Egyéb bajnokságok
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Egyéb bajnokságok
nem vagyok elfogult, nem vagyok neymar fan.
legalább top5 játékos a világon, aki különbséget teremt, meccseket tud nyerni.
rengeteg hosszabb időszak volt a barcában, amikor jobb volt, mint messi.
a stílusával vannak gondok, de aki emiatt szidja, remélem céronaldot is ugyanúgy rühelli.
ja hogy mégsem, mert ő a szeretett csapatában rúgja neki a gólokat.
értem...
legalább top5 játékos a világon, aki különbséget teremt, meccseket tud nyerni.
rengeteg hosszabb időszak volt a barcában, amikor jobb volt, mint messi.
a stílusával vannak gondok, de aki emiatt szidja, remélem céronaldot is ugyanúgy rühelli.
ja hogy mégsem, mert ő a szeretett csapatában rúgja neki a gólokat.
értem...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Iszonyatosan elfogult vagy, ami becsomagolva a szokásos stílusodba annyira idegesítő, hogy lusta vagyok érdemi választ adni.
Ja de, azért adok:
Ja de, azért adok:
Nem illik.
Neymar eddigi európai pályafutása Messi árnyékában telt, mint ahogy mindenkié, aki vele együtt játszott a Barcában. Most kapott egy nagy sanszot, hogy megmutassa, vezérként mire képes. És egy 26 éves játékos esetén teljesen felesleges már úgy beszélni róla, mint akinek vége a pályafutásának. Még simán benne van egy jó 5 év normál esetben. Nyerhet vb-t, újabb bl-címeket, lehet aranylabdás, stb. Visszatérva a BL-győzelmére, az elődöntőben vágott három gólt a Bayernnek, aztán a döntőn is betalált. Nem mondanám, hogy potyautasként nyerte meg. És talán nem túlzok, ha azt állítom, hogy Messi mellett a világ másik legjobban cselező játékosa.
- H.E.H.E.
összevissza rugdossák állandóan, ti meg úgy állítjátok be, mint egy vérengző állat vagy egy kisköcsög szimuláns majom.
tegye fel a kezét, akinél nem jönne el a pont, hogy visszakézből pofánbasszon egy ilyen semmirekellő védőt, aki nem tudja máshogy megállítani az embert, csak rugdosással, taposással, visszahúzással, vagy amikor nem nézi a bíró, akkor utánarúgással, könyökléssel, stb.
ebből a rengeteg sárgából meg pirosból amit a gyerek szerzett, mennyi van abból, hogy durván elkésett vagy szabálytalan volt? és mennyi van abból, hogy megvédte magát, amiért a bírók egy nyálköpetet nem érnek manapság?
költői kérdés...
ne viccelj már, hány pirosat kapott ő is már ugyanilyen dolgokért.
neymár és céronaldo közt az a különbség, hogy utóbbi a legkisebb kontaktra már borul is, emiatt 1-1 kisebb rúgás éri csak, neymar meg menne menne tovább, aztán hátulról, oldalról csak darálják, utánarúgnak, van hogy a balfasz le se fújja.
RMCF mondta mindig , hogy dobálja magát, meg hozzá se érnek, hát elég ha egyszer érnek hozzá úgy, hogy lent van stabilan vmelyik lába, ott szakad is minden, teljesen megértem, ha inkább pörög egyet a levegőben, minthogy sérülést kockáztasson.
mi a faszról beszéltek? ez nem fifa, hogy amikor elindítod, akkor mindenki azonnal százas, ez versenysport, amiről ezek szerint lövésetek sincs.
btw az ivócimborájára, lewis sokszorosvilágbajnok hambucira ugyanez vonatkozik, biztos csak azért nyeri rommá magát, mert el van csalva az egész és a többiek túl szarok
tegye fel a kezét, akinél nem jönne el a pont, hogy visszakézből pofánbasszon egy ilyen semmirekellő védőt, aki nem tudja máshogy megállítani az embert, csak rugdosással, taposással, visszahúzással, vagy amikor nem nézi a bíró, akkor utánarúgással, könyökléssel, stb.
ebből a rengeteg sárgából meg pirosból amit a gyerek szerzett, mennyi van abból, hogy durván elkésett vagy szabálytalan volt? és mennyi van abból, hogy megvédte magát, amiért a bírók egy nyálköpetet nem érnek manapság?
költői kérdés...
Csak amíg egy CéRonaldo ezt a saját előnyére fordította,
ne viccelj már, hány pirosat kapott ő is már ugyanilyen dolgokért.
neymár és céronaldo közt az a különbség, hogy utóbbi a legkisebb kontaktra már borul is, emiatt 1-1 kisebb rúgás éri csak, neymar meg menne menne tovább, aztán hátulról, oldalról csak darálják, utánarúgnak, van hogy a balfasz le se fújja.
RMCF mondta mindig , hogy dobálja magát, meg hozzá se érnek, hát elég ha egyszer érnek hozzá úgy, hogy lent van stabilan vmelyik lába, ott szakad is minden, teljesen megértem, ha inkább pörög egyet a levegőben, minthogy sérülést kockáztasson.
ez is mekkora faszság te jó ég, ha csak barbikázna meg alkoholizálna, akkor hogy a gecibe tudná tartani a fizikumát, ezt a szintet?Dehát ezért se lesz legenda, pedig a képességei megvannak, és ott a példa előtte. Csak ő a csillogást meg a pózt elleste a portugáltól, a munkát már nem.
mi a faszról beszéltek? ez nem fifa, hogy amikor elindítod, akkor mindenki azonnal százas, ez versenysport, amiről ezek szerint lövésetek sincs.
btw az ivócimborájára, lewis sokszorosvilágbajnok hambucira ugyanez vonatkozik, biztos csak azért nyeri rommá magát, mert el van csalva az egész és a többiek túl szarok
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- ziro4vr
Egyrészt megértem..16 éves kora óta folyamatosan nála 2 fejjel magasabb állatok döngölik a földbe meccsenként 10szer, nehéz ezt kezelni.
