Marci77 írta:Mondjuk a mostani csapatból Thiagot nem hagnyám ki Bár ahogy hallottam lépne
Remélem nem rabol rá a barca.
Nekik jó vétel lenne nagyon.
Ha nem lennénk ennyire telítve a KP-n simán elnézegetném itt is.
Sanitasnal spanolhatna is Bale-el
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 10., kedd 12:25
Marci77 írta:Mondjuk a mostani csapatból Thiagot nem hagnyám ki Bár ahogy hallottam lépne
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. október 10., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. október 10., kedd 11:58
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 10., kedd 11:13
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. október 10., kedd 11:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 10., kedd 10:58
Neuer - Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba - Vidal, Rudy - Robben, Müller, Coman - Lewa. Szerintem a védelem jobb lett, Rudy nekem eddig kellemes meglepetés volt, Martinez szintet lehoz (a spanyol is ott van). Müller az Müller, Robben kiment, de azért még tud, Comannak kéne felnőnie, Lewa meg előrelépés. A kispadjuk szerintem most hosszabb is.Pipita írta:Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Schweinsteiger, Javi Martinez - Robben, Müller, Ribery - Mandzukic.Berti írta:Egy sokkal gyengébb játékosokból álló Bayernnel BL-t tudott nyerni
Ez volt a kezdőjük a döntőben a Dortmund ellen. Ezek közül kiemelkedő világklasszis volt Neuer, Lahm, Boateng, Alaba, Schweini, meg a Robbery. A mai keretben egyértelmű előrelépés a Lewa-Mandzu csere, azon kívül meg bármit nézünk csak gyengültek. Tele volt világklasszissal az a csapat, a legerősebb keret volt abban az évben. A mai Bayern annak csak egy szerencsétlen paródiája. Ettől persze nyilván Heynckesé is az érdem, láthatjuk Pep mit ért el hasonló, vagy talán még jobb kerettel is. De hogy az a Bayern keret gyengébb lett volna a mainál, hát...nem.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. október 10., kedd 10:01
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Schweinsteiger, Javi Martinez - Robben, Müller, Ribery - Mandzukic.Berti írta:Egy sokkal gyengébb játékosokból álló Bayernnel BL-t tudott nyerni
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 10., kedd 9:54
akkor már átrakták fizetősre is....BBeno írta:azt nem tudom de 20 félév alatt sikerült elvégeznie
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 10., kedd 9:48
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 10., kedd 9:42
Mi volt ez, valami büfészak?BBeno írta:legalább a plágiumveszély nem áll fent ha magadról írsz szakdogátLewandowski vasárnap a pályán vizsgázott jelesre, hétfőn pedig egy varsói egyetemen, ahol megvédte szakdolgozatát, melynek címe: „RL9. A hírnévhez vezető út.”
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 10., kedd 9:14
legalább a plágiumveszély nem áll fent ha magadról írsz szakdogátLewandowski vasárnap a pályán vizsgázott jelesre, hétfőn pedig egy varsói egyetemen, ahol megvédte szakdolgozatát, melynek címe: „RL9. A hírnévhez vezető út.”
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 9., hétfő 22:37
Bilbao kapusa röppent fel, de igen pletykagyanús. Ráadásul Neuer mögött nem akar padozni, már pedig ha Manu felépül akkor a pad jutna a spanyolnak.Tottinho írta:Olvastam, hogy Neuer még nem biztos a januári felépülésében, azt mondta akár fél évig is eltarthat.
Erre az esetre már néztek valakit a télre, van róla szó?
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. október 9., hétfő 22:36
Viszont Löw új kihívásokat keres, s nyilatkozta korábban, hogy klubcsapatot is szeretne irányítani. Nem csoda, 2006 óta az Elf élén van.... Egy vb győzelemmel szép búcsú lehetne. Én örülnék neki, nagyszerű szakember.BBeno írta:a szövetségnek nincs oka nem hosszabbítani löwvel, a bayern meg nem tesz nekik keresztbe hogy elhozzák és kitudja mi lesz a válogatott sorsa. most a legjobb kezekben van. még ha kicsit fikás is az a kéz.
nem szabad megbontani löw munkáját. nagelsmann - tuchel - klopp lehet a nyertes. iylen sorrendben.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 9., hétfő 22:27
Könyékkel segget vakarni.Kerlon írta:kérdés, hogy Löw milyen kihívásokat akar mégBBeno írta:a szövetségnek nincs oka nem hosszabbítani löwvel, a bayern meg nem tesz nekik keresztbe hogy elhozzák és kitudja mi lesz a válogatott sorsa. most a legjobb kezekben van. még ha kicsit fikás is az a kéz.
nem szabad megbontani löw munkáját. nagelsmann - tuchel - klopp lehet a nyertes. iylen sorrendben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 9., hétfő 22:19
kérdés, hogy Löw milyen kihívásokat akar mégBBeno írta:a szövetségnek nincs oka nem hosszabbítani löwvel, a bayern meg nem tesz nekik keresztbe hogy elhozzák és kitudja mi lesz a válogatott sorsa. most a legjobb kezekben van. még ha kicsit fikás is az a kéz.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 9., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 9., hétfő 21:19
Német edző lesz, Tuchel, Nagelsmann vagy esetleg Löw. Bár még Klopp is elbukhat addig Liverpoolban.Kerlon írta:Most azt olvastam, hogy Löw veszi át a nyártól a Bayernt. Megnézném a fartúró fika evőt klub csapat élén.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 9., hétfő 21:17
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. október 9., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. október 9., hétfő 18:45
Bírom az öreget, ahogy mindig odanyalant nekünk egyetikarus93 írta:"Az utóbbi években is követtem a nemzetközi labdarúgást, nagyon meggyőző számomra az exklubom, a Real Madrid. Követendő példák lehetnek."
Heynckes
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem