Megy a meccs!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
elsült baszdmeg az a balos
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
aztak
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Már nem azért de hogy a picsába lehet így eltalálni egy labdát?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
SZIA HEHE!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
bökni akarta. asensio
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nagyobb favago mint Ramos
Ah, Cityt akartam írni, csak már keverem ezeket az olajosokat Amúgy természetesen irónia volt.Csabi írta:és azt hogy a faszba csinálják, ha a psg 4/4-gyel meg 17-0-val áll a csoport élén?illgner írta:BL-ben a csoportmásodik helyre hajt a csapat, el akarja kerülni a PSG-t.
Pacsi a sporinak, ez sima sárga lett volna Casemironak.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
és azt hogy a faszba csinálják, ha a psg 4/4-gyel meg 17-0-val áll a csoport élén?illgner írta:BL-ben a csoportmásodik helyre hajt a csapat, el akarja kerülni a PSG-t.
- Steve
Casemiro betörési kísérlete volt a meccs legveszélyesebb akciója eddig.
Megvan az új csatár.
Megvan az új csatár.
BL-ben a csoportmásodik helyre hajt a csapat, el akarja kerülni a PSG-t.Steve írta:Hát a Spurs ellen nem úgy tűnt..illgner írta:Lehet, hogy pont ez a baj. Rangadókon nem lehet ilyen alibifocit játszani, itt meg mindenki a másikra vár, hátha majd ő rúg gólt.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Újabb gyönyörű Zidán-féle gálaelőadás. Egy Las Palmas is nagy falat. Télen venni kell egy csatárt, bármilyen középszerűvel is előrébb lennénk. Ez már nem állapot. Már ideges sem vagyok miatta, annyira természetes. Tudtam, hogy ki fogja hagyni Benz a százas zinyót. A fütty meg igenis jogos. Szerintem még türelmes is a közönség.
CR csipkedi magát, szerintem keservesen, de összehoz ma egyet. Szabadrúgásból viszont az életben nem fog gólt lőni. ZZn kívül szerintem már ezt is látja mindenki.
Vallejo eddig jó.
CR csipkedi magát, szerintem keservesen, de összehoz ma egyet. Szabadrúgásból viszont az életben nem fog gólt lőni. ZZn kívül szerintem már ezt is látja mindenki.
Vallejo eddig jó.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- BlancoMark
En azt nem ertem hogy augusztusba a Barca es a United volt ilyen gyenge? Vagy akkor meg hogy lehet hogy mukodott minden? Meg a Depor ellen is nagyon magabiztos teljesitmeny volt. Ennyit szamitana Kovacic? Ezt ketlem.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nagyon kellett volna 1-2 új sztár előre.
Mert tavaly ősszel is ilyen híg fos volt az egész, de akkor legalább a rögzítettekből nyertünk, és ami emitt kipattant, az amott be..
Mert tavaly ősszel is ilyen híg fos volt az egész, de akkor legalább a rögzítettekből nyertünk, és ami emitt kipattant, az amott be..
- Steve
Hát a Spurs ellen nem úgy tűnt..illgner írta:Lehet, hogy pont ez a baj. Rangadókon nem lehet ilyen alibifocit játszani, itt meg mindenki a másikra vár, hátha majd ő rúg gólt.Realista24 írta:Ez a 11. forduló, rangadónk még nem volt, és nincs egy játékosunk sem 3 gól felett. Ez a szégyen.
Lehet, hogy pont ez a baj. Rangadókon nem lehet ilyen alibifocit játszani, itt meg mindenki a másikra vár, hátha majd ő rúg gólt.Realista24 írta:Ez a 11. forduló, rangadónk még nem volt, és nincs egy játékosunk sem 3 gól felett. Ez a szégyen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Évek óta fütyülik és szidjátok, semmi nem változott.realistahuni írta:Ezzel a teljesítménnyel amit ma is hoz nem fogja sokáig húzni, mostmár azért hallatszik minden labdaérintésnél hogy kivan tőle a Bernabeu népe. Lehet még így járunk jól, hogy betelik a pohár Pereznél is januárig és veszünk csatárt.Benzema meg már lassan óvodások ellen is megzavarodik. Kell az önbizalom növelés. A közönség fújolásától nem lesz jobb. Más alternatíva nincs köszönhetően Perezéknek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Takarodhatok, én sem szeretném, és egyértelműen a játékosok a hibásak, de mi a megoldás? Valószínűleg semmi...Csabi írta:takarodj már
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezzel a teljesítménnyel amit ma is hoz nem fogja sokáig húzni, mostmár azért hallatszik minden labdaérintésnél hogy kivan tőle a Bernabeu népe. Lehet még így járunk jól, hogy betelik a pohár Pereznél is januárig és veszünk csatárt.Benzema meg már lassan óvodások ellen is megzavarodik. Kell az önbizalom növelés. A közönség fújolásától nem lesz jobb. Más alternatíva nincs köszönhetően Perezéknek.
- Steve
Én abban bízom, hogy jön valami pozitív löket maj. Mondjuk megverjük a Atletit, Barcát majd.. vagy valami, ami új löketet ad ezeknek a totál motiválatlan embereknek.Realista24 írta:Ez a 11. forduló, rangadónk még nem volt, és nincs egy játékosunk sem 3 gól felett. Ez a szégyen.
Ezt Perezék baxták el. Egy jóllakott csapatot frissíteni kell éhes emberekkel, nem még leépíteni is.Mindegy ez van, bízom ZZ-ben és a minőségi játékosainkban.