Meghalt az apja, gondolom te is könnyen viselted volna el... Utána kezdett el mély repülni.Ronaldinho az én szememben az elmúlt évek egyik legnagyobb zsenije volt, nagyon kár érte. Adriano kicsit más tészta, ő szerintem nem volt akkora klasszis és nem volt annyira kiemelkedő mint az előbbi, és neki a mentalitása és viselkedése is durvább volt, mint Dinhónak.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
a négerről?TéOeM írta:Hehe, Emersonról mi (volt) a véleményed?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
romás időszakában elit volt, brazil válogatott alaptag. nem hiába volt puma a beceneve. aztán a juvéban és nálunk már kiégett vénember volt, elfogyott, van ilyen.TéOeM írta:Hehe, Emersonról mi (volt) a véleményed?
na de off vége
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
na most már értelek. Az oké,hogy Ronaldo a kedvenced és teljesen érthető,csak azt hittem hogy DInhoról rosszabb a véleményed.hehe írta:ronaldinho a legszűkebb elit számomra (és sztem minden normális ember számára) a brazilok között és így világviszonylatban is. nem csak az elmúlt 10 év, hanem korszakos zseni is.kicsit off,de megkérdezhetem róla a véleményedet? Dinhonak is adtak azért. De őt emberszámba veszed ugye?
Szerintem ő is nevezhető zseninek. Lehet mondani hogy dribli,mert az egyik legjobban cselezett,de gólerős is volt,jól passzolt...(és nem hasonlítanám azért a legtöbb driblissel össze ) A probléma a hozzáállásával volt.
én megértem, hogy egy olyan játékos, aki szegény sorból jött, aki már szó szerint mindent megnyert egyénileg és csapattal, válogatottal is, az kiengedjen. persze ez nekünk szurkolóknak nem jó, de az ő élete, nekem ultimate kedvencem volt mindig is. tehát ha vki zseni, akkor az nem özil, hanem ő.
adriano más tészta, egy agyatlan alkoholista, akivel elhitette az olasz sajtó, hogy mekkora sztár, és itt vége is volt az embernek, sosem volt szűk elit.
amúgy a legtöbb brazil legenda rühell edzeni, ők a derbi napján futnak nagyot.
hova alapozzon meg eddzen valaki, aki 3 éves kora óta egész nap focizik? csak kizsigerelés és felesleges fárasztás az egész. persze ma már kicsit más a helyzet, de nincsenek is brazil zsenik neymaron kívül jelenleg. monnyuk marcelo eléggé tud alázni, de ő is csak ha akar.
Bár ki ne lenne mérges azért,hogy egy ilyen játékost még évekig nézhetett volna ámulattal,ha valamivel jobban odateszi magát.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Hehe, Emersonról mi (volt) a véleményed?
- hehe
ronaldinho a legszűkebb elit számomra (és sztem minden normális ember számára) a brazilok között és így világviszonylatban is. nem csak az elmúlt 10 év, hanem korszakos zseni is.kicsit off,de megkérdezhetem róla a véleményedet? Dinhonak is adtak azért. De őt emberszámba veszed ugye?
Szerintem ő is nevezhető zseninek. Lehet mondani hogy dribli,mert az egyik legjobban cselezett,de gólerős is volt,jól passzolt...(és nem hasonlítanám azért a legtöbb driblissel össze ) A probléma a hozzáállásával volt.
én megértem, hogy egy olyan játékos, aki szegény sorból jött, aki már szó szerint mindent megnyert egyénileg és csapattal, válogatottal is, az kiengedjen. persze ez nekünk szurkolóknak nem jó, de az ő élete, nekem ultimate kedvencem volt mindig is. tehát ha vki zseni, akkor az nem özil, hanem ő.
adriano más tészta, egy agyatlan alkoholista, akivel elhitette az olasz sajtó, hogy mekkora sztár, és itt vége is volt az embernek, sosem volt szűk elit.
amúgy a legtöbb brazil legenda rühell edzeni, ők a derbi napján futnak nagyot.
hova alapozzon meg eddzen valaki, aki 3 éves kora óta egész nap focizik? csak kizsigerelés és felesleges fárasztás az egész. persze ma már kicsit más a helyzet, de nincsenek is brazil zsenik neymaron kívül jelenleg. monnyuk marcelo eléggé tud alázni, de ő is csak ha akar.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Javi MartinezFenomen írta:Özil.hát ha valaki szerint ő nem az, akkor nem tudom, kiket tarthat annak.
Özil.hát ha valaki szerint ő nem az, akkor nem tudom, kiket tarthat annak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pont ez a skysportos volt, amire gondoltam, azt hiszem tavaly is ezen követtem, köszi.
kövesd te is hehe, hátha még khediraért is befut egy last minute ajánlat.
kövesd te is hehe, hátha még khediraért is befut egy last minute ajánlat.
hát ha valaki szerint ő nem az, akkor nem tudom, kiket tarthat annak.Szerintem ő is nevezhető zseninek.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Ronaldinho az én szememben az elmúlt évek egyik legnagyobb zsenije volt, nagyon kár érte. Adriano kicsit más tészta, ő szerintem nem volt akkora klasszis és nem volt annyira kiemelkedő mint az előbbi, és neki a mentalitása és viselkedése is durvább volt, mint Dinhónak.
- Marci77
kicsit off,de megkérdezhetem róla a véleményedet? Dinhonak is adtak azért. De őt emberszámba veszed ugye?hehe írta:ronaldinho
Szerintem ő is nevezhető zseninek. Lehet mondani hogy dribli,mert az egyik legjobban cselezett,de gólerős is volt,jól passzolt...(és nem hasonlítanám azért a legtöbb driblissel össze ) A probléma a hozzáállásával volt. Mint Adrianonál. Bár lehet hogy csak azért veszed őket ugye külön mert elmentek az éjszakában. Bár mondjuk ha brazil bajnokit nézek akkor is csak Ronaldinho miatt 95%an .
Remélem érthető vagyok
Kakánál azért furcsálltam anno hogy válogatottba nem adta annyira,de ugye a szerkezet miatt.
Shutter amúgy neked is ajánlom a twittert.
Akár nézd meg kit követek és kövesd őket,így szerintem semmiről se maradsz le az 100%
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci77 2013. szeptember 2., hétfő 18:06-kor.
- Victor
'shutterisland:
kb minden 2. angol nagylap, ami focival is foglalkozik.
de pl. goal.com -on is tudod követni az eseményeket.
kb minden 2. angol nagylap, ami focival is foglalkozik.
de pl. goal.com -on is tudod követni az eseményeket.
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Összességében elégedett lehet a fórum népet ezzel a nyárral.
Megszabadultunk a felesleges játékosoktól,mint Carvalho,Essien vagy Adán. Olyan parádés áron adtuk el Higuaínt,amit sokan nem gondoltak volna itt. Elment a két spanyol,akik szintén nem ütötték meg a szintent sajnos 20 milliós értékben.
Elment az a Kaká,akinek tíz milliós fizetése jelentősen megterhelte a kasszát,igaz ingyen,de épeszű embert nem fizetett volna érte,aki látta az utóbbi 3 évben játszani.
Úgy tűnik távozik a sokak által gyűlölt Özil,aki amúgy klasszis játékos,csak az a baj,hogy ő ezt el is könyvelte magában.
A Bayern-Barca-Real hármason kivül,mindehol a legnagyobb játékos lenne. Ötven millió szép summa érte,így "csak" 46 milliós minusszal zárjuk a szezont.
A keret jelentősen erősödött, a középpálya rég óta nem volt ilyen stabil,Albiol helyét átvette a fiatal Nacho,aki ua azt a szintet simán le fogja hozni azon a 15 meccsen.
Felkerült a Castilla két legnagyobb kincse,és talán Spanyolország legjobb jövőbeli játékosa. Megszereztük a jövő Xabi Alonsoját,aki még igazán nem mutatta meg mit tud,de én itt leteszem a nagyesküt,hogy olyan parádésan fog játszani,hogy keveseljük majd a kiadott összeget. Én tényleg követtem a teljesítményét,megérte az a pénz.
Szintén elhoztuk a világ egyik legjobb szélsőjét,aki remélhetőleg bizonyítani fog a károgóknak. Ami a legfontosabb talán nekem,hogy nem adtuk el Coentraot,ugyanis Marcelo elég sérülékeny lett mostanság,és nagyon megéreztük tavaly is a hiányát,akkor mi lenne ha Cheryshev pótolta volna? (Láttuk.)
A keret spanyolosodot és bővült,szó nem érheti a házelejét.
Di Maríaban bízni kell,óriási lendületet adhat 12. emberként, és Özil távozásával Jesének is jut bőven lehetőség.
A német távozását még emészteni kell majd kicsit,ki fog derülni mekkora jelentősége is volt ebben a csapatban.
Egy szó,mint száz,bízzunk Florentinóban. Lehet megint kicsit elgurult a gyógyszere,de jelentősen megerősített minket.
Megszabadultunk a felesleges játékosoktól,mint Carvalho,Essien vagy Adán. Olyan parádés áron adtuk el Higuaínt,amit sokan nem gondoltak volna itt. Elment a két spanyol,akik szintén nem ütötték meg a szintent sajnos 20 milliós értékben.
Elment az a Kaká,akinek tíz milliós fizetése jelentősen megterhelte a kasszát,igaz ingyen,de épeszű embert nem fizetett volna érte,aki látta az utóbbi 3 évben játszani.
Úgy tűnik távozik a sokak által gyűlölt Özil,aki amúgy klasszis játékos,csak az a baj,hogy ő ezt el is könyvelte magában.
A Bayern-Barca-Real hármason kivül,mindehol a legnagyobb játékos lenne. Ötven millió szép summa érte,így "csak" 46 milliós minusszal zárjuk a szezont.
A keret jelentősen erősödött, a középpálya rég óta nem volt ilyen stabil,Albiol helyét átvette a fiatal Nacho,aki ua azt a szintet simán le fogja hozni azon a 15 meccsen.
Felkerült a Castilla két legnagyobb kincse,és talán Spanyolország legjobb jövőbeli játékosa. Megszereztük a jövő Xabi Alonsoját,aki még igazán nem mutatta meg mit tud,de én itt leteszem a nagyesküt,hogy olyan parádésan fog játszani,hogy keveseljük majd a kiadott összeget. Én tényleg követtem a teljesítményét,megérte az a pénz.
Szintén elhoztuk a világ egyik legjobb szélsőjét,aki remélhetőleg bizonyítani fog a károgóknak. Ami a legfontosabb talán nekem,hogy nem adtuk el Coentraot,ugyanis Marcelo elég sérülékeny lett mostanság,és nagyon megéreztük tavaly is a hiányát,akkor mi lenne ha Cheryshev pótolta volna? (Láttuk.)
A keret spanyolosodot és bővült,szó nem érheti a házelejét.
Di Maríaban bízni kell,óriási lendületet adhat 12. emberként, és Özil távozásával Jesének is jut bőven lehetőség.
A német távozását még emészteni kell majd kicsit,ki fog derülni mekkora jelentősége is volt ebben a csapatban.
Egy szó,mint száz,bízzunk Florentinóban. Lehet megint kicsit elgurult a gyógyszere,de jelentősen megerősített minket.
- hehe
google a barátod te utolsó mocskos kis barcás teeeee.'shutterisland írta:ide rakom, többen látják.
nekem rémlik valami olyan oldal, ahol az átigazolási szezon utolsó óráiban folyamatosan nyomatják, mi történik.
valakinek nincs meg ?
amúgymeg:
http://www1.skysports.com/transfer-centre/clockwatch
te purgyé
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ide rakom, többen látják.
nekem rémlik valami olyan oldal, ahol az átigazolási szezon utolsó óráiban folyamatosan nyomatják, mi történik.
valakinek nincs meg ?
valakinek nincs meg ?
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tehát az Atletico Madrid elviszi.A goal.com-on láttam:
"Sami Khedira marad Madridban" - mondta a játékos ügynöke, tehát mindenképpen lesz egy német ebben a szezonban a csapatban.
- hehe
roberto carlos y cafú says hi.Amúgy nem tudom, hogy a brazilok miért égnek ki ilyen hamar.
a brazil támadók azért égnek ki túl hamar - már amelyiket én pl emberszámba veszem - mert túl jók. túl jók és ezért csak agyonrúgással lehet őket megállítani. lásd kaká és ronaldo esete.
adriano meg ronaldinho más tészta
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Pipita és Carvalho mellett a "legnagyobb ötlet" volt őt itt tartani plusz 1 évre még!Adán felbontotta a szerződését a Real Madriddal, és mostantól szabadon igazolható lett.
Egy évig még (aaaa .....).Sami Khedira marad Madridban" - mondta a játékos ügynöke, tehát mindenképpen lesz egy német ebben a szezonban a csapatban.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Victor
A goal.com-on láttam:
"Sami Khedira marad Madridban" - mondta a játékos ügynöke, tehát mindenképpen lesz egy német ebben a szezonban a csapatban.
a másik, hogy Özil átigazolásának végére pontot tettek, a következő órákban hivatalos lehet a transzfer a goal UK szerint.
a másik, hogy Özil átigazolásának végére pontot tettek, a következő órákban hivatalos lehet a transzfer a goal UK szerint.
- h3x0r
Kaka az elso eveben (09-10) tobbszor is serult volt, majd nyaron elment a VB-re. VB utan megmutottek es csak 2011 januarjaban tert vissza (Mourinho es mindenki mas ugy emlegette mint az uj teli igazolasunkat). Ido kozben potolni kellett valakivel es megvettuk a VB egyik felfedezettjet, Ozilt, aki jo elso evet hozott le. 2011 elso feleben Kaka 1000 percet jatszott, viszont latszott rajta, hogy nagyon nincs formaban. Jott a 11-12-es szezon, amikor telen egesz jol potolta Ozilt a serulese idejen, majd kesobb jol tehermentesitette. Tavaly nyaron Modric erkezesevel Kaka letszamfelettive valt, a legtobben eladtuk volna. Viszont se nyaron, se telen nem sikerult megegyezni a Milan-al (meg mi kellett volna alljuk Kaka fizetesenek a felet).REDONDO78 írta:Kaká távozásához szeretnék hozzászólni.Őrülök,hogy elment.A legjobb,amit tehetett.Ha ott akar lenni a VB-n,akkor mindenképp.Csak egyvalamit nem értek.Miért várunk csodát tőle,ha nem játszik.Én is focizom,és nekem is volt egy mütétem,1 évet hagytam ki.Pontosan tudom,hogy a kispadról beszálva 15-20 percek alatt nem lehet megváltani a világot,akármennyit edzhetek.Nem volt megfelelő eljárás Kakával szemben.Ha jól emléxem,akkor mindig a csapat egyik legjobbja,ha becserélték.Ezek után azt kivánom,hogy találja meg régi önmagát a Milannál,és a BL csoportkör után kerüljünk össze az olaszokkal,és Kaká parádéjával ejtsenek ki bennünket.
Kakanak kellett volna 10-12 meccs egymas utan amiket vegig jatszik (vagy legalabbis annyi percet amennyit aznap bir), viszont egy Real Madrid szintu csapatba, ahol 1-2 meccsen elmehet az egesz bajnoksag, nem engedhetjuk meg, hogy ennyi meccsen a kevesbe formaban levo jatekos kezdjen. Foleg hogy tavaly szinte kivetel nelkul mindenki teljesen leeresztett, nagyon gyengen kezdtuk a bajnoksagot. Mourinho nem engedhette maganak azt, hogy az amugy is gyenge Ozilt (mint ahogy mindenki mas is gyenge volt) egy meg gyengebb Kaka-ra cserelje. Mar 1 eve tavoznia kellett volna, viszont le kellett volna mondjon a fizetese felerol.
Talan ha anno par honapot a Castillaban toltott volna, visszanyerhette volna a formajat. Viszont a vilag harmadik legdragabb jatekosat, aki par evvel azelott meg aranylabdat nyert egyszeruen nem kotelezhetsz arra, hogy egy spanyol masod (vagyis akkor meg csak harmad) osztalyu klubban szerepeltess. A megmaradt onbizalmat is teljesen leromboltuk volna vele.
Neha elofordul, hogy mindenki veszit. Jelen esetben a klubb is es Kaka is veszitett.
Mi volt a baj? Real oldalarol a keves jateklehetoseg, Kaka oldalarol a ragaszkodas a fizetesehez
Ki volt a hibas? Vagy mindket fel vagy senki. De leginkabb a korulmenyek.