Csak amíg egy CéRonaldo ezt a saját előnyére fordította, addig Neymar inkább tahóskodik, és messze van a profi és korrekt stílustól. FInoman fogalmaztam most.
Dehát ezért se lesz legenda, pedig a képességei megvannak, és ott a példa előtte. Csak ő a csillogást meg a pózt elleste a portugáltól, a munkát már nem.
Csak amíg egy CéRonaldo ezt a saját előnyére fordította, addig Neymar inkább tahóskodik, és messze van a profi és korrekt stílustól. FInoman fogalmaztam most.
Dehát ezért se lesz legenda, pedig a képességei megvannak, és ott a példa előtte. Csak ő a csillogást meg a pózt elleste a portugáltól, a munkát már nem.
Nem illik.
Valamelyik nap pedig kiosztott minket, hogy mi érzékenylelkűek miért védjük Beckhamet, aki ezt a fórumoat nem is olvassa. Neymarnak komoly mentális baja van, nem hiába kap ennyi pirosat. Sokszor azért is pakoltak alá, mert nagy volt az arc most meg még jobban elhiszi, hogy ő kiskirály.ziro4vr írta:Mondjuk hehe nem mintha te objektívan ítélnéd meg.
Az igazság a kettő között van. Engem taszít, amit a pályán kívül vagy sokszor a pályán művel, de amikor focizik MBappéval, Verrattival, Draxlerrel..azért az futball. Ami manapság 2-3 csapat meccsein lelhető csak fel sajnos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Mondjuk hehe nem mintha te objektívan ítélnéd meg.
Az igazság a kettő között van. Engem taszít, amit a pályán kívül vagy sokszor a pályán művel, de amikor focizik MBappéval, Verrattival, Draxlerrel..azért az futball. Ami manapság 2-3 csapat meccsein lelhető csak fel sajnos.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha nem vagy képes normálisan megnyilvánulni vele kapcsolatban, akkor még véletlen se küld el a hozzászólásodat, mert legközelebb nem leszek ilyen kedves.elmondom írta:és még mennyi pirosat úszott meg ez a kis kullancs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
arról nem is beszélve... most majd a psgben nem lesz úgy elnézve neki minden mint a barcában.elmondom írta:és még mennyi pirosat úszott meg ez a kis kullancs.
most fog rájönni hogy mennyire a barcának fújtak a sporik és miket úszott meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
és még mennyi pirosat úszott meg ez a kis kullancs.
- H.E.H.E.
az éremnek mindig két oldala van.BBeno írta:szép eredmény
ti csak simán gyűlölitek, nem tudjátok objektíven megítélni.
már nem is barcás, úgyhogy most már sztem engedjétek el és keressetek mást, hogy a kis szabadidőtöket lekösse.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
Hivatalos: Kylian Mbappét választották a 2017-es Golden Boy-nak!
Meccsek: 44
Gólok: 26
Asszisztok: 14
Ligue 1 bajnoki cím: 1
Meccsek: 44
Gólok: 26
Asszisztok: 14
Ligue 1 bajnoki cím: 1
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
nikolic 24 gollal golkiraly lett usaban. azert az szep.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mert az kb annyira volt igaz, mint hogy a magyar foci szar. Attól hogy az egyik legjobb góllövő még nem lesz egy szinten Cr-rel meg Messivel. Sőt. Nem fog úgy bevonulni a történelemkönyvekbe mint Cr, Messi, Zizu, Dinho, stb. Klose a vb-k legtöbb gólt szerző játékosa. De azzal nem bántok meg senkit sztem ha azt mondom, hogy mások jobban megérdemelték volna ezt a címet.illgner írta:Ja, mert az egyetlen érvem az volt, hogy BL-győztes. A mondatnak nem volt folytatása.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Enzo is bl győztes. Fejezd ki magad jobban.illgner írta:Ez a semmit nem bizonyított szlogen meg azért elég durván hangzik egy BL-győztes játékos, és a brazil válogatott már most egyik legjobb góllövője kapcsán
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja, mert az egyetlen érvem az volt, hogy BL-győztes. A mondatnak nem volt folytatása.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ennyi erőből Khedira is világklasszis mert bl-t nyert. Azért Neymar nem adott annyit a bl győzelmekhez mint Cr vagy Messi. Közben meg egy szinten van emlegetve velük. Sosem fog felnőni hozzájuk, de még csak megközelíteni sem. Eredmények terén lehet, hogy megközelíti majd őket de jellemben, hozzáállásban tuti nem.illgner írta:Ez a semmit nem bizonyított szlogen meg azért elég durván hangzik egy BL-győztes játékos, és a brazil válogatott már most egyik legjobb góllövője kapcsán
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A hype-hoz képest nem bizonyított semmit.Kb Cé-messi után ő számít a trónörökösnek.Ehhez képest szerintem kevés az a pár kupa amit messi összekukázott neki.
A Brazilokkal kapcsolatban remélem igazad lesz,Marcelo és Casemiro is nagyon megérdemelné.Persze a Portugáloknak is örülnék de az kevésbé reális.
A Brazilokkal kapcsolatban remélem igazad lesz,Marcelo és Casemiro is nagyon megérdemelné.Persze a Portugáloknak is örülnék de az kevésbé reális.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ez a semmit nem bizonyított szlogen meg azért elég durván hangzik egy BL-győztes játékos, és a brazil válogatott már most egyik legjobb góllövője kapcsán