OFF
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: OFF
Nekem az Ersténél van diákszámlám, eddig nem volt gondom velük.
Trollfocin mi ez a Petur Andrásos bogaras poén? Lemaradtam róla.
Trollfocin mi ez a Petur Andrásos bogaras poén? Lemaradtam róla.
szeretnék kérni egy kis helpet
holnap kéne számlát nyitnom és az lenne a kérdésem ,hogy mit ajánlanátok? melyik bank stb ?
illetve az is fontos lenne, hogy tudjam használni minél több oldalon, bet365-on vagy bármely nemzetközi oldalon, PlayStation Store stb.
ez esetben mire kell odafigyelni?
holnap kéne számlát nyitnom és az lenne a kérdésem ,hogy mit ajánlanátok? melyik bank stb ?
illetve az is fontos lenne, hogy tudjam használni minél több oldalon, bet365-on vagy bármely nemzetközi oldalon, PlayStation Store stb.
ez esetben mire kell odafigyelni?
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Már lehet érdeklődniBoky írta:nem találom melyik topikban kérdezték, hogy mi van az itteni mezrendeléssel? annyira emlékszem, hogy nyaral az illetékes, mikortól lehet majd rendelni? beújítanék egy modric v bale mezzel
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
nem találom melyik topikban kérdezték, hogy mi van az itteni mezrendeléssel? annyira emlékszem, hogy nyaral az illetékes, mikortól lehet majd rendelni? beújítanék egy modric v bale mezzel
fórum van egyáltalán? ha igen belinkelnéd légyszi, mert a jobb felsőben nem enged rákattintani....BBarni írta:Az fc-arsenal a minőségibb!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
van az Arsenalnak ilyen komolyabb magyar oldala fórummal, mint pl a Realnak a madridom?
szeretnék röhögni
szeretnék röhögni
igazából ehhez felesleges Photoshopot letölteni, ezt a Callejónos képet pár perc alatt meglehet csinálni.fringsquad írta:fbn és instragramon is látok már 3-4 képet összeszerkesztve. madridom fb oldalán is van pár ilyen, mint ez pl.
ezeket mivel lehet megcsinálni?
én ilyen egyszerűbb dolgokra a Photofiltre Studio-t használom, teljesen korrekt, ha meg valami komolyabb van, akkor használom csak a Photoshopot.
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
hát gépen ps-el megtudod ezt csinálni de,ha telón akarsz ilyen képeket csinálni,ajánlom a picsart nevű alkalmazást !fringsquad írta:fbn és instragramon is látok már 3-4 képet összeszerkesztve. madridom fb oldalán is van pár ilyen, mint ez pl.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha van pénzed, akkor egy wellness hétvégénél nincs jobb. Sőt ilyen-olyan kuponokkal viszonylag olcsón is meg lehet úszni.Victor írta:valakinek van valami ötlete, hogy mit vegyek asszonynak évfordulóra?
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
fbn és instragramon is látok már 3-4 képet összeszerkesztve. madridom fb oldalán is van pár ilyen, mint ez pl.
carvajal.bale.vidal.jesé
- ateeemadrid
Rákattintasz hogy play, és automatikusan behozza a géped a Sopcastot, majd szintén automatikusan bejelentkezik Anonymusként és behozza a streamet. Tehát kb. semmit nem kell csinálnod, csak rákattintani.A linkelt oldalon megkeresem a meccset, rákattintok, és a böngészőben tudom majd nézni?
A PC-n közben be kell jelentkezni a Sopcaston, vagy nem szükséges? És ha igen, akkor az anonymus bejelentkezés is megfelelő?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
A linkelt oldalon megkeresem a meccset, rákattintok, és a böngészőben tudom majd nézni?portillo írta:Csak keresni sopcastos linket. Én innen szoktam, de van még rengeteg hasonló oldal.Donát írta:Telepítettem a Sopcast nevű programot, ami soha nem használtam még korábban. Mit kell majd tennem délben, h azon keresztül nézhessem a meccset?
A PC-n közben be kell jelentkezni a Sopcaston, vagy nem szükséges? És ha igen, akkor az anonymus bejelentkezés is megfelelő?