Azaz?argentina mérlege a vb selejtezőkön messivel a pályán: 6gy 3d 1v, messi nélkül: 1gy 4d 3v
Aranylabda
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
argentina mérlege a vb selejtezőkön messivel a pályán: 6gy 3d 1v, messi nélkül: 1gy 4d 3vgaborz1 írta:Muhaha.Realista24 írta:Az Nso csodálatos világából ma megtudtam hogy Messinek járt volna a díj, mert egyedül vitte ki országát a vbre.
A legtöbb selejtezőn meg nem csinált semmit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem is az rémlik, hogy a szezon nagy részét kiülte, és amikor játszott, akkor sem hozott Isco szintet.Berti írta:Engem rendesen felhúz az, hogy Iniestat benyomták. Leszögezném, hogy nagyra tartom a játékost és a barcaból talán ő az egyetlen, akit tisztelek. De akkor sem volt keresni valója itt.
Na megnéztem, a bajnokságban volt 1329 perce, BL-ben 592...egy gól, 6 gólpassz (tm adat). Nevetséges.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Engem rendesen felhúz az, hogy Iniestat benyomták. Leszögezném, hogy nagyra tartom a játékost és a barcaból talán ő az egyetlen, akit tisztelek. De akkor sem volt keresni valója itt.
- h3x0r
Dzsudzsaktol nagyjabol ennyit lehetett varni, vegulis, legalabb a penzehesek fogjanak ossze. Az NSO ujsagirojanak CR, Modric, Buffon sorrendjen viszont meglepodtem.
engem akkor banoltak 9999.dec.31-ig mikor ez a szavazás megtörtént.Amikor néhány éve rommá vertük a Barcát + a BL-ben is égtek, az NSO "szakújságírója" akkor is kihozott egy Messi-Xavi-Iniesta aranylabda sorrendet.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Amikor néhány éve rommá vertük a Barcát + a BL-ben is égtek, az NSO "szakújságírója" akkor is kihozott egy Messi-Xavi-Iniesta aranylabda sorrendet.Realista24 írta:Az Nso csodálatos világából ma megtudtam hogy Messinek járt volna a díj, mert egyedül vitte ki országát a vbre.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha már a gólok... ismerek olyan arsenalost, akinél Van Persie is aranylabdás lett volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Én nem utálom Messit, kivéve mikor minket szivat meg.
Hihetetlen amit ő is művel, de idén CR egyértelműen jobb volt nála. Elég csak a BL végjátékra gondolni.
Azt hiszem csak akkor fogunk rájönni hogy mekkora zsugások is voltak, ha visszavonultak. Bár lehet a többieket most pont ők nyomják agyon, hogy bárki bármit csinál, akkor azt a 2 Terminátorhoz hasonlítják.
Hihetetlen amit ő is művel, de idén CR egyértelműen jobb volt nála. Elég csak a BL végjátékra gondolni.
Azt hiszem csak akkor fogunk rájönni hogy mekkora zsugások is voltak, ha visszavonultak. Bár lehet a többieket most pont ők nyomják agyon, hogy bárki bármit csinál, akkor azt a 2 Terminátorhoz hasonlítják.
Cristiano Ronaldo's votes for The Best FIFA Men’s Coach 2017:
1. Zinedine Zidane
2. Jose Mourinho
3. Jardim Leonardo
1. Zinedine Zidane
2. Jose Mourinho
3. Jardim Leonardo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem nso cikket láttam, hanem a kommentelők nagy része írta ezt. Mármint a Messi fanok természetesen, vagy írhatom CR utálóknak is őket.Ezen mi röhögünk, de sok emberrel beszéltem, akik hasonlóan selejtesen látják, mint az NSO és hiába mondtam nekik, hogy a maradék x meccsen meg szart se csinált és azon kellett izgulni, hogy kijutnak-e egyáltalán.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
majd talán a Ronaldo korszak lezárulta után lehet szó arról hogy ne góllövő kapja az aranylabdát de addig semmiképpen. ez nagyon elment marketing irányba és szimpátia szavazás lett. persze én legkevésbé bánom amíg ő kapja és nem messi vagy neymar. kapusnak pl soha nem adnám.
Ezen mi röhögünk, de sok emberrel beszéltem, akik hasonlóan selejtesen látják, mint az NSO és hiába mondtam nekik, hogy a maradék x meccsen meg szart se csinált és azon kellett izgulni, hogy kijutnak-e egyáltalán.gaborz1 írta:Muhaha.Realista24 írta:Az Nso csodálatos világából ma megtudtam hogy Messinek járt volna a díj, mert egyedül vitte ki országát a vbre.
Szerk.: Balázskát már végre pofánverhetné valaki, mert egyre nagyobb nímand.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Muhaha.Realista24 írta:Az Nso csodálatos világából ma megtudtam hogy Messinek járt volna a díj, mert egyedül vitte ki országát a vbre.
Szerk.: Balázskát már végre pofánverhetné valaki, mert egyre nagyobb nímand.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A legjobb edző díját az elmúlt szezon alapján nehéz lett volna másnak adni, a megfelelő helyre került. Gratuláció a Mesternek. Játékosként is világklasszis volt, most már edzőként is az. Ritka az ilyen.
A legjobb játékos cím viszont finoman szólva is vitatható. Egyrészt nem értem, hogy miért csak támadók kerülnek általában a szűk elitbe. Szólni kéne nekik, hogy itt most nem gólkirályi címeket kell osztani. Az más díj. Ez illeszkedik a korszellemhez, show kell az embeteknek. A plebs nagy részének a fociból annyi jön le, hogy aki a gólt rúgja, az a legnagyobb sztár. Ezt az igényt ki kell szolgálni. (Lehet, hogy csak én emésztem ezt nehezen, alapból védőpárti vagyok, mivel magam is az voltam mindig, ez áll hozzám közelebb)
Én CRnek ilyen díjat biztosan nem adtam volna. Természetesen gratuláció a címért, plusz a rengeteg Aranylabdáért, amit mindet megérdemelten hozta el, és az itteni legendás pályafutását is meg kell süvegelni. De most ezt kicsit életmű díjnak érzem. A múlt szezon felében teljesen használhatatlan volt, úgy márciustól kezdett el focizni. Ez nálam kevés ahhoz, hogy valaki a világ legjobbja legyen. Itt sokat olvasom, hogy ő nyerte nekünk tavasszal a címeket, meg ilyenek. Nem, mi nem a bárszá vagyunk. Nálunk pont most volt az, hogy végre a Csapat nyert, mindenki vastagon kivette a részét. Hol lettek volna a CR gólok, ha Isco nem támad fel, vagy Modric, Kroos, Carvajal, Marci, Case, stb. nem hoz le olyan mezőnymunkát, amit élvezhettünk hétről hétre ? A jelöltek listája, a végeredmény, az egész buli szakmaisága szerintem erősen mekérdőjelezhező, csak a közízlés, közhangulat kiszolgálásáról volt szó. Kb. ennyire is érdekelt, a mai világban nem is vártam tőle többet, most olvastam el. Örülök, hogy CR a világ legjobbja papíron, de ezt most már jó lenne a gyakorlatba is átültetni, nekem pl. hétvégén, meg azelőtt, meg azelőtt, meg azelőtt, a bajnokságban nem így tűnt. FIFA 2017, panem et circenses, a korszellemhez hűen.
A legjobb játékos cím viszont finoman szólva is vitatható. Egyrészt nem értem, hogy miért csak támadók kerülnek általában a szűk elitbe. Szólni kéne nekik, hogy itt most nem gólkirályi címeket kell osztani. Az más díj. Ez illeszkedik a korszellemhez, show kell az embeteknek. A plebs nagy részének a fociból annyi jön le, hogy aki a gólt rúgja, az a legnagyobb sztár. Ezt az igényt ki kell szolgálni. (Lehet, hogy csak én emésztem ezt nehezen, alapból védőpárti vagyok, mivel magam is az voltam mindig, ez áll hozzám közelebb)
Én CRnek ilyen díjat biztosan nem adtam volna. Természetesen gratuláció a címért, plusz a rengeteg Aranylabdáért, amit mindet megérdemelten hozta el, és az itteni legendás pályafutását is meg kell süvegelni. De most ezt kicsit életmű díjnak érzem. A múlt szezon felében teljesen használhatatlan volt, úgy márciustól kezdett el focizni. Ez nálam kevés ahhoz, hogy valaki a világ legjobbja legyen. Itt sokat olvasom, hogy ő nyerte nekünk tavasszal a címeket, meg ilyenek. Nem, mi nem a bárszá vagyunk. Nálunk pont most volt az, hogy végre a Csapat nyert, mindenki vastagon kivette a részét. Hol lettek volna a CR gólok, ha Isco nem támad fel, vagy Modric, Kroos, Carvajal, Marci, Case, stb. nem hoz le olyan mezőnymunkát, amit élvezhettünk hétről hétre ? A jelöltek listája, a végeredmény, az egész buli szakmaisága szerintem erősen mekérdőjelezhező, csak a közízlés, közhangulat kiszolgálásáról volt szó. Kb. ennyire is érdekelt, a mai világban nem is vártam tőle többet, most olvastam el. Örülök, hogy CR a világ legjobbja papíron, de ezt most már jó lenne a gyakorlatba is átültetni, nekem pl. hétvégén, meg azelőtt, meg azelőtt, meg azelőtt, a bajnokságban nem így tűnt. FIFA 2017, panem et circenses, a korszellemhez hűen.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
barbi ledumálta vele hogy kire kell szavazni
Magyar részről a válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a játékosoknál Neymar, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sorrendet állított fel, míg az edzőknél Zinédine Zidane-ra voksolt Joachim Löw és Antonio Conte előtt.
Storck: CR, Kroos, Neymar
Storck: CR, Kroos, Neymar
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az Nso csodálatos világából ma megtudtam hogy Messinek járt volna a díj, mert egyedül vitte ki országát a vbre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Casemiro nálam is elfért volna, nagy meccseken rendre jó volt tavasszal, BL és szuperkupa döntőn gólt lőtt.
Neymar helyett Dybalat tettem volna, neki szerintem jobb szezonja volt.
Neymar helyett Dybalat tettem volna, neki szerintem jobb szezonja volt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Barcabol messin kivul senkinek semmi keresni valoja nem volt ott.
Iniesta helyére mehetett volna Casemiro vagy Isco,de igazából még vagy 30 középpályás aki jobban megérdemelte volna.
Alves is csak a hype miatt került oda,Carvajalnak lett volna ott a helye.
Neymar helyett is jópáran odafértek volna...
A top 3 pedig Cr-Ramos-Modric kellett volna legyen.
Mind1 igazából de ez az iniestas dolog iszonyat irritáló,simalábú is ott volt minden évben akármit csinalt...De legalább már piké nem volt.
Iniesta helyére mehetett volna Casemiro vagy Isco,de igazából még vagy 30 középpályás aki jobban megérdemelte volna.
Alves is csak a hype miatt került oda,Carvajalnak lett volna ott a helye.
Neymar helyett is jópáran odafértek volna...
A top 3 pedig Cr-Ramos-Modric kellett volna legyen.
Mind1 igazából de ez az iniestas dolog iszonyat irritáló,simalábú is ott volt minden évben akármit csinalt...De legalább már piké nem volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams