HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 15:55
Gareth Bale: "Nem vettem fontolóra más ajánlatokat, ez volt az álmom. Kezdettől fogva azt szerettem volna, hogy az álmom egy nap beteljesüljön. Mindig is szerettem a Real Madridot, kiskorom óta követtem őket. Ez egy gyönyörű álom, hogy itt lehetek és ezt a mezt viselhetem. Nem volt könnyű elhagyni a Tottenhamet, de ha egy olyan csapat jön érted, mint a Real Madrid, azt nehéz visszautasítani. Beszéltem Ancelottival, de még nem mentünk bele a részletekbe. Csodás itt lenni, segíteni, fejlődni, 100%ot bele fogok adni. Számomra Cristiano Ronaldo a legjobb játékos a világon, senki nem jobb nála. Számomra megtiszteltetés, hogy vele játszhatok egy csapatban. Remélem sok címet fogunk közösen nyerni. Ő a főnök, a legfőbb játékos, és a világ legjobb játékosa. Én csak segíteni akarok és címeket nyerni. Segítek megnyerni a tizediket. Mindenki tudja, hogy dühös voltam a Tottenhamre. Amikor megtudtam, hogy a Real Madrid engem akar, akkor távozni akartam".
Arról, hogy Neymar azt mondta, hogy azért jött, hogy Messinek segítsen...
"Nem gondolom, hogy Cristianonak szüksége van segítségre. Ő már megmutatta, hogy a világ legjobb játékosa."
Hogy hol szeretnék játszani?
"Nincs preferált pozícióm, ott játszom majd, ahol az edző mondja."
"Szerintem mindenki tudja, hogy a Madrid mindent megakar nyerni. Nagyon jó kapcsolatom van Modrical. Néha néha beszéltünk, mióta idejött. Mindketten tudjuk, hogy ez egy nagyszerű klub."
Giggsről..
"Nem, nem próbált meggyőzni, hogy valaha a Manchesterbe igazoljak, habár a barátomnak tartom. A szívemmel csak a Realra fókuszáltam."
But he is a good boy...