dzsi91 írta:
Bírom amikor valaki az atleticoval dicsekszik,hogy lefocizzák őket vagy a kapuhoz szegezik
Nem mintha matracék mem ezt akarnák és élveznék.
Azon a 2 meccsen 80-90 százalékban az történt amit a matrac akart.Az hogy 5ször annyit lőtt kapura a bayern magától értetődő. Guardiola csont nélkül kiesett az első komoly ellenféllel szemben minden évben(3 teljesen különböző stílustól,ebből az egyiket ő épitette fel xddd ),Ancelotti meg pont a bl címvédő és későbbi győztesbe szaladt bele a 8 között.
Egy szebb világban Guradiolát vasvillával üldözik el münchenből a ‘14es mészárlásunk másnapján és Carlo kapja meg a nagyobb türelmet.Bár ha a játékosokkal nem jött ki akkor mind1,csak nekem fura mert ha azt a bohócot nem utálták ki az ilyen müllerek akkor az öreg Carlo-val még is mi a bánat bajuk lehetett.
Heynkess-re kíváncsi leszek, biztos felpörögnek tőle,nagy csodában viszont nem bíznék.Mindenesetre a lehető legjobb ideiglenes megoldást találták meg szerintem.Az öregek megint felpöröghetnek a nosztalgia faktortól de attól még öregek maradnak,szóval a bl-hez valami hihetetlen formaidőzítés és erőnlét kéne nekik.Az öreg Jupp-nak mindenesetre vannak tökei,nem sokan vállalták volna ezt.
A Ticos résszel nem értek egyet. Mindenki tudja, hogy a Tico játéka a jó védekezésből indított kontrajáték. Ez az első meccsen meg is valósult, mert a Bayernnek nem volt nagy helyzete, viszont a második meccsen totál csődöt mondtak a spanyolok. A hátukat karcolta a háló és csak a jó isten mentette meg őket attól, hogy ne essenek ki 1 félidő alatt. Ki tudja mi lett volna a helyzet ha Müller belövi a 11-est és nem tudnak tovább bekkelni. De még ettől függetlenül is, egy értelmes kontratámadást nem vezettek, góljukat annak köszönhették hogy Boateng lába alatt elcsúszott a labda. Itt nem húznám rá Pepre a vizes lepedőt. Simeone nyilatkozta is meccs végén, hogy pályafutása alatt soha nem találkozott még olyan erős csapattal mint az a Bayern. Szerintem nem magától értetődő az, ha a világ egyik legjobban védekező csapata ellen több mint 30X lőnek kapura. Az utolsó évére Peppel semmi baj nem volt.
Carlos rész is egyoldalú. Azt írod őt védve, hogy az öreg beleszaladt a későbbi BL győztesbe. Igen. Pepnél pedig azt írod, hogy minden évben egyből kiesett az első komoly ellenfél ellen. Itt is meg kell említeni, hogy szintén a későbbi győztes ejtette ki 2X....
Valami nagy baj lehetett Carlova, hisz a csapat magja elég sok edzőt átélt már. Valamiért egyikkel sem volt probléma.... Nem tudom mi igaz, az olasz hanyag edzéseiből, de a mindig jól értesült bild is kiemelte, hogy Jupp első dolga az edzések megreformálása volt. Ami viszont a mezei szurkolók számára is szembetűnő volt, hogy tényleg semmi kondija nincs a játékosoknak.
Guardiola sokak szemében egy sátán, általában le van nézve, amit nem igen értek. Az eredmények őt igazolják egyelőre. Nem tudom hány sikeresebb edző van nála a világon, s ideje is van még bőven újabb trófeákat gyűjteni....
Jupp szerintem is a lehető legjobb választás. A keret erősebb mint 13-ban volt (ezt Jupp is elmondta), akkor igazából csak egy kezdő volt, de a padon nem ült komoly potenciál. Most a pad is teljesen rendben van. Így, hogy időben történt Carlo elküldése bármi megtörténhet szerintem. Tavaszra simán fellehet építeni a kondíciót. Mint ahogy te is írod a játékosok öregebbek, de igazából a kezdőből ez két embert érint, Robbent és Ribéryt. Lehet okosan menedzselni simán őket is.