Hatalmas Ezekre a hasonlataidra van valamilyen weboldal? Kétlem, hogy a fem3-ról tanulodziro4vr írta:mint fosi a cserpes tejivóban.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Védelem széle nálam rendben van, és sok évre rendben is lesz. Theo meg Hakimi ígéretesek, nyilván még nem RM szintek, de a potenciál ott van, és egyik poszt sem annyira telített, hogy lehetne bőven válogatni a klasszisok közül. A Bayern párosa ér fel nálam a Madridi szinthez, viszont nálunk meg a jövő is biztosítva van.
Vallejo kapcsán vannak problémáim, pl hogy még nem láttam játszani, valami mindig van vele. De remélem majd bizonyít. Varane egy meccsen volt gyengébb idén, Nacho meg egy csendes klasszis, a miénken kívül talán ha 2 csapat van ahova nem férne be alapkezdőnek.
A kp az valami brutális, egyetlen problémám Kovacic, ebben igaza volt az öregnek. Neki többet kéne játszania. Kroos kapná nálam a legtöbb meccset, aztán Modric-Kovacic-Casemiro és Ceballos-Llorrente valahogy így osztanám el. De Ceballos hamar előrébb juthat.
James örülök hogy elment, nem is hiányzik.
Elöl vannak bajok, de ezt mindenki látja. Azok a kis nüanszok hiányoznak idén eddig, amit tavaly megkaptunk Moratatól, Marianotól, vagy amikor még valaki megvette, hogy Lucas nem megtolja izomból a szélen aztán beadja. A fegyverarzenálunk csökkent, kiismerhetőek lettünk elöl, tudják mit várhatnak a kezdőktől és a padról is. De ha egy Kane lesz nyártól az új puskánk..az be fog sülni, mint fosi a cserpes tejivóban.
Vallejo kapcsán vannak problémáim, pl hogy még nem láttam játszani, valami mindig van vele. De remélem majd bizonyít. Varane egy meccsen volt gyengébb idén, Nacho meg egy csendes klasszis, a miénken kívül talán ha 2 csapat van ahova nem férne be alapkezdőnek.
A kp az valami brutális, egyetlen problémám Kovacic, ebben igaza volt az öregnek. Neki többet kéne játszania. Kroos kapná nálam a legtöbb meccset, aztán Modric-Kovacic-Casemiro és Ceballos-Llorrente valahogy így osztanám el. De Ceballos hamar előrébb juthat.
James örülök hogy elment, nem is hiányzik.
Elöl vannak bajok, de ezt mindenki látja. Azok a kis nüanszok hiányoznak idén eddig, amit tavaly megkaptunk Moratatól, Marianotól, vagy amikor még valaki megvette, hogy Lucas nem megtolja izomból a szélen aztán beadja. A fegyverarzenálunk csökkent, kiismerhetőek lettünk elöl, tudják mit várhatnak a kezdőktől és a padról is. De ha egy Kane lesz nyártól az új puskánk..az be fog sülni, mint fosi a cserpes tejivóban.
Nem illik.
Mondjuk a Spurs ellen sem verték meg vagy valami, soha nem csinált kalamajkát, míg Marcelot alázta Aurier. Támadásban volt kicsit egyhangú és ennyi.BlancoMark írta:Abban egyetertek, hogy amig a ket szelsohatved dupla extra teljesitmenyen all vagy bukik a taktika, addig Hakimi teljesitmenye bizony tenyleg keves. Viszont legalabb vedekezesben nem csinal akkora maflasagokat mint Danilo csinalt egykoron. Epp ezert is kell szurkolnunk Daninak a mielobbi visszateresben, mind egeszsegben mind formaban. A marokkoi meg 19 evesen nyilvan nem fogja az elso ot meccsen megvaltani a vilagot, es nem is egy Tottenham ellen, de amikor a felkeszulesi meccseken nyomta teher nelkul na az foci volt, ott latszott hogy mire lesz kesobb meg kepes ez a srac.
Sok helyen lehetne ezt a szép monológot támadni, de felesleges, mert úgyis neki van igaza meg már úgy sincs esélye válaszolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Abban egyetertek, hogy amig a ket szelsohatved dupla extra teljesitmenyen all vagy bukik a taktika, addig Hakimi teljesitmenye bizony tenyleg keves. Viszont legalabb vedekezesben nem csinal akkora maflasagokat mint Danilo csinalt egykoron. Epp ezert is kell szurkolnunk Daninak a mielobbi visszateresben, mind egeszsegben mind formaban. A marokkoi meg 19 evesen nyilvan nem fogja az elso ot meccsen megvaltani a vilagot, es nem is egy Tottenham ellen, de amikor a felkeszulesi meccseken nyomta teher nelkul na az foci volt, ott latszott hogy mire lesz kesobb meg kepes ez a srac.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egyetlen helyen hiányos a mélység az pedig Morata helye. Hakimi igenis jól játszott a meccsein sokkal jobban mint Danilo nem is értem hogy lehet Danilot elé tenni. Theo-Coentrao csere is teljesen jó. Coentrao egy rozzant soha nem bevethető ember volt Theo meg tud játszani ez már minőségi javulás. középen James elment előlépett Asensio és jött Ceballos 2 ember aki sokkal jobban beleillik az itteni játékba bár James góljai fontosak voltak de ez a 2is tud termelni. Pepének adtak egy szerződést nem kellett neki mégis meddig kapjon szerződést 46 éves koráig. már tavaly is látszott hogy kopnak ott a dolgok 1+1 év tisztességes ajánlat volt nem kellett neki. nagyon jó volt itt de azért nem dőltem a kardomba. a csatár kérdéssel meg szerintem mindenki egyet ért ott lyukas a keret amit korrigálni kell minden mást jól csináltak. nem is értem ez a hatalmas lehúzás honnan jön.
Én csak beleolvastam, de annyi is elég volt. Elvesztettük a mélységet, ami annyit tesz, valójában, hogy James szerepét átvette Asensio, akinek a szerepét átvette Ceballos. Mayoral átvette Mariano szerepét (igaz sokkal gyengébb). Coentrao-The, Danilo-Hakimi, Pepe-Vallejó. Milyen mélység veszett el? Maximum minőség veszett el, de az is tehetségre cserélődött. Egy hiba volt a nyáron az pedig a nem megfelelően felbólygatott támadó szekció.Realista24 írta:Na, most vettem egy nagy levegőt, dobtam az elveimet, és elolvastam ezt a monster postot, hát nem kellett volna. Ennyi sületlenséget a korábbi években összesen nem írtál. Reagálni egyesével ezekre, nem fogok, most jöhet az, hogy te sosem tévedsz, én rád hagyom, és akkor spóroltunk pár hozzászólást, meg izmozást.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nekem nem kell igazat adni, leírtam én hogy látom,Ti másképpen, ez így volt kb 10 éven át szinte mindig.....nincsen ezzel probléma. Ilyen a foci, mindenki másképp látja.
Röhej a két szélső védő egyelőre, Danilo és coentrao fél lábbal is több minőség volt. A fiatalalítást eltúloztuk, átestünk a ló túlsó oldalára.
Ha valakinek elég volt Hakimi játéka a TH ellen akkor legyen elég, nekem egy nagy 0 volt, főleg előre játékban, ami a RM egyik fő erőssége volt , még a sokszor félvak Danilo is többet tudott előre játszani /adni, akkor is ha hiba volt sokszor, inkább az mint a semmi. Ráadásul simán ot volt fogható a TH. Erre semmit sem tettünk érte.
A lényeg nagyjából az, hogy a kiebrudalt csere- bere emberek, inkább adtak minőséget ha egy BM ellen vagy egy Barca ellen kellene játszani egy Bl negyeddöntőben, ha Hakimi és Theo lesz ott,(mert vallejo épp sérült) akkor a szememet becsukom azért majd. Na de innen szép felállni és a Real Madrid sokszor igazolta, hogy vert helyeztből is fel tud állni, ha inne feláll, akkor én nagyot fogok táncolni az biztos. Egyelőre siralmas a helyzet, az egész csapat visszaesett, egyénieg is csapat szinten is, alul múljuk magunkat két hónapja. A keret szét lett jól barmolva.
Maradjunk annyiban, hogy egyelőre tökéletesen látszik a nyári meló az eredményeinken és a mutatott játékunkon.
Realista,
neked sületlenség, másnak nem az. Nyilván mivel a focihoz keveset értesz így sok dolog nem világos ezekből, de ez nem baj.
Gennyezd a fórumozókat tovább, abban meg Te vagy a legjobb. A lényeg, hogy rólam szállj le, nem vagyok a játszótársad, van belőle alég akivel szórakozhatsz.
Röhej a két szélső védő egyelőre, Danilo és coentrao fél lábbal is több minőség volt. A fiatalalítást eltúloztuk, átestünk a ló túlsó oldalára.
Ha valakinek elég volt Hakimi játéka a TH ellen akkor legyen elég, nekem egy nagy 0 volt, főleg előre játékban, ami a RM egyik fő erőssége volt , még a sokszor félvak Danilo is többet tudott előre játszani /adni, akkor is ha hiba volt sokszor, inkább az mint a semmi. Ráadásul simán ot volt fogható a TH. Erre semmit sem tettünk érte.
A lényeg nagyjából az, hogy a kiebrudalt csere- bere emberek, inkább adtak minőséget ha egy BM ellen vagy egy Barca ellen kellene játszani egy Bl negyeddöntőben, ha Hakimi és Theo lesz ott,(mert vallejo épp sérült) akkor a szememet becsukom azért majd. Na de innen szép felállni és a Real Madrid sokszor igazolta, hogy vert helyeztből is fel tud állni, ha inne feláll, akkor én nagyot fogok táncolni az biztos. Egyelőre siralmas a helyzet, az egész csapat visszaesett, egyénieg is csapat szinten is, alul múljuk magunkat két hónapja. A keret szét lett jól barmolva.
Maradjunk annyiban, hogy egyelőre tökéletesen látszik a nyári meló az eredményeinken és a mutatott játékunkon.
Realista,
neked sületlenség, másnak nem az. Nyilván mivel a focihoz keveset értesz így sok dolog nem világos ezekből, de ez nem baj.
Gennyezd a fórumozókat tovább, abban meg Te vagy a legjobb. A lényeg, hogy rólam szállj le, nem vagyok a játszótársad, van belőle alég akivel szórakozhatsz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Azért nehogy már visszasírjuk Danilot. Ílyen gyorsan felejt egy-két ember ? Hakimi legalább nem ijed meg a labdától, át tudja venni, meg nem kezdett el hatalmas gyertyákat rúgdosni egyszer sem, mint az említett brazil a BL döntőn, ami elképesztő gáz volt. A "muszlim" igenis jó lesz, van benne kraft, nem beszari, ahhoz képest, hogy tejfogas, jól muzsikált eddig. Jobb lett volna neki egy év kölcsön valahol, de most az élet ezt hozta, itt kell fejlődnie és lopni a játékperceket. Theo előéletét ha nem ismerném, én is a búsba kívánnám, mert eddig nulla. Ő viszont jó lesz, ha megérzi a ritmust itt is, és jó adottságú kölyök is. Jamest szerettem, de ő sem kellene, mert Cebával, Asensioval többre fogunk menni hosszútávon, és (relatív) fillérekbe kerültek.
A nagy kifakadás csatáros részével értek egyet. Nem hosszabbítani kellett volna, hanem végre évenként egy-egy emberrel kivezetni már ezt a qrva BBCt a rendszerből, természetesen Bélával, a nagy "kedvencemmel" kezdve. És nem, természetesen nem kell helyette a másik lófejű beharangozott angol. Saját hatáskörben meg tudtuk volna oldani a csatárkérdést rövid távon, ez tényleg el lett cseszve, most várni kell egy új Mbappéra. De minden évben lesznek tehetséges kölykök, csak észre kell venni.
A nagy kifakadás csatáros részével értek egyet. Nem hosszabbítani kellett volna, hanem végre évenként egy-egy emberrel kivezetni már ezt a qrva BBCt a rendszerből, természetesen Bélával, a nagy "kedvencemmel" kezdve. És nem, természetesen nem kell helyette a másik lófejű beharangozott angol. Saját hatáskörben meg tudtuk volna oldani a csatárkérdést rövid távon, ez tényleg el lett cseszve, most várni kell egy új Mbappéra. De minden évben lesznek tehetséges kölykök, csak észre kell venni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tavol alljon tolem James visszahozatala soha nem volt a kedvencem, de amig 4-3-3-t jatszott a csapat akkor nem is volt posztja, de most a 4-3-1-2-t azt ra szabtak ki.Talán annyit, hogy James elengedése nem csak szakmai dolog volt, de ZZ úgy vette észre, hogy neki a pad nem ízlik, a kezdőbe még nem fér be. Ráadásul posztja sincs.
Azert ne menjunk el amellett, h azok az "U-20"-s fiatalok az elozo klubjaikban meghatarozoak voltak, kiveve Mayoralt. Azert Llorente es Theo az Alavesben, Vallejo a Frankfurtban es a Zaragozaban(mar amikor egeszseges volt), Ceballosrol nem is beszelve aki 3. felnott idenyet jatszotta kezdokent a Betisben nagyon fiatal kora ellenere is. Hakimi akinek meg nem volt felnot meccse, de egyelore rendesen helyt all, mert legalabb Danilohoz kepest nem okoz gondot a labda atvetele es tudja, h kell helyezkednie, de meg messze nincs Carvajal csurformajahoz kepest...feljodhet. Hakimi jatszatasaban volt nemi kockazat, de azert meg ott van Nacho aki beugorhat arra a posztra.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, most vettem egy nagy levegőt, dobtam az elveimet, és elolvastam ezt a monster postot, hát nem kellett volna. Ennyi sületlenséget a korábbi években összesen nem írtál. Reagálni egyesével ezekre, nem fogok, most jöhet az, hogy te sosem tévedsz, én rád hagyom, és akkor spóroltunk pár hozzászólást, meg izmozást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem sincs semmi gond a két fiatal szélső védővel.
Ebben az évben játszhatnak sokat a bajnokságban és a kupában aztán jövőre már rájuk lehet bízni egy komolyabb meccset is ha Marcelo vagy Carvajal esetleg sérültek lennének.
Eddig tényleg jónak mondhatóak szerintem.
Ebben az évben játszhatnak sokat a bajnokságban és a kupában aztán jövőre már rájuk lehet bízni egy komolyabb meccset is ha Marcelo vagy Carvajal esetleg sérültek lennének.
Eddig tényleg jónak mondhatóak szerintem.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
[quote="R.M.C.F"]Az idei nyár….
A nyár nagy részében feldúlt voltam, mert olyan dolgokat tettek, amik a cukromat az egekbe vitték nap mint nap. Úgy tudnám leírni, hogy ha arra kértek volna, hogy szándékosan rontsam el a kitűnő keretünket, lehet nem tudtam volna ilyen kontár „munkát” végezni.
Nézzük:
Rotáció:
Nálam a rotáció azt jelenti, hogy pihentetem azokat, akiknek erre szüksége van és játszatom azokat, akiknek meccsben kell lenniük. ZZ úgy rotál, hogy betett a ligában 3-4 nyeretlen kétéves cserét kezdőbe és csodálkozik, hogy egy alsóházi csapatot nem tudunk megverni…. persze hogy nem, hát tudtuk meccs előtt már, amikor kihirdette a kezdőt, egy alsóházi csapatnak a kezdői a mi 19-20 éves jelenlegi noname cseréinknél sokkal jobb játékosok. Tényszerűbben: A 30 + os játékosokat azon a meccseken amit idő előtt megnyertünk(van ilyen kb évente 30 meccs), beteszek a 60 . perctől….hozom le a 30+ost, ronaldo, modric, ramos …..modricot tavaly tolta akkor is amikor már bőven pihennie kellett volna. Kova meg a tudása és haszna ellenére véresre ülte a padot. Pffffff.
ZZ cseréi:
Hozzuk fel élő példának a mostani Tottenham elleni meccset, ahol győzni KELLETT volna, ennek ellenére a cseréi azt mutatták, mintha mi örültünk volna az X-nek. A második félidőben gyakorlatilag nem tudtunk az ellenfél fölé nőni, ennek ellenére a 76 percig várt az első cserére, (teljes elmezavar) majd a 87!!!!! percben afféle időhúzó cserének hozta be LV-t. Pfffffff…..egy támadó kb 3 percenként ér labdába, mit akart ezzel? Időt húzni? Mert gólt szerezni biztos nem, mert arra ez nem elég. Mit akart? Látnia kellett volna, hogy a TH bal védője, a Belga gyerek ritka rossz napot fogott ki, szinte elesett a labdába ha néha arra volt játék(néha…..mert Hakimi alkalmatlan a fenti impulzív támadásokra) és a jobb elülső szélünk nulla volt egész meccsen( Az ellenfél edzője biztosra veszem hogy véresre dörzsölte szemét hogy ZZ ezt miért nem szúrta ki és csapta le a magas labdát). Én ki tudtam szúrni a 12. percben hogy ott a gyenge pontjuk? Ennek ellenére üresen hagyta a meccsen azt a területet. Nevetséges. X-re vagyunk és 2 cserével lehozza? Ennyire elégedett? Mi ez? Ja hogy nincsen elég minőségi csere? Igen, nincsen, mert elbaszták a nyáron azért. Akkor is hoznia kellett volna embert, legalább mutassa hogy tenni akar…..de azt sem. Ez nulla gyerekek. Lehet ellenkedni, de ez NULLA.
A keret szétbarmolása:
Üdv,
Nekem is lenne pár meglátásom ezzel kapcsolatban. Pl. Hakimi teljesítménye szerintem bőven elfogadható volt egy Spurs ellen 18 évesen.
Sőt talán több is. Verthongen volt az a Belga srác aki szerintem a mezőny legjobbja volt. Lehetett volna ott Carvajal,Danilo ők sem tudtak volna mit kezdeni vele. A Spurs legjobb védője és mellette még a másik Belga Alderwideld lépett ki neki segíteni,ha bajba került volna.
Tehát Hakimi meccse teljesen rendben volt szerintem.
A cserékben teljes mértékben igazat adok. Nem értem miért húzza el minden meccsen ennyire a cseréket. Viszont a rotáció szerintem egyáltalán nem probléma. Szerintem a modern fociban ez lesz a követendő példa. Kb. 2 teljesen egyenlő 11-et felállítani a többfrontos harcra. Megvagyunk a középpályán mindenképp. Egy csatárra lett volna szükségünk a nyáron ezzel én is egyetértek.
A nyár nagy részében feldúlt voltam, mert olyan dolgokat tettek, amik a cukromat az egekbe vitték nap mint nap. Úgy tudnám leírni, hogy ha arra kértek volna, hogy szándékosan rontsam el a kitűnő keretünket, lehet nem tudtam volna ilyen kontár „munkát” végezni.
Nézzük:
Rotáció:
Nálam a rotáció azt jelenti, hogy pihentetem azokat, akiknek erre szüksége van és játszatom azokat, akiknek meccsben kell lenniük. ZZ úgy rotál, hogy betett a ligában 3-4 nyeretlen kétéves cserét kezdőbe és csodálkozik, hogy egy alsóházi csapatot nem tudunk megverni…. persze hogy nem, hát tudtuk meccs előtt már, amikor kihirdette a kezdőt, egy alsóházi csapatnak a kezdői a mi 19-20 éves jelenlegi noname cseréinknél sokkal jobb játékosok. Tényszerűbben: A 30 + os játékosokat azon a meccseken amit idő előtt megnyertünk(van ilyen kb évente 30 meccs), beteszek a 60 . perctől….hozom le a 30+ost, ronaldo, modric, ramos …..modricot tavaly tolta akkor is amikor már bőven pihennie kellett volna. Kova meg a tudása és haszna ellenére véresre ülte a padot. Pffffff.
ZZ cseréi:
Hozzuk fel élő példának a mostani Tottenham elleni meccset, ahol győzni KELLETT volna, ennek ellenére a cseréi azt mutatták, mintha mi örültünk volna az X-nek. A második félidőben gyakorlatilag nem tudtunk az ellenfél fölé nőni, ennek ellenére a 76 percig várt az első cserére, (teljes elmezavar) majd a 87!!!!! percben afféle időhúzó cserének hozta be LV-t. Pfffffff…..egy támadó kb 3 percenként ér labdába, mit akart ezzel? Időt húzni? Mert gólt szerezni biztos nem, mert arra ez nem elég. Mit akart? Látnia kellett volna, hogy a TH bal védője, a Belga gyerek ritka rossz napot fogott ki, szinte elesett a labdába ha néha arra volt játék(néha…..mert Hakimi alkalmatlan a fenti impulzív támadásokra) és a jobb elülső szélünk nulla volt egész meccsen( Az ellenfél edzője biztosra veszem hogy véresre dörzsölte szemét hogy ZZ ezt miért nem szúrta ki és csapta le a magas labdát). Én ki tudtam szúrni a 12. percben hogy ott a gyenge pontjuk? Ennek ellenére üresen hagyta a meccsen azt a területet. Nevetséges. X-re vagyunk és 2 cserével lehozza? Ennyire elégedett? Mi ez? Ja hogy nincsen elég minőségi csere? Igen, nincsen, mert elbaszták a nyáron azért. Akkor is hoznia kellett volna embert, legalább mutassa hogy tenni akar…..de azt sem. Ez nulla gyerekek. Lehet ellenkedni, de ez NULLA.
A keret szétbarmolása:
Üdv,
Nekem is lenne pár meglátásom ezzel kapcsolatban. Pl. Hakimi teljesítménye szerintem bőven elfogadható volt egy Spurs ellen 18 évesen.
Sőt talán több is. Verthongen volt az a Belga srác aki szerintem a mezőny legjobbja volt. Lehetett volna ott Carvajal,Danilo ők sem tudtak volna mit kezdeni vele. A Spurs legjobb védője és mellette még a másik Belga Alderwideld lépett ki neki segíteni,ha bajba került volna.
Tehát Hakimi meccse teljesen rendben volt szerintem.
A cserékben teljes mértékben igazat adok. Nem értem miért húzza el minden meccsen ennyire a cseréket. Viszont a rotáció szerintem egyáltalán nem probléma. Szerintem a modern fociban ez lesz a követendő példa. Kb. 2 teljesen egyenlő 11-et felállítani a többfrontos harcra. Megvagyunk a középpályán mindenképp. Egy csatárra lett volna szükségünk a nyáron ezzel én is egyetértek.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Pepe és Danilo elengedését nem forszíroztam volna, ilyen pótlások mellett.
Theo sztm előrelépés , ahhoz képest mit lehetett ráaggatni Coentraora .
Támadósor pedig el lett qúrva, jah.
Viszont remélem hogy jól sül el a dolog, mi mást lehetne tenni, bízni.
Theo sztm előrelépés , ahhoz képest mit lehetett ráaggatni Coentraora .
Támadósor pedig el lett qúrva, jah.
Viszont remélem hogy jól sül el a dolog, mi mást lehetne tenni, bízni.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Amúgy mi a fene bajotok van Hakimivel? Én nem nagyon emlékszem, hogy gólt kaptunk volna róla eddig és arra sem, hogy forgatták volna, mint loitumás kislány a a hagymaszárat. 19 évesen egész érett védő munkát végez, ha szükség van rá eddig az első 2 hónapja alapján. Ugyan így vagyok Theo-val is, akinek mindemellett olyan fizikuma van, hogy még bármi lehet belőle. Ja, hogy nem pörgetik a pöcsükön a bogyót az ellenfél 16-osánál? Kicsit észrevehetnénk, hogy pl a Tottenham ellen is pont azért nem nyertünk, mert Marcelo-t jobban érdekelte a pöcsönpörgetés, mint a védekezés az egész meccsen. Persze, ez régen faszántosan működött, mikor volt 2 vkp, meg olyan jhv, aki maradt a seggén, és besegített a védekezésbe, de ma mi van? Felmegy a két széle, és marad a 2 belső védő. Csoda, ha sok gólt kapunk? Persze, kell használni a szélső védőket támadásnál, de az sem normális, hogy annyiban kimerül a támadásunk, hogy letesszük nekik szélre, ők meg beadnak, illetve védekezésnél a félpályán sem jönnek át. Én örülök a kicsiknek, második számú védőknek tökéletesek, fejlődhetnek is még. Sokkal jobb opciók, mint a soha nem bevethető thug life portugál, meg a mindenki megforgat aki csak akar 30 millióért brazil.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cé és Ramos biztosan nem játszanak holnap.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ő nem hosszabbított a Reallal, maradjunk ennyiben.Pepe résszel én is egyetértek, teljesen amatőr húzás volt, hogy nem hosszabbítottunk vele, de ezt már többször is kiveséztük.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Pepe résszel én is egyetértek, teljesen amatőr húzás volt, hogy nem hosszabbítottunk vele, de ezt már többször is kiveséztük.
Viszont Theo illetve Hakimi kapcsán egyrészt még túl korán van ítéletet mondani másrészt meg ígértesnek tűnik mindkettő szerintem. Coentraot szerintem hagyjuk, Mourinho alatt még használható volt de utána csak visszaesett folyamatosan vagy állandóan sérült volt. Danilonál gyengébb jobbhátvédünk max Miguel Torres lehetett, de még lehet ő is stabilabb volt.
Támadószekcióval kapcsolatban én még egy téli mentésben reménykedem, igazán odaverhetnénk pl. egy Alexissel vagy valami csatárral aki egy kis színt visz a játékba.
Viszont Theo illetve Hakimi kapcsán egyrészt még túl korán van ítéletet mondani másrészt meg ígértesnek tűnik mindkettő szerintem. Coentraot szerintem hagyjuk, Mourinho alatt még használható volt de utána csak visszaesett folyamatosan vagy állandóan sérült volt. Danilonál gyengébb jobbhátvédünk max Miguel Torres lehetett, de még lehet ő is stabilabb volt.
Támadószekcióval kapcsolatban én még egy téli mentésben reménykedem, igazán odaverhetnénk pl. egy Alexissel vagy valami csatárral aki egy kis színt visz a játékba.
- ___Samy___
Részben igazat adok RMCF-nek. Vannak dolgok, amiket jól lát, viszont vannak olyanok is, amiket nem. Egyrészt a védelmi kérdés, amit lentebb is írtatok. Egyrészt október van, ennek ellenére a fiatalok már temetve vannak. Coentrao helyett egyértelmű, hogy Theo már jobb, mert legalább lehet rá számítani. Hakimi meg hosszú távú befektetés lehet. Nem most fog még robbanni, de sose tudni, ugye Varane sem szarozott sokáig. Pepe elnegedese sztem sem volt helyes, és látjuk Vallejo mennyire porcelán. Viszont nem tudni, hogy a portugál mennyire bírta volna hosszabb ideig a padot, mert az teljesen egyértelmű, hogy már Varanenak kell lennie a kezdőnek.
A középpályán erosodtunk, nekünk van a legjobb sorunk a világon. Erről nem is kell beszélni. Talán annyit, hogy James elengedése nem csak szakmai dolog volt, de ZZ úgy vette észre, hogy neki a pad nem ízlik, a kezdőbe még nem fér be. Ráadásul posztja sincs. El lett tolva a dolog a kölcsönadással, helyette jött egy tehetséges fiatal spanyol, akinek még posztja is van a csapatban. Ezzel az üzlettel mindenképp nyertünk.
Viszont a támadósor értékelését egy az egybe adom. Ott sok butaság együttállása van jelen, nem is értem. Lesznek meg emiatt gondjaink.
Viszont ennek az értékelésnek így összességében akkor lenne értelme, ha már május lenne. Ennyire nem szabad még temetni a csapatot, láttuk tavaly is mi volt. Van még hova fejlődni, de én bízok a csapatban.
A középpályán erosodtunk, nekünk van a legjobb sorunk a világon. Erről nem is kell beszélni. Talán annyit, hogy James elengedése nem csak szakmai dolog volt, de ZZ úgy vette észre, hogy neki a pad nem ízlik, a kezdőbe még nem fér be. Ráadásul posztja sincs. El lett tolva a dolog a kölcsönadással, helyette jött egy tehetséges fiatal spanyol, akinek még posztja is van a csapatban. Ezzel az üzlettel mindenképp nyertünk.
Viszont a támadósor értékelését egy az egybe adom. Ott sok butaság együttállása van jelen, nem is értem. Lesznek meg emiatt gondjaink.
Viszont ennek az értékelésnek így összességében akkor lenne értelme, ha már május lenne. Ennyire nem szabad még temetni a csapatot, láttuk tavaly is mi volt. Van még hova fejlődni, de én bízok a csapatban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta:Hogy érhetne Coentrao többet, mint mondjuk Hakimi vagy Theo, akik egészségesek, játékra készek? Magyarázd már el? Az évi két meccsük miatt? Vagy Danilo, a két év alatt összehozott három értelmes mozdulattal?Nem kellenek nekem a beszólások, hogy Danilo gyenge, meg Coentrao sokat sérült, meg Pepe öreg….pffff….ezek 3an 122222x többet értek mint a muszlim Hakimi,a mindig sérült Vallejo, meg a nevem senki 30 millás Theo….
mondjuk ezt én sem igazán értem, talán Pepénél igaza van. bár nála se túlzottan mert Nacho teljességgel elfeledteti számomra a portugált.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy érhetne Coentrao többet, mint mondjuk Hakimi vagy Theo, akik egészségesek, játékra készek? Magyarázd már el? Az évi két meccsük miatt? Vagy Danilo, a két év alatt összehozott három értelmes mozdulattal?Nem kellenek nekem a beszólások, hogy Danilo gyenge, meg Coentrao sokat sérült, meg Pepe öreg….pffff….ezek 3an 122222x többet értek mint a muszlim Hakimi,a mindig sérült Vallejo, meg a nevem senki 30 millás Theo….
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema