Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 13:01

Kiraktak róla a stadionban egy gyermekkori képet, ahol épp Real Madrid mezben van:

http://31.media.tumblr.com/06fb617be148 ... 1_1280.jpg

Akkor ez tényleg egy Dream Come True. :) Jó ilyeneket látni.. :)
Ha most a Camp nouban lenne, akkor Barca mezes gyerekfotót raknának ki. Meg kell hagyni, a marketing megy nálunk is :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 12:52

Kiraktak róla a stadionban egy gyermekkori képet, ahol épp Real Madrid mezben van:

http://31.media.tumblr.com/06fb617be148 ... 1_1280.jpg

Akkor ez tényleg egy Dream Come True. :) Jó ilyeneket látni.. :)

---

Az Öziles hírt eddig csak a Mirror hozta még le, miszerint megszületett a megállapodás.
But he is a good boy...

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 2., hétfő 12:49

John Cross információi szerint Özil ügyében sikerült megegyezni a Real Madriddal és a játékossal is.
Özil nagyon-nagyon közel a klubhoz!
Nagyon nem hittem, hogy reális lehet, de úgy látszik mégis!
Nagyon kíváncsi lennék r mit csinálna az Arsenalba! :)

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 12:26

sentry írta:Bale bemutatás a youtube-on!

Szedalllá Béla! :mrgreen:
Nagyon köszi!
But he is a good boy...

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 2., hétfő 12:21

Bale bemutatás a youtube-on!

Szedalllá Béla! :mrgreen:

DaruBence

HozzászólásSzerző: DaruBence » 2013. szeptember 2., hétfő 12:14

Szerintem Özil nem fog távozni,legalább is nagyon remélem! Pár napja volt egy nyilatkozata,hogy a Real Madridban marad,sőt régebben volt több olyan megnyilvánulása hogy itt fejeznè be! Ráadásul szerintem koránt sem olyan rossz játékos ahogy beállítják itt sokan...igen azt én sem tagadom,hogy nincs a legjobb formában és láthatólag ez megviseli valamint Isco remek játéka(hozzá teszem őt is a fél forum hagyta volna a Malagaba mert hogy minek ő ide?). Meg ha sokaknál Benzema megérdemli az utolsó esélyt akkor Özilnek miért ne járna? Szerintem évek óta a legjobb keret áll rendelkezésre,ahol nem csupán 11 kezdő szintű játékos van,ahol a többiek is ígéretes fiatalok...szóval igazábol Ancelottin van a hangsúly ,hogy tud rotálni és az egyensúlyt megteremteni.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 2., hétfő 12:10

Imádom az utolsó átigazolási napot! :D Kész őrület az egész:D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 12:08

Ha Özilt eladjuk :( mindenképpen jó lenne, ha Wenger kezei közé kerülne. Alapból tökéletesen passzolna hozzá az ő rendszerük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 2., hétfő 12:01

primrose írta:Jah és elvileg a Chelsea érdeklődik Khedira iránt.
Hát remélem Mou van olyan vak, hogy magával vigye..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 11:44

Reggel a SkySport lehozta, hogy az Özilért folytatott versenyben már ott van az MU is. Az Arsenal fórumokon egyre nagyobb a félelem emiatt, de mostanra manchesteri részről cáfolták, hogy tettek volna ajánlatot Özilért. A manchester jelenleg Fellaini ügyét intézi, őt szeretnék leigazolni.

Jah és elvileg a Chelsea érdeklődik Khedira iránt.
But he is a good boy...

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 2., hétfő 10:46

Hát el is hiszem hogy ennyi pénzt elfogadtak érta.Remélem tényleg elmegy. :agree:
Coentraot is el lehet adni,mert állítólag Siquiera ugrásra készen áll helyette.Ha az angolok adnának érte 20 millió körül akkor abba is belegyeznék.
Kérdés hogy a játékosok mit akarnak. :hmmm:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 10:44

hehe írta:úgy érzem, hogy wenger elviszi özilt ma. :mrgreen:
Én meg úgy érzem,hogy alkoholos befolyásoltság alatt hibásat álmodsz :D NE Arsenalos legyen! písz
MU ;)
Kösz Gala :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 2., hétfő 10:41

hehe írta:tötenem mégis vinné coentraot :lol:

imádom azt a klubbot, van kb 40 db fullátlagos képességű játékosuk és még mindig venni akarnak még többet :lol:
AWB gyűjti a benga négereket, de most úgy látom semmit se fognak előre lépni ezek. Ott volt nekik a Modric-Bale duó, és évekig nem voltak képesek egy normális csatárt venni eléjük, vagy a top4-be megragadni. Most, hogy nincs Modric, és elment a húzóemberük biztosan előbbre lépnek, oh wait :coffee:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 2., hétfő 10:32

VanillaSky írta:Most nem baszogatásból, de játszunk már el a gondolattal, hogy Én vagyok Benzema.

Itt vagyok a világ egyik legnagyobb tradíciójú klubjában (pipa), elég szép összegeket utalnak a számlámra (pipa) az összes létező konkurenciát eltakarították a klubból (pipa) - még Callejon is komolyabb kihívó volt, mint Morata - Zidane is szeretgethet minden nap (pipa) szóval itt az ideje a váltásomnak?

A válasz egyértelmű, vagy legalábbis végtelenül ostobának kéne ahhoz lenni, hogy az ügynököm bármi mást is nyilatkozzon azon kívül, hogy ügyfelemnek ennél rózsaszínebb már nem is lehetne a világ.
Értelek, és igazad van. Ettől függetlenül semmit sem von le a vallomás értékéből, hogy logikus lépés volt. De azzal a gondolattal is játszunk el, hogy nyár elején Karim is elkezdhetett volna elvágyódni, és akkor lehet ő lenne máshol és nem Pipita.
hehe írta:imádom azt a klubbot, van kb 40 db fullátlagos képességű játékosuk és még mindig venni akarnak még többet
A jobb, kalsszis játékosaik pedig Madridba vágynak :mrgreen:
Merci Zizou!

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 2., hétfő 10:30

az összes létező konkurenciát eltakarították a klubból (pipa)
Mármint pipita, nem? :mrgreen: :mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 10:26

tötenem mégis vinné coentraot :lol:

imádom azt a klubbot, van kb 40 db fullátlagos képességű játékosuk és még mindig venni akarnak még többet :lol:
Kép
Kép
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 2., hétfő 10:23

Matt009 írta:
de idén is okozunk meglepetéseket, van 1 olyan érzésem
Top 4 csapat vagyunk még mindig, akkor mi lenne a meglepetés?
Az, hogy akkora szemléletváltás történt most a csapatnál, hogy hihetetlen... Új edző és rengeteg új játékos a kezdőben a tavalyi évhez képest + új taktika, de még lehetne sorolni... Mou első éve sem volt tökéletes, bár az tény, hogy nem is volt ilyen játékos állománya, de ettől független sokat jelent az, hogy hirtelen lett 1 Bale, Isco, Casemiro vagy akár Illarramendi vagy Carvajal akik alap kezdők lehetnek. Konkrétan a fél kezdő csapat le lett/lesz cserélve. Ettől független igazad van, hogy top4 csapat, de 1 kicsi idő kell mire minden flottul megy majd, és érezni fogják egymást a játékosok, ami azért már Benzema és Isco esetében kialakulni látszik...

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. szeptember 2., hétfő 10:23

Már az is sokat elmond, hogy egyáltalán eljátszott a gondolattal. Karim ügynöke egyből nyilatkozott, és nyugtatott. Özilnél erről szó sincs.
Most nem baszogatásból, de játszunk már el a gondolattal, hogy Én vagyok Benzema.

Itt vagyok a világ egyik legnagyobb tradíciójú klubjában (pipa), elég szép összegeket utalnak a számlámra (pipa) az összes létező konkurenciát eltakarították a klubból (pipa) - még Callejon is komolyabb kihívó volt, mint Morata - Zidane is szeretgethet minden nap (pipa) szóval itt az ideje a váltásomnak?

A válasz egyértelmű, vagy legalábbis végtelenül ostobának kéne ahhoz lenni, hogy az ügynököm bármi mást is nyilatkozzon azon kívül, hogy ügyfelemnek ennél rózsaszínebb már nem is lehetne a világ.

Az elmúlt napok híre ettől függetlenül a brazil eltakarodása! Az évtized csődje volt az igazolása anno. A rohadt digóknak meg gratula, mégis csak visszaszerezték, majdhogynem ingyen. Remélem hasonló eredményességet mutat régi-új klubjában is!

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 2., hétfő 10:18

madridronie írta: Az hogy a klub elfogad egy 50 millás ajánlatot, szerintem nem meglepő (főleg egy 91 millás transzfer után); viszont ebből még mindig nem következik egyenesen, hogy a játékos is (kapásból) lépne, főleg hogy 2 nappal ezelőtt mondta el, hogy kösz szépen de nem; majd szombaton erre rátett még egy lapáttal! :roll: De tökmind1; az objektivitás ma sem kenyere, erőssége a fórumnak (persze új Nostradamusból, megmondó, előítélkező emberből most sincs hiány ...) és ez most független attól, hogy végül megy vagy marad :ozil: .
Inkább szerintem az van, hogy sokan eladnák Özilt, főleg ennyi pénzért, és ezért nem gondolkodik mindenki reálisan.

Én is szeretném, ha ennyi pénzért elmenne, de tény, hogy kevés esély van rá. Mondhatni, hogy semmi. De aztán lehet meglep - látod erről beszélek. :mrgreen:

Az igaz hogy a Milán meg 30 millát vár a Cityről El Shaarawy-ért?! Mi meg ingyen - bár senki sem adott volna érte pénzt ... - adjuk Kakát. :D

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 10:16

úgy érzem, hogy wenger elviszi özilt ma. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Vissza: