Premier League
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Valaki küldjön már nekem egy streamet a Pool-MU meccsre, mert eltűnt a tuti oldalam... Fél órája google-val dolgozok, de sehol egy működő...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
elobb morata most kante...Preliminary testing has concluded that Kante has suffered a severe grade III hamstring tear. Kante ruled out until 2018. (via @lequipe) #CFC
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Morata hat hét off elvileg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
de azt mondom hogy azért mert van tekintélyük az angol bíróknak nem azt jelenti hogy jó bírók.
tehát ilyen irányban nincs összefüggés. fordítva igen, úgy van, ha jó a bíró akkor tisztelik a játékosok is de ez ritka mint a fehér holló. alap felállás az hogy vannak a kevésbé rossz bírók, a rossz bírók és a spanyol bírók.
tehát ilyen irányban nincs összefüggés. fordítva igen, úgy van, ha jó a bíró akkor tisztelik a játékosok is de ez ritka mint a fehér holló. alap felállás az hogy vannak a kevésbé rossz bírók, a rossz bírók és a spanyol bírók.
-
- Kedvenc játékosaid: Kroos, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: RMCF
BBeno írta:az hogy van tekintelyuk es hogy jo birok az ket kulon dolog. hibaznak az angolok is eleget. de nem vedeni akarom a spanyolokat ezzel. ok raszolgaltak hogy nulla tekintelyuk legyen mert egyszeruen a legrosszabb birok a top bajnoksagok kozul.
Akkor te magad is megadtad a választ, hogy ez nem külön dolog szerintem. Ha egy bíró rossz, szar, akkor nulla tekintélye lesz, ahogy te is írtad. Azaz összefügg a két dolog
Ha egy bíró helyes ítéleteket hoz, de mellette görbe háttal, bizonytalanul teszi ezt, szinte látszik rajta, hogy önmaga sem biztos az ítéletében, akkor nem lesz tekintélye, ennél fogva azt mondanám, hogy hiába ítéli meg az adott helyzetet jól, és jól is vezeti a meccset, de ha az ítéleteit nem sikerül jól "eladnia", magabiztosan akkor nem mondanám jó bírónak. Nem tudom mennyire volt érthető...
De ezzel így már eléggé elkanyarodtam a PL témától sorry, meg az alapvető kérdéstől is
az hogy van tekintelyuk es hogy jo birok az ket kulon dolog. hibaznak az angolok is eleget. de nem vedeni akarom a spanyolokat ezzel. ok raszolgaltak hogy nulla tekintelyuk legyen mert egyszeruen a legrosszabb birok a top bajnoksagok kozul.
-
- Kedvenc játékosaid: Kroos, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: RMCF
Mostanabán többször sikerült odajutnom, hogy megnézzek pár PL meccset is. Ami a legfeltűnöbb volt, az a bírói tekintély. Spanyol meccseken kb soha nem lát az ember olyat, hogy vmennyi tiszteletet kap a bíró. Viszont az angol bajnokságban többször is. Ráadásul nincs az, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás, hogy kapkodna, kompenzálás miatt hozna sorozatosan rossz ítéletet...
Egyszerűen elgondolkodtam csak rajta, hogy mi az ami miatt ennyire szarok a spanyol bírók (már elnézést a szóhasználatért, de még finom voltam), vagyis nézve a többi bajnokság meccseit is néha, inkább úgy fogalmaznék, hogy miért ennyire jók az angol bírók?? Vkinek van talán nagyobb rálátása az ottani bíróképzési rendszerre?
Vagy csak én magyarázom bele, és annyira nem is jó bírók???
Egyszerűen elgondolkodtam csak rajta, hogy mi az ami miatt ennyire szarok a spanyol bírók (már elnézést a szóhasználatért, de még finom voltam), vagyis nézve a többi bajnokság meccseit is néha, inkább úgy fogalmaznék, hogy miért ennyire jók az angol bírók?? Vkinek van talán nagyobb rálátása az ottani bíróképzési rendszerre?
Vagy csak én magyarázom bele, és annyira nem is jó bírók???
Meneszteni kéne.RaúlCF írta:azért Koeman megint otthon kikapott a Burnley-től. eléggé remeghet az a pad alatta. iszonyat mit művel
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
azért Koeman megint otthon kikapott a Burnley-től. eléggé remeghet az a pad alatta. iszonyat mit művel
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
majd Roy megoldja. ami vicces hogy most még játszanak a Chelseavel utána Newcastle, West Ham, Tottenham. a Newcastle vagy a West Ham ellen talán valami összejön de Chelsea Tottenham nem látom esélyét.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Szerencsére ott annyira jó a liga, hogy nincs különbség a csapatok között. Nem úgy, mint a gyenge spanyol bajnokságban. Azt bárki meg tudná nyerni(abban az évben mikor a Real a bajnok persze).Csabi írta:crystal palace 7 meccsen nem tudott gólt rúgni a PL-ben. az mi. 7 meccs, 7 vereség. 0-17
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Csabi írta:crystal palace 7 meccsen nem tudott gólt rúgni a PL-ben. az mi. 7 meccs, 7 vereség. 0-17
#besztlíg
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
crystal palace 7 meccsen nem tudott gólt rúgni a PL-ben. az mi. 7 meccs, 7 vereség. 0-17
Sanszos, hogy a többiek most ragadtak be, de szerintem náluk is jönni fog a visszaesés. Pl. Guardiola csapatai rendre január után szoktak kipukkani. Mourinhoék meg görcsösek szoktak lenni egy idő után és szerintem az ő keretük kevés is lesz a végére.Sierra írta:A két mencseszteri csapat nagy formában van, sorra hozzák a meccseiket, fej-fej mellett vezetik a bajnokságot kb az eleje óta. Szvsz közöttük fog eldőlni az idei bajnokság, kérdés, hogy a Chelsea vagy a Spurs fut be harmadiknak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Jesus nem meggyőző számomra, Rashford vagy Mbappé magasabb szint. Nem bánom, hogy nem került ide.
az majd jól jön ha megkapják a transfer bant.Illetve van egy hadseregük kölcsönbe mindenfelé.
az de csúnya, martial
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Chelsea kerete nem úgy tűnik, hogy elég lenne a 3 (4-5?) frontos harcra. Télig ki kell húzzák, és akkor erősítések kellenek, bár nem értem a nyáron miért nem tették meg? Illetve van egy hadseregük kölcsönbe mindenfelé.
A két mencseszteri csapat nagy formában van, sorra hozzák a meccseiket, fej-fej mellett vezetik a bajnokságot kb az eleje óta. Szvsz közöttük fog eldőlni az idei bajnokság, kérdés, hogy a Chelsea vagy a Spurs fut be harmadiknak.