Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"Morata most élvezi az életet Londonban, többek között azért is, mert ismét Antonio Conte kezei alatt dolgozhat."
Ez az idézet a kinti cikkből van. Csak azt nem értem, ha Morata 2014-től játszott a Juvéban, Conte pedig szintén 2014 nyarától lett szövetségi kapitány, akkor hogy dolgoztak együtt? Nekem ez nem jön össze.
Ez az idézet a kinti cikkből van. Csak azt nem értem, ha Morata 2014-től játszott a Juvéban, Conte pedig szintén 2014 nyarától lett szövetségi kapitány, akkor hogy dolgoztak együtt? Nekem ez nem jön össze.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ez mi a makkomért vezethet még meccset a BL-ben? Vagy megye2 felett bárhol?Cüneyt Çakir vezeti a Tottenham elleni BL-meccset
Mind lehet videóbíró, tök mindegy is..
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Parádés, hogy Varane is off.Hivatalos a Tottenham elleni utazó keret!
Casilla
Hakimi-Nacho-Ramos--Marci
Kroos-Luka-Case
Isco
Benz-CR
Jobb már csak az lesz, ha Isco se lesz kezdő.
Beszarás.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Csak sajnos ilyen nem gyakran fog előfordulni az elkövetkezendő éveinkben.Persze olyankor jól jön, ha nem mi vagyunk érdekeltek, és zsúfolódik az ellenfél naptárja.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De ez nem klub vb, ez ilyen interkontinentális Bajnokok Ligája szerű valami lenne. Szerintem a legjobb az lenne, ha megszüntetnék, de tudom, pénz beszél. Akkor meg inkább legyen négyévente plusz két hét, mint évente közel két hét. Persze olyankor jól jön, ha nem mi vagyunk érdekeltek, és zsúfolódik az ellenfél naptárja.Santi írta:Színvonalasabb lenne, mint ilyen Raja Casablancák meg Guangzhou Evergrandek ellen edzőmeccs jellegű meccseket játszani. Nemtudom, hogy a felvázolt lenne-e a legjobb megoldás, de tény, hogy elkél a változtatás a klubvb-nél, mert jelenleg komolytalan az egész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
money money money.
1. maradjanak a válogatottaknál
2. először magukat tegyék rendbe
3. a mostani létszámmal kéne júniusban megtartani nem decemberbe bedobni a bajnokság közepére
1. maradjanak a válogatottaknál
2. először magukat tegyék rendbe
3. a mostani létszámmal kéne júniusban megtartani nem decemberbe bedobni a bajnokság közepére
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Színvonalasabb lenne, mint ilyen Raja Casablancák meg Guangzhou Evergrandek ellen edzőmeccs jellegű meccseket játszani. Nemtudom, hogy a felvázolt lenne-e a legjobb megoldás, de tény, hogy elkél a változtatás a klubvb-nél, mert jelenleg komolytalan az egész.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Santi 2017. október 31., kedd 13:58-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy értelmes komment is legyen itt.
2021-től a FIFA szeretné, ha a következőképpen alakulna a klub vb.
24 csapat
8 csoport, 3 csapat/csoport logikusan
Júniusban lenne, 18 napig tartana
12 európai, 5 délamcsi, 2 afrikai, 2 ázsiai és 2 északamcsi csapat kerülne be, az egy helyre az óceániai térségből lenne valaki, de még nem tudják, hogy miként.
Négyévente kerülne megrendezésre
A 12 európai között lenne a legutóbbi négy bl döntő résztvevője, így a Real, Atma és Barca is.
Az egész pedig azt sugallja a hírek szerint, hogy a Konföderációs Kupának meszeltek. Természetesen már ellenzők is vannak, akik nem örülnek a júniusi tortúrának, illetve nem értik, hogy a FIFA miért nem a válogatottakkal foglalkozik inkább.
2021-től a FIFA szeretné, ha a következőképpen alakulna a klub vb.
24 csapat
8 csoport, 3 csapat/csoport logikusan
Júniusban lenne, 18 napig tartana
12 európai, 5 délamcsi, 2 afrikai, 2 ázsiai és 2 északamcsi csapat kerülne be, az egy helyre az óceániai térségből lenne valaki, de még nem tudják, hogy miként.
Négyévente kerülne megrendezésre
A 12 európai között lenne a legutóbbi négy bl döntő résztvevője, így a Real, Atma és Barca is.
Az egész pedig azt sugallja a hírek szerint, hogy a Konföderációs Kupának meszeltek. Természetesen már ellenzők is vannak, akik nem örülnek a júniusi tortúrának, illetve nem értik, hogy a FIFA miért nem a válogatottakkal foglalkozik inkább.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Feltétel, hogy Cebát tilos játszatni, mert a többiek most piszok jók. Plusz LV kötelezően beáll, mert ívelgetnünk kell majd az angolok ellen is. Elől a csatárok nem rúghatnak gólt, mi nem arra játszuk. Így egy x meglehet. Máshogy győznénk.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Es nyerunk 2-1-re.Kerlon írta:Tudjátok mi lesz?
Nyomunk megint egy jó Casilla; Theo, Ramos, Nacho, Achraf; Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric; Ronaldo, Benzemát.
Tudjátok mi lesz?
Nyomunk megint egy jó Casilla; Theo, Ramos, Nacho, Achraf; Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric; Ronaldo, Benzemát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
FB-ra kikerült. Semmi meglepő amúgy.El Unico írta:Na meselj, mit lattal!
Ja de várj, az előbb még nem volt ott Marcelo. Most már igen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
Na meselj, mit lattal!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Real kirakta a keretet, majd 15 mp múlva törölte. Szerencsére elkaptuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
Igy meg inkabb hianyzik. Akarata ellenere itt "kellett" jatszania, megis ugy futballozott, hogy szo nem erte a haz elejet. Mindent megtett. Nem felszopni akarom, mert ez a dolga, a Real Madriban pedig plane, ez nem segelyszervezet, teljesen vilagos. De talan jobban meg kellett volna becsulni a munkajat, es a francia karara tobbet jatszatni. Benzemaval mar tenyleg nehez mit kezdeni, egyszeruen nem lehet ra szamitani. Ahogyan Balere sem. Mindkettot kedvelem, mert tudnak ok ha akarnak es egeszsegesek, de ez lofasz, vallalhatatlan mindketto. Es ahogy irtam: nem vagyunk segelyszervezet. Nyaron mindketto mehet, kiveve ha tavasszal ertekelheto teljesitmenyt tesznek le (es remelhetoleg vegig toljak a hatralevo idenyt).___Samy___ írta:Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Nem én választottam a Real Madridot, eleve a szerződésem úgy lett aláírva, hogy bizonyos feltételek esetén nem volt szavam a visszaigazolásban.
Morata
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
C, Karim, TheoRealista24 írta:C, Karim, Asensio. Szerintem. Általában nem jönnek be a tippjeimnzooli93 írta:Naa vegen odajutunk hogy lucas kezdo lesz
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
C, Karim, Asensio. Szerintem. Általában nem jönnek be a tippjeimnzooli93 írta:Naa vegen odajutunk hogy lucas kezdo lesz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Naa vegen odajutunk hogy lucas kezdo lesz
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Két játékosnak lehet értékelni a formáját, Navasnak és Isconak.MARCA | Navas és Bale nem lesz ott a Tottenham ellen, Isco és Varane játéka pedig kérdéses.
Erre mindkettő out.
Szegény embert még az ág is...
ZIDANE
Meg ismert csomó nyilatkozata, amelyben elmondta, hogy ha rajta múlott volna, soha nem hagyja el a csapatot. Neki is csak egy élete van, a végtelenségig nem várhat a bizonytalanra.