John Cross információi szerint Özil ügyében sikerült megegyezni a Real Madriddal és a játékossal is.
Nagyon nem hittem, hogy reális lehet, de úgy látszik mégis!Özil nagyon-nagyon közel a klubhoz!
Nagyon kíváncsi lennék r mit csinálna az Arsenalba!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 2., hétfő 12:49
John Cross információi szerint Özil ügyében sikerült megegyezni a Real Madriddal és a játékossal is.
Nagyon nem hittem, hogy reális lehet, de úgy látszik mégis!Özil nagyon-nagyon közel a klubhoz!
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 12:26
Nagyon köszi!
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 2., hétfő 12:21
HozzászólásSzerző: DaruBence » 2013. szeptember 2., hétfő 12:14
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 2., hétfő 12:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 12:08
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 2., hétfő 12:01
Hát remélem Mou van olyan vak, hogy magával vigye..primrose írta:Jah és elvileg a Chelsea érdeklődik Khedira iránt.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 2., hétfő 10:46
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 10:44
Én meg úgy érzem,hogy alkoholos befolyásoltság alatt hibásat álmodsz NE Arsenalos legyen! píszhehe írta:úgy érzem, hogy wenger elviszi özilt ma.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 2., hétfő 10:41
AWB gyűjti a benga négereket, de most úgy látom semmit se fognak előre lépni ezek. Ott volt nekik a Modric-Bale duó, és évekig nem voltak képesek egy normális csatárt venni eléjük, vagy a top4-be megragadni. Most, hogy nincs Modric, és elment a húzóemberük biztosan előbbre lépnek, oh waithehe írta:tötenem mégis vinné coentraot
imádom azt a klubbot, van kb 40 db fullátlagos képességű játékosuk és még mindig venni akarnak még többet
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 2., hétfő 10:32
Értelek, és igazad van. Ettől függetlenül semmit sem von le a vallomás értékéből, hogy logikus lépés volt. De azzal a gondolattal is játszunk el, hogy nyár elején Karim is elkezdhetett volna elvágyódni, és akkor lehet ő lenne máshol és nem Pipita.VanillaSky írta:Most nem baszogatásból, de játszunk már el a gondolattal, hogy Én vagyok Benzema.
Itt vagyok a világ egyik legnagyobb tradíciójú klubjában (pipa), elég szép összegeket utalnak a számlámra (pipa) az összes létező konkurenciát eltakarították a klubból (pipa) - még Callejon is komolyabb kihívó volt, mint Morata - Zidane is szeretgethet minden nap (pipa) szóval itt az ideje a váltásomnak?
A válasz egyértelmű, vagy legalábbis végtelenül ostobának kéne ahhoz lenni, hogy az ügynököm bármi mást is nyilatkozzon azon kívül, hogy ügyfelemnek ennél rózsaszínebb már nem is lehetne a világ.
A jobb, kalsszis játékosaik pedig Madridba vágynakhehe írta:imádom azt a klubbot, van kb 40 db fullátlagos képességű játékosuk és még mindig venni akarnak még többet
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 2., hétfő 10:30
Mármint pipita, nem?az összes létező konkurenciát eltakarították a klubból (pipa)
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 2., hétfő 10:23
Az, hogy akkora szemléletváltás történt most a csapatnál, hogy hihetetlen... Új edző és rengeteg új játékos a kezdőben a tavalyi évhez képest + új taktika, de még lehetne sorolni... Mou első éve sem volt tökéletes, bár az tény, hogy nem is volt ilyen játékos állománya, de ettől független sokat jelent az, hogy hirtelen lett 1 Bale, Isco, Casemiro vagy akár Illarramendi vagy Carvajal akik alap kezdők lehetnek. Konkrétan a fél kezdő csapat le lett/lesz cserélve. Ettől független igazad van, hogy top4 csapat, de 1 kicsi idő kell mire minden flottul megy majd, és érezni fogják egymást a játékosok, ami azért már Benzema és Isco esetében kialakulni látszik...Matt009 írta:Top 4 csapat vagyunk még mindig, akkor mi lenne a meglepetés?de idén is okozunk meglepetéseket, van 1 olyan érzésem
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. szeptember 2., hétfő 10:23
Most nem baszogatásból, de játszunk már el a gondolattal, hogy Én vagyok Benzema.Már az is sokat elmond, hogy egyáltalán eljátszott a gondolattal. Karim ügynöke egyből nyilatkozott, és nyugtatott. Özilnél erről szó sincs.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 2., hétfő 10:18
Inkább szerintem az van, hogy sokan eladnák Özilt, főleg ennyi pénzért, és ezért nem gondolkodik mindenki reálisan.madridronie írta: Az hogy a klub elfogad egy 50 millás ajánlatot, szerintem nem meglepő (főleg egy 91 millás transzfer után); viszont ebből még mindig nem következik egyenesen, hogy a játékos is (kapásból) lépne, főleg hogy 2 nappal ezelőtt mondta el, hogy kösz szépen de nem; majd szombaton erre rátett még egy lapáttal! De tökmind1; az objektivitás ma sem kenyere, erőssége a fórumnak (persze új Nostradamusból, megmondó, előítélkező emberből most sincs hiány ...) és ez most független attól, hogy végül megy vagy marad .
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 2., hétfő 10:16
Mi értelme volt elkezdeni személyeskedni? Most már jobb? nyugisabb lesz a hétfőd?madridronie írta: De tökmind1; az objektivitás ma sem kenyere, erőssége a fórumnak (persze új Nostradamusból, megmondó, előítélkező emberből most sincs hiány ...) és ez most független attól, hogy végül megy vagy marad
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 10:13
Az hogy a klub elfogad egy 50 millás ajánlatot, szerintem nem meglepő (főleg egy 91 millás transzfer után); viszont ebből még mindig nem következik egyenesen, hogy a játékos is (kapásból) lépne, főleg hogy 2 nappal ezelőtt mondta el, hogy kösz szépen de nem; majd szombaton erre rátett még egy lapáttal! De tökmind1; az objektivitás ma sem kenyere, erőssége a fórumnak (persze új Nostradamusból, megmondó, előítélkező emberből most sincs hiány ...) és ez most független attól, hogy végül megy vagy marad .Hát akkor most újból ki kéne állnia, mert az a nyilatkozata valamiért nem riasztotta el a kérőket... ennek is oka van
Talán Wenger még mindig túlbecsüli a csapatát nem?a nyilatkozata valamiért nem riasztotta el a kérőket... ennek is oka van
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem