Kommentáld a híreket
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem hiszek már ezeknek az Öziles híreknek. Kettőkor már elvileg orvosi vizsgálaton volt, és azóta sehol sem a hivatalos bejelentés. Marad ő szépen, ahogy mindenki más, és nem is jön már senki. Szerintem.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Madridom-on kívül na___Samy___ írta:már ott seMadridistán kívül normálisan nem lehet beszélni senkivel
- ___Samy___
már ott seMadridistán kívül normálisan nem lehet beszélni senkivel
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Az csak 1 dolog, hogy megvan a véleménye, de ad egy ílyen címet a blogbejegyzésnek, a sok csíra kap rajta, végigolvassa és el is hiszi ami oda van írva. Ma is fellépek NSO-ra, megnézem hsz-eket, rögtön az elsőnek vissza akartam írni, aztán a másodiknak is, végül rájöttem, hogy legszívesebben fejbe rugdosnám őket, mert csak írják a hülyeségeket és inkább kiléptem. Madridistán kívül normálisan nem lehet beszélni senkivel, mert a média annyira eltorzítja a dolgokat, hogy sok Reálos is elhiszi, hogy az úgy van, nemhogy más csapat drukkerei, akik egy évben látnak 2 BL meccset tőlünk.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Meglehet hogy 20 eve socio, en nem tudom. De attol meg valotlan dolgokat allit es/vagy elfogultan ertekel bizonyos jatekosokat.Kerlon írta:Szerintem meg kb. egy 20 éve socio ember írta. Perezzel megint elszaladt a ló. Reméljük pozitív eredménye lesz.
"de egy biztos: 91 MILLIÓ EURÓT költeni egy olyas valakire, aki valószínűleg nem lesz akkora csapatvezér, mint Özil... Hát..."
Ozil soha nem volt a vezere a Realnak. Vagy akkor en ertelmezem rosszul a fogalmat. Bale olyannyira vezere volt a Spursnek kb mint amennyire Ronaldo a vezere a jelenkori Realnak. Hatan vitte oket. Kerdem en, akkor most honnan ez a meresz kijelentes? Mire alapozza? Semmire, csak puffogas.
Ott van amiket Casillasrol meg az edzokrol ir. Jose hulye mert nem jatszatta Ikert. Carlo is hulye mert o sem jatszatja Ikert, pedig ez neki alanyi jogon jarna. Az eszebe se jut hogy esetleg Lopez jobb formaban van, es talan ez a ket edzo ezt jobban meg tudja itelni mint mi a kepernyokon keresztul. Micsoda tiszteletlenseg ilyeneket irni Lopezzel szemben aki ugyanannyira a Real jatekosa mint Casillas, nem erdekel hogy a kapitany hany ezer percet lejatszott mar itt.
Leirja hogy milyen hulyek vagyunk hogy abbol a penzbol amit mi kiadtunk egy jatekosert a Tottenham vett vagy 10-et. Igen, de ez azert van mert a Tottenhamnak nincs olyan kerete mint az elit csapatoknak, mint a Barca, a Bayern vagy eppen a Real. Naluk ezek az emberek jo erositesek, nalunk semmi elorelepest nem jelentene egyik sem kis tulzassal.
A vegen felsorol 5 jatekost, akik kozott van egy kiegett Kaka, aki semmit nem tesz hozza mar evek ota, egy kozepszeru Callejon aki max kiegeszito embernek jo, egy Albiol aki alig jatszott es amugy sem egy klasszis szint, illetve ingyen potoljuk hazon belul, tehat magyaran az 5-bol 2 jatekos emlitesre melto Higuain es Ozil, akik kozul az elobbi tavozni akart. Ezzel szemben erkezett a spanyol utanpotlas legnagyobb remenysege, aki beleillik a csapat profiljaba, megfelelo alternativa Xabi es Khedira melle ami tavaly nem volt, egy jobbhatved olcson aki bennevolt a Bundesliga legjobb csapataban tavaly, es a premiere league legjobb jatekosa, aki kishjan egyedul bevitte a Spurst a negyedik helyre, es csapata legjobbja volt. Mindezt ha igazak az Ozillel kapcsolatos hirek akkor korulbelul 50 millio euros minusszal zarjuk (minden bevetelt es kiadast nezve ami jatekos mozgasokat erint), ellenben a kozel 80 millios deficittel amit a kedves szerzo feltuntet. Valoszinuleg ebben is rosszul tajekozott.
Mindegy, a lenyeg hogy lehet o akarhany eve socio, az nem valtoztat a tenyen hogy rengeteg dolog santit abban amit leirt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Melyik BL-elődöntőbe jutott Ancelotti a PSG-vel??JerseyBoy írta:http://labda-szedo.blog.hu/2013/09/02/m ... enki_hulye
Egy igaz, és érdekes olvasmány
Kaká is ingyen távozott?
Ilyen pontatlan bejegyzést rég olvastam
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
Nem Özil távozására gondoltam, hanem Perez régi-új politikájára. Idén több volt benne az elképzelés mondjuk, mint régen, de már kiveséztük, hogy a minőségi pad még visszaüthet.dzsihad91 írta:Értem én ,hogy fáj Özil távozása,de negatív kimenetele semmiképp nem az ő hiánya miatt lesz...van elég ember a posztjára (ami ugye már nem is nagyon létezik)...Kerlon írta:Szerintem meg kb. egy 20 éve socio ember írta. Perezzel megint elszaladt a ló. Reméljük pozitív eredménye lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
Ibra távozása után ő töltötte be a keletkezett űrt, de mióta ott van SuperMario kicsit alább hagyott a teljesítménye és a gólok száma is megfogyatkozott. Egy Milan drukker biztos többet tudna hozzászólni a témához.Monkey írta:Nem nézek Milan meccseket, El Shaarawy szokott csatárt játszani?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
Olasz hírek szerint Kaká mégsem volt teljesen ingyen a Milan számára: a Real Madrid opciót szerezhetett El Shaarawy-ra, aki az utolsó órákban Madridba igazolhat.
Nem tudom ennek mennyi valóság alapja van, szerintem nem sok. Kezdő milánóban, kétlem, hogy ide jönne padozni..
Szóval háp háp háp
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Nem nézek Milan meccseket, El Shaarawy szokott csatárt játszani?
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Értem én ,hogy fáj Özil távozása,de negatív kimenetele semmiképp nem az ő hiánya miatt lesz...van elég ember a posztjára (ami ugye már nem is nagyon létezik)...Kerlon írta:Szerintem meg kb. egy 20 éve socio ember írta. Perezzel megint elszaladt a ló. Reméljük pozitív eredménye lesz.
Szerintem meg kb. egy 20 éve socio ember írta. Perezzel megint elszaladt a ló. Reméljük pozitív eredménye lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
JerseyBoy írta:http://labda-szedo.blog.hu/2013/09/02/m ... enki_hulye
Akarki irta ezt a bejegyzest, rettentoen nincs tisztaban a helyzettel... Ez van akkor ha egy felszinesen informalt szerzo egy olyan klubrol probal kritikus velemenyt formalni amit nem kovet napi szinten.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Igaz?? AzJerseyBoy írta:http://labda-szedo.blog.hu/2013/09/02/m ... enki_hulye
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Jorg Neubauer (Khedira ügynöke): “Sami maradni fog a Real Madridnál, mint ahogy azt mindig is mondtuk. Fogalmam sincs, hogy kik azok az emberek, akiknek az jelenti a szórakozást, hogy elszórnak ilyesfajta pletykákat. Ez egyszerűen bosszantó és egyáltalán nem tesz jót Saminak.”
Tisztelt Jorg Neubauer: www.madridom.hu
Tisztelt Jorg Neubauer: www.madridom.hu
- dzsihad91
Calderon, te vagy az?JerseyBoy írta:http://labda-szedo.blog.hu/2013/09/02/m ... enki_hulye
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
NeeGabo írta:a négerről?TéOeM írta:Hehe, Emersonról mi (volt) a véleményed?
Özil még 8ig szerintem "boldogítóan" hivatalos lesz. Majd meglátjuk...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Te aztán fel vagy pörögve rendesen Gondolom ez Özil távozásának a hatásahehe írta:google a barátod te utolsó mocskos kis barcás teeeee.'shutterisland írta:ide rakom, többen látják.
nekem rémlik valami olyan oldal, ahol az átigazolási szezon utolsó óráiban folyamatosan nyomatják, mi történik.
valakinek nincs meg ?
amúgymeg:
http://www1.skysports.com/transfer-centre/clockwatch
te purgyé