Túl nagy szavak ezek...Vannak játékosok, akiket minden évben meg akartunk szerezni. Totti, Vieira, Gerrard, stb.stb..L.Miki írta:Kiváltság a Real Madridban játszani, nem egy PSG. Bappé élete lehetőséget szalasztotta el, hogy egy különleges es tiszteletre méltó csapat játékosa legyen. Ez a lehetőség nem ugrik fel kétszer... szerintem rosszul döntött. Nem bizos hogy mindig a könnyebb ut a legjobb.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kiváltság a Real Madridban játszani, nem egy PSG. Bappé élete lehetőséget szalasztotta el, hogy egy különleges es tiszteletre méltó csapat játékosa legyen. Ez a lehetőség nem ugrik fel kétszer... szerintem rosszul döntött. Nem bizos hogy mindig a könnyebb ut a legjobb.
Neymar árát se ők termelték ki, ezt max Bbeno hiszi el, hogy a PSG szabályos keretek között annyi bevételt tud termelni egy sokkal értéktelenebb ligában, mint egy angol top csapat.ericco írta:Teljesen érthető volt Mbappé döntése, gondolom Zizouék nem tettek meg mindent, az anyagiak mellett nem ígértek fűt-fát, hogy ideigazoljon.Anthony írta:Nyilván még csak 2 hónap telt el, de egyelőre szórják a gólokat, pénz van, fővárosban él, nem kell új nyelvet tanulnia, fix kezdő a acsapatban.
Viszont én akkor sem értem, hogy egy Neymar kaliberű biznisz után hogy a fenébe férhetett bele még egy ilyen átigazolás. Akárhogy is ügyeskedtek a kölcsönnel, stb. még a hülye is látja, hogy a PSG nem saját maga termelte ki az összeget (fizetésekkel együtt több, mint fél millárd € két játékosra), hanem egy egész ország intézte mindkét üzletet. Ha legkésőbb nyárig ennek nem lesz szankciója, az összes UEFA-s diplomata nyugodtan feltetoválhatja a homlokára a hülye jelzőt is a korrupt mellé. És Perezék meg a többi tradicionáluis klub helyében rohadtul elgondolkodnék azon, hogy ennek van-e így értelme. Mert ilyen bizniszt még az angol klubbok tulajdonosai sem engedhetnek meg maguknak, nekik is fontos a profit, viszont a PSG-nél, Citynél ez nem szempont.
Amúgy meg hagyjuk már a PSG-t. Egyelőre kiskirályok a saját országukban meg egy szétesett Bayernnel találkoztak. Sajnos mindenki csak áradozik róluk, amikor a legtöbb ellenfelük még az 1/5-öd sem éri az ő keretüknek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Teljesen érthető volt Mbappé döntése, gondolom Zizouék nem tettek meg mindent, az anyagiak mellett nem ígértek fűt-fát, hogy ideigazoljon.Anthony írta:Nyilván még csak 2 hónap telt el, de egyelőre szórják a gólokat, pénz van, fővárosban él, nem kell új nyelvet tanulnia, fix kezdő a acsapatban.
Viszont én akkor sem értem, hogy egy Neymar kaliberű biznisz után hogy a fenébe férhetett bele még egy ilyen átigazolás. Akárhogy is ügyeskedtek a kölcsönnel, stb. még a hülye is látja, hogy a PSG nem saját maga termelte ki az összeget (fizetésekkel együtt több, mint fél millárd € két játékosra), hanem egy egész ország intézte mindkét üzletet. Ha legkésőbb nyárig ennek nem lesz szankciója, az összes UEFA-s diplomata nyugodtan feltetoválhatja a homlokára a hülye jelzőt is a korrupt mellé. És Perezék meg a többi tradicionáluis klub helyében rohadtul elgondolkodnék azon, hogy ennek van-e így értelme. Mert ilyen bizniszt még az angol klubbok tulajdonosai sem engedhetnek meg maguknak, nekik is fontos a profit, viszont a PSG-nél, Citynél ez nem szempont.
Merci Zizou!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nyilván még csak 2 hónap telt el, de egyelőre szórják a gólokat, pénz van, fővárosban él, nem kell új nyelvet tanulnia, fix kezdő a acsapatban.
- RealMadridFanatic
Balet nyáron kell eladni, most van a legjobb korban, még bárhol számolhatnak vele évekig, hogy topon lesz. "Topon".
Mbappé környezetétől meg nem kell a kamu. Több szempontból védhető volt a döntése, nyilván a pénz is döntő faktor volt, bár az interjú végén ugye van is erre utalás. Az is biztos, hogy a PSG-ben könnyebb a dolga, ott garantált kezdőhellyel számolhatott, nálunk ez nem lett volna meg. Országot sem kellett váltania, a család közelében maradt és BL-esélyes a csapat is. Ezekkel nincs is gond.
De. Amennyiben az álmom a Real Madrid, az idolom Cé és taknyosorrúként hívnak is, szintén óriási pénzért, ami idővel még több lehet - miközben a másik érdeklődő rabszolgákat tart és esélytelen eligazolni tőlük, ha nem akarják, akkor azért nem biztos, hogy a könnyebb utat választom.
Szerintem a Mbappé - Real dolog a nyáron lezárult. Ha világklasszis lesz, akkor azért (nem fogják elengedni), ha besül, akkor nem lesz többé érdeklődés.
Persze a foci kiszámíthatatlan, Al-Khelaifi leléphet, bármi lehet, mindenesetre sok esélyt nem látok rá, hogy itt köt ki majd, hacsak nem tud olyan szerződéshosszabbítást aláíratni, amiben lesz kiskapu a kilépésre.
Mbappé környezetétől meg nem kell a kamu. Több szempontból védhető volt a döntése, nyilván a pénz is döntő faktor volt, bár az interjú végén ugye van is erre utalás. Az is biztos, hogy a PSG-ben könnyebb a dolga, ott garantált kezdőhellyel számolhatott, nálunk ez nem lett volna meg. Országot sem kellett váltania, a család közelében maradt és BL-esélyes a csapat is. Ezekkel nincs is gond.
De. Amennyiben az álmom a Real Madrid, az idolom Cé és taknyosorrúként hívnak is, szintén óriási pénzért, ami idővel még több lehet - miközben a másik érdeklődő rabszolgákat tart és esélytelen eligazolni tőlük, ha nem akarják, akkor azért nem biztos, hogy a könnyebb utat választom.
Szerintem a Mbappé - Real dolog a nyáron lezárult. Ha világklasszis lesz, akkor azért (nem fogják elengedni), ha besül, akkor nem lesz többé érdeklődés.
Persze a foci kiszámíthatatlan, Al-Khelaifi leléphet, bármi lehet, mindenesetre sok esélyt nem látok rá, hogy itt köt ki majd, hacsak nem tud olyan szerződéshosszabbítást aláíratni, amiben lesz kiskapu a kilépésre.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Zizou lassan átmegy trollba.Cristiano ismét gól nélkül: “Cristiano gólpasszt adott a harmadik gólunknál, és nagyon örült ennek."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jah én azt hittem hogy a faterja. Tuti játszott volna eleget. Kíváncsi leszek, jövőre ki lesz elől. Vissza lesz-e hozva Mariano? El lesz-e adva Bale? CR-Benzema párossal mi lesz? Amúgy az a durva, megnéztem egyik nap Bale mennyi idős és legnagyobb megdöbbenésemre 28. Valaki csak megveszi.Realista24 írta:By nagybácsi, egyébként stimmel.rashidm írta:“El lehet igazolni Madridba, hogy aztán a sor végéről kezdhesd. " by Mbappé apuci.
Aha. Szóval inkább a könnyebb utat választotta. Nem lennék meglepve ha apuci teletömte a fejét.
- nzooli93
Hát érdekes, mert nem hiszem ,hogy olyan nagyon a sor végéről kezdte volna. Oké ,hogy fiatal ,és ZZ nyílván okosba építette volna be, de látva az idei gólparádénkat elől, nem sokat kellett volna rá várni,hogy berobbanhasson. A másik ,hogy nyílván 100+ millás feletti ár mellett nem koptatta volna a padot. Bale ,meg James mikor idekerült már 2 edzés után kb kezdők voltak. Bale még azóta is
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
By nagybácsi, egyébként stimmel.rashidm írta:“El lehet igazolni Madridba, hogy aztán a sor végéről kezdhesd. " by Mbappé apuci.
Aha. Szóval inkább a könnyebb utat választotta. Nem lennék meglepve ha apuci teletömte a fejét.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
“El lehet igazolni Madridba, hogy aztán a sor végéről kezdhesd. " by Mbappé apuci.
Szerintem betölti a 18-at és csatlakozik hozzánk egy nyári felkészülésre majd tolják tovább. Meglepne, ha maradna ténylegesen 2019ig a Flamengoban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
én nem hagynám a bohócligában. el kell küldeni egy spanyol 1-es csapatba hogy szokja a közeget. ott teljesítményéhez mérten 1-2 évig kellene hagyni.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
BlancoMark írta:A Vinicius cikkben az van hogy 2019ben csatlakozik a kerethez. Nem ugy volt hogy mar most nyaron?
Szerintem ez folyamatos egyeztetés alatt van, sok mindentől függ ez majd.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- BlancoMark
A Vinicius cikkben az van hogy 2019ben csatlakozik a kerethez. Nem ugy volt hogy mar most nyaron?
“Nem, nem igazolnám le Kane-t, sokkal inkább a fiatal srácot igazolnék le, mint például Kylian Mbappe. Nagyon nehéz lenne leigazolni Kane-t, manapság őrült árai vannak a játékosoknak, 200 millió euró kellene hozzá” – mondta a Marcának McManaman.
Ilyeneket én is tudnék nyilatkozni, ezzel az erővel forgassuk vissza az idő kerekét, és igazoljuk le a '98-as R9-et.
Ilyeneket én is tudnék nyilatkozni, ezzel az erővel forgassuk vissza az idő kerekét, és igazoljuk le a '98-as R9-et.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az fasza... KösziRealista24 írta:Vállműtétet végeztek rajta. Jöhet a felépülés.Remy írta: Nem tudom. Az?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vállműtétet végeztek rajta. Jöhet a felépülés.Remy írta: Nem tudom. Az?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
illgner írta:"Morata most élvezi az életet Londonban, többek között azért is, mert ismét Antonio Conte kezei alatt dolgozhat."
Ez az idézet a kinti cikkből van. Csak azt nem értem, ha Morata 2014-től játszott a Juvéban, Conte pedig szintén 2014 nyarától lett szövetségi kapitány, akkor hogy dolgoztak együtt? Nekem ez nem jön össze.
Elírás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Ugy hogy Conte intezte el hogy a juvehoz menjen. Elvileg Conte nagyon szereti. Nem veletlen, hogy mar aprilisban mentek a nyilatkozatok meg a hirek a chelsearol. Meg hogy mennyire szeretne conte alatt dolgozni meg forditva is. Az elet ugy hozta hogy Conte hirtelen otthagyta a juvet anno,de a Morata o miatta kotott ott ki ez 100%