Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, RV2,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid; FTC
Re: Bajnokok Ligája
Ma délután is olyan erősen éreztem, h meglesz. sikerülni fog!!!!!
i Aquellos que luchan hasta su último aliento son los verdaderos campeones !
Ha a Real Madrid ledolgozza hátrányát és kiejti a Dortmundot a BL-elődöntő visszavágóján, megengedem, hogy a játékosai lefeküdjenek a barátnőmmel - Balotelli
Szerintem kamu, de hatalmas.
Szerintem ha 16nál idősebb akkor Benzema úgyis kimarad a kőrből.
Szerintem kamu, de hatalmas.
Szerintem ha 16nál idősebb akkor Benzema úgyis kimarad a kőrből.
-
en kicsit ugy erzem h a holnapi meccs utan elmegyogyintezetbe fogok kerulni...de kezdjuk az elejen...h golt golokat rugjunk elkepzelhetonek tartom..de h ne kapjunk,haaaaat,azt nem nagyon tudom elkepzelni! na de ha megis bejon az a forgatokonyv h nem kapunk golt es 3-0 vezetunk...es van meg kb 15 perc...eeess Mou visszarendeli a bandat vedekezni..NA AKKOR FOGOK EN MEGBOLONDULNI! fuggetlenul attol hogy mennyit rugtunk VEGIG KELL A MECCSET TAMADNI!!emlekezzunk csak a mu elleni nyolcaddontore..hat ha Lopez nem fogott volna ki egy jo napot..kiesunk..mert csunyan magunkra huztuk az ellenfelet..holott ok meg emberhatranyban is voltak!!!De remelem megcsinaljuk!HALA MADRID!!
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Érdekes amit felvetett valaki ,hogy mi lenne ha Bayern-Real,Barca-Dortmund lett volna...
A Várhidi egy igazi kretén de abban szerintem igaza volt, hogy mi a Dortmund személyében a legkellemetlenebb ellenfelet kaptuk.Szerintem ha a Barca a Dortmundot kapta volna ott ha nehezen is de tovább mennek, a Bayern-Real meg megint valami hasonlót hozott volna mint a tavalyi párharc.
Én hiszek a továbbjutásban, de ha nem sikerül legalább nem lesz nagy pofára esés mert már bele van kalkulálva.Imádom az összeesküvés elméleteket és Webb kinevezése a meccsünkre, csak erősíti bennem ,hogy beakarnak minket rugdosni a döntőbe, nehogy két német csapat játsszon Angliában , mert az angolok felakasztják magukat...Bár nekem tetszene a Dortmund-Bayern döntő, sokak már most kijelentették ,hogy meg se fogják nézni.Szóval benne van az is ,hogy az UEFA össze Övrebőzi nekünk a döntőt.Ha meg valamilyen csoda folytán ott leszünk a Wembleyben ott meg bármi történhet és azt se felejtsük ,hogy "esélytelenként" fogunk kifutni ami óriási előny.
A Várhidi egy igazi kretén de abban szerintem igaza volt, hogy mi a Dortmund személyében a legkellemetlenebb ellenfelet kaptuk.Szerintem ha a Barca a Dortmundot kapta volna ott ha nehezen is de tovább mennek, a Bayern-Real meg megint valami hasonlót hozott volna mint a tavalyi párharc.
Én hiszek a továbbjutásban, de ha nem sikerül legalább nem lesz nagy pofára esés mert már bele van kalkulálva.Imádom az összeesküvés elméleteket és Webb kinevezése a meccsünkre, csak erősíti bennem ,hogy beakarnak minket rugdosni a döntőbe, nehogy két német csapat játsszon Angliában , mert az angolok felakasztják magukat...Bár nekem tetszene a Dortmund-Bayern döntő, sokak már most kijelentették ,hogy meg se fogják nézni.Szóval benne van az is ,hogy az UEFA össze Övrebőzi nekünk a döntőt.Ha meg