Mondjuk ez érthető, kitöltené az egész műsoridőt minden héten.ViktoR4 írta:Benzema kihagyott 100as ziccereit ami altalaban nem gol Sport tvn mar nem is tekintik helyzetnek az osszefoglaloban bele sem tettek
Értékeld a legutóbbi meccset
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Benzema kihagyott 100as ziccereit ami altalaban nem gol Sport tvn mar nem is tekintik helyzetnek az osszefoglaloban bele sem tettek
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Tudjuk, hogy nagyon várod már Bale visszatérésétRealista24 írta: Ehhez a dinamikus játékhoz kellett volna....le sem írom a nevét.
Másra nyomtam. Senki se volt igazán kiemelkedő ma. Asensio rúgott egy bődületes nagy gólt, jól ugratta ki CR-t Isco gólja előtt, de amúgy nem nagyon vállalt kockázatosat. Vallejót kerüljék el a sérülések, mert egész korrektül játszott. Engem jobban meggyőzött, mint Nacho elsőre. Remélem tudja ezt tartani. Zidane meg tényleg leszokhatna Lucasról és Casemiroról. 3. perc után a brazilnak már volt egy meredek helyen eladott labdája meg egy totyogása, amiből majdnem ziccerük lett. Fogalmam sincs, hogy mit lát benne ZZ, amikor hihetetlen sok hiányossága van. Mourinhonak ajándék lenne a bekkelésekhez, ahol szűkitik a területet, de egy ilyen széthúzott többnyire labdabirtoklós játékban egyszerűen semmi keresnivalója a kezdőben. Utolsó 20 percekre kéne beállnia stabilizálni...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Kezdtem megorulni neki hogy hatha ezutan elkapjuk a fonalat de most latom hogy 2 hetig valogatott bohockodas lesz utana meg madridi derbi. Fantasztikus...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha más tempót szeretne játszatni az edző, muszáj lecserélni az öregeket
előre Mbappé (vagy valaki gyors csatár)
a többi nagy része már itt van
LLorente érdekes téma
tényleg jobban illik a gyors játékhoz, mint Casemiro én kedvelem is
de elképzelhetetlen, hogy Zidane kitegye a brazilt a kezdőből az ő javára
(az a baj, hogy Kova javára sem, aki jelenleg LLorente előtt jár mindenben)
még pihentetni sem szívesen szokta
előre Mbappé (vagy valaki gyors csatár)
a többi nagy része már itt van
LLorente érdekes téma
tényleg jobban illik a gyors játékhoz, mint Casemiro én kedvelem is
de elképzelhetetlen, hogy Zidane kitegye a brazilt a kezdőből az ő javára
(az a baj, hogy Kova javára sem, aki jelenleg LLorente előtt jár mindenben)
még pihentetni sem szívesen szokta
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amikor nso-n vagy valamelyik ellentáborban olvasom ezeket a Cr nem örül a golóknak témát csak nevetek rajta.Itt viszont még mindig elképedek,hogy 10 év alatt nem ismertétek ki a faszit ...
Amúgy jó kis felhozó meccs volt,kellően szenvedős még is könnyed győzelem.Azért minden meccsen meglepődök mennyi hiányzónk van... azért ha bale-en kívül mindenki felépül és lassan formába lendül kizártnak tartom,hogy ne nyerjük vissza nyári formánkat.
Amúgy jó kis felhozó meccs volt,kellően szenvedős még is könnyed győzelem.Azért minden meccsen meglepődök mennyi hiányzónk van... azért ha bale-en kívül mindenki felépül és lassan formába lendül kizártnak tartom,hogy ne nyerjük vissza nyári formánkat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Úgyis mindenki tudja, hogy kire gondolsz. Ziro-ra.Realista24 írta:Ehhez a dinamikus játékhoz kellett volna....le sem írom a nevét.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem túlgondolják sokan a reakcióját. Minek örüljön? 8 pont mínusz van.Berti írta:Benzema után lett tempója a játéknak. Llorente is jobban illik ebbe a gyors passzos szisztémába. Ha ebben mesterkedik ZZ a fiatalokkal, akkor az biztató.
Vallejo ügyes, Ramos hátul godmode, marcelo nacho gyenge. Kroos furán pontatlan. Asensio szépet rúgott. Isco nálam mom. Ronaldo ma tetszett, de ez az undorodó reakció, mikor más rúg gólt, pláne ha ő adta az assistot..elég taszító.
A tempóhoz. Erről beszélek hetek óta. Ezek a spanyol fiatalok, meg Kova olyan tempót diktálnak, ami nem fekszik az öregeknek. Cé most egy meccsre tartotta a lépést és erősen kivette a részét, de nem fogja egy szezonon keresztül hozni ezt a melót sajnos.
Ehhez a dinamikus játékhoz kellett volna....le sem írom a nevét.
Ja, és nem csak Karim lecserélése jelentette a tempóban a különbséget, hanem eltűnt Casemiro is. Folyt a labda a középpályán utána.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Regota az elso meccs ahol volt jo par dolog ami tetszett. Mondjuk fenntartassal kezelem mert ez a las palmas nem valami acelos de hatha jot tesz a csapatnak.
Ronaldo kivalo meccset hozott. Ki kell rakni a szelre mert igy joval hasznosabb jelenleg. Jar a taps. Jonnek majd a golok is.
Benzinhonak kellene elkapni a fonalat egy kicsit es elindulhatna valami. Eskuszom drukkolok neki, pedig kiver a viz tole. Jol nyakon kene vagni hatha eszhez ter.
Rajta kivul egy elem van meg ami nagy elorelepest jelentene. Ami meghatarozta a jatekunkat tavaly is. A szelso hatvedek jo jateka. Carvajal es Marcelo is terjen magahoz minel elobb mert rengeteget jelentene.
Ronaldo kivalo meccset hozott. Ki kell rakni a szelre mert igy joval hasznosabb jelenleg. Jar a taps. Jonnek majd a golok is.
Benzinhonak kellene elkapni a fonalat egy kicsit es elindulhatna valami. Eskuszom drukkolok neki, pedig kiver a viz tole. Jol nyakon kene vagni hatha eszhez ter.
Rajta kivul egy elem van meg ami nagy elorelepest jelentene. Ami meghatarozta a jatekunkat tavaly is. A szelso hatvedek jo jateka. Carvajal es Marcelo is terjen magahoz minel elobb mert rengeteget jelentene.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
jövőre eljön aminek jönnie kell. nem lesz több csalás. remélhetőleg.Én csak az utolsó kettőt vettem bel ami már megye kettes szinten is 11-es és meg sem tudod magyarázni miért nem adja meg, de valóban nem csak kettő volt sajnos.
Benzema után lett tempója a játéknak. Llorente is jobban illik ebbe a gyors passzos szisztémába. Ha ebben mesterkedik ZZ a fiatalokkal, akkor az biztató.
Vallejo ügyes, Ramos hátul godmode, marcelo nacho gyenge. Kroos furán pontatlan. Asensio szépet rúgott. Isco nálam mom. Ronaldo ma tetszett, de ez az undorodó reakció, mikor más rúg gólt, pláne ha ő adta az assistot..elég taszító.
- Steve
Én csak az utolsó kettőt vettem bel ami már megye kettes szinten is 11-es és meg sem tudod magyarázni miért nem adja meg, de valóban nem csak kettő volt sajnos.Realista24 írta:Kettő? Én négyet számoltam.Steve írta:Na takarodj már, hogy ez a Nacho eset a végén nem volt sima 11-es..ennek mi baja volt?
Nem ezért volt gyenge ma is a játékunk, de azért csak összejött két meg nem adott 11-es.
Pozitívumok:
-CR akarása
-Vallejo
-Asensio bomba
-Isco tekergései
Negatívumok:
-Benzema??
-Marcelo
-és hogy a csapatnak idén se játéka, se akarása nincs
Döbbenet de tényleg.
Nem mentségeket keresek a gyenge játékunkra, de na..
Amúgy én CR-re nyomtam.
Igazából idegileg volt, így a befejezés sem ment, de legalább hajtott.
90 percig melózott magas tempóval kb egyedüliként és igyekezett megteremteni a különbséget.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Milyen erdekes, hogy mikor tempot valtottunk, jott is a gol. jo lesz ez. tavaly is ezzel nyertunk. amint beerik a fizikai felkeszules, jonnek a tempo novelesek, tobb ritmusvaltas, es a golok.
ami szembetuno, h rohadtul nincs szerencsenk a kaou elott. es itt most nem az elcseszett helyzetekre gondolok, hanem azokra ahol vagy sajat emberbe rugjuk a labdat, vagy a kapus azt sem tudja hol a labda, de pont jol pattan... a kapufak, stb.
ami szembetuno, h rohadtul nincs szerencsenk a kaou elott. es itt most nem az elcseszett helyzetekre gondolok, hanem azokra ahol vagy sajat emberbe rugjuk a labdat, vagy a kapus azt sem tudja hol a labda, de pont jol pattan... a kapufak, stb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
en is. ez most mar hanyingerkelto. a birok amugy nem nezik egymas, es sajat meccseiket vissza?? nem igaz, hogy SOHA nem tanulnak.Realista24 írta:Kettő? Én négyet számoltam.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kettő? Én négyet számoltam.Steve írta:Na takarodj már, hogy ez a Nacho eset a végén nem volt sima 11-es..ennek mi baja volt?
Nem ezért volt gyenge ma is a játékunk, de azért csak összejött két meg nem adott 11-es.
Pozitívumok:
-CR akarása
-Vallejo
-Asensio bomba
-Isco tekergései
Negatívumok:
-Benzema??
-Marcelo
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Na takarodj már, hogy ez a Nacho eset a végén nem volt sima 11-es..ennek mi baja volt?
Pozitívumok:
-CR akarása
-Vallejo
-Asensio bomba
-Isco tekergései
Negatívumok:
-Benzema??
-Marcelo
Pozitívumok:
-CR akarása
-Vallejo
-Asensio bomba
-Isco tekergései
Negatívumok:
-Benzema??
-Marcelo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Régen szavaztunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Megint csak elméletileg. Nem marad hátvéd csere, ha be kell dobni valamit.Kerlon írta:Kroos Kova helyére, Ceba Kroos helyére. Carvajal helyett meg Nacho.
Lukács lesz ebből