Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Liverpool kilövi magát egész szezonra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kár hogy az oroszoknál nem lesz vuvuzela, nem kéne felkészülni a gyerekből.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
MTK helyében rámennék, ott nincs nagy zaj. Sanyi mögé jó lenne pont cserének.Remy írta: Inkább az a kérdés, hogy a Werner gyereknek ennyi volt a karrier? Besiktas szurkolói kikészítették idegileg?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Inkább az a kérdés, hogy a Werner gyereknek ennyi volt a karrier? Besiktas szurkolói kikészítették idegileg?ziro4vr írta:Lipcsében mi folyik?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Koszontemgmoe írta:https://www.reddit.com/r/soccerstreams/numberone1 írta:Keresek olyan weboldalakat ahol sok ace stream talalhato, segitenetek?...Roja megvan.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/numberone1 írta:Keresek olyan weboldalakat ahol sok ace stream talalhato, segitenetek?...Roja megvan.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Keresek olyan weboldalakat ahol sok ace stream talalhato, segitenetek?...Roja megvan.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A fórumon a "majd jövőre" volt a megszokott szlogen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- BlancoMark
Adom, konkretan nekem is idoben ugyanigy zajlott le. Es raadasul a szukolasunk elso par eveben semmit se nyertunk, aztan meg jott Calderon is. Miket kellett kiallnunk kiskolyokkent.sebydani írta:Ne is mondd, abban az évben kezdtem el focit nézni amikor nyertünk a Leverkusen ellen kölyökként, aztán vártam a következőig kitartóan minden évben reménykedve. A végére az lett az érettségi ajándékompheco írta:Amúgy milyen durva, hogy már a 13. címért van versenyben a csapat. Emlékszem arra a bő 10 évre, amikor hajtogattam a hater haverjaimnak, hogy idén már tuti jön a Tizedik
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ne is mondd, abban az évben kezdtem el focit nézni amikor nyertünk a Leverkusen ellen kölyökként, aztán vártam a következőig kitartóan minden évben reménykedve. A végére az lett az érettségi ajándékompheco írta:Amúgy milyen durva, hogy már a 13. címért van versenyben a csapat. Emlékszem arra a bő 10 évre, amikor hajtogattam a hater haverjaimnak, hogy idén már tuti jön a Tizedik
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Úgy tudom, hogy jövő ilyenkor jön a 13.-kal együttdzsi91 írta:In the heart of la duodecima mikor várható? Tavaly is ősszel jött a 11ikhez nem?
Amúgy milyen durva, hogy már a 13. címért van versenyben a csapat. Emlékszem arra a bő 10 évre, amikor hajtogattam a hater haverjaimnak, hogy idén már tuti jön a Tizedik
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
In the heart of la duodecima mikor várható? Tavaly is ősszel jött a 11ikhez nem?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem egy "kicsit" még korai bl esélyesről beszélgetni. A pillanatnyi forma alapján én a Realt meg a Barcát se mondanám az első 4-be (azért bajnokikon a real tud nekünk meglepetést okozni, a barca meg eléggé akadozik még, egy messi húzza meg a váratlant egyelőre). Összességébe nézem a mostani formánkat én legjobb esetben egy elődöntőt de inkább egy negyeddöntőt mondanék.
Lehet, hogy tavaszra ismét előjön a tavalyi forma, amikor a második félidőben bedaráltunk kb majdnem mindenkit. De ez eléggé lutri.
Lehet, hogy tavaszra ismét előjön a tavalyi forma, amikor a második félidőben bedaráltunk kb majdnem mindenkit. De ez eléggé lutri.
- ikarus93
A BM-re nem tekintenék úgy mint végső esélyes, ott nagyobb bajok vannak mint egy edző, kiöregedett a keret és a csapat is széthúz én őket kihúznám maximum egy nagyon könnyű sorsolással és egy jó adag mákkal lehetnek ott a végén.dzsi91 írta:Elég keménynek tűnik az idei mezőny, a psg-től én nem ájultam el de mindenképpen számolni kell velük és veszélyesek is lehetnek.A bayern innentől lutri a barca is odaérhet egy jó sorsolással, de a United-Chelsea-City valamelyike is okozhat meglepetést.És akkor még ott a Juve és a matrac akik kellemetlen játékukkal bárkit megfoghatnak.
Továbbra is úgy érzem,hogy minőségben és mentálisan is magasan a mezőny fölött állunk és reális cél az újabb bl győzelem, de alattunk jó nagy kavarodás lehet.A péesgé kell nekem, döntőben vagy elődöntőben(várom az okokat majd,hogy ott miért a péesgé érdemelné meg a továbbjutást/győzelmet ), akiket kerülnék az a Chelsea meg a United, kellemetlen ellenfelek lesznek szerintem,de úgyis belenyúlunk valamelyikbe mindig mi kaptuk ezeket a brusztolós csapatokat(matrac-juve).
Nagyon úgy tűnik, hogy idén a PSG lesz az aki a legnagyobb kihívónk lehet, talán a Barca ha összeérnek meg ugye ott a Messi faktor.
A többi csapatban nem érzem azt az átütő erőt, hogy behúzzák a BL-t, persze egy laza sorsolással kis túlzással egy Chelsea,Mu,Juve is odakerülhet, de, ha most egy legjobb 4-et kéne mondanom, akkor a Real,PSG,Barca,Chelsea? -t mondanám a forma alapján.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pont ezen agyaltam nemrég, hogy a mostani felállásunkba Martialnak mennyire feküdne Suárez posztja. Ha Griezmannt viszik a nyáron, tuti bepróbálkoznék nála.Kerlon írta:Bár nem tudom, hogy a francia akar-e még csatárt játszani, de úgy látom inkább ő is a szélről indulok játékot preferálja
Alexis viszont szerintem nem lenne nektek akkora biznisz mint sokan írjátok. Jó játékos, de nálunk is látszott, hogy vezérbikának kell lennie ahhoz, hogy szárnyaljon. Lehet mondani, hogy fejlődött, de szerintem inkább a vezérszerep miatt tündököl, emlékszem milyet játszott a 14-es VB-n, miközben 1 hónappal előtte nálunk fele annyit hozott - és még így is az volt a legjobb szezonja. Nalatok se hiszem, hogy másodhegedűsként akkorát robbantana.
Na meg a Di Maria effektus benne is ott van azért erősen, rengeteg labdát képes elszórni egy meccsen, de cserébe ott van benne az X is, ez kétségtelen.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elég keménynek tűnik az idei mezőny, a psg-től én nem ájultam el de mindenképpen számolni kell velük és veszélyesek is lehetnek.A bayern innentől lutri a barca is odaérhet egy jó sorsolással, de a United-Chelsea-City valamelyike is okozhat meglepetést.És akkor még ott a Juve és a matrac akik kellemetlen játékukkal bárkit megfoghatnak.
Továbbra is úgy érzem,hogy minőségben és mentálisan is magasan a mezőny fölött állunk és reális cél az újabb bl győzelem, de alattunk jó nagy kavarodás lehet.A péesgé kell nekem, döntőben vagy elődöntőben(várom az okokat majd,hogy ott miért a péesgé érdemelné meg a továbbjutást/győzelmet ), akiket kerülnék az a Chelsea meg a United, kellemetlen ellenfelek lesznek szerintem,de úgyis belenyúlunk valamelyikbe mindig mi kaptuk ezeket a brusztolós csapatokat(matrac-juve).
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyszer felmerült korábban, és kukázva lett az életvitele miatt, csakúgy, mint mondjuk Vidal. Nem lenne rossz opció, de legkorábban nyáron, ha távozik valaki előröl, mert ide ne jöjjön, hogy aztán Asensio még kevesebb lehetőséget kapjon. Világ legnagyobb idiótasága lenne.Remy írta:Benne van, így a sérülés után meg pláne. Elméleti alapon viszont nagyon jól járhatnánk.Realista24 írta: 60 millióért nem adták el nyáron, Agüero kidőlt két-három hónapra, ZZ nem szeret télen igazolni. Mind azt mutatja, hogy a City megveszi télen, legkésőbb nyáron. Szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Benne van, így a sérülés után meg pláne. Elméleti alapon viszont nagyon jól járhatnánk.Realista24 írta: 60 millióért nem adták el nyáron, Agüero kidőlt két-három hónapra, ZZ nem szeret télen igazolni. Mind azt mutatja, hogy a City megveszi télen, legkésőbb nyáron. Szerintem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
60 millióért nem adták el nyáron, Agüero kidőlt két-három hónapra, ZZ nem szeret télen igazolni. Mind azt mutatja, hogy a City megveszi télen, legkésőbb nyáron. Szerintem.Remy írta:Sanchezt már télen hozni kéne. Pont ideális lenne egy átmeneti időszakra, míg kiderül, hogy a 45 millás Vinicius mennyit is ér. 2 szezont lehozna itt a chilei, aztán pont olyan helyzetben lennénk, hogy vagy igazolnunk kell, vagy háznál van a brazil csillag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema