FIFA
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: FIFA
Origin accountot játékostól adott már el valaki? Ha igen adhatna tippeket
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
IgenÚszómester írta:Gold3 lettem mult heten. De még azt irja hogy nem vagyok kvalifikálva, jól gondolom hogy a csütörtöki rewarrdal érkezik a kvalim is?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gold3 lettem mult heten. De még azt irja hogy nem vagyok kvalifikálva, jól gondolom hogy a csütörtöki rewarrdal érkezik a kvalim is?
Valószínűleg az előző WLben meg lett neki a Gold3+, így automatikusan kvalifikálta magát a kövi WLre, csak vmiért nekiállt játszani a WL selejtezoben.realistahuni írta:FUT Championsba szoktatok indulni?
Tegnap este eljutottam nagy nehezen a kvalifikáció döntőbe, az ellenfél sokkal jobban játszott nálam, de a kölcsön Henry-Ronaldo duóval 2-1-re valahogy tartottam magam a végéig, aztán a gyerek akarattal két öngólt lőtt és így átadta gyakorlatilag a helyét.
Régóta fifázok de ilyent még nem láttam.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
FUT Championsba szoktatok indulni?
Tegnap este eljutottam nagy nehezen a kvalifikáció döntőbe, az ellenfél sokkal jobban játszott nálam, de a kölcsön Henry-Ronaldo duóval 2-1-re valahogy tartottam magam a végéig, aztán a gyerek akarattal két öngólt lőtt és így átadta gyakorlatilag a helyét.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Szerintetek megérné most bappe otw lapja? Jelenleg 850 pc-n, holnap kapja az informot.Mennyit emelkedhet?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Én besokalltam és dobtam a digókat. A mostani kezdőm:
Martail-Williams
Isco
Asensio-Kovacic
Schneiderlin
Theo - Nacho - Murillo - Carvajal
Rulli
Ahogy tudom apránként jönni fog Varane, Kanté, Ramos. Csak olyan játékosok, akiket igazából is el tudok képzelni nálunk (kivéve Inaki, de helyette nagyon nincs más oda).
Martail-Williams
Isco
Asensio-Kovacic
Schneiderlin
Theo - Nacho - Murillo - Carvajal
Rulli
Ahogy tudom apránként jönni fog Varane, Kanté, Ramos. Csak olyan játékosok, akiket igazából is el tudok képzelni nálunk (kivéve Inaki, de helyette nagyon nincs más oda).
Ez úgy szokott működni, hogy télen, akinek 6 hónap van hátra, azzal előszerződést lehet kötni, hogy a következő évet nálad kezdje. Ekkor csak a fizut kell állni.Yazid írta:én manager módban játszok és esetleg tipp valakinek, hogy az látszik ha egy játékosnak már 6 hónap van a szerződéséből hátra és őt elvileg ingyen el lehet vinni nem? mert próbáltam már megvenni, de kikell fizetni az árát szóval nem értem. ?
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
én manager módban játszok és esetleg tipp valakinek, hogy az látszik ha egy játékosnak már 6 hónap van a szerződéséből hátra és őt elvileg ingyen el lehet vinni nem? mert próbáltam már megvenni, de kikell fizetni az árát szóval nem értem. ?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En is hasonlo csapatot csinalok mint ti:
Ter Stegen
Semedo - Umtiti - Gimenez - Filipe Luis
Kovacic - Paulinho - Asensio
Dembele - Mbappe - Martial
Meg tervben vannak valtoztatasok, egyelore csak a tamadosort mondanam igazan erosnek, meg mondjuk ter Stegen nagyon OP.
Ter Stegen
Semedo - Umtiti - Gimenez - Filipe Luis
Kovacic - Paulinho - Asensio
Dembele - Mbappe - Martial
Meg tervben vannak valtoztatasok, egyelore csak a tamadosort mondanam igazan erosnek, meg mondjuk ter Stegen nagyon OP.
- dzsi91
(4-3-2-1)de meccsen átállok 4-1-2-1-2re
Czech
Rose-koscielly-bailly-Walker
Bakayoko-kante-dembele
Martial-Mbapee-if alessandrini(ez a támadósor nagyon OP,főleg bappe)
Igazából Cr-re gyűjtok,ha ő megvan a maradék Realt meg azt az 1-2 ikont össze tradelem meg játszom majd
Czech
Rose-koscielly-bailly-Walker
Bakayoko-kante-dembele
Martial-Mbapee-if alessandrini(ez a támadósor nagyon OP,főleg bappe)
Igazából Cr-re gyűjtok,ha ő megvan a maradék Realt meg azt az 1-2 ikont össze tradelem meg játszom majd
- realistahuni
Én la ligásat szoktam mindig. Viszont ma CDM-nek megvettem Bakayokot és nagyon jól lehet vele rombolni, úgyhogy marad.
Mostani 4-1-2-1-2: Ter Stegen-Carvajal-Varane-Umtiti-Gaya-Bakayoko-Paulinho-Modric-Kovacic-Gameiro-Dembelé
Mostani 4-1-2-1-2: Ter Stegen-Carvajal-Varane-Umtiti-Gaya-Bakayoko-Paulinho-Modric-Kovacic-Gameiro-Dembelé
- dzsi91
Van der sar 86os hybrid sbc-bol(510ért adtam el akkor még,most már 3-400 körül van az ára).De huztam mar vidalt(squadbattle rewardból) meg 2szer ibrat.Meg egy de bruyne is jött marquee sbc-ből ja meg varane,de az nem nagy összeg.Ez az első èv amikor ultimate teamezek,szóval nem panaszkodom egyelőre.realistahuni írta:Kinek mi volt az eddigi legjobb pack nyitása?
Ma becsúszott egy Neuer végre, 3 hete meg Walker akinek az eladását elszabtam 50.000 helyett 5000-ért ment.
- realistahuni
mocsok írta:Szerintem szörnyen gyenge lett idén.Eladtam Neuert, végre megvan Luka.
Nekem bejön eddig, távoli lövések jól mennek vele. Koke helyett raktam be, nekem ő volt csalódás ahhoz képest, hogy 84-es. Bár mondjuk legalább nem drága.
Nekem megvolt Oblak, nagy csalódás volt. Volt előtte Rullim és inform Adán-om mindkettő jobb volt szerintem.realistahuni írta:Eladtam Neuert, végre megvan Luka.
Most még gondolkodom Oblakon, Ter Stegennel meg vagyok elégedve, nem tudom mennyire jelenthet extrát hozzá képest...
Most már kiunlockoltam az SBC Ikert, nem bántam meg
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Egy Thiago Silva aki 90-ért ment el, egy Azpilicueta 50-ért, meg egy Bakayoko - Tolisso kettős, ők 30-30-ért mentek. Volt még egy Fabra és Theo Hernandez informba, de ők sajna csak ilyen 10-15 ezret értek. Kb ennyi.realistahuni írta:Kinek mi volt az eddigi legjobb pack nyitása?
Ma becsúszott egy Neuer végre, 3 hete meg Walker akinek az eladását elszabtam 50.000 helyett 5000-ért ment.
- realistahuni
Eladtam Neuert, végre megvan Luka.
Most még gondolkodom Oblakon, Ter Stegennel meg vagyok elégedve, nem tudom mennyire jelenthet extrát hozzá képest...
Egy szaros Coutinho még az elején. Azóta meg lófütty... Amúgy az mókás, ha leszabsz valami ilyesmit. Én IF Alessandrinit vettem meg kipróbálásra 40k bid helyett 100k buy out-talrealistahuni írta:Kinek mi volt az eddigi legjobb pack nyitása?
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???