Nem mondom, hogy a lehetőságek tárháza végtelen, de explicite nem jelenteném ki, hogy variálni sem lehet. Egy mélyebb kerettel nyilván egyszerűbb lenne.Csabi írta:Az a baj, hogy a kumma sok sérülés miatt még variálni se lehet. Én azt nagyon jól értem, hogy mindenki álmodozik, meg bízik a tavaszi robbanékony formára...de...mi van ha nem lesz és akkor is csak szenvedünk? Ebbe nem sokan gondolnak bele. Ez a rohadt sok sérülés meg szimplán irritáló. Carvajal, Varane, Vallejo, Keylor, Kovacic, Bale. Ez rohadt sok. Meg amik még voltak is. Na mindegy én ha ZZ helyében lennék kicsit variálnék már, és elgondolkodnék, hogy kiben lehet bízni meg kiben nem. De nyilván ő nem fog, és kövi meccsen mehet fel a szokásos kezdő.
Én ilyesmivel próbálkoznék: https://imgur.com/a/ADfgD
Nyilván messze a tökéletestől. Meg hát itt is vannak jelenleg sérült emberek szóval lófasz, de Kovács visszatérhetne már bazdmeg, nem mos sérült meg. Vazkez meg JHV, mert ahhoz a poszthoz elég technikás, fut mint a bolond, Achraf meg nem szint. Carvajalt meg szerintem februárig nem látjuk, és most optimista voltam.
Ami messzemenőkig szembetűnő, az a csapat teljes statikussága. Nem emlékszem olyan (sikeres) csapatra, ami tipológiai szempontból ennyire "tögymörgős" irányba lett volna eltolva. Szembe kell nézni a helyzettel: Carvajal felfutásai kiestek, CR öregszik, Benzema a szokásos, a középpályán Isco kivételével egyszerűen nincs lendületes ember. A csapat lassú. Nagyon. Viszont ezen valamennyire tudunk változtatni.
Amíg elől és a szárnyakon is volt elégséges mozgás, elbírtuk a középpálya statikusságát. Modric és Kroos kiváló a labdával, ha lesz kinek továbbítani (és pihennek is néha), velük nem lesz különösebb probléma.
LV nem ügyetlen, elég gyors is, őt én is kipróbálám a jobboson. Formától függetlenül az Asensio/Ceballos kettősből is játszania kell valamelyiknek. Egyszerűen szükségünk van a sebeségükre. Zidane helyében alapból én is a Casemiro-Kroos-Modric sorral kezdenék, ám a játék képétől függően már az 50-55. perc környékén belenyúlnék a meccsbe. Nehéz ezt így kifejezni, valami ilyesmi lenne, nyilván Case,Kroos,Modric,Isco és Ceballos pörgetésével:
https://www.buildlineup.com/shared/59fb ... 25d4d2640f
Ami legfontosabb, hogy a tegnap is látott két csatáros szörnyűséget el kell felejteni. Ha nincs más mód, akkor Ronaldot szolgáljuk ki a végletekig. Vagy hózódjon ki a balosra valamennyire. A mostanitól lényegében bármi jobb lenne.