Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 6., péntek 12:53

ikarus93 írta:Életre szóló szerződés mit takar? 60 évesen is játszhat a Barcába? :mrgreen:
A katalán ligában lehet befér majd a kezdőbe akkor is. :shifty:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 6., péntek 12:51

Életre szóló szerződés mit takar? 60 évesen is játszhat a Barcába? :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 6., péntek 12:21

Nem lep meg, csak így felesleges volt a hercehurca elnökváltás előtt. Messi ugyanez lesz.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 6., péntek 11:52

Iniesta hosszabbított.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. október 3., kedd 17:47

lesliejr írta:.mikor Eb-t meg Vb-t nyertek nem fújjoltak.
Nem akartam bele szólni, de ez kiszúrta a szemem! Hát persze, hogy nem, mert akkor nem volt ilyen b***tt nagy katalán, akkor örömittasan ünnepelte a spanyol VB, EB címet. Azóta valami elment nála, köpköd Madridra, köpköd mindenre ami nem katalán. De b***meg, hogy még ebből is megpróbálod jól kihozni ezt a semmirevalót, ilyen gyenge indokkal, hogy "bezzeg akkor"... :roll: Adja a jó Isten, hogy ő legyen majd a közeljövőben az elnökötök és boruljon el az a kis picike agya, köpködjön mindenre ami nem tetszik neki, legyen vérbeli katalán, aztán majd rájön (meg ti is) hogy nem csak Barcelonaból áll ez a hatalmas világ.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 3., kedd 17:42

MI OLYAN BONYOLULT ABBAN, HOGY FEJEZZÉTEK BE EZT A TÉMÁT EBBEN A TOPICBAN?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. október 3., kedd 17:40

lestat írta:
DinhoL írta: "A nemzetközi közvélemény elítélte a rendőrök erőszakos fellépését, ugyanakkor külföldről senki sem nyilatkozott úgy, hogy érvényesnek tekinti a népszavazást, és már alig várja, hogy felvehesse a diplomáciai kapcsolatot a független Katalóniával.
Ráadásul, ha egy kisebbség több jogot harcol ki magának, akkor abból erőt merít Európa többi kisebbsége is."

Amikor azt írtam EU, nem a közvéleményre hanem Junckerre és társaira gondoltam.
Igen tudom de itt mindkettőről ir egy kicsit szvsz..főleg az utolsó mondat ami miatt szerintem nem lépnek semmit. De nemtudom nem értek túlságosan a politikához. De ez valahol logikus a részükről mégha nem is helyénvaló. Migráns barátainkank előbb ugrottak :/
Én se akarok belemenni a politikai hátterébe még ha érdekes és tanulságos is lenne. Akit érdekel a dolog ajánlom összevetni az aktuális helyzetet a Szerbia-Koszovó sztorival.
Som i Serem!
6oat

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. október 3., kedd 17:32

DinhoL írta: "A nemzetközi közvélemény elítélte a rendőrök erőszakos fellépését, ugyanakkor külföldről senki sem nyilatkozott úgy, hogy érvényesnek tekinti a népszavazást, és már alig várja, hogy felvehesse a diplomáciai kapcsolatot a független Katalóniával.
Ráadásul, ha egy kisebbség több jogot harcol ki magának, akkor abból erőt merít Európa többi kisebbsége is."

Igen tudom de itt mindkettőről ir egy kicsit szvsz..főleg az utolsó mondat ami miatt szerintem nem lépnek semmit. De nemtudom nem értek túlságosan a politikához. De ez valahol logikus a részükről mégha nem is helyénvaló. Migráns barátainkank előbb ugrottak :/
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. október 3., kedd 17:21

lestat írta:
DinhoL írta:(Ami meg az egészben sztem a legfelháborítóbb az az EU hozzáállása a történethez de ez már nagyon off. )

"A nemzetközi közvélemény elítélte a rendőrök erőszakos fellépését, ugyanakkor külföldről senki sem nyilatkozott úgy, hogy érvényesnek tekinti a népszavazást, és már alig várja, hogy felvehesse a diplomáciai kapcsolatot a független Katalóniával.

Som i Serem!
6oat

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. október 3., kedd 17:06

DinhoL írta:(Ami meg az egészben sztem a legfelháborítóbb az az EU hozzáállása a történethez de ez már nagyon off. )

"A nemzetközi közvélemény elítélte a rendőrök erőszakos fellépését, ugyanakkor külföldről senki sem nyilatkozott úgy, hogy érvényesnek tekinti a népszavazást, és már alig várja, hogy felvehesse a diplomáciai kapcsolatot a független Katalóniával.

http://www.origo.hu/nagyvilag/20171002- ... lonia.html

amugy Nacho simán tudná pótolni Pique barátunkat.
Tegnap NSO-kommentek közt belefutottam egy olyanba hogy Iniesta AMUGY katalán és hogy neki is vissza kellene lépnie :lol:
Mondjuk neki már megvan a pótlása :shifty:
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2017. október 3., kedd 16:56

lestat írta:https://www.youtube.com/watch?v=kOzFJvxdmAI

"Madrid is with catalan people!"

Nem azzal van az embereknek bajuk szerintem hogy külön akar válni. Hanem hogy a spanyolokat állítja be sz#ak miközben a fenti videó nekem kicsit mást sugall. Nem minden fekete és fehér csak.
Ja és közben meg felveszi a címeres mezt.
Eddig is tudtuk hogy nincs sok esze csak a balhé gerjesztésére képes.
Persze, hogy a spanyol civilek nincsenek a katalánok ellen, látják ők is mekkora rendőri túlkapások voltak és a kormányuk mekkora politikai öngólt rúgott. Itt a karhatalommal vannak nagyon nagy gondok. Ami egész Katalóniának a legnagyobb problémája - és ezért is írok most ide mert ahogy láttam senki se említette - az az, hogy Madrid beteges adóterhet ró a tartományra, ami egyrészt a legmagasabb az egész országban, másrészt közel nem arányos. A baszkoknál ugyanez volt a helyzet csak ott ugye alakult egy ETA, azóta gyakorlatilag nem adóznak..(Ami meg az egészben sztem a legfelháborítóbb az az EU hozzáállása a történethez de ez már nagyon off. )
Som i Serem!
6oat

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. október 3., kedd 16:55

A "katalán" barca szurkoló srác nincs már itt a fórumon? Írhatna valamit a helyzetről. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. október 3., kedd 16:23

https://www.youtube.com/watch?v=kOzFJvxdmAI

"Madrid is with catalan people!"

Nem azzal van az embereknek bajuk szerintem hogy külön akar válni. Hanem hogy a spanyolokat állítja be sz#ak miközben a fenti videó nekem kicsit mást sugall. Nem minden fekete és fehér csak.
Ja és közben meg felveszi a címeres mezt.
Eddig is tudtuk hogy nincs sok esze csak a balhé gerjesztésére képes.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. október 3., kedd 16:22

BBeno írta:ha nacho venne at a helyet akkor egyertelmuen javulna a vedelem. szimpatikusabb is lenne a vedelem tengelye. hangulat is jobb lenne. csak nyerni lehet pique kirugasaval.
Én San Joset raknám be a Bilbaoból.
Nagyon agilis védő és talán eléggé alulértékelt is. Ráadásul ő is ugyan olyan jó mint Ramos ha fejelésekről van szó.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. október 3., kedd 16:07

A Twitter huszár megint okos volt vasárnap. :lol:
Ebből indult az egész.
Egy utolsó barom az emberünk,és még van képe a spanyol válogatottban játszani. :roll:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 3., kedd 15:20

ha nacho venne at a helyet akkor egyertelmuen javulna a vedelem. szimpatikusabb is lenne a vedelem tengelye. hangulat is jobb lenne. csak nyerni lehet pique kirugasaval.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 3., kedd 15:13

lesliejr írta:Ezekben a kérdésekben mi túl okosak szerintem nem lehetünk. Mintha a spanyolok oktatnának minket a Felvidékről vagy Erdélyről. Lehet szidni Piqué-t, én a helyében már az első fütty után ledobtam volna a mezt, rálépek és köszi...mikor Eb-t meg Vb-t nyertek nem fújjoltak.
Az már egy másik kérdés, hogy ugyanez a kettősség igaz a spanyolokra is. Takarodjon minden hithű katalán a válogatottból, de ne szakadjon el az országtól, mert mégis csak a spanyol gazdaság közel 1/4-ét termeli ki és a szakítással nem Katalónia, hanem Spanyolország járna nagyon rosszul.
Nem fütyülik ki ha nem kezdte volna el ezt az egészet még régebben. De amíg ment a szekér az eb-ken meg a vb-n addig jó lett volna a spanyol mez, mi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hagyjuk már, legalább ne védenéd.
A másik meg az, hogy lehet hogy ők húzzák a gdp-t de nem kevés pénzt fektettek bele anno a spanyolok (legalábbis én így tudom).

Nem lesz tőle gyengébb a spanyol válogatott, sőt.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. október 3., kedd 15:10

lesliejr írta:Felvidékről
Erről mesélhetnék, de az hatalmas off lenne. Piquenek ha akar, akkor diplomatikusabban kellene állást foglalnia.

Igen, Katalán régió nagy adóssággal rendelkezik, és a legnagyobb bevétellel is kb..nagy vonalakban. Különválás esetén az adósság marad a bevétel megy

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. október 3., kedd 15:06

a szakítással nem Katalónia, hanem Spanyolország járna nagyon rosszul.
Nem akarok ebbe belefolyni, mert nem követem az eseményeket fokozottan, de korábbról mintha rémlene olyan cikk, hogy nem csak a bevételek, hanem az adósságok is Katalóniában a legmagasabbak. Amennyiben ez igaz, azért mindjárt árnyaltabb a kép. Persze az is igaz, hogy jól menedzselve a hitelek is kezelhetőek (bár nem tudom, hogy mit takart pontosan az adósság).

Mindegy is, innen, és főleg megfelelő képzettség hiányában nagyon nehéz állást foglalni, el is engedem a témát, egyedül abban vagyok biztos, hogy mindkét félnek van vaj a füle mögött. Ennek ellenére a rendőri intézkedés gusztustalan (és szerintem felesleges) volt.

Szerk.: Piqué meg csak hozza a szokásosat, minden bizonnyal nem az eszéért szeretik.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 3., kedd 15:03

inkabb pique oldalat boncolgasd.

miszerint:
hanyok spanyolorszagtol imadom kataloniat elakarok szakadni de azert felveszem a cimeres mezt es nem mondok le a valogatottsagtol mert veluk van eselyem csak nyerni barmit is...letezik katalan valogatott hallo. lehet ott fuggetlennek maradni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: