Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
A Real kirakta a keretet, majd 15 mp múlva törölte. Szerencsére elkaptuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Igy meg inkabb hianyzik. Akarata ellenere itt "kellett" jatszania, megis ugy futballozott, hogy szo nem erte a haz elejet. Mindent megtett. Nem felszopni akarom, mert ez a dolga, a Real Madriban pedig plane, ez nem segelyszervezet, teljesen vilagos. De talan jobban meg kellett volna becsulni a munkajat, es a francia karara tobbet jatszatni. Benzemaval mar tenyleg nehez mit kezdeni, egyszeruen nem lehet ra szamitani. Ahogyan Balere sem. Mindkettot kedvelem, mert tudnak ok ha akarnak es egeszsegesek, de ez lofasz, vallalhatatlan mindketto. Es ahogy irtam: nem vagyunk segelyszervezet. Nyaron mindketto mehet, kiveve ha tavasszal ertekelheto teljesitmenyt tesznek le (es remelhetoleg vegig toljak a hatralevo idenyt).___Samy___ írta:Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Nem én választottam a Real Madridot, eleve a szerződésem úgy lett aláírva, hogy bizonyos feltételek esetén nem volt szavam a visszaigazolásban.
Morata
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
C, Karim, TheoRealista24 írta:C, Karim, Asensio. Szerintem. Általában nem jönnek be a tippjeimnzooli93 írta:Naa vegen odajutunk hogy lucas kezdo lesz
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
C, Karim, Asensio. Szerintem. Általában nem jönnek be a tippjeimnzooli93 írta:Naa vegen odajutunk hogy lucas kezdo lesz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Naa vegen odajutunk hogy lucas kezdo lesz
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Két játékosnak lehet értékelni a formáját, Navasnak és Isconak.MARCA | Navas és Bale nem lesz ott a Tottenham ellen, Isco és Varane játéka pedig kérdéses.
Erre mindkettő out.
Szegény embert még az ág is...
ZIDANE
Meg ismert csomó nyilatkozata, amelyben elmondta, hogy ha rajta múlott volna, soha nem hagyja el a csapatot. Neki is csak egy élete van, a végtelenségig nem várhat a bizonytalanra.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
csak hagyd úgy itt.___Samy___ írta:Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Nem én választottam a Real Madridot, eleve a szerződésem úgy lett aláírva, hogy bizonyos feltételek esetén nem volt szavam a visszaigazolásban.
Morata
először is elpasszoltuk olaszba, mert nem kellett
valóban érett játékossá vált ott
aztán visszahoztuk, hogy nem igazán akarta, csak kellett.
nem kellett nekünk sem igazán, ahogy a mellékelt ábra mutatja, hiszen ZZ sosem bízott benne igazán, ehhez képest tavaly jópárszor megmentette a hátsónkat. akart, kapart, fontos gólokat szerzett, elévülhetetlen érdeme van a duplázásban.
aztán ismét lemondtunk róla, és hozott nekünk egy qrva nagy zsák pénzt.
de te csak ekézd. nyilván megérdemli.
yaya, egyébként meg ezzel együtt nem ő hiányzik feltétlenül, hanem az hogy Mr Bl mellé nem hoztunk tartalék csatárt egyet sem... mert megérdemli.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez egy dolog hogy hogyan viselkedett es az egy másik hogy sokszor kihúzott a sza*ból... es ez hiányzik most!
Nem kedvelem Moratat, de ezek ellenére is mindent megtett tavaly a csapatért, szóval kár ekézni, miközben a három támadónk várja a sült galambot minden meccsen.___Samy___ írta:Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Morata
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
___Samy___ írta:Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Morata
nekem nem a személye hanem az akarata hiányzik, és már a mozgása is kezdett focistára emlékeztetni. amilyen bánásmódba ő részesült itt, megértem, hogy nem akart visszajönni, de nyilván az éremnek két oldala van.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- ___Samy___
Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Morata
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- BlancoMark
Ritka az olyan szabalytalansag amirol egy kepkocka alapjan meg lehet mondani, hogy szandekos brutalitas, de ez lathatoan tevesztett egy par utemet. Csak nem szurja a szemuket a Realos szerzodes az ellenfeleknek? Gyereknek gyorsan elveszik a kedvet ezekkel a ficankolastol.
Kösz, legalább lesz időm mélyenszántó kritikákat írni a csapatról.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Jobbulást !
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Le kellett cserélni? Ha nem törött akkor ez sima zuzodas, ha meg kicsit lejjebb kapja el úgy jár, mint én tegnap és sínbe rakják meg mankozhat.
K
K
- RealMadridFanatic
Parádé.
Sokat nem látok a srácban, de lassan-lassan voltak biztató megmozdulásai, erre mire hozzánk kerülhetne, addig agyonverik a bohóc brazil védők.
Sokat nem látok a srácban, de lassan-lassan voltak biztató megmozdulásai, erre mire hozzánk kerülhetne, addig agyonverik a bohóc brazil védők.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vinicius kihagyott három(?) meccset sérülés miatt, visszatér, kapott egy ilyet.
https://pbs.twimg.com/media/DNXqWv1WkAAlE18.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DNXqWv1WkAAlE18.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A FIFA úgy döntött, hogy az összes korábbi sorozatot, ami a Klub VB elődje volt, beleszámítják a Klub VB győzelmekbe, így a Real Madridnak 5 lett ebből, a legtöbb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lol. de. nézd meg a többit.