Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Egy arsenal, mu, liverpool, olasz top csapatok vagy monaco ujra meg siman lecsaphat ra. Plusszos nem lesz az uzlet, de 50 korul siman lesz az ara.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Egyenlőre nem úgy néz ki Hámész helyzete, hogy a BM feltétlenül élni kívánna a vásárlási opciójával. Így valószínűleg a srác problémája vissza fog szállni a mi fejünkre. Tudom, hogy mazochizmus, de én kedveltem a játékát, gólerős volt (most jól jönne), piszok jó bal lába volt, de tény, hogy összességében kevés volt az egész gyerek a RM elvárásaihoz. Sokan várhatják vissza, de azt tudomásul kell venni, hogy középpályásból most piszok jól állunk, és a mostaniak nekem még jobb opcióknak tűnnek. Bízzunk egy jó nemzetközi szereplésében, és ha lehetőségünk lesz rá, meg kell szabadulni tőle végleg, ez a kölcsönösdi csak kényszermegoldás volt, jó időhúzás. Nehezíti a helyzetet, hogy úgy néz ki, hogy a kutyának sem kell a túlárazott, túlfizetett játékos, egy cikkben azt is olvastam, hogy mindenféle amerikai haknicsapatokkal boronálták össze, ami szintén nem feltétlenül árfelhajtó tényező. Nehéz lesz jól kijönni belőle, de Perez hátha kitalál valamit. Egy biztos, szerintem az ő Realos pályafutásának vége.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Zorro
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
- Kedvenc csapatod: RMCF
Jaj ez a sok pesszimizmus A telen eladjuk a walesi vadlovat Mou-nak (kikaptak..., kellhet nekik mint egy falat kenyer ) es a helyere johet a kulumbiaiJames...
https://x.com/elchiringuitotv/status/17 ... 2435297281
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sokkal jobb lenne, ha itt ülne a lelátón nettó 7 millióért, valóban. FM elbírja az ilyet, a való élet nem.BBeno írta:na ezt ne remeld. meg azt is kinezem hogyha telen visszajon akkor cdak 3.5 milliot adnak a 7 helyett. total vicc deal volt ez megintcsak.Ez esetben remélem megszorongatjuk a Bayern tökét, hogy idő előtt visszaküldik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
na ezt ne remeld. meg azt is kinezem hogyha telen visszajon akkor cdak 3.5 milliot adnak a 7 helyett. total vicc deal volt ez megintcsak.Ez esetben remélem megszorongatjuk a Bayern tökét, hogy idő előtt visszaküldik.
Már-már akarva akaratlanul is belebotlok egy James cikkbe, hogy nem érzi magát jól Münchenben amire még rátett egy lapáttal Carlo menesztése is, és a lehetőség, hogy visszatérhet Madridba nyáron.
Ez esetben remélem megszorongatjuk a Bayern tökét, hogy idő előtt visszaküldik. Másrészt nyáron vb, James kedvenc tornája, egy jó teljesítménnyel lehet kedvezőbb feltételek mellett tudjuk nyáron elpasszolni máshova.
Maradása nem opció számomra, Kovacic, Ceballos, Asensio mind előtte vannak nekem a sorban a középpályára.
Ez esetben remélem megszorongatjuk a Bayern tökét, hogy idő előtt visszaküldik. Másrészt nyáron vb, James kedvenc tornája, egy jó teljesítménnyel lehet kedvezőbb feltételek mellett tudjuk nyáron elpasszolni máshova.
Maradása nem opció számomra, Kovacic, Ceballos, Asensio mind előtte vannak nekem a sorban a középpályára.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
"Mint arról korábban beszámoltunk a Real Madrid öregfiúk csapata is ott lesz a következő Gabora Gálán Salgótarjánban. Nos a királyi gárda kihirdette a keretét, amelyben igazi csillagok szerepelnek.Steve írta:86 éves Pista bácsi vagyok és nincs fészbukom. Mit írnak ottan?morientes írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3448407477
Amavica, Martin Vazquez, Aragon, Pavon, Palencia, Grosso, Tote, Morientés, Geni, Contreras, Miguel Angel, Congo, De Las Heras, Sabido, Valina ete, Ricardo Gallego lesz a keret"
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Oszt akkó minek linköli ez a legény ha nem jeleníthető meg?Kerlon írta:A keresett oldal nem jelenitheto meg.
Most ezzel mit kezdjünk?
Tudtam én, hogy valami csibészség lesz a dolog mögött. Lehet, hogy jobb is ha nem jeleníti meg.
A keresett oldal nem jelenitheto meg.Steve írta:86 éves Pista bácsi vagyok és nincs fészbukom. Mit írnak ottan?morientes írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3448407477
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
86 éves Pista bácsi vagyok és nincs fészbukom. Mit írnak ottan?morientes írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3448407477
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Steve
Gondolom nem véletlen ez a ZZ nyilatkozat Benzemáról és pont most.
Jön az Eibar elleni meccs. Lehetőség az emberkedésre. Lehet 3-4 gólokat elpakolni, ha elkapjuk a ritmust.
Benzema ha nem esik az eső és kedve is van akkor elrakhat több gólt is, amivel egy időre mindenkit el lehet csitítani. Neki amúgy sem a technikai képzettségével van a gond, az meg kijön kiscsapatok ellen.
Szóval okos húzás ez ZZ-tól.
( az hogy megnyugtat-e engem és sok más embert is az egész szezont nézve, az más kérdés)
Jön az Eibar elleni meccs. Lehetőség az emberkedésre. Lehet 3-4 gólokat elpakolni, ha elkapjuk a ritmust.
Benzema ha nem esik az eső és kedve is van akkor elrakhat több gólt is, amivel egy időre mindenkit el lehet csitítani. Neki amúgy sem a technikai képzettségével van a gond, az meg kijön kiscsapatok ellen.
Szóval okos húzás ez ZZ-tól.
( az hogy megnyugtat-e engem és sok más embert is az egész szezont nézve, az más kérdés)
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nyilván magyaráznia kell a bizonyítványt. Nyílván nem hozhatja le, hogy a Real első számú csatára akkora tota mostanában, amilyet még ő sem látott, és ezeket a helyzeteket ha ő felmenne öltönyben, akkor is berúgná. A kevés jó dolog egyike, amit Ancelottitól eltanulhatott, az a sajtó kezelése. Ezt mindketten jól csinálják. De az már azért kicsit túlzás volt, hogy Benzema a legjobb. Jó, hogy nem szakadt a fejükre a gipszkarton. Úgy látom, hogy aki edzőnem áll, annál az első lecke az, hogy tanuljon meg szemrebbenés nélkül hazudni. Ettől már csak az lenne nagyobb baj, ha egy ilyen játékintelligenciájú játékos, mint ZZ volt, tényleg így gondolná. De a legjobban az tetszett, hogy nem feltétlenül a Karim feladata a góllövés. Hát akkor ki a fenéé ? Nagyanyámé ? Szerintem meg aki a Real 9es mezét fel meri venni, annak szarni kell a gólokat, és engem pl. qrvára nem érdekel, hogy a mezőnyben hány flikkflakkot fog meggcsinálni, arra van 3-4 másik ember. Neki igenis termelni kell a gólokat vagy adni a gólpasszokat, ha nem megy, kudarcot vallott. Ugyanis tetszik vagy nem tetszik, a jelenlegi játékrendszerben a futballt még mindig gólra játszák. Ha pedig a csapat amúgy magas szintű játékereje azért nem tud eredményekben megnyilvánulni, mert elől valaki rendre elbenzemázik mindent, akkor megvan a leggyengébb láncszem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Süti
Ez csak az akcentus miatt volt, a thirty thirteen akart lenni, a forty meg fourteen.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
8 éve dédelgetni kell miért pont most hagyják abba?wZoLee7 írta:Hát, azt tudjuk h Benzemanak inkább erre van szüksége és nem a negatív kritikára, de már tul vagyunk azon, hogy dédelgetni kelljen, teljesítmény kell előre mert így ahogy vagyunk nem lesznek gólok
az meg a másik hogy mi mást mondhatna zz? azt hogy elcsesztük a nyarat hogy egy benzemára bíztuk az egész szezont meg egy mayoralra? mindig védte ezután is ezt fogja tenni. az a 30/40 kombót meg nem tudom hogy tudta röhögés nélkül kimondani
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ha ilyen szamokat hozna szerintem senki sem kuldene el minden meccs utan kamcsatkara havat banyaszni. Eleteben nem ment 30 gol fole egy szezonban Bar lehet Zz elmult ket evet nezi, mert akk kijon ez a szam.Csak a számok nem stimmelnek. Jobb az 20/10-nek
Assistokat meg meg meg messzebb ezektol a szamoktol.
Az meg most mar alap, h Zz nek ki kell allni Benzi mellet, foleg nyilatkozatokban, erdekes lenne ha azt kommentalna amit mostansag Benzi a palyan muvel.
De azert kicsit unalmas mar, h amiota itt van folyamatosan az o lelki vilagaval, batoritasaval kell foglalkozni.
Csak a számok nem stimmelnek. Jobb az 20/10-nekRealista24 írta:"He [Benzema] isn't going to get you 60 goals but he will get 30 and he will also assist for 40 more and that for me is the most important thing."I don't like it when people speak badly of my players, and I want to clarify again that for me Karim is the best [striker] by far."
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Majd te is átállsz, ha eladja BenzemátRealista24 írta:Nem baj, ericconak jo lesz, hogy Perezbe rúgjon ma is
Merci Zizou!
Vagy csak van annyi esze ZZnek, hogy nyíltan kiáll melette, edzés után meg elbeszélget vele négyszemközt. Normálisabb főnökök ezt csinálják.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Nyilván komolytalan ezt mondani Benzemáról, pláne a jelenlegi formájában, de én örülök, hogy Zizou így beszél a játékosairól. Én bízok benne, hogy összeszedi valahogy magát még erre a szezonra.Realista24 írta:"He [Benzema] isn't going to get you 60 goals but he will get 30 and he will also assist for 40 more and that for me is the most important thing."I don't like it when people speak badly of my players, and I want to clarify again that for me Karim is the best [striker] by far."
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe