hála az égnek. ide ne jöjjön mert egész madridot be kéne hinteni sóvalKerlon írta:Franciáknál van kivásárlási ár? Mert anélkül kétlem, hogy el lehetne onnét hozni. Nagyjából arab hercegnek tették meg.Realista24 írta:Mundo szerint Pérez intézkedik Neymar ügyben, és nyáron megpróbálja berántani.
Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Franciáknál van kivásárlási ár? Mert anélkül kétlem, hogy el lehetne onnét hozni. Nagyjából arab hercegnek tették meg.Realista24 írta:Mundo szerint Pérez intézkedik Neymar ügyben, és nyáron megpróbálja berántani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bappe kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mundo szerint Pérez intézkedik Neymar ügyben, és nyáron megpróbálja berántani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Biztos csurran-cseppen egy-két milla a vezetőknek.BBeno írta:ilyet nem mondtam. sot par napja en mondtam hogy ez az egesz azert van mert nincs fizetesi sapka. legnagyobb hulyeseg hogy ezt engedi a fifa/uefa.Azt ne mondd, hogy ez teljesen jól van hogy 20-30-40 millás fizetéseket meg 150-200 millákat elszórnak 1-1 játékosra
ilyet nem mondtam. sot par napja en mondtam hogy ez az egesz azert van mert nincs fizetesi sapka. legnagyobb hulyeseg hogy ezt engedi a fifa/uefa.Azt ne mondd, hogy ez teljesen jól van hogy 20-30-40 millás fizetéseket meg 150-200 millákat elszórnak 1-1 játékosra
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem arra gondol füst, bár nehéz követni általában, hogy mit akar, hogy egy Atleti nem fog kapni mondjuk 200 milliót, csak 60 milliót, és így a lehetőségeik korlátozottabbak.ericco írta:Ne hülyéskedj, azt a törvényt nem a klubok miatt hozták létre, hanem ezt a kiskaput használták ki a klubok. Amint lehetőség volt rá, meg is változtatták. Csak mondjuk Angliában ez hamarabb megtörtént.cart írta:2010 előtt a spanyolok is támogatták a focit a Beckham-törvénnyel. Gondolom az akkor nem volt probléma...
Te állítottad és állítod párhuzamba a két dolgot, nem én. Az Atleti is folyamodhat, és szerintem már folyamodott is hitelhez. Amúgy leírnád azokat a kedvező feltételeket, amiket kaptunk? Mert anno számomra nem tűnt kedvezőbbnek, mint egy átlagos hitel.füst írta:Nem mondtam ilyet, nem tudom honnan vetted.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nálunk mikor volt ilyen hogy "csak úgy" kaptunk 200 millát? Ez nem az, hogy belenyaltak a mézesbödönbe. Vagyis belenyalhatnak, csak egyenlő feltételek mellett. Azt ne mondd, hogy ez teljesen jól van hogy 20-30-40 millás fizetéseket meg 150-200 millákat elszórnak 1-1 játékosra.füst írta:Mit kéne ezen elárulni? Úgy jutnak plusz pénzhez ahogyan másoknak nins rá lehetősége. Volt már ilyen a történelemben, a mi esetünkben is. Felőlem lehet méltatlankodni hogy belenyaltak a mézesbödönbe, de mi és rajtunk kvul meg egynéhány klub már könyékig benne voltak. Most ők találtak egy kiskaput. Majd ha szabályozzák a dolgot, akkor kénytelen lesz változtatni a PSG. Addig minek? Mert másoknak nem tetszik?Áruld már el nekem, az hol "lehetőség", hogy úgy kerülik meg a fair play-t hogy "szponzori" pénz címén 200 millát utalnak a számlájukra?
És ez nem kiskapu. Ez szimplán az UEFA/FIFA ostobasága/direkt csinálja.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ne hülyéskedj, azt a törvényt nem a klubok miatt hozták létre, hanem ezt a kiskaput használták ki a klubok. Amint lehetőség volt rá, meg is változtatták. Csak mondjuk Angliában ez hamarabb megtörtént.cart írta:2010 előtt a spanyolok is támogatták a focit a Beckham-törvénnyel. Gondolom az akkor nem volt probléma...
Te állítottad és állítod párhuzamba a két dolgot, nem én. Az Atleti is folyamodhat, és szerintem már folyamodott is hitelhez. Amúgy leírnád azokat a kedvező feltételeket, amiket kaptunk? Mert anno számomra nem tűnt kedvezőbbnek, mint egy átlagos hitel.füst írta:Nem mondtam ilyet, nem tudom honnan vetted.
Merci Zizou!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem mondtam ilyet, nem tudom honnan vetted. Én azt mondtam hogy a hitelezésben már eleve vannak behozhatatlan különbségek. Mert nem fog egy Atletico olyan hitelt kapni mint mi. Meg melletük a klubbok 99%a.Te most komolyan azt mondod, hogy ez egy szinten van az államtól származó tőkeinjekcióval?
Nyilván szimpatikus lenne ha így maradna, mert mi lennénk a kiskakasok a szemétdomb tetején. Ezért, ezen különbség miatt engem nem izgat mlyik klub milyen pénzekhez jut hozzá. A pályán ugyanazok a szabályok érvényesek, az érdekel hogy ott mi történik.
miert kenne visszafizetniuk azt a penzt amit maguktol kaptak szponzor cimen? tovabbra is amig hataron belul jatszanak addig lehet irigykedni rajuk. ha meg megbuntetik oket akkor okoztak par parc oromot par embernek de tobabbra is ok nevetnek a vegen mert neymar es bappe is ott jatszik.
2010 előtt a spanyolok is támogatták a focit a Beckham-törvénnyel. Gondolom az akkor nem volt probléma...
- ericco
- Kapcsolat:
A hitel teljesen elfogadott és gyakori jelenség az üzleti életben. A nagy gigacégik is többnyire hitelből fejlesztenek. A feltételeket pedig a verseny adja, így volt ez a Real, később a Barca esetében is. Mindkét márka van akkora, hogy nekik hitelezni kifejezetten megtérülő és biztonságos befektetésnek számít. Ez a lehetőség ott van minden egyes piaci szereplő előtt az európai fociban is.füst írta:Mert ha már itt tartunk, az hol volt igazságos hogy hitelből bevásárolgattunk?
Te most komolyan azt mondod, hogy ez egy szinten van az államtól származó tőkeinjekcióval?
Merci Zizou!
- füst
Mit kéne ezen elárulni? Úgy jutnak plusz pénzhez ahogyan másoknak nins rá lehetősége. Volt már ilyen a történelemben, a mi esetünkben is. Felőlem lehet méltatlankodni hogy belenyaltak a mézesbödönbe, de mi és rajtunk kvul meg egynéhány klub már könyékig benne voltak. Most ők találtak egy kiskaput. Majd ha szabályozzák a dolgot, akkor kénytelen lesz változtatni a PSG. Addig minek? Mert másoknak nem tetszik?Áruld már el nekem, az hol "lehetőség", hogy úgy kerülik meg a fair play-t hogy "szponzori" pénz címén 200 millát utalnak a számlájukra?
-
Áruld már el nekem, az hol "lehetőség", hogy úgy kerülik meg a fair play-t hogy "szponzori" pénz címén 200 millát utalnak a számlájukra? A mi költekezésünk vissza lett fizetve. Az ő 4-500 millájuk vissza lesz? Kötve hiszem.füst írta:Hát, nem tudom, 2009 nyara sokkal nagyobbat szólt, ezért nem veri ki nálam a biztosítékot a PSG. Nem tetszik, dehát ez van, most ők a nagy hal.
Mert ha már itt tartunk, az hol volt igazságos hogy hitelből bevásárolgattunk? Hány csapatnak volt lehetősége olyan hitelfeltételre mint a real madridnak? Plusz amikor a real-barca páros lerabolta a liga tv-s jogdíjainak felét, az sem tűnt igazságosnak.... verseny helyzet van, mindenki addig nyújtózkodik ameddig a takarója ér. Most a PSG-nek hosszabb a... takarója.
Mi is éltünk a lehetőséggel, most a PSG teszi ezt. Majd fordul még a kocka.
Ha pár éven belül nem fogják ezt megállítani és a City/PSG neadjisten bl-t nyer mit fognak látni az új tinik? Hogy pénzt mindennel meg lehet oldani.
- füst
Hát, nem tudom, 2009 nyara sokkal nagyobbat szólt, ezért nem veri ki nálam a biztosítékot a PSG. Nem tetszik, dehát ez van, most ők a nagy hal.
Mert ha már itt tartunk, az hol volt igazságos hogy hitelből bevásárolgattunk? Hány csapatnak volt lehetősége olyan hitelfeltételre mint a real madridnak? Plusz amikor a real-barca páros lerabolta a liga tv-s jogdíjainak felét, az sem tűnt igazságosnak.... verseny helyzet van, mindenki addig nyújtózkodik ameddig a takarója ér. Most a PSG-nek hosszabb a... takarója.
- ericco
- Kapcsolat:
Verratti is 19 évesen igazolt oda, és se mi, se a Barca nem tudtuk leigazolni. Idén nyáron még lázadozott is picit, majd fülét-farkát behúzva magyarázkodott. És ha nem csal az emlékezetem, akkor már hosszabbított is.BlancoMark írta:18 eves a srac, ha top jatekossa erik, akkor lesz meg legalabb 10 szezonja ideigazolni.L.Miki írta:Kiváltság a Real Madridban játszani, nem egy PSG. Bappé élete lehetőséget szalasztotta el, hogy egy különleges es tiszteletre méltó csapat játékosa legyen. Ez a lehetőség nem ugrik fel kétszer... szerintem rosszul döntött. Nem bizos hogy mindig a könnyebb ut a legjobb.
Merci Zizou!
- BlancoMark
18 eves a srac, ha top jatekossa erik, akkor lesz meg legalabb 10 szezonja ideigazolni.L.Miki írta:Kiváltság a Real Madridban játszani, nem egy PSG. Bappé élete lehetőséget szalasztotta el, hogy egy különleges es tiszteletre méltó csapat játékosa legyen. Ez a lehetőség nem ugrik fel kétszer... szerintem rosszul döntött. Nem bizos hogy mindig a könnyebb ut a legjobb.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg kell őket verni a pályán, aztán nincs miről beszélni.A PSG viszont színtiszta országpropaganda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Mindkét átigazolásra vonatkozott, amit írtam.Kerlon írta:Neymar árát se ők termelték ki, ezt max Bbeno hiszi el, hogy a PSG szabályos keretek között annyi bevételt tud termelni egy sokkal értéktelenebb ligában, mint egy angol top csapat.
Amúgy meg hagyjuk már a PSG-t. Egyelőre kiskirályok a saját országukban meg egy szétesett Bayernnel találkoztak. Sajnos mindenki csak áradozik róluk, amikor a legtöbb ellenfelük még az 1/5-öd sem éri az ő keretüknek.
Nem is a PSG erejéről van szó, hanem arról, hogy ezzel a nyárral végleg kibillentették a piaci egyensúlyból az európai átigazolási piacot. Már idáig is billegett, de pl. mi hitelből költöttünk anno sokat, amit vissza is kellett fizetni. Az MU-nak amerikai tulajdonosa van, aki szintén a profit miatt szállt be, a Chelsea is egy befektetés volt az orosznak, stb.
A PSG viszont színtiszta országpropaganda.
Merci Zizou!