Kommentáld a híreket
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
A szív diadala volt az :-) Vonatkoztassunk el attól,hogy edzőváltás volt ott. A pályán akkor is megszakadtak,vért izzadtak,és a legfontosabb: hittek a sikerben. Hittek abban,hogy megtudják csinálni,egymásért küzdöttek,egymásért fociztak.
Ez a nem mindegy,és lehet jönni a kifogásokkal meg a magyarázkodással,akkor is megcsinálták :-)
Ez a nem mindegy,és lehet jönni a kifogásokkal meg a magyarázkodással,akkor is megcsinálták :-)
Ott valószínűleg a változás miatt (Di Matteo) lett más a Chelsea hozzáállása, és ők inkább azzal nyerték meg a BL-t, amit Di Matteo vitt oda. Persze lehet hülyeség.El Unico írta:Tavaly a Chelsea is egy nagy rakás szar volt,szétesett csapatnak tűntek,már a csoportkörben ki kellett volna esniük,mégis behúzták a BL-t. Ne ezért kell HINNI és BÍZNI!
- RealVazquez
Tavaly a Chelsea is egy nagy rakás szar volt,szétesett csapatnak tűntek,már a csoportkörben ki kellett volna esniük,mégis behúzták a BL-t. Ne ezért kell HINNI és BÍZNI!
Én is hiszek bennük, mert a fociban tényleg bármi megtörténhet, de ha a körülményeket nézzük, akkor semmi okunk bizakodni. Mert amit ebben az évben leművel ez a csapat, az szánalmas. Egyedül a Barca elleni meccseken tetszett a csapat.
Ez a baj, hogy ha eddig nem így történt, most mi változna?R.M.C.F írta:ha minden egyes játékos és a csapat együtt a legjobbját adja
Egyértelműen nekünk kellett volna a jobbnak lenni is szerdán normál esetben, de legalább partiban lenni velük, ehhez képest semmi nem volt.R.M.C.F írta:meglehet,mert MI ha a tudásunk legjobbját adjuk(mint szerdán a Bvb) akkor mi vagyunk a jobbak.
Egész évben nem megy a szekér. És eddig is kitartottunk a csapat mellett. Megint felteszem a kérdést: mi változna keddre? Miért játszanának jobban, teljes szívvel, akarattal, ha eddig sem tették meg?Raúl írta:De, pont most kell az összefogás, nem akkor amikor megy a szekér.
- RealVazquez
Beléd kötök...Ne higgye senki azt, hogy ami nem működött 3x, az most fog patentul működni.
Hányszor cumiztunk a Barca ellen? Akkor vajon azt mondták,hogy áá,ami eddig nem működött,mitől működne most? Előbb utóbb fordul a kocka,és honnan veszed,hogy nem fog-e fordulni most? És az is lehet,hogy most akkorát fordul,hogy meg lesz a továbbjutás...
Ha nekünk jó napunk lesz,és minden befelé fog menni (volt már párszor ilyen...),nekik pedig minden kifelé,akkor meg lehet.
És akkor egy apró ízelítő: amikor ilyen éles meccsek voltak a BL-ben,akkor mindig ilyen bírót küldtek,hogy Webb,Övrebö,Cakir ( )....
Szóval,én azt mondom,még az is benne van,hogy Webb fogja elintézni nekünk a BL döntőt... engem az sem érdekelne,csak legyünk ott a döntőben
Igazságtalan játék a foci! Ráadásul a labda gömbölyű,haljanak meg a pályán a játékosok,ne is nézzenek az eredményjelzőre,ne számolgassanak,csak menjenek előre,és rúgjanak annyit,amennyit tudnak.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Raúl írta:[De, pont most kell az összefogás, nem akkor amikor megy a szekér.
Én háromszor megnéztem a videót és mindenkinek megbocsájtottam, még Mourinho-nak is (határozott időre)
Én is hiszek, vagy legalábbis reménykedek egy esetleges feltámadásban. De már úgy érzem, hogy túl sok a beszéd és kevés a tett, a cselekedet. Mindenesetre bízok bennük, viszont ha már szóban is ennyire magabiztosak, akkor azt szeretném, ha a pályán egy ultragiga csapatot látnánk, akik szívüket-lelküket teszik ki a továbbjutás érdekében.
Csak kérdezem, nem kötekedésként, de ha mégsem jön össze és nem úgy játszunk, ahogyan azt elvárnánk, akkor megint haragudni fogsz a srácokra és Joséra? Akkor vége a megbocsájtásnak?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én hiszek az esély meglétében,hiszem ha minden egyes játékos és a csapat együtt a legjobbját adja,lesz egy kis szerencsénk is,akkor meglesz a továbbjutás.....meglehet,mert MI ha a tudásunk legjobbját adjuk(mint szerdán a Bvb) akkor mi vagyunk a jobbak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
De, pont most kell az összefogás, nem akkor amikor megy a szekér.Jesszus.. Mi ez a videó? Nem most kéne itt a nagy összefogás, hanem Dortmundba kellett volna jobban teljesíteni, nem azt a lelketlen sz rt mutatni. Ráadásul Ramost hogy vegye már komolyan bármely szurkoló is az incidense után?
Én háromszor megnéztem a videót és mindenkinek megbocsájtottam, még Mourinho-nak is (határozott időre)
Kedden meg kell csinálni a csodát, vagy legalábbis meghalni érte a pályán. nyerjünk jó játékkal, aztán ha az megvan, akkor nyerjünk négy góllal!
Higunak meg olyan feje van a videón, hogy tutira rúg egyet...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
De meg mindig jobb mint a biglias v h csak tamadokrol szolo hireknel.L.Miki írta: Majd ha hivatalosan is bejelentik, hogy Veratti a csapatunk tagja, na majd akkor kell és fogok örülni, addig nem. [/color]
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- L.Miki
Galacticos írta:megnézném balotellinek mekkora pofája lenne ha továbbjutnánk.
és a lány mit szólhatott hozzá hogy balotelli csak úgy hagyná bár nem mintha ez számítana neki.
Ennél már csak az lenne ütősebb, ha a játékosaink sorban állnának a csajért és folyamatosan zaklatnák, hogy ígértél valamit csávesz.
Majd ha hivatalosan is bejelentik, hogy Veratti a csapatunk tagja, na majd akkor kell és fogok örülni, addig nem.
- Galacticos
megnézném balotellinek mekkora pofája lenne ha továbbjutnánk.
és a lány mit szólhatott hozzá hogy balotelli csak úgy hagyná bár nem mintha ez számítana neki.
verrattiba meg még szerintem ne nagyon éljétek bele magatokat.
verrattiba meg még szerintem ne nagyon éljétek bele magatokat.
Mondjuk mindig is nagy bohóc volt ez a Balotelli. Még az első City meccs alkalmával azt mondta, hogy a Real ma simán kikap. Aztán ők sírtak a végén.
A Verattis pletykáknak nagyon örülök. Jó lenne ide a srác. Viszont ezzel egyre valószínűbb Ancelotti érkezése. Még Carvajal, Bale, Cavani, Pogba és rendben leszünk.
A Verattis pletykáknak nagyon örülök. Jó lenne ide a srác. Viszont ezzel egyre valószínűbb Ancelotti érkezése. Még Carvajal, Bale, Cavani, Pogba és rendben leszünk.
Jogos, ott a pont.Galacticos írta:nem hiszem.
ez a csaj elmúlt már 18.
- Galacticos
nem hiszem.Casso írta:Ez a Balotellis hír csak Benzemának motiváló.
ez a csaj elmúlt már 18.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát így hogy ilyen korán jönnek már ezek a hírek, szerintem augusztusban már Pogba-Verratti lesz, ami azért jó lenne
Még Carvajal meg Reus/Neymar aztán helósziaszevasz.
Balo meg egy gyökér. Ja és szerintem továbbjutunk, szóval Benzema fenheti műszert.
Még Carvajal meg Reus/Neymar aztán helósziaszevasz.
Balo meg egy gyökér. Ja és szerintem továbbjutunk, szóval Benzema fenheti műszert.
- kardosbalint
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Modric, Cristiano
Verratti! Nagyon örülök neki, azonban még mindig tartom, hogy Carvajal, Bale és Falcao (is) kell.. Ancelottira kíváncsi leszek (hogy egyáltalán jön-e..). Nem nagyon csipázom, de Perez bácsi csak tudja mit csinál..
"De hát nem mi döntjük el, hogy mikor éljünk. Mi csak abban dönthetünk, mi a teendő, ha már itt vagyunk." - Tolkien
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nézegetem folyamatosan a verrattis videnyókat, jó lesz.
ha egy özil betonkezdő tud lenni, ez a gyerek sírógörcsöt fog okozni az ellenfeleknél.
ha egy özil betonkezdő tud lenni, ez a gyerek sírógörcsöt fog okozni az ellenfeleknél.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Verattinak örülnék,ha jönne,még mellé egy labdasterzőt,és a kp nagyjából rendbe is lenne.
A Balotellis hírre,ha én Real játékos lennék,biztos felszántanám a pályát ezek után
A Balotellis hírre,ha én Real játékos lennék,biztos felszántanám a pályát ezek után
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ez a Balotellis hír csak Benzemának motiváló.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Mourinho így próbálja meg feltüzelni a játékosokat? Nem is tudtam, hogy ilyen jóban vannak Balotellivel.Press írta:Hát ezt rövidbe csak nem teszem ki, de itt elfér..Mario Balotelli: "A barátnőmet teszem fel arra, hogy a Madrid nem fog bejutni a BL döntőbe. Ha mégis, hagyom, hogy Fanny az összes madridi játékossal lefeküdjön."
Egyre több hír jön Verrattiról. Vajon csak mi és az ügynöke akarjuk, vagy a PSG és Ő is hajlik a váltásra?
De szerintem az első érkező akkor is Carvajal lesz, és július előtt nem nagyon fogunk (hivatalosan) leigazolni senkit. Ha jól tudom, június 30-án zárul a könyvelési időszak.