RaúlCF írta:és szarul is játszottak nekem se tetszett, de ha mondjuk Lukaku megtart pár labdát amire fellép Martial meg Mhiki már más a fekvése. én teljesen ezt vártam a meccstől józan ész hogy egy baromi gyors kontracsapat ellen nem nyílsz ki és nem hagysz nekik nagy üres teret ahol körbefutnak.
RaúlCF írta:és szarul is játszottak nekem se tetszett, de ha mondjuk Lukaku megtart pár labdát amire fellép Martial meg Mhiki már más a fekvése. én teljesen ezt vártam a meccstől józan ész hogy egy baromi gyors kontracsapat ellen nem nyílsz ki és nem hagysz nekik nagy üres teret ahol körbefutnak.
az megint egy másik kérdés hogy egy Unitednél ezt tolják. beleegyeztek mert odavitték Mou-t de én se ezt várnám egy Unitedtől.
És mondjuk ha a Barca, vagy ellenünk játszottak volna, akkor meg azért lett volna példás, hogy csak vágják ki a labdákat, mert az ellen általában 70%-on tartja a labdát?
Lehet ezt csűrni-csavarni, de gusztustalanul célfocit tolt a naaagy MU a lesajnált Pool ellen... Nem azért álltak vissza, mert gyors a Pool. Bárki ellen vissza álltak volna, ami fontos meccs, mert Mou egy tutista pöcs, már elnézést. El nem hiszem, hogy van aki tapsol neki és imádja, mert hogy "ő hozott vissza minket az elitbe"...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero