Ez jó ebbe benne vagyok.drdental írta:sziasztok! kitaláltam egy játékot, szerintem elég jópofa, bízok benne hogy másoknak is megjön a kedve hozzá annyi a lényeg, hogy írni kell egy 2-6 soros jellemzést egy fórumozóról, a többieknek pedig ki kell találnia, hogy ki az. az első helyes megfejtő írhatja a következőt, vagy át is adhatja a lehetőséget a második helyes megfejtőnek.
akkor kezdem is: akire én gondoltam, az egy olyan ember, aki a madridom fórumán próbálja meg idézőjeles hatalmával kompenzálni a magánéleti kudarcait, sikertelenségeit. vezetésével a madridom "márkanév" mára egyet jelent az igénytelen munkával és az NSO szintű posztokkal, ennek következtében pedig olyan sokan veszik ki a lájkot az oldalukból facebookon, az elmúlt fél évben nem sikerült összesen 800 extra követőt szerezniük. különös ismertetőjegye, hogy szeret kérkedni a madridi kiruccanásaival, csak éppen azt nem teszi hozzá, hogy a fehér vikingek szurkolói egyesület tagjai közül csak egy nagyon szűk, nagyjából 6-8 fős réteg juthat manapság jegyhez, mert a többit elcsalja a vezetőség. ennek következtében át is kerültek a real madridnál a problémás szurkolói klubok közé, de emiatt természetesen canterát (az elnököt) próbálta bemocskolni itt a fórumon. a helyesírás alapjait nagyjából 6 évnyi szerkesztőség után sem sikerült magáévá tennie.
extra segítség, akinek még nem menne: szeret kipécézni bizonyos fórumozókat, akiket aztán folyamatosan provokál, a vita végén pedig mindig küldi őket a magánzárkába. ebbe a kategóriába esik rmcf (akiről hazugságot is terjesztett heteken keresztül), petiamadridista vagy éppen bbeno.
(kicsit túlnyújtottam a terjedelmet, de mivel ez az első kör a játékban, remélem nem gond)
kire gondoltam?
Kire gondolok.
Kurva idegesítő, és csak azért regisztrált az oldalra, hogy megkapja a kefires joghurtját, mint fosi.