másrészt azért több pénzt nem hinném, hogy szeretnénk költeni: most -95 milliónál tartunk, ha elmegy Özil, akkor ez olyan -50 lesz, ami nem is rossz mérleg szerintem. És ha bejönnek az igazolásaink, akkor jövőre Khedira is mehet, ami megint csak bevétel.
De mindenképpen ez az év ilyen utolsó esély Benzemának véleményem szerint.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Egyetértek, én is nagyon csípem, és tényleg fantasztikus, valószínűleg ez az igazolás nem tenne jót Benzemanak. Lehet most önző leszek, de én még várnék ezzel az igazolással egy évet. Most teljesen adottak a feltételek, hogy Benzema kihozza magából a maximumot. Ha ezt kitudja, akkor a legjobbja a posztján. Én őszintén szólva meglepődtem, hogy az előszezon és az első bajnoki meccsek után ismét előtérbe került a csatárkérdés, én teljesen megvagyok elégedve Benzemaval. Rúgott két gólt, adott két gólpasszt három meccsen. A játéka valóban lehetne veszélyesebb, de szerintem idő, míg beleszokik a rendszerbe, Ronaldo is kevesebbszer került helyzetbe mindez idáig. Mindezeken túl, a külföldi oldalakon is egyetértenek abban, hogy egész egyszerűen nincs idő már egy Suarez féle transzfer véghezvitelére.Suárez érkezése pedig nagyon jó lenne. Fantasztikus játékos. Benzemához hasonlóan szélről beindulva is erős, így Özil távozását meg sem éreznénk.
És igaza is van Carlonak, de a dagadt spanyolok a páholyba ezt sosem fogják megérteni. Se a Casillas ügyet, se mást.Erre a füttyszóra Carlo válaszolt, lásd az aláírásomban.
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Azt kell hogy mondjam, hogy annyire nem sajnálnám, ha Özil eligazolna. Nagyon demotivált mostanában, sokat hisztizett a pályán, teljesen jogosan padozik. Remélem jó helyre igazol és újra a régi lesz.primrose írta:Sport Witness szerint a Real Özilt választotta eladásra, Di Mariaval szemben. Írnak továbbá Benzemaról is, hogy ismét kifütyülték, és a nézők lustának gondolják. Ez az ismételten előforduló eset hozta előtérbe Suarezt.
Suarezt pedig szerintem nem fogjuk leigazolni ma, annak már lett volna "előszele" a sajtóban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erre a füttyszóra Carlo válaszolt, lásd az aláírásomban.Írnak továbbá Benzemaról is, hogy ismét kifütyülték, és a nézők lustának gondolják. Ez az ismételten előforduló eset hozta előtérbe Suarezt.
Özil és DM közül én is a németet küldeném el, bármennyire furcsa is ezt leírni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem hiszem, hogy a vezetőség sara ez az Özil dolog. Akkor már rég intézkedtek volna, nem az utolsó pillanatra hagyták volna, hiszen Bale érkezése szinte biztos volt. Hamarabb Özil, talán apuka nyomására, futamodott meg az első erősebb konkurenciától. Vesztes mentalitás, az ide nem kell. Logikus következtetés, hogy ha az utolsó pillanatban merül fel egy játékos távozása, az inkább a játékos akarata.
Suárez érkezése pedig nagyon jó lenne. Fantasztikus játékos. Benzemához hasonlóan szélről beindulva is erős, így Özil távozását meg sem éreznénk.
Suárez érkezése pedig nagyon jó lenne. Fantasztikus játékos. Benzemához hasonlóan szélről beindulva is erős, így Özil távozását meg sem éreznénk.
Hát az előszezonban mutatott teljesítmény alapján teljesen jó döntés. Ebben a mindenki mindenhol feltűnik stílusban sokkal hasznosabb egy gyors, sokat melózó, védekezni nem rest szélső. Egyet értek Ancelottival.Sport Witness szerint a Real Özilt választotta eladásra, Di Mariaval szemben. Írnak továbbá Benzemaról is, hogy ismét kifütyülték, és a nézők lustának gondolják. Ez az ismételten előforduló eset hozta előtérbe Suarezt.
Közben Ernesto Bronzetti is megerősítette, hogy Bale 91,2 millió euróért lett megvásárolva.
Merci Zizou!
-
Sport Witness szerint a Real Özilt választotta eladásra, Di Mariaval szemben. Írnak továbbá Benzemaról is, hogy ismét kifütyülték, és a nézők lustának gondolják. Ez az ismételten előforduló eset hozta előtérbe Suarezt.
Közben Ernesto Bronzetti is megerősítette, hogy Bale 91,2 millió euróért lett megvásárolva.
But he is a good boy...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A kapusposzt, illetve a védelem teljesen rendben van, ahogy mondod; ugyanakkor előrébb tartom, "hogy a ha Özilt Robben, Sneijder módjára "elküldik" és nem forgatják vissza az érte kapott pénzt ésszerűen (akár Suárez, akár plusz egy minőségi ember a középpálya közepére) akkor azért egy picit szomorú leszek ..."Bivaly a kezdő, és bivaly minden sor padja is. Kapusoknál nem kérdés. A védelem is, bár Coentraoval végül nem tudom mi lesz. Ugye Carlo azt mondta marad, addig viszont biztosra vehető volt, hogy távozik. Kp is kellően mély. (Bár onnan egy inkább védekező arc azért hiányzik szerintem.)
Az egy dolog, hogy alapból normál esetben nem lesznek lekapva; ami engem ezzel kapcsolatban inkább zavar, hogy egy eltiltás, sérülés (akár egy komolyabb is) akármikor benne van és sem Karim, sem pedig Bale (előszezon nélkül pláne érdekes) nem egy acélember ilyen szempontból, sajnos egyáltalán nem ismeretlen számukra a maródiság (csere Di María dettó)!Egyedül a támadó szekció. De ott meg Bale, és CR nem hiszem, hogy sokat le lesz kapva, vagy túl sokszor kihagyva a kezdőből.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ne, ilyeneket addig ne amíg nem hivatalos, még beleélem magam hogy ez a falafelárus zohan-imitátor elhúz innen. legszebb nap lenne ha megtörténne, a nyár legjobb igazolása, iscot, balet, mindenkit beleértve.Realista24 írta:Ma még lelép Kaká, Özil és Khedira. 22 és éjfél között mozgalmas lesz az élet Madridban.
ha meg még kaká és özil is menne, suárez meg jönne akkor még holnap is piálni fogok munkában
de ez sajna nem a fifa 14, úgysem fog ennyi minden pikk-pakk történni.
-
hát nem tudom madridronie, lehet igazad van, azért este már elég komoly tárgyalásokról írtak, szóval kétlem, hogy Mesut bármiben is gátolná az ügyet, ráadásul eddig csak olyan hírt olvastam, hogy tényleg távozni szeretne. Az is lehet, hogy a nyilatkozata óta történt valami, fogalmam sincs. Este még jöttek olyan hírek (amiknek a valóságtartalmát továbbra sem tudom), hogy a Punto Pelota szerint a Manchester soha nem is tett ajánlatot Özilért, míg egy másik forrás (azt hiszem Cadena Ser volt)szerint az Arsenal, a MU is harcban volt Özilért, azonban míg az Arsenalban 7 milliós fizut kínáltak neki, addig a MU-nál csak ötöt. Volt szó még a PSG-ről, de elvileg ezt a lehetőséget a játékos visszautasította.Persze, hogy van; mint ahogy a hírek szerint csupán maga a játékos hiúsíthatja meg a transzfert (akinek a szándéka egyelőre ismeretlen, vagy la.is elégé homályos és ellentmondó)! Szerintem bármi megeshet; a nyilatkozata (és egy minden fronton esélytelen Arsenal) miatt nálam azért most reggel még mindig 60% az esélye, hogy marad és csak 40%, hogy távozik!
But he is a good boy...