Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
Nem kell ezt a Barcelona sztorit komolyan venni. Lehet nem is volt igaz. Balhátvédre volt szükségük és nem hiszem, hogy eredetileg Alba előtt volt a sorban
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
egészen addig nem baj, hogy vki egylábas, amíg nem hátráltatja vele a támadást, csapatot, helyzetkialakítást, labdatartást.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekem meg se fordulna a fejemben ilyen lehetőség.. Amúgy is, ha a barca érdeklődne irántam, akkor valószínűleg nem lehetek szar focista, így van más választásom is. Elvi kérdés ez... fúú esélytelen, hogy ha olyan helyzetben lennék, akkor aláírnék a katalánokhoz.Boky írta:nem tom ki hogy van vele, de bármekkora madrid szurkoló vagyok és bármennyire is nem szeretem a barcát, ha érdeklődne irántam a barca hülye lennék nemet mondaniRealista24 írta:Aki csak azért nem ment a Barcához, mert az árában nem állapodtak meg, az előbb bizonyítson a pályán, azután csókolgassa a mezt.
ha kéne még valdessel is összehaverkodnék és egészhátas messi tetkót is csináltatnék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
nem tom ki hogy van vele, de bármekkora madrid szurkoló vagyok és bármennyire is nem szeretem a barcát, ha érdeklődne irántam a barca hülye lennék nemet mondaniRealista24 írta:Aki csak azért nem ment a Barcához, mert az árában nem állapodtak meg, az előbb bizonyítson a pályán, azután csókolgassa a mezt.
ha kéne még valdessel is összehaverkodnék és egészhátas messi tetkót is csináltatnék.
Engem totál hidegen hagy, de a pályán értünk haljon meg, ha kell.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Vannak még egylábasak a keretben, akiket zseninek titulálunk, szóval nem lesz ezzel gond. Nah csak váljon is be.amúgy meg egyáltalán nem egylábas, főleg nem annyira mint özil, nem egy gólt rúgott 16on kívülről is jobbal, utána lehet nézni.
But he is a good boy...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Engem zavar, nem akkora gond ez szerintem.igen, biztos így volt és biztosan tudjuk mi történt akkor érdekes, ez modricnál senkinek nem jelentett problémát mikor idejött, csak pár barcásnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kíváncsi vagyok a véleményedre, szerinted milyen lesz?mostantól két céronaldoval nyomjuk
Jó lesz? Kevés lesz? vagy K.va jó lesz? És a miértre is kíváncsi vagyok
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Na kiváncsi vagyok rá..jöhetne a következő real meccs már. és most válogatott szünet.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Robben-féle hőskort fogja idézni.realfan91 írta:Már a címert csókolgatja. Epic.tényleg nagyon egylábas amúgy. Sokaknak lesz gondja vele emiatt a fórumon.e tényleg bakker kapott vagy 100 labdát és az összeset balossal rúgdosta.....
nagyon egylábas szegény..... adjuk el a pitába....
Azért a címer csókolgatása se maradhatott el.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
inkább ne...primrose írta:Legyen igazad!hehe írta:mostantól két céronaldoval nyomjuk
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aki csak azért nem ment a Barcához, mert az árában nem állapodtak meg, az előbb bizonyítson a pályán, azután csókolgassa a mezt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Legyen igazad!hehe írta:mostantól két céronaldoval nyomjuk
But he is a good boy...
bazzeg mondom úgy sincs semmi értelmes és kinyomtam mikor neki állt vagdalózni... most meg nézem a kommenteket... bad luck kerlon
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Már a címert csókolgatja. Epic.
tényleg nagyon egylábas amúgy. Sokaknak lesz gondja vele emiatt a fórumon.e tényleg bakker kapott vagy 100 labdát és az összeset balossal rúgdosta.....
nagyon egylábas szegény..... adjuk el a pitába....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan91 2013. szeptember 2., hétfő 13:52-kor.
de tényleg bakker kapott vagy 100 labdát és az összeset balossal rúgdosta.....
nagyon egylábas szegény..... adjuk el a pitába.... Özilnek legalább néha belebotlik a jobb lábába is a labda, de Balenek....
nagyon egylábas szegény..... adjuk el a pitába.... Özilnek legalább néha belebotlik a jobb lábába is a labda, de Balenek....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2013. szeptember 2., hétfő 13:52-kor.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
máris elkezdte törleszteni az árát, megvan az 1. gólja