Ahogy Martial is, szerintem.BlancoMark írta:Egyedul Rashfordot sajnalom, nagyon rossz helyen van a fejlodese szempontjabol.
Premier League
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Premier League
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- BlancoMark
Szornyu, nincs olyan nagy(obb) csapat aki ellen focizni es dominalni akarnanak.Kerlon írta:Első 20 perc után a United megint előhúzta a védekezzünk, mint egy kis csapat mentalitást. Kár, hogy Kane sérült, mert így igazi csatár nélkül elég impotensek elől. 25 méterre a kaputól kicsit megilletődnek.
Lukaku gyereken meg jokat nevetek, lathatoan akkora hatalmas nagy pofaja van, meg meno odairni Ronaldonak hogy Messi jobb, de ahhoz valami teljesitmeny fele is kene, egyelore sokszor csak annyit latok tole, hogy "Lukaku lo, beadas".
Egyedul Rashfordot sajnalom, nagyon rossz helyen van a fejlodese szempontjabol.
Első 20 perc után a United megint előhúzta a védekezzünk, mint egy kis csapat mentalitást. Kár, hogy Kane sérült, mert így igazi csatár nélkül elég impotensek elől. 25 méterre a kaputól kicsit megilletődnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem tudom, hogy minek kell mindenbe belekeverni Remyt.ziro4vr írta:A fórum is elbír egy hisztis rinyapinyát, talán a Real is..khmmKerlon írta:Nekem nem kéne. Hisztis rinyapinya, árnyék ékben a legjobb, az nekünk nem kell, szélső poszton még elreszelget, de akkor meg Asensio nem kap majd lehetőséget eleget, inkább befejező emberre lenne szükségünk.
Én behúznám ennyiért, max egy év után eladjuk kínába. Addig meg kitaláljuk melyik fiatalt raboljuk el Manchesterből.
Húzd csak be, vidd Veszprémbe, aztán tanítsd meg kézizni.
Jöhet Martial.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
btw nyáron az arsenal azért nem adta mert nem volt meg a pótlása. ez most télen sem lesz másképp.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A fórum is elbír egy hisztis rinyapinyát, talán a Real is..khmmKerlon írta:Nekem nem kéne. Hisztis rinyapinya, árnyék ékben a legjobb, az nekünk nem kell, szélső poszton még elreszelget, de akkor meg Asensio nem kap majd lehetőséget eleget, inkább befejező emberre lenne szükségünk.
Én behúznám ennyiért, max egy év után eladjuk kínába. Addig meg kitaláljuk melyik fiatalt raboljuk el Manchesterből.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az Arsenal el akarja adni, hogy pénze legyen belőle. Mi nem igazolunk télen, ezt megerősítették hivatalosan is. Plusz fel sem merült nálunk komolyabban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem nem kéne. Hisztis rinyapinya, árnyék ékben a legjobb, az nekünk nem kell, szélső poszton még elreszelget, de akkor meg Asensio nem kap majd lehetőséget eleget, inkább befejező emberre lenne szükségünk.
K
K
túl nagy és túl sok a konkurencia a cityben. ha van esze és nekünk is akkor ide jön.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
plusz most még megy is neki, esélytelen, hogy odaadják cserébe a 70millás(vagy mennyi volt) igazolásukat.Berti írta:Nem látok rá esélyt, Pep egyik kedvence. A két szélre ott van nekik Sterling, Sane és Silva. Plusz még zavaró tényező De Bruyne, másikSilva, Jesus, Aguero. Jól megy most a City, hülyeség lenne a transfer. Valaki olyan kerülne padra, aki többet ér annál. Akkor már inkább jöjjön ide.Kerlon írta:Fogalmam sincs, hogy minek nekik. Nem rég azt olvastam, hogy Sterlinget odaadják cserébe.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Nem látok rá esélyt, Pep egyik kedvence. A két szélre ott van nekik Sterling, Sane és Silva. Plusz még zavaró tényező De Bruyne, másikSilva, Jesus, Aguero. Jól megy most a City, hülyeség lenne a transfer. Valaki olyan kerülne padra, aki többet ér annál. Akkor már inkább jöjjön ide.Kerlon írta:Fogalmam sincs, hogy minek nekik. Nem rég azt olvastam, hogy Sterlinget odaadják cserébe.
Fogalmam sincs, hogy minek nekik. Nem rég azt olvastam, hogy Sterlinget odaadják cserébe.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Kozponti szerepe ott se lenne. Ott is egy lenne a sokkozul.
Azert nen egy arsenalrol van szo ahol is o felszemu a vakok kozott.
Azert nen egy arsenalrol van szo ahol is o felszemu a vakok kozott.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
442-ben szerintem elbirkozna a vedokkel, aztan Cenek tobb helye lenne. Persze, ha kozponti szerep kell neki, akkor nem ide fog jonni, de ha egy utolso nagydobasra keszul, akkor lehet elgondolkodik a Realon is.
Valoszinuleg sajnos a City lesz a befuto.
Valoszinuleg sajnos a City lesz a befuto.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elvileg a City viszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Da.pheco írta:Soha nem voltam oda erte, de ennyiert el kellene hozni. Felpezsditene kicsit a tamado reszleget. Plusz a BL-ben is jatszhatna, ugye?Realista24 írta:Alexis januári ára, 34 millió euró.
Nekem nem kéne. Hisztis és amit palesz is írt neki kell a központi szerep, azt meg itt nem kap míg postCrkorszak nem lesz. Meg hát alapból nekünk valami tipikus 9es ember kell nem visszavont ék vagy szélső. Amúgy ő előbbiben alakít igazán és nem a szélen. Udineseben is ott volt nagy király.
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Soha nem voltam oda erte, de ennyiert el kellene hozni. Felpezsditene kicsit a tamado reszleget. Plusz a BL-ben is jatszhatna, ugye?Realista24 írta:Alexis januári ára, 34 millió euró.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Alexis januári ára, 34 millió euró.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ugyan kérlek, grande soha nem kritizálta a labdát..csak a labdaszedőt.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint Mourinhóra gondoltál.BBeno írta:ezt a kifogást még ancelotti is megirigyelné:
Pep a tegnapi 0-0-ra:
"Túl könnyű, nincs súlya, semmi. Nem jó labda. Lehetetlen gólt szerezni egy ilyen labdával, de ezt most csak azért mondhatom el, mert nyertünk. Nem kifogást keresek. Minden játékosom ezt mondta, kérdezgették, hogy mi a fene ez, amivel játszaniuk kell. Elnézést kérek a Carabao Cup-tól, de ez nem egy komoly labda egy komoly kupasorozathoz."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema