A katalán ligában lehet befér majd a kezdőbe akkor is.ikarus93 írta:Életre szóló szerződés mit takar? 60 évesen is játszhat a Barcába?
Real Madrid vs. Barcelona
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ikarus93
Életre szóló szerződés mit takar? 60 évesen is játszhat a Barcába?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Süti
Nem lep meg, csak így felesleges volt a hercehurca elnökváltás előtt. Messi ugyanez lesz.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Iniesta hosszabbított.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem akartam bele szólni, de ez kiszúrta a szemem! Hát persze, hogy nem, mert akkor nem volt ilyen b***tt nagy katalán, akkor örömittasan ünnepelte a spanyol VB, EB címet. Azóta valami elment nála, köpköd Madridra, köpköd mindenre ami nem katalán. De b***meg, hogy még ebből is megpróbálod jól kihozni ezt a semmirevalót, ilyen gyenge indokkal, hogy "bezzeg akkor"... Adja a jó Isten, hogy ő legyen majd a közeljövőben az elnökötök és boruljon el az a kis picike agya, köpködjön mindenre ami nem tetszik neki, legyen vérbeli katalán, aztán majd rájön (meg ti is) hogy nem csak Barcelonaból áll ez a hatalmas világ.lesliejr írta:.mikor Eb-t meg Vb-t nyertek nem fújjoltak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
MI OLYAN BONYOLULT ABBAN, HOGY FEJEZZÉTEK BE EZT A TÉMÁT EBBEN A TOPICBAN?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Én se akarok belemenni a politikai hátterébe még ha érdekes és tanulságos is lenne. Akit érdekel a dolog ajánlom összevetni az aktuális helyzetet a Szerbia-Koszovó sztorival.lestat írta:Igen tudom de itt mindkettőről ir egy kicsit szvsz..főleg az utolsó mondat ami miatt szerintem nem lépnek semmit. De nemtudom nem értek túlságosan a politikához. De ez valahol logikus a részükről mégha nem is helyénvaló. Migráns barátainkank előbb ugrottakDinhoL írta: "A nemzetközi közvélemény elítélte a rendőrök erőszakos fellépését, ugyanakkor külföldről senki sem nyilatkozott úgy, hogy érvényesnek tekinti a népszavazást, és már alig várja, hogy felvehesse a diplomáciai kapcsolatot a független Katalóniával.
Ráadásul, ha egy kisebbség több jogot harcol ki magának, akkor abból erőt merít Európa többi kisebbsége is."
Amikor azt írtam EU, nem a közvéleményre hanem Junckerre és társaira gondoltam.
Som i Serem!
6oat
6oat
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Igen tudom de itt mindkettőről ir egy kicsit szvsz..főleg az utolsó mondat ami miatt szerintem nem lépnek semmit. De nemtudom nem értek túlságosan a politikához. De ez valahol logikus a részükről mégha nem is helyénvaló. Migráns barátainkank előbb ugrottakDinhoL írta: "A nemzetközi közvélemény elítélte a rendőrök erőszakos fellépését, ugyanakkor külföldről senki sem nyilatkozott úgy, hogy érvényesnek tekinti a népszavazást, és már alig várja, hogy felvehesse a diplomáciai kapcsolatot a független Katalóniával.
Ráadásul, ha egy kisebbség több jogot harcol ki magának, akkor abból erőt merít Európa többi kisebbsége is."
Amikor azt írtam EU, nem a közvéleményre hanem Junckerre és társaira gondoltam.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- DinhoL
Amikor azt írtam EU, nem a közvéleményre hanem Junckerre és társaira gondoltam.lestat írta:DinhoL írta:(Ami meg az egészben sztem a legfelháborítóbb az az EU hozzáállása a történethez de ez már nagyon off. )
"A nemzetközi közvélemény elítélte a rendőrök erőszakos fellépését, ugyanakkor külföldről senki sem nyilatkozott úgy, hogy érvényesnek tekinti a népszavazást, és már alig várja, hogy felvehesse a diplomáciai kapcsolatot a független Katalóniával.
Som i Serem!
6oat
6oat
- lestat
DinhoL írta:(Ami meg az egészben sztem a legfelháborítóbb az az EU hozzáállása a történethez de ez már nagyon off. )
"A nemzetközi közvélemény elítélte a rendőrök erőszakos fellépését, ugyanakkor külföldről senki sem nyilatkozott úgy, hogy érvényesnek tekinti a népszavazást, és már alig várja, hogy felvehesse a diplomáciai kapcsolatot a független Katalóniával.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20171002- ... lonia.html
amugy Nacho simán tudná pótolni Pique barátunkat.
Tegnap NSO-kommentek közt belefutottam egy olyanba hogy Iniesta AMUGY katalán és hogy neki is vissza kellene lépnie
Mondjuk neki már megvan a pótlása
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- DinhoL
Persze, hogy a spanyol civilek nincsenek a katalánok ellen, látják ők is mekkora rendőri túlkapások voltak és a kormányuk mekkora politikai öngólt rúgott. Itt a karhatalommal vannak nagyon nagy gondok. Ami egész Katalóniának a legnagyobb problémája - és ezért is írok most ide mert ahogy láttam senki se említette - az az, hogy Madrid beteges adóterhet ró a tartományra, ami egyrészt a legmagasabb az egész országban, másrészt közel nem arányos. A baszkoknál ugyanez volt a helyzet csak ott ugye alakult egy ETA, azóta gyakorlatilag nem adóznak..(Ami meg az egészben sztem a legfelháborítóbb az az EU hozzáállása a történethez de ez már nagyon off. )lestat írta:https://www.youtube.com/watch?v=kOzFJvxdmAI
"Madrid is with catalan people!"
Nem azzal van az embereknek bajuk szerintem hogy külön akar válni. Hanem hogy a spanyolokat állítja be sz#ak miközben a fenti videó nekem kicsit mást sugall. Nem minden fekete és fehér csak.
Ja és közben meg felveszi a címeres mezt.
Eddig is tudtuk hogy nincs sok esze csak a balhé gerjesztésére képes.
Som i Serem!
6oat
6oat
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A "katalán" barca szurkoló srác nincs már itt a fórumon? Írhatna valamit a helyzetről.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- lestat
https://www.youtube.com/watch?v=kOzFJvxdmAI
Nem azzal van az embereknek bajuk szerintem hogy külön akar válni. Hanem hogy a spanyolokat állítja be sz#ak miközben a fenti videó nekem kicsit mást sugall. Nem minden fekete és fehér csak.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Én San Joset raknám be a Bilbaoból.BBeno írta:ha nacho venne at a helyet akkor egyertelmuen javulna a vedelem. szimpatikusabb is lenne a vedelem tengelye. hangulat is jobb lenne. csak nyerni lehet pique kirugasaval.
Nagyon agilis védő és talán eléggé alulértékelt is. Ráadásul ő is ugyan olyan jó mint Ramos ha fejelésekről van szó.
A Twitter huszár megint okos volt vasárnap.
Ebből indult az egész.
Egy utolsó barom az emberünk,és még van képe a spanyol válogatottban játszani.
Ebből indult az egész.
Egy utolsó barom az emberünk,és még van képe a spanyol válogatottban játszani.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
ha nacho venne at a helyet akkor egyertelmuen javulna a vedelem. szimpatikusabb is lenne a vedelem tengelye. hangulat is jobb lenne. csak nyerni lehet pique kirugasaval.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem fütyülik ki ha nem kezdte volna el ezt az egészet még régebben. De amíg ment a szekér az eb-ken meg a vb-n addig jó lett volna a spanyol mez, mi? Hagyjuk már, legalább ne védenéd.lesliejr írta:Ezekben a kérdésekben mi túl okosak szerintem nem lehetünk. Mintha a spanyolok oktatnának minket a Felvidékről vagy Erdélyről. Lehet szidni Piqué-t, én a helyében már az első fütty után ledobtam volna a mezt, rálépek és köszi...mikor Eb-t meg Vb-t nyertek nem fújjoltak.
Az már egy másik kérdés, hogy ugyanez a kettősség igaz a spanyolokra is. Takarodjon minden hithű katalán a válogatottból, de ne szakadjon el az országtól, mert mégis csak a spanyol gazdaság közel 1/4-ét termeli ki és a szakítással nem Katalónia, hanem Spanyolország járna nagyon rosszul.
A másik meg az, hogy lehet hogy ők húzzák a gdp-t de nem kevés pénzt fektettek bele anno a spanyolok (legalábbis én így tudom).
Nem lesz tőle gyengébb a spanyol válogatott, sőt.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Erről mesélhetnék, de az hatalmas off lenne. Piquenek ha akar, akkor diplomatikusabban kellene állást foglalnia.lesliejr írta:Felvidékről
Igen, Katalán régió nagy adóssággal rendelkezik, és a legnagyobb bevétellel is kb..nagy vonalakban. Különválás esetén az adósság marad a bevétel megy
- RealMadridFanatic
Nem akarok ebbe belefolyni, mert nem követem az eseményeket fokozottan, de korábbról mintha rémlene olyan cikk, hogy nem csak a bevételek, hanem az adósságok is Katalóniában a legmagasabbak. Amennyiben ez igaz, azért mindjárt árnyaltabb a kép. Persze az is igaz, hogy jól menedzselve a hitelek is kezelhetőek (bár nem tudom, hogy mit takart pontosan az adósság).a szakítással nem Katalónia, hanem Spanyolország járna nagyon rosszul.
Mindegy is, innen, és főleg megfelelő képzettség hiányában nagyon nehéz állást foglalni, el is engedem a témát, egyedül abban vagyok biztos, hogy mindkét félnek van vaj a füle mögött. Ennek ellenére a rendőri intézkedés gusztustalan (és szerintem felesleges) volt.
Szerk.: Piqué meg csak hozza a szokásosat, minden bizonnyal nem az eszéért szeretik.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
inkabb pique oldalat boncolgasd.
miszerint:
hanyok spanyolorszagtol imadom kataloniat elakarok szakadni de azert felveszem a cimeres mezt es nem mondok le a valogatottsagtol mert veluk van eselyem csak nyerni barmit is...letezik katalan valogatott hallo. lehet ott fuggetlennek maradni.
miszerint:
hanyok spanyolorszagtol imadom kataloniat elakarok szakadni de azert felveszem a cimeres mezt es nem mondok le a valogatottsagtol mert veluk van eselyem csak nyerni barmit is...letezik katalan valogatott hallo. lehet ott fuggetlennek maradni.