Konzolok
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Konzolok
erdemes elkezdeni, ingyen foleg. en is plus altal toltottem le
van 1-2 nagyon baszo kuldetes, viszont ha egyszer megcsinalod, ujra lehet oket jatszani, jobb rangot elerni, vagy valamit/valakit megszerezni, amit/akit elsore nem tudtal.
amugy meg en se ertem a vegere, de mar 90 orat beleraktam. mondjuk tegnap reggel meg csak 72 volt
van 1-2 nagyon baszo kuldetes, viszont ha egyszer megcsinalod, ujra lehet oket jatszani, jobb rangot elerni, vagy valamit/valakit megszerezni, amit/akit elsore nem tudtal.
amugy meg en se ertem a vegere, de mar 90 orat beleraktam. mondjuk tegnap reggel meg csak 72 volt
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na ennek örülök, mivel ps pluson ingyenes volt novemberben le is töltöttem de a fifán és gta-n kívűl nem nagyon van másra időm. De majd...metal gear solid v the phanton pain
- hala real
metal gear solid v the phanton pain
csak ajanlani tudom, hatalmas jatek. nem vagyok nagy rajongoja a mufajnak, de ez jo. olyan dolgokat lehet benne csinalni, amit el se hittem elsore
eloszor baszott neheznek tunik, es az is lesz egy ideig, de ha raerez az ember, akkor a 30-40 perces vagy akar 1 oras kuldetest par percre lehet redukalni.
rengeteg orat bele lehet olni, ami szinten plusz pont.
csak ajanlani tudom, hatalmas jatek. nem vagyok nagy rajongoja a mufajnak, de ez jo. olyan dolgokat lehet benne csinalni, amit el se hittem elsore
eloszor baszott neheznek tunik, es az is lesz egy ideig, de ha raerez az ember, akkor a 30-40 perces vagy akar 1 oras kuldetest par percre lehet redukalni.
rengeteg orat bele lehet olni, ami szinten plusz pont.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valakit Dark Souls 3 mozgat?
Géphez kaptam ajándékba, elvileg minden DLC-t tartalmaz.
Nekem a faszom tele van vele, arról szól az egész, hogy "you died."
szerk.: PS4
Géphez kaptam ajándékba, elvileg minden DLC-t tartalmaz.
Nekem a faszom tele van vele, arról szól az egész, hogy "you died."
szerk.: PS4
ZIDANE
- hala real
the order 1886
nagyon lehuztak a jatekot, amit meg is ertek, viszont akcios aron erdemes beszerezni es kiproblani, szerintem megeri. a vege folytatast sejtet, remelem lesz is, mert maga a tema nagyon jo, es sok van meg benne.
nagyon lehuztak a jatekot, amit meg is ertek, viszont akcios aron erdemes beszerezni es kiproblani, szerintem megeri. a vege folytatast sejtet, remelem lesz is, mert maga a tema nagyon jo, es sok van meg benne.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valaki tolja az NBA 2K18-at? Miert huztak le ennyire? Metacriticen 81 ponton all, viszont a user rating 1,7, azert ez furcsa.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szuper. Ez így tökéletes lesz. Köszönöm.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amit elorendelsz, tehat mar most elore kifizeted, azt van, hogy mar elotte letoltheted. Legalabbis nekem a Crash-el igy volt, es a megjelenes napjan ejfeltol mar eltunt rola a lakat es jatszhattam vele. Szoval legrosszabb esetben akkor ejfelkor mar le tudod tolteni es aztan jatszhatsz is vele.hamesz írta:Van egy PS4-em és most először akarok majd játékot venni a storeból(Assassin's Creed: Origins). Nem vagyok annyira ebben otthon, de ugye 27.-én jelenik meg, akkor ezt éjféltől tulajdonképpen meg is vehetem már a storeból és tölthetem is le, vagy majd csak reggel aktiválják? Azért kérdezem, mert akkor már éjjel tolhatnám is és akkor nem kéne reggel még boltba szaladgálni érte. Nagyon várom és minél előbb akarok már játszani vele.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Van egy PS4-em és most először akarok majd játékot venni a storeból(Assassin's Creed: Origins). Nem vagyok annyira ebben otthon, de ugye 27.-én jelenik meg, akkor ezt éjféltől tulajdonképpen meg is vehetem már a storeból és tölthetem is le, vagy majd csak reggel aktiválják? Azért kérdezem, mert akkor már éjjel tolhatnám is és akkor nem kéne reggel még boltba szaladgálni érte. Nagyon várom és minél előbb akarok már játszani vele.
ne hagyd hogy lehúzzanak ennyi pénzzel.
ez a reális ár egy hdmi kábelnek.
a különbség csak annyi hogy a hdmi 1.4 max 24 fps-en viszi a 4K-t a hdmi 2.0 viszont tudja 60-on is. de arcpirító lehúzni 4.000 ft-ot ezért.
ez a reális ár egy hdmi kábelnek.
a különbség csak annyi hogy a hdmi 1.4 max 24 fps-en viszi a 4K-t a hdmi 2.0 viszont tudja 60-on is. de arcpirító lehúzni 4.000 ft-ot ezért.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Xbox one hoz ugyanolyan hdmi kell mint 360-hoz? Mert konzolvilagon 2 féle van es egyikhez azvan irva hogy 360 es ps3 1500 ft
A masik meg onehoz 4 ezer ft
Nem akarok foloslegesen tobbért venni
A masik meg onehoz 4 ezer ft
Nem akarok foloslegesen tobbért venni
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Ugyanígy. Talán ha egy részt láttam az igazi sorozatból. De engem megfogott nagyon.Csabi írta:en se néztem a twd-t csak elkezdtem a jatekot, es rohadt jo az elso evad. a masodik is jó, a harmadik mar gyenge.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
Benitez
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
en se néztem a twd-t csak elkezdtem a jatekot, es rohadt jo az elso evad. a masodik is jó, a harmadik mar gyenge.
Magát a TWDt sose néztem, most is amiatt élvezem ennyire, mert bele van szőve az igazi sztorijába, lehet anélkül nem lenne ennyire jóWecker írta:Akkor ha végigtoltad, jöhet a Walking Dead. Nekem az a kedvencem tőlük. Zseniális karakterek, a cselekmény kellőképpen pörgős.... jó ahigy van, naferni írta:Elkezdtem tolni a Telltale Game of Thrones játékát.
Hát ez valami kurva jó
Aki nézi a GoT-ot annak kötelező.
Sose játszottam még Telltale játékkal, de le a kalappal.
Grafika minimálisan lehetne jobb, vannak nagyon nagyon elnagyolt dolgok, de parádés amúgy.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Akkor ha végigtoltad, jöhet a Walking Dead. Nekem az a kedvencem tőlük. Zseniális karakterek, a cselekmény kellőképpen pörgős.... jó ahigy van, naferni írta:Elkezdtem tolni a Telltale Game of Thrones játékát.
Hát ez valami kurva jó
Grafika minimálisan lehetne jobb, vannak nagyon nagyon elnagyolt dolgok, de parádés amúgy.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
Benitez
Benitez
Elkezdtem tolni a Telltale Game of Thrones játékát.
Hát ez valami kurva jó
Hát ez valami kurva jó
- hala real
nagyon magaba tud szivni a jatek, pedig eleg szkeptikus voltam, amikor elkezdtem.p.csabi1 írta:Én is most játszom vele, és nagyon szeretem. Tényleg így van ahogy írod.
Bennem is bennem van, hogy na játszani kellene vele hogy haladjak a storyval, mert egyszerűen érdekel a történet.
kijott mar ugye a before the storm, tuti azt is megveszem, csak ido kerdese. mondjuk most kene, mert 1-2 honap, es el leszunk halmozva uj megjelenesekkel.
hala real írta:na, vegul megvettem es most vegeztem vele. hat ez brutalis. nagyon durva. mindenkinek csak ajanlani tudom, mindenkepp erdemes kiproblni, aztan a jatek nem fogja hagyni, hogy lerakd.hala real írta:life is strange
Én is most játszom vele, és nagyon szeretem. Tényleg így van ahogy írod.
Bennem is bennem van, hogy na játszani kellene vele hogy haladjak a storyval, mert egyszerűen érdekel a történet.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ___Samy___
Vkinek nincs véletlenül eladó x360 kontroller?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"