Realista24 írta:Erre a füttyszóra Carlo válaszolt, lásd az aláírásomban.
Ez annyira belemagyarázás már a dolgokba, meg védjük meg a franciát bármiről is legyen szó, persze ha Özil csinál ilyeneket akkor adjuk el, mert nagyképű, elkényelmesedett, stb... Jah, de Benzema adott két gólpasszt. Akkor ne. Özil meg a legtöbbet az összes játékos közül, de nála nem számít. De ne az legyen, hogy én védem Özilt, mert ha úgy alakul, akkor adjuk el ma 50-ért, ilyen mentalitású játékosok nem kellenek. Bár én bízom benne, hogy marad és megküzd a helyéért, de ha nem képes rá, akkor ennyi.
Nekem aztán tökmindegy, hogy ki van elől, de tökös legyen és ne torpanjon meg mikor mehetne egyedül kapura, nem véletlen volt a füttyszó... Volt egy eset, hogy már rég úgy látszott kimegy a labda, Isco meg futott utána, mint a veszett egér és becsúszva elérte és még jó helyre is ment, Marcelohoz. De nem az a lényeg, hogy eléred-e vagy nem, meg kell próbálni, ez a Real Madrid még mindig. Pont ez az amiért Özil, az egyik kedvencem is mehet a búsba, ha úgy alakul, mert csak totyog a pályán, mikor a képességei meglennének hozzá,... Benzema szintén. Nem kell mindig védeni a kedvencet, ha egyszer puhapöcs, tegye oda magát.
Közben hír, hogy Özil maradni akar, ami szép és jó, de remélem meglátszik majd a hozzáállásán is...