Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
http://madridom.hu/blog/2017/11/05/achr ... eni-keret/
hirek. olvas. nem árt.
hirek. olvas. nem árt.
az annyira váratlan lenne hogy 0-3-mal a las palmas kapná a meccset
- Mester77
BBeno írta:tipp hogy mi lesz a védelem? lucas lesz a jhv és nacho középen, vagy nacho a jhv és akkor vallejó kezd?
Vagy pedig jön a váratlan és Hakimi szélén nacho bent
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
vagy Nacho kimarad hogy ne kapjon sárga miatt eltiltást az Atma ellen
tipp hogy mi lesz a védelem? lucas lesz a jhv és nacho középen, vagy nacho a jhv és akkor vallejó kezd?
miért mit tett ami miatt kikerülne a kezdőből?
idén ez még mindig nem fog megtörténni akármit is csinál. sajnos
idén ez még mindig nem fog megtörténni akármit is csinál. sajnos
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Na remélem ma már Benzemát nem látjuk a pálya közelében.
Én már akkor is kifizettem volna, mert volt tartalék és pont attól féltem, amitől most átélünk. Mbappet elvitték és fogalmunk sincs, hogy kit kéne hozni.ericco írta:Ja a nyáron, mikor Mbappéra volt esély, még fontos volt az ár/érték, most már nem? Erről beszéltem anno.
Reménykedjünk, hogy a télen előbukkan egy újabb Mbappé, és nem halásszák el az orrunk elől. Kane, Cavani és társaitól mentsen meg az ég. Akkor inkább még egy szezon a jelenlegiekkel, és hozzuk ide a legnagyobb spanyol brazil, stb. tehetségeket darabját 30-40 millióért. Egy-kettő csak bevállik, és legalább az elején nem kérnének csillagászati fizut.
Amúgy ja: Alexis. Olcsóbb lenne (mondjuk a fizetése nem annyira), ráadásul egy fricska is a Barcának
Aztán meg ne legyünk idióták és ne higgyük azt, mint Wenger, hogy majd hozok pár tehetséget, 2 év alatt beérik, aztán miénk a világ.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Biztos az a baj, hogy nem jött a felkapott támadó és, hogy nem jó a 4-4-2, 4-3-3, stb felállás?
Zidane már majdnem két éve irányítja a csapatot és nem látni, hogy fejlődne bármi is. Még mindig az egyéni villanások jelentik a támadójátékot, szervezetlen a csapat, rossz a védekezés. Ezeket nem lehet a formaidőzítésre és az erőnlétre fogni. Ha nem lesz fejlődés tavaszra a következő szezonra új edző kell.
Zidane már majdnem két éve irányítja a csapatot és nem látni, hogy fejlődne bármi is. Még mindig az egyéni villanások jelentik a támadójátékot, szervezetlen a csapat, rossz a védekezés. Ezeket nem lehet a formaidőzítésre és az erőnlétre fogni. Ha nem lesz fejlődés tavaszra a következő szezonra új edző kell.
a piac felborult az ilyen engedmények miatt. valahol határt kell szabni. nálam ez a megoldás.
mármint a fizetési sapka. nem lenne fa..méregetés. valamilyen szinten minden sztár ugyanúgy lenne kezelve.
elégedjenek meg a fizujukkal lehet szépen kiegészíteni focin kivül ha nem elég.
mármint a fizetési sapka. nem lenne fa..méregetés. valamilyen szinten minden sztár ugyanúgy lenne kezelve.
elégedjenek meg a fizujukkal lehet szépen kiegészíteni focin kivül ha nem elég.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ott lett elbaszva, hogy megengedték a milliárdosoknak, hogy a piaci szempontokat figyelmen kívül hagyva tevékenykedjenek. Nem kell fizetési sapka, ha a fizetéseket a piacra bízzuk. Kb mint a civil életben.BBeno írta:az egész ott lett elrontva hogy még mindig nincs globális fizetési sapka. és nem is lesz mert senkinek nem áll érdekében és senkit sem zavar hogy ezek ennyit keresnek.
A többieknek is van lehetőségük kialkudni ilyen fizetést. Ha ez különböző okokból nem megy, az nem Mbappé hibája. Amúgy nem véletlen, hogy a munkahelyeken tilos a fizetésekről beszélni. Sokan agyérgörcsöt kapnának, ha megtudnák, hogy egyes kollégájuk mennyire túlfizetett.rashidm írta:Évi 12 milla? Egy 18 évesnek... a többieknek biztos tetszene és nem akarnának fizut emelni.
Az egészről amúgy Bale tehet Itt feszít a nettó 10 miliós fizetésével, a 100 milliós árcédulájával a nagy semmiért. Ha Real játékos lennék, na az ő fizuja zavarná a szemem, az biztos
Merci Zizou!
az egész ott lett elrontva hogy még mindig nincs globális fizetési sapka. és nem is lesz mert senkinek nem áll érdekében és senkit sem zavar hogy ezek ennyit keresnek.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Majd Kane-nek kifizetjük a nettó 15 milliót is. Az sokkal jobb lesz. El kell fogadni, hogy az árak felmentek. Ha az UEFA nem lép közbe, még rosszabb lesz a helyzet. A helyzet az, hogy lehet alkalmazkodni időben, mondjuk egy duplázás után, vagy egy félresikerült szezon után is. Alkalmazkodni sem kell, de akkor lehet úgy járunk, mint a Pool vagy a két milánói klubb 8-10 éve. Én előbbire szavaztam volna, mert a tűzoltás ritkán hoz olyan eredményt, amit várunk. Ha pedig a fiatal francia olyan teljesítményt nyújtott volna, ami után a nettó 20-at is elkérhette volna, akkor ha a klub úgy dönt, nem adja meg neki, simán 200 millió felett továbbadhadta volna, és ez majdnem a legrosszabb forgatókönyv.RaúlCF írta:Mbappéra egész nyáron megvolt a pénz. ha minden igaz a Monacoval meg is volt a biznisz 130-150 körül. a fizetése volt a bibi amit még ilyen ősz után is tartom helyes hogy nem kapott meg. nem mindegy hogy az ára a nagy vagy a fizetése. ilyen fizetés mellett pár év és tarthatalan lenne mert mindig emelgetni kell, és még elég sok szezon benne van a végén már évi 80-90 milliókat keresne
Merci Zizou!
mivel a psg ennyit ajánlott így nekünk is ennyivel kellett VOLNA előállni sajnos.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Évi 12 milla? Egy 18 évesnek... a többieknek biztos tetszene és nem akarnának fizut emelni.BBeno írta:miért kéne? most aláíratnak vele egy 6 éves szerződést évi 12 misiről. utána meg 3-4 évente újratárgyalni ha meg elszáll a kisgyerek akkor ismertetni vele, hogy mégis hány kiló.ilyen fizetés mellett pár év és tarthatalan lenne mert mindig emelgetni kell, és még elég sok szezon benne van a végén már évi 80-90 milliókat keresne
erre gondoltam én is hogy el kell adni ha a két fél nem egyezik meg. majd ha olyan marketing értéke lesz bappénak mint ronaldonak akkor lehet olyan összegeket kérni.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez a való életben is így szokott működni. oh wait... majd jön a boldogtalan vagyok duma és megy is máshova ha nem kap emelést mint mindenki. Ronaldo is ha nem kapta volna az emeléseket biztos dobbant. Messi detto. ők megkapták Di Maria nem és hopp el is ment.BBeno írta: miért kéne? most aláíratnak vele egy 6 éves szerződést évi 12 misiről. utána meg 3-4 évente újratárgyalni ha meg elszáll a kisgyerek akkor ismertetni vele, hogy mégis hány kiló.
Szerintem már rég lerakta a pénzt a PSG, de hogy ne b*sszák meg őket, ezért hivatalosan majd csak jövőre fizetik ki. Nem hiszem, hogy itt még bármi esélye is lenne bárkinek.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Teljesen biztos vagyok benne, hogy a PSG bebiztosította magát ilyen téren.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez itt már nagyon off, de ha jól tudom a Monaco - PSG megállapodás arról szól, hogy 150 millió euroért jövőre megvásárolhatják.
Ez az én meglátásom szerint annyit jelent, ha mi is lepakolunk 150 misit, akkor a játékos dönthet, hogy hová megy. Félreértek valamit?
Ez az én meglátásom szerint annyit jelent, ha mi is lepakolunk 150 misit, akkor a játékos dönthet, hogy hová megy. Félreértek valamit?