Ezek nem párharcok. Ja és semmi gond.donor írta:Nacho: TotalTackles: 3, Interceptions: 4, Clearances: 2. Igaz, ezekre te nem emlékszel Én kérek elnézést! Befejeztem.Kerlon írta: Arról nem is beszélve, hogy párharcot nem nyert.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nacho: TotalTackles: 3, Interceptions: 4, Clearances: 2. Igaz, ezekre te nem emlékszel Én kérek elnézést! Befejeztem.Kerlon írta: Arról nem is beszélve, hogy párharcot nem nyert.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Kroos Kova helyére, Ceba Kroos helyére. Carvajal helyett meg Nacho.istimester írta:Tavaly Kovával játszották ugyanezt az újságok.Süti írta:Ezek a Ceballos hírek meg remélem kacsák...
Elméletileg oké, csak én a jelenleg is elérhető emberekkel számoltam.pheco írta:Itt a tuti gyerekek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Tavaly Kovával játszották ugyanezt az újságok.Süti írta:Ezek a Ceballos hírek meg remélem kacsák...
Elméletileg oké, csak én a jelenleg is elérhető emberekkel számoltam.pheco írta:Itt a tuti gyerekek
Nem mintha csóró kapott volna valami komoly szerepet... Pedig azért nagyon jól indult. Érthetetlen miért nincs használva.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Alig van emberünk, de év közepén még el is adunk. Nyilván. Kacsa.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Süti
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Szeretem amikor kioktatnak egy olyan dologgal kapcsolatban, amit nem állítottam, mint hogy egész jó meccse volt Ramosnak. Elfogadhatót írtam. Ramos nem láthatta, hogy kijön mögötte és igen beléphetett volna felszabadítani, de Nacho látott mindent és lemaradt. A 3. gólnál meg egyszerűen szépen teret adott Kane-nek, ahelyett, hogy szorította volna kifelé. Arra nem emlékeztem, hogy Ramosról lefordult Ali, de azt tudom, hogy Nachonak nem egy hibája volt. Sőt volt még egy alkalom, amikor csak azért nem kaptunk a 3-hoz hasonló gólt, mert Kane nem nézett fel. Ramos kilépett rá és elment Nacho is teljesen felkínálva az ott érkezőnek a területet. És még ezen kívül is rengeteg bizonytalansága volt. Arról nem is beszélve, hogy párharcot nem nyert.donor írta:Nem akarok nagyon belemenni, de nézzük: első gólunkat Marceloról kaptuk. A beadás után Ramos csak lötyögött visszafelé és mutogatott a labdára (és itt szeretném megemlíteni, hogy ő volt az utolsó ember, aki belógott és ezért nem intette be a partjelző a lest), míg a közvetlen mögötte levő Alli becsúszva megelőzte Nachot = "Nachoról meg kaptunk 1-t". A másodiknál senki nem tehetett, hogy úgy pattant Ramosról, így gondolom ez nem Nacho sara. Harmadiknál Alli úgy fordult le Ramosról, mint hülye gyerek a ringlispilről és utána jutott a labda Kane-hez. Persze, felrúghatta volna Nacho, de ő biztos hogy nem fog ilyet csinálni, viszont rengeteg felívelt, előre vágott labdát lehalászott.Kerlon írta: Tök jó, hogy a lényeget lehozták és közben kaptunk 3 gólt. Meg jössz itt minden szarra, hogy kettős mérce. Nachoról meg kaptunk 1-t, de szerintem a 3-nál is nagyon lazán követte Kane-t. Ezenkívül rendre forgatták, megverték mindenféle párharcban.
Nézd végig megint a meccset, és ha utána is azt mondod, hogy Nachonak itt volt a határa, Ramosnak meg egész jó meccse volt (mert egy lapon említetted Iscoval a teljesítményét).
OFF: Persze kezdhettem volna gúnyosan úgyis, hogy újabb donori fasság csak, mert nem értek egyet mással.
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezt hangoztatom en is egy ideje....elobb irtam mint Istiistimester írta: Nem mondom, hogy a lehetőságek tárháza végtelen, de explicite nem jelenteném ki, hogy variálni sem lehet. Egy mélyebb kerettel nyilván egyszerűbb lenne.
Ami messzemenőkig szembetűnő, az a csapat teljes statikussága. Nem emlékszem olyan (sikeres) csapatra, ami tipológiai szempontból ennyire "tögymörgős" irányba lett volna eltolva. Szembe kell nézni a helyzettel: Carvajal felfutásai kiestek, CR öregszik, Benzema a szokásos, a középpályán Isco kivételével egyszerűen nincs lendületes ember. A csapat lassú. Nagyon. Viszont ezen valamennyire tudunk változtatni.
Amíg elől és a szárnyakon is volt elégséges mozgás, elbírtuk a középpálya statikusságát. Modric és Kroos kiváló a labdával, ha lesz kinek továbbítani (és pihennek is néha), velük nem lesz különösebb probléma.
LV nem ügyetlen, elég gyors is, őt én is kipróbálám a jobboson. Formától függetlenül az Asensio/Ceballos kettősből is játszania kell valamelyiknek. Egyszerűen szükségünk van a sebeségükre. Zidane helyében alapból én is a Casemiro-Kroos-Modric sorral kezdenék, ám a játék képétől függően már az 50-55. perc környékén belenyúlnék a meccsbe. Nehéz ezt így kifejezni, valami ilyesmi lenne, nyilván Case,Kroos,Modric,Isco és Ceballos pörgetésével:
https://www.buildlineup.com/shared/59fb ... 25d4d2640f
Ami legfontosabb, hogy a tegnap is látott két csatáros szörnyűséget el kell felejteni. Ha nincs más mód, akkor Ronaldot szolgáljuk ki a végletekig. Vagy hózódjon ki a balosra valamennyire. A mostanitól lényegében bármi jobb lenne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Nem akarok nagyon belemenni, de nézzük: első gólunkat Marceloról kaptuk. A beadás után Ramos csak lötyögött visszafelé és mutogatott a labdára (és itt szeretném megemlíteni, hogy ő volt az utolsó ember, aki belógott és ezért nem intette be a partjelző a lest), míg a közvetlen mögötte levő Alli becsúszva megelőzte Nachot = "Nachoról meg kaptunk 1-t". A másodiknál senki nem tehetett, hogy úgy pattant Ramosról, így gondolom ez nem Nacho sara. Harmadiknál Alli úgy fordult le Ramosról, mint hülye gyerek a ringlispilről és utána jutott a labda Kane-hez. Persze, felrúghatta volna Nacho, de ő biztos hogy nem fog ilyet csinálni, viszont rengeteg felívelt, előre vágott labdát lehalászott.Kerlon írta:Tök jó, hogy a lényeget lehozták és közben kaptunk 3 gólt. Meg jössz itt minden szarra, hogy kettős mérce. Nachoról meg kaptunk 1-t, de szerintem a 3-nál is nagyon lazán követte Kane-t. Ezenkívül rendre forgatták, megverték mindenféle párharcban.donor írta:Újabb Kerloni kettős mérce Nacho is és Ramos is jócskán hibáztak, de a lényeget lehozták: megakadályozták, hogy a jelen egyik legveszélyesebb csatára gólt lőjön, míg a Spurs ezt 5-6 védővel sem tudta megcsinálni. A bibi, hogy náluk, volt, aki átvette ezt a szerepet, míg nálunk még mindig csak CR az, aki veszélyes a kapura.
Nézd végig megint a meccset, és ha utána is azt mondod, hogy Nachonak itt volt a határa, Ramosnak meg egész jó meccse volt (mert egy lapon említetted Iscoval a teljesítményét).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
irónia a legjobbak közülPipita írta:Ennek mintájára én is csináltam egy jót, én ezt tenném Zidane helyében. Cél az ellenfél összezavarása lenne. Kár hogy a csigazabáló nem érti a játék lényegét...Solari írta:én is beszállok az fmbe.
https://www.buildlineup.com/shared/59fb ... 25d4d26416 masterpiece.
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ennek mintájára én is csináltam egy jót, én ezt tenném Zidane helyében. Cél az ellenfél összezavarása lenne. Kár hogy a csigazabáló nem érti a játék lényegét...Solari írta:én is beszállok az fmbe.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
El-re elég lehet.Solari írta:én is beszállok az fmbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ami messzemenőkig szembetűnő, az a csapat teljes statikussága. Nem emlékszem olyan (sikeres) csapatra, ami TIPOLÓGIAI szempontból ennyire "tögymörgős" irányba lett volna eltolva. Szembe kell nézni a helyzettel: Carvajal
Isti, nem mondták még neked, hogy nem illik káromkodni?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Úgy könnyű, ha előtted beírom a tutit.pheco írta:Itt a tuti gyerekek
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kerlon írta:Tök jó, hogy a lényeget lehozták és közben kaptunk 3 gólt. Meg jössz itt minden szarra, hogy kettős mérce. Nachoról meg kaptunk 1-t, de szerintem a 3-nál is nagyon lazán követte Kane-t. Ezenkívül rendre forgatták, megverték mindenféle párharcban.donor írta:Újabb Kerloni kettős mérce Nacho is és Ramos is jócskán hibáztak, de a lényeget lehozták: megakadályozták, hogy a jelen egyik legveszélyesebb csatára gólt lőjön, míg a Spurs ezt 5-6 védővel sem tudta megcsinálni. A bibi, hogy náluk, volt, aki átvette ezt a szerepet, míg nálunk még mindig csak CR az, aki veszélyes a kapura.
Csabihoz meg istimesterhez hozzá szólva:
Carvajal/LV-Varane-Ramos-Marcelo/Theo
Modric-Kovacic-Kroos
Asensio----------Isco
----------CR-t
vagy már Balelel kiegészülve:
Modric-Kroos
Asensio-Isco-Bale
CR.
nacho a 3.nál simán megkellett volna, hogy fussa Kane-t. először úgy is láttam, hogy belemegy a versenybe(amit megis kellett volna nyernie) aztán mégis inkább pozíciót fogott, és inkább farkas szemet nézett a kontrázó támadóval... jött is Eriksen, akit a fennragadó Ramos meg Modric csak üldözni tudott, hiába.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- ikarus93
Jó kezdő, de én Varane helyett Nachot tenném be, ha Carvajal felépül, akkor meg ő is mehet a kezdőbe.Csabi írta:Az a baj, hogy a kumma sok sérülés miatt még variálni se lehet. Én azt nagyon jól értem, hogy mindenki álmodozik, meg bízik a tavaszi robbanékony formára...de...mi van ha nem lesz és akkor is csak szenvedünk? Ebbe nem sokan gondolnak bele. Ez a rohadt sok sérülés meg szimplán irritáló. Carvajal, Varane, Vallejo, Keylor, Kovacic, Bale. Ez rohadt sok. Meg amik még voltak is. Na mindegy én ha ZZ helyében lennék kicsit variálnék már, és elgondolkodnék, hogy kiben lehet bízni meg kiben nem. De nyilván ő nem fog, és kövi meccsen mehet fel a szokásos kezdő.
Én ilyesmivel próbálkoznék: https://imgur.com/a/ADfgD
Nyilván messze a tökéletestől. Meg hát itt is vannak jelenleg sérült emberek szóval lófasz, de Kovács visszatérhetne már bazdmeg, nem mos sérült meg. Vazkez meg JHV, mert ahhoz a poszthoz elég technikás, fut mint a bolond, Achraf meg nem szint. Carvajalt meg szerintem februárig nem látjuk, és most optimista voltam.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Tök jó, hogy a lényeget lehozták és közben kaptunk 3 gólt. Meg jössz itt minden szarra, hogy kettős mérce. Nachoról meg kaptunk 1-t, de szerintem a 3-nál is nagyon lazán követte Kane-t. Ezenkívül rendre forgatták, megverték mindenféle párharcban.donor írta:Újabb Kerloni kettős mérce Nacho is és Ramos is jócskán hibáztak, de a lényeget lehozták: megakadályozták, hogy a jelen egyik legveszélyesebb csatára gólt lőjön, míg a Spurs ezt 5-6 védővel sem tudta megcsinálni. A bibi, hogy náluk, volt, aki átvette ezt a szerepet, míg nálunk még mindig csak CR az, aki veszélyes a kapura.
Csabihoz meg istimesterhez hozzá szólva:
Carvajal/LV-Varane-Ramos-Marcelo/Theo
Modric-Kovacic-Kroos
Asensio----------Isco
----------CR-t
vagy már Balelel kiegészülve:
Modric-Kroos
Asensio-Isco-Bale
CR.
K
K