miért kéne? most aláíratnak vele egy 6 éves szerződést évi 12 misiről. utána meg 3-4 évente újratárgyalni ha meg elszáll a kisgyerek akkor ismertetni vele, hogy mégis hány kiló.ilyen fizetés mellett pár év és tarthatalan lenne mert mindig emelgetni kell, és még elég sok szezon benne van a végén már évi 80-90 milliókat keresne
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mbappéra egész nyáron megvolt a pénz. ha minden igaz a Monacoval meg is volt a biznisz 130-150 körül. a fizetése volt a bibi amit még ilyen ősz után is tartom helyes hogy nem kapott meg. nem mindegy hogy az ára a nagy vagy a fizetése. ilyen fizetés mellett pár év és tarthatalan lenne mert mindig emelgetni kell, és még elég sok szezon benne van a végén már évi 80-90 milliókat keresne
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ja a nyáron, mikor Mbappéra volt esély, még fontos volt az ár/érték, most már nem? Erről beszéltem anno.
Reménykedjünk, hogy a télen előbukkan egy újabb Mbappé, és nem halásszák el az orrunk elől. Kane, Cavani és társaitól mentsen meg az ég. Akkor inkább még egy szezon a jelenlegiekkel, és hozzuk ide a legnagyobb spanyol brazil, stb. tehetségeket darabját 30-40 millióért. Egy-kettő csak bevállik, és legalább az elején nem kérnének csillagászati fizut.
Amúgy ja: Alexis. Olcsóbb lenne (mondjuk a fizetése nem annyira), ráadásul egy fricska is a Barcának
Reménykedjünk, hogy a télen előbukkan egy újabb Mbappé, és nem halásszák el az orrunk elől. Kane, Cavani és társaitól mentsen meg az ég. Akkor inkább még egy szezon a jelenlegiekkel, és hozzuk ide a legnagyobb spanyol brazil, stb. tehetségeket darabját 30-40 millióért. Egy-kettő csak bevállik, és legalább az elején nem kérnének csillagászati fizut.
Amúgy ja: Alexis. Olcsóbb lenne (mondjuk a fizetése nem annyira), ráadásul egy fricska is a Barcának
Merci Zizou!
nyáron azért nem adta wenger mert nem volt meg a cseréje. amíg télen sem lesz meg addig ugyanígy fog cselekedni szerintem. kukáznia kell valakit a helyére vagy mostmár csakazértis nyárig magánál tartja sanchezt. de mivel nekünk meg sem fordul a fejünkben hogy sanchezt elhozzuk vagy bárkit a télen ezért veszett fejsze.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Wenger nem engedte el nyaron sehova pedig voltak keroi biztos. Most viszont mar verve vannak mert nem hiszem hogy hosszabbitani fog. Meg kell probalni bezsakolni.
Mariano ha egesz evben hozza amit eddig akkor meg kell probalni visszahozni. Emellett nyitott szemmel jarni es imadkozni hatha vemqkolunk valami tehetseget.
Benzemat es Balet meg el kell felejteni orokre...
Mariano ha egesz evben hozza amit eddig akkor meg kell probalni visszahozni. Emellett nyitott szemmel jarni es imadkozni hatha vemqkolunk valami tehetseget.
Benzemat es Balet meg el kell felejteni orokre...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Amekkora összegért, talán hozható lenne, szerintem is megérne egy misét.
BBC tagjai helyett lehetne vele próbálkozni.
Esetleg.
BBC tagjai helyett lehetne vele próbálkozni.
Esetleg.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Sanchez jo ar ertek aranyban. Mert ebben a fos Arsenalban van es le fog jarni a szerzodese. En mar nyaron hoztam volna. Vele elorebb lennenk es nem kene egy vagyont rakolteni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
ár érték arányban évek óta nincs senkiericco írta:Kire? Mert én jelenleg nem látok megfelelő ár/érték arányban senkit.chronic írta:nyáron a támadószekciót le kell cserélni
Ja és te várni fogsz míg valakit 30 millióért a mai piacon megveszünk? Ez a Neymar-Mbappe-Dembelé vonal alá senki ne várjon már kicsit is kiemelkedő játékost, mert nem lesz. Jövőre meg már kényszerből kell igazolnunk, mert rohadtul nem jó a támadó sorunk.ericco írta:Kire? Mert én jelenleg nem látok megfelelő ár/érték arányban senkit.chronic írta:nyáron a támadószekciót le kell cserélni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mickey írta:chronic írta: Kane lesz ebből sztem. 150 körüli összegért.. Nem lesz őszinte a mosolyom, de hátha ő lesz az első brit aki letud tenni valamit az asztalra latinban is.
Mcmanaman szerintem bőven vállalható volt.
Beckham? Lineker?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
chronic írta:Jogos a kérdés, de ezután az ősz után kb akárki aki tud gólt rúgni.ericco írta:Kire?
Kane lesz ebből sztem. 150 körüli összegért.. Nem lesz őszinte a mosolyom, de hátha ő lesz az első brit aki letud tenni valamit az asztalra latinban is.
Mcmanaman szerintem bőven vállalható volt.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Jogos a kérdés, de ezután az ősz után kb akárki aki tud gólt rúgni.ericco írta:Kire?
Kane lesz ebből sztem. 150 körüli összegért.. Nem lesz őszinte a mosolyom, de hátha ő lesz az első brit aki letud tenni valamit az asztalra latinban is.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Az ár/érték arány ezzel az ősszel nagyban ugrott is. Nyáron shopping kell max a fizetéseken lehet spórolni a vételár 100+ lesz bárkireericco írta:Kire? Mert én jelenleg nem látok megfelelő ár/érték arányban senkit.chronic írta:nyáron a támadószekciót le kell cserélni
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Kire? Mert én jelenleg nem látok megfelelő ár/érték arányban senkit.chronic írta:nyáron a támadószekciót le kell cserélni
Merci Zizou!
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Abszolút. Meccsek óta, meg úgy unbloc az egész őszünk ugyanaz mint a tavalyi. Nincs bennük szufla,lassúak fejben és fizikálisan is. Reméljük ennek megint az lesz a vége,hogy tavasszal pöcsre húzzuk az ellenfeleket a második félidőkben.Realista24 írta:Mit mondjanak? Hogy szarok? Hogy lépni nem bírnak? Mondani sem kell, hát látni.
Én bízok a csapatban, mert okot adtak rá az elmúlt szezonokban nem egyszer, bízok ZZ-ben,bár kezd egyre több bibije kijönni neki is.
Idén lesz ami lesz, nyáron a támadószekciót le kell cserélni.
Amúgy ez a kedvencem, amikor lenézik a real-t meg,hogy ugat a fél világ,hogy makk volt a két bl cím,meg Kassai stb.
Várom a tavaszt, ahol vélhetőleg a csapatnak lesz már ereje és motivációja is focizni.
Ja és a Tham-et egy negyeddöntőben szívesen várom vissza. Sok buta PL imádó haverom természetesen most elmondta,hogy ez a különbség a laliga és a pl közt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az ok, de ezt megelőzően is játszott ott kétszer vagy háromszor.Berti írta:Trippier sokszor fent maradt, mivel Marcelo megengedte neki, hogy azt csináljon, amit csak akar..ezért egy gyors szélső oda nem volt rossz ötlet. Az más dolog, hogy Theo képességei messze nem voltak elegek erre.doncsontos írta:Zidane miért gondolja úgy, hogy Theót a kp-n kell játszani? Ráadásul úgy,hogy Marci is a pályán közben? Teljesen érthetetlen ez számomra, mintha egy nullkilométeres ember csak úgy random cserélne, és a legrosszabb, hogy ez nem is először fordul elő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Trippier sokszor fent maradt, mivel Marcelo megengedte neki, hogy azt csináljon, amit csak akar..ezért egy gyors szélső oda nem volt rossz ötlet. Az más dolog, hogy Theo képességei messze nem voltak elegek erre.doncsontos írta:Zidane miért gondolja úgy, hogy Theót a kp-n kell játszani? Ráadásul úgy,hogy Marci is a pályán közben? Teljesen érthetetlen ez számomra, mintha egy nullkilométeres ember csak úgy random cserélne, és a legrosszabb, hogy ez nem is először fordul elő.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Zidane miért gondolja úgy, hogy Theót a kp-n kell játszani? Ráadásul úgy,hogy Marci is a pályán közben? Teljesen érthetetlen ez számomra, mintha egy nullkilométeres ember csak úgy random cserélne, és a legrosszabb, hogy ez nem is először fordul elő.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mit mondjanak? Hogy szarok? Hogy lépni nem bírnak? Mondani sem kell, hát látni. Méteres hátrányból befutnak mindenkit, kerüljük a fizikai érintkezéseket. Pont a Spurs ellen volt talán, hogy egy félidő alatt egy szabálytalanságot követtünk el, és nem azért, mert minden szerelés szabályos lett volna Hanem mert oda sem értünk.El Unico írta:Keretik valaszolni a kerdeseimre Padre!El Unico írta:Akkor megsem vagyunk fizikalisan jo allapotban? A jatekosok es Zidane is azt mondja, hogy fizikalisan nincsen problema a csapattal. Akkor kamuznak? Es a masik kerdesem: akkor edzeseken mit csinalnak? Megy az eronleti edzes ezerrel es azert allunk olomlabakon?
A szakmai részhez természetesen nem tudok hozzászólni, hiszen csak a best of videókat töltik fel, meg néha egy szobabicajos szart.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Keretik valaszolni a kerdeseimre Padre!El Unico írta:Akkor megsem vagyunk fizikalisan jo allapotban? A jatekosok es Zidane is azt mondja, hogy fizikalisan nincsen problema a csapattal. Akkor kamuznak? Es a masik kerdesem: akkor edzeseken mit csinalnak? Megy az eronleti edzes ezerrel es azert allunk olomlabakon?
Jon a VB, majd talalunk ott valami James fele csak ballabas labdanelkuli iranyitot vagy tamadotericco írta:Nem fogalmaznék úgy, hogy elcseszték a nyarat. Megértem azt is, hogy úgy döntöttek, megbíznak még a BBC-ben. Ez hiba volt, ezt utólag ők is látják. Kockáztattak egy nyereséges nyár miatt, nem jött be.
Számomra az egészben az ad aggodalomra okot, hogy emiatt lemaradtunk valakiről, és az egész jövő nyár arra fog elmenni, hogy ugyanannyiért vagy többért idehozzunk másvalakit, aki véleményem szerint nem is illik a klubba, a játékunkba.