Gareth Bale - 18
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Gareth Bale - 11
Csak a szokásos.
Gyerekkori álom ma valósággá vált,a 20. század legjobb csapatában.
A Premier league legjobba,üdv a klubban,stb.
Gyerekkori álom ma valósággá vált,a 20. század legjobb csapatában.
A Premier league legjobba,üdv a klubban,stb.
Meg se érdemli isteni Granero mezét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://madridom.hu/blog/2013/09/02/elo- ... koztatoja/vki tömören, de röviden leírja miket papol perez papa?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
vki tömören, de röviden leírja miket papol perez papa?
carvajal.bale.vidal.jesé
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Jó, volt egy sejtésem. Na. Bale meg szerintem azért jött, hogy hozzunk egy nagy nevet, és visszavágjunk a barcának Neymar igazolásáért.weeni írta:realfan91 írta:Lószrt verhetetlenek. Amúgy meg nem ettől a párostól, hanem mert, mint csapat jók. Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis, stb.
szerintem iróniát használt a kolléga
Amúgy mire várnak? Megebédelnek és csak utána küldik ki tele hassal a walesit?
Meddig tart Perez beszéde? mert ha sokéig kimegyek egy kávét lefőzni.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát szerintem Madrid nőnemű lakosait kevésbé hozza lázbarealfan91 írta:Amúgy csak sztem vannak kevesen a bernabeuban a bemutatáson? CR-en telt ház volt nem?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
ennyien munkanélküliek csak madridban.realfan91 írta:Amúgy csak sztem vannak kevesen a bernabeuban a bemutatáson? CR-en telt ház volt nem?
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Még így is többen vannak,mint ahányan mi leszünk a magyar-észt meccsen.
realfan91 írta:Lószrt verhetetlenek. Amúgy meg nem ettől a párostól, hanem mert, mint csapat jók. Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis, stb.
szerintem iróniát használt a kolléga
Amúgy mire várnak? Megebédelnek és csak utána küldik ki tele hassal a walesit?
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Lószrt verhetetlenek. Amúgy meg nem ettől a párostól, hanem mert, mint csapat jók. Xavi, Iniesta, Pedro, Alexis, stb.Mike írta:miért tennének ilyet? A Messi-Neymar párossal verhetetlenek.Boky írta:amúgy én vagyok az egyetlen paranoiás aki ilyenkor tart attól, hogy egy félőrült, radikális barca drukker elmegy az ilyen high-profile bemutatásokra, és ellövi a játékos fél lábát?
Amúgy csak sztem vannak kevesen a bernabeuban a bemutatáson? CR-en telt ház volt nem?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
miért tennének ilyet? A Messi-Neymar párossal verhetetlenek.Boky írta:amúgy én vagyok az egyetlen paranoiás aki ilyenkor tart attól, hogy egy félőrült, radikális barca drukker elmegy az ilyen high-profile bemutatásokra, és ellövi a játékos fél lábát?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Szerintem egyéni edzéseket végzett és az elmúlt hónapban a sérülések elkerülése illetve a sztrájk jellegű volt az edzések kerülése a részéről. Amúgy "csak" 91 millió.Arpinho írta:Üdv.
Szóval, egyetlen 1 kérdésem lenne. Méghozzá, hogy ki mit tud arról, hogy mennyit edzett a csávó. Csak azért, mert kétlem, hogy kiadtunk érte közel 100 milliót, és nincs megfelelő kondiban, vagy? Segítsen már valaki.
Az egyéni edzés meg sem közelíti a csapattal való felkészülést. ÉN éveken át készültem a csapatom mellett különféle sérülésekkel bajlódva, futottam mint a nyúl.....de amikor be kellett szállni,elfogyott azonnal az erő a túrósbriósból.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Többen vannak, mint egy komplett magyar bajnoki fordulóban!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
amúgy én vagyok az egyetlen paranoiás aki ilyenkor tart attól, hogy egy félőrült, radikális barca drukker elmegy az ilyen high-profile bemutatásokra, és ellövi a játékos fél lábát?
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Remélem kijön 8-as számmal a hátán!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Antonio Rozzit fogjuk ma bemutatni, akit a Castilla vett. Bale csak a sztárvendég.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
___Samy___ írta:pont az előtted lévő hsz-ben linkeltem be azt a képet, amit te
erre értette gondolom
grrr, bocsánat jogos, és elnézést. Csak közben nézem az átigazolási híreket is, Bale bemutatását is stb.. és csomó ablak megvan nyitva. Sorry a figyelmetlenségemért.
Senki nem állította, hogy Barca drukker volt. Mondjuk ez az avatarodon szereplő tagról lehet nem mondható el.Lehet, akkor még se Barca drukker és tényleg Realos, de oda is ment volna. Na mindegy.
But he is a good boy...
Szerintem egyéni edzéseket végzett és az elmúlt hónapban a sérülések elkerülése illetve a sztrájk jellegű volt az edzések kerülése a részéről. Amúgy "csak" 91 millió.Arpinho írta:Üdv.
Szóval, egyetlen 1 kérdésem lenne. Méghozzá, hogy ki mit tud arról, hogy mennyit edzett a csávó. Csak azért, mert kétlem, hogy kiadtunk érte közel 100 milliót, és nincs megfelelő kondiban, vagy? Segítsen már valaki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Ez mi???"Annak viszont még nem sok jelét mutatta, hogy úgy érti a játékot, ahogy egy Real Madrid-szintű klubnál kell, és hogy képes lesz a kombinálásra egy Cristiano Ronaldóval, egy Xabi Alonsóval vagy az új sztár Iscóval. Akit a nyáron alig 30 millió euróért szerződtettek a Malágától, és aki hiába került harmada annyiba, simán lehet, hogy háromszor akkora játékos lesz, mint Bale."
Persze simán lehet, lehet hogy Isco köv meccstől 0 teljesítményt hoz majd, lehet hogy Özil lesz a köv aranylabdás, lehet hogy Illarra lesz az év igazolás...
Ez az egész egy tipikus semmitmondó kijelentés!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Monkey 2013. szeptember 2., hétfő 12:59-kor.
- ___Samy___
pont az előtted lévő hsz-ben linkeltem be azt a képet, amit te
erre értette gondolom
erre értette gondolom
20 ezer körülMennyien vannak/lesznek a bemutatásán?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. szeptember 2., hétfő 12:59-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"