Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 2., csütörtök 17:11

donor írta:
Kerlon írta: Tök jó, hogy a lényeget lehozták és közben kaptunk 3 gólt. :lol: Meg jössz itt minden szarra, hogy kettős mérce. Nachoról meg kaptunk 1-t, de szerintem a 3-nál is nagyon lazán követte Kane-t. Ezenkívül rendre forgatták, megverték mindenféle párharcban.
Nem akarok nagyon belemenni, de nézzük: első gólunkat Marceloról kaptuk. A beadás után Ramos csak lötyögött visszafelé és mutogatott a labdára (és itt szeretném megemlíteni, hogy ő volt az utolsó ember, aki belógott és ezért nem intette be a partjelző a lest), míg a közvetlen mögötte levő Alli becsúszva megelőzte Nachot = "Nachoról meg kaptunk 1-t". A másodiknál senki nem tehetett, hogy úgy pattant Ramosról, így gondolom ez nem Nacho sara. Harmadiknál Alli úgy fordult le Ramosról, mint hülye gyerek a ringlispilről és utána jutott a labda Kane-hez. Persze, felrúghatta volna Nacho, de ő biztos hogy nem fog ilyet csinálni, viszont rengeteg felívelt, előre vágott labdát lehalászott.

Nézd végig megint a meccset, és ha utána is azt mondod, hogy Nachonak itt volt a határa, Ramosnak meg egész jó meccse volt (mert egy lapon említetted Iscoval a teljesítményét).
Szeretem amikor kioktatnak egy olyan dologgal kapcsolatban, amit nem állítottam, mint hogy egész jó meccse volt Ramosnak. Elfogadhatót írtam. Ramos nem láthatta, hogy kijön mögötte és igen beléphetett volna felszabadítani, de Nacho látott mindent és lemaradt. A 3. gólnál meg egyszerűen szépen teret adott Kane-nek, ahelyett, hogy szorította volna kifelé. Arra nem emlékeztem, hogy Ramosról lefordult Ali, de azt tudom, hogy Nachonak nem egy hibája volt. Sőt volt még egy alkalom, amikor csak azért nem kaptunk a 3-hoz hasonló gólt, mert Kane nem nézett fel. Ramos kilépett rá és elment Nacho is teljesen felkínálva az ott érkezőnek a területet. És még ezen kívül is rengeteg bizonytalansága volt. Arról nem is beszélve, hogy párharcot nem nyert.

OFF: Persze kezdhettem volna gúnyosan úgyis, hogy újabb donori fasság csak, mert nem értek egyet mással.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 2., csütörtök 17:01

istimester írta: Nem mondom, hogy a lehetőságek tárháza végtelen, de explicite nem jelenteném ki, hogy variálni sem lehet. Egy mélyebb kerettel nyilván egyszerűbb lenne.

Ami messzemenőkig szembetűnő, az a csapat teljes statikussága. Nem emlékszem olyan (sikeres) csapatra, ami tipológiai szempontból ennyire "tögymörgős" irányba lett volna eltolva. Szembe kell nézni a helyzettel: Carvajal felfutásai kiestek, CR öregszik, Benzema a szokásos, a középpályán Isco kivételével egyszerűen nincs lendületes ember. A csapat lassú. Nagyon. Viszont ezen valamennyire tudunk változtatni.

Amíg elől és a szárnyakon is volt elégséges mozgás, elbírtuk a középpálya statikusságát. Modric és Kroos kiváló a labdával, ha lesz kinek továbbítani (és pihennek is néha), velük nem lesz különösebb probléma.

LV nem ügyetlen, elég gyors is, őt én is kipróbálám a jobboson. Formától függetlenül az Asensio/Ceballos kettősből is játszania kell valamelyiknek. Egyszerűen szükségünk van a sebeségükre. Zidane helyében alapból én is a Casemiro-Kroos-Modric sorral kezdenék, ám a játék képétől függően már az 50-55. perc környékén belenyúlnék a meccsbe. Nehéz ezt így kifejezni, valami ilyesmi lenne, nyilván Case,Kroos,Modric,Isco és Ceballos pörgetésével:
https://www.buildlineup.com/shared/59fb ... 25d4d2640f

Ami legfontosabb, hogy a tegnap is látott két csatáros szörnyűséget el kell felejteni. Ha nincs más mód, akkor Ronaldot szolgáljuk ki a végletekig. Vagy hózódjon ki a balosra valamennyire. A mostanitól lényegében bármi jobb lenne.
Ezt hangoztatom en is egy ideje....elobb irtam mint Isti :D
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 2., csütörtök 16:58

Kerlon írta:
donor írta:Újabb Kerloni kettős mérce :D Nacho is és Ramos is jócskán hibáztak, de a lényeget lehozták: megakadályozták, hogy a jelen egyik legveszélyesebb csatára gólt lőjön, míg a Spurs ezt 5-6 védővel sem tudta megcsinálni. A bibi, hogy náluk, volt, aki átvette ezt a szerepet, míg nálunk még mindig csak CR az, aki veszélyes a kapura.
Tök jó, hogy a lényeget lehozták és közben kaptunk 3 gólt. :lol: Meg jössz itt minden szarra, hogy kettős mérce. Nachoról meg kaptunk 1-t, de szerintem a 3-nál is nagyon lazán követte Kane-t. Ezenkívül rendre forgatták, megverték mindenféle párharcban.
Nem akarok nagyon belemenni, de nézzük: első gólunkat Marceloról kaptuk. A beadás után Ramos csak lötyögött visszafelé és mutogatott a labdára (és itt szeretném megemlíteni, hogy ő volt az utolsó ember, aki belógott és ezért nem intette be a partjelző a lest), míg a közvetlen mögötte levő Alli becsúszva megelőzte Nachot = "Nachoról meg kaptunk 1-t". A másodiknál senki nem tehetett, hogy úgy pattant Ramosról, így gondolom ez nem Nacho sara. Harmadiknál Alli úgy fordult le Ramosról, mint hülye gyerek a ringlispilről és utána jutott a labda Kane-hez. Persze, felrúghatta volna Nacho, de ő biztos hogy nem fog ilyet csinálni, viszont rengeteg felívelt, előre vágott labdát lehalászott.

Nézd végig megint a meccset, és ha utána is azt mondod, hogy Nachonak itt volt a határa, Ramosnak meg egész jó meccse volt (mert egy lapon említetted Iscoval a teljesítményét).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 2., csütörtök 16:40

Pipita írta:
Solari írta:én is beszállok az fmbe.

https://www.buildlineup.com/shared/59fb ... 25d4d26416 masterpiece. :agree:
Ennek mintájára én is csináltam egy jót, én ezt tenném Zidane helyében. Cél az ellenfél összezavarása lenne. Kár hogy a csigazabáló nem érti a játék lényegét...
:happy: :happy: :lol: irónia a legjobbak közül
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. november 2., csütörtök 16:38

Ennek mintájára én is csináltam egy jót, én ezt tenném Zidane helyében. Cél az ellenfél összezavarása lenne. Kár hogy a csigazabáló nem érti a játék lényegét...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 2., csütörtök 16:34

El-re elég lehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. november 2., csütörtök 16:22

Ami messzemenőkig szembetűnő, az a csapat teljes statikussága. Nem emlékszem olyan (sikeres) csapatra, ami TIPOLÓGIAI szempontból ennyire "tögymörgős" irányba lett volna eltolva. Szembe kell nézni a helyzettel: Carvajal

Isti, nem mondták még neked, hogy nem illik káromkodni?

:sly: :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 2., csütörtök 16:07

Úgy könnyű, ha előtted beírom a tutit. :mrgreen:
K

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. november 2., csütörtök 15:54

Kerlon írta:
donor írta:Újabb Kerloni kettős mérce :D Nacho is és Ramos is jócskán hibáztak, de a lényeget lehozták: megakadályozták, hogy a jelen egyik legveszélyesebb csatára gólt lőjön, míg a Spurs ezt 5-6 védővel sem tudta megcsinálni. A bibi, hogy náluk, volt, aki átvette ezt a szerepet, míg nálunk még mindig csak CR az, aki veszélyes a kapura.
Tök jó, hogy a lényeget lehozták és közben kaptunk 3 gólt. :lol: Meg jössz itt minden szarra, hogy kettős mérce. Nachoról meg kaptunk 1-t, de szerintem a 3-nál is nagyon lazán követte Kane-t. Ezenkívül rendre forgatták, megverték mindenféle párharcban.

Csabihoz meg istimesterhez hozzá szólva:

Carvajal/LV-Varane-Ramos-Marcelo/Theo
Modric-Kovacic-Kroos
Asensio----------Isco
----------CR-t
vagy már Balelel kiegészülve:
Modric-Kroos
Asensio-Isco-Bale
CR.

nacho a 3.nál simán megkellett volna, hogy fussa Kane-t. először úgy is láttam, hogy belemegy a versenybe(amit megis kellett volna nyernie) aztán mégis inkább pozíciót fogott, és inkább farkas szemet nézett a kontrázó támadóval... jött is Eriksen, akit a fennragadó Ramos meg Modric csak üldözni tudott, hiába.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 2., csütörtök 15:47

Itt a tuti gyerekek :mrgreen:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. november 2., csütörtök 15:09

Csabi írta:Az a baj, hogy a kumma sok sérülés miatt még variálni se lehet. Én azt nagyon jól értem, hogy mindenki álmodozik, meg bízik a tavaszi robbanékony formára...de...mi van ha nem lesz és akkor is csak szenvedünk? Ebbe nem sokan gondolnak bele. Ez a rohadt sok sérülés meg szimplán irritáló. Carvajal, Varane, Vallejo, Keylor, Kovacic, Bale. Ez rohadt sok. Meg amik még voltak is. Na mindegy én ha ZZ helyében lennék kicsit variálnék már, és elgondolkodnék, hogy kiben lehet bízni meg kiben nem. De nyilván ő nem fog, és kövi meccsen mehet fel a szokásos kezdő.

Én ilyesmivel próbálkoznék: https://imgur.com/a/ADfgD

Nyilván messze a tökéletestől. Meg hát itt is vannak jelenleg sérült emberek szóval lófasz, de Kovács visszatérhetne már bazdmeg, nem mos sérült meg. Vazkez meg JHV, mert ahhoz a poszthoz elég technikás, fut mint a bolond, Achraf meg nem szint. Carvajalt meg szerintem februárig nem látjuk, és most optimista voltam.
Jó kezdő, de én Varane helyett Nachot tenném be, ha Carvajal felépül, akkor meg ő is mehet a kezdőbe.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. november 2., csütörtök 14:23

én is beszállok az fmbe.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 2., csütörtök 14:18

Csabihoz meg istimesterhez hozzá szólva:

Carvajal/LV-Varane-Ramos-Marcelo/Theo
Modric-Kovacic-Kroos
Asensio----------Isco
----------CR-t
vagy már Balelel kiegészülve:
Modric-Kroos
Asensio-Isco-Bale
CR.
K

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. november 2., csütörtök 13:57

Csabi írta:Az a baj, hogy a kumma sok sérülés miatt még variálni se lehet. Én azt nagyon jól értem, hogy mindenki álmodozik, meg bízik a tavaszi robbanékony formára...de...mi van ha nem lesz és akkor is csak szenvedünk? Ebbe nem sokan gondolnak bele. Ez a rohadt sok sérülés meg szimplán irritáló. Carvajal, Varane, Vallejo, Keylor, Kovacic, Bale. Ez rohadt sok. Meg amik még voltak is. Na mindegy én ha ZZ helyében lennék kicsit variálnék már, és elgondolkodnék, hogy kiben lehet bízni meg kiben nem. De nyilván ő nem fog, és kövi meccsen mehet fel a szokásos kezdő.

Én ilyesmivel próbálkoznék: https://imgur.com/a/ADfgD

Nyilván messze a tökéletestől. Meg hát itt is vannak jelenleg sérült emberek szóval lófasz, de Kovács visszatérhetne már bazdmeg, nem mos sérült meg. Vazkez meg JHV, mert ahhoz a poszthoz elég technikás, fut mint a bolond, Achraf meg nem szint. Carvajalt meg szerintem februárig nem látjuk, és most optimista voltam.
Nem mondom, hogy a lehetőságek tárháza végtelen, de explicite nem jelenteném ki, hogy variálni sem lehet. Egy mélyebb kerettel nyilván egyszerűbb lenne.

Ami messzemenőkig szembetűnő, az a csapat teljes statikussága. Nem emlékszem olyan (sikeres) csapatra, ami tipológiai szempontból ennyire "tögymörgős" irányba lett volna eltolva. Szembe kell nézni a helyzettel: Carvajal felfutásai kiestek, CR öregszik, Benzema a szokásos, a középpályán Isco kivételével egyszerűen nincs lendületes ember. A csapat lassú. Nagyon. Viszont ezen valamennyire tudunk változtatni.

Amíg elől és a szárnyakon is volt elégséges mozgás, elbírtuk a középpálya statikusságát. Modric és Kroos kiváló a labdával, ha lesz kinek továbbítani (és pihennek is néha), velük nem lesz különösebb probléma.

LV nem ügyetlen, elég gyors is, őt én is kipróbálám a jobboson. Formától függetlenül az Asensio/Ceballos kettősből is játszania kell valamelyiknek. Egyszerűen szükségünk van a sebeségükre. Zidane helyében alapból én is a Casemiro-Kroos-Modric sorral kezdenék, ám a játék képétől függően már az 50-55. perc környékén belenyúlnék a meccsbe. Nehéz ezt így kifejezni, valami ilyesmi lenne, nyilván Case,Kroos,Modric,Isco és Ceballos pörgetésével:
https://www.buildlineup.com/shared/59fb ... 25d4d2640f

Ami legfontosabb, hogy a tegnap is látott két csatáros szörnyűséget el kell felejteni. Ha nincs más mód, akkor Ronaldot szolgáljuk ki a végletekig. Vagy hózódjon ki a balosra valamennyire. A mostanitól lényegében bármi jobb lenne.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 2., csütörtök 13:45

Újabb Kerloni kettős mérce :D Nacho is és Ramos is jócskán hibáztak, de a lényeget lehozták: megakadályozták, hogy a jelen egyik legveszélyesebb csatára gólt lőjön, míg a Spurs ezt 5-6 védővel sem tudta megcsinálni. A bibi, hogy náluk, volt, aki átvette ezt a szerepet, míg nálunk még mindig csak CR az, aki veszélyes a kapura.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 2., csütörtök 13:34

ericco írta:Idén még nem sikerült megtalálni a titkos fegyvert, amivel győzünk, ha a csapatnak nem megy a játék. Ez a különbség a tavalyi őszhöz képest.
Zidane is felismerhetné végre, hogy már egy Tottenham is 8 emberrel védekezik ellenünk hazai pályán (5-3-2), az esetek többségében Casemiro teljesen feleslegesen van a pályán, mert kontrák megakadályozásában nem jó, ráadásul túlságosan fent helyezkedik el ilyenkor. Helyette egy fürgébb, előrejátékben alkalmasabb játékossal sokkal többre mennénk (Ceballos).
Ezen kívül gödörben van a csapat, de olyan ritkán esik meg, hogy egy szezon során ilyen ne forduljon elő. Egyik csapatnál sem.
Továbbra sem temetek semmit.
Kedvencem az volt tegnap, amikor a védők vonalából próbált beindulni Casemiro a darabos lépteivel. :lol: Bazzeg katasztrófa. Egy ilyen feltolt védelem ellen nem volt, aki értelmesen területbe mozogjon. Mondjuk Kroos, Isco meg Ramos is a habokba ívelt mindent. Fájóan hiányzik előröl a dinamizmus.

Amúgy nem tudom, hogy Zidane mit gondolt a meccs előtt (utólag mindenki okos), de odavágón is 532-t játszották és ott is középen tömörültek. Totál feleslegesen beraktunk 4 belső középpályást, amikor 6 ember tömörült középen 2 sorban. Sokkal célra vezetőbb lehetett volna egy 4231 két szélsővel, mert ott lehetett volna többször is mögéjük kerülni, de rendre Hakimi vagy Marcelo szórakozta el a lehetőségeket.

Tegnap amúgy sajnos láthattuk Nacho korlátait. Rengeteget hibázott, de azért hajtott ezerrel. Elfogadhatót meg talán Ramos meg Isco hozott. A többiektől meg több kell és ez Zidane-ra is érvényes már, mert rohadtul nem elég az, ha felrakja a a gálakezdőt kifoltozva a rendelkezésre állókkal. Ilyen mély kerettel ennyire egysíkúan nem lehet gondolkozni.
K

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. november 2., csütörtök 13:17

Hát most a Tottenham szépet belénk rúgott... a feladat emberes, de azért meg lehet oldani. Elhibázott nyár volt, ezt így utólag ki lehet jelenteni. A sérülésekkel is hadilábon állunk, és hát érződik az alulmotiváltság, a 30+-os játékosokon meg a +1 év tavalyhoz képest.
Bízok az urakban, ha rá is megy ez az év, Zidane-nak még azért biztosítani kell a lehetőséget, mert a hibái ellenére is illik a csapathoz. Ezért a vezetőség legnagyobb feladata hogy álljon ellen a kísértésnek és ne csapja ki az edzőnket egy rossz év után. Zidane-nak sok mindent újra kell szerveznie, nem szeretném sorolni melyik játékossal mi a gond, szerintem mindenki tisztában van vele. Remélhetőleg képes rá, mert újfajta edzői vénát kell megmutatnia, hiszen búcsút kell majd inteni olyanoknak akikkel idáig hétről hétre lepacsizott. Öregszik a csapat magja, de a kornál nagyobb baj hogy iszonyú nehéz motiválni őket az elmúlt évek után.
Még messze nem kuka ez az év, de meg kell barátkozni a gondolattal hogy szenvedős lesz a folytatás, és a végén üres kézzel zárhatunk.

Abban biztos vagyok benne hogy elkapják a fonalat a játékosaink, azt nem tudom mire lesz elég, milyen esélyeink maradnak, de fel fog javulni a játékunk amint átesünk a holt ponton. Elég nagy pöcében vagyunk, és nem tudom elvárni hogy egyik pillanatról a másikra észhez térjünk, mert nyilván megvan ennek a folyamata... rádöbbenni, lehiggadni, átbeszélni, erőt gyűjteni, megtalálni a helyes utat, végül elindulni rajta. Nem tudom hol tartunk épp, mikor lehet fellélegezni, így egyelőre elég szerény igényeim vannak, ha nem is nyerünk semmit remélem minél kevesebb feszkóval átvészeli a társaság ezt az időszakot, hogy ne kelljen szétrobbantani a csapatot és tűzközelben tudjunk maradni jövőre is.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 2., csütörtök 12:55

Idén még nem sikerült megtalálni a titkos fegyvert, amivel győzünk, ha a csapatnak nem megy a játék. Ez a különbség a tavalyi őszhöz képest.
Zidane is felismerhetné végre, hogy már egy Tottenham is 8 emberrel védekezik ellenünk hazai pályán (5-3-2), az esetek többségében Casemiro teljesen feleslegesen van a pályán, mert kontrák megakadályozásában nem jó, ráadásul túlságosan fent helyezkedik el ilyenkor. Helyette egy fürgébb, előrejátékben alkalmasabb játékossal sokkal többre mennénk (Ceballos).
Ezen kívül gödörben van a csapat, de olyan ritkán esik meg, hogy egy szezon során ilyen ne forduljon elő. Egyik csapatnál sem.
Továbbra sem temetek semmit.
Merci Zizou!

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. november 2., csütörtök 12:52

mocsok írta:
tegnap a 70. perc környékén kb 3 vagy 4 percig folyamat úgy adogatott a Totthanem, hogy a labda közelébe se kerültünk, jött is az ollézás.
Arra gondolsz amikor a védők a kapust is bevonva passzolgattak hátul, majd amikor rájöttek hogy ez igy uncsi lenne meg 20 percig akkor annyit tudtak csinálni hogy belebasztak egy nagyot a labdába es mar nálunk is volt?
igen erre, és akkor ez 3-0-as állásnál elfogadott, vagy micsoda? :) és mint ahogy te is írtad, miután megunták belebasztak egyet, de akár még 20percig csinálhatták volna, annyira volt hajtás a fiainkban...
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. november 2., csütörtök 12:51

Irta vki, hogy akkor hozni is kéne Allit és Kane-t.
Hát én csak egy játékost látnék itt szívesen tőlük, az pedig Lloris, félelmetesen jól védett, mindkét meccsen.
Régen sem volt rossz, de sztem simán szintet lépett, top5ben benne van.

Vissza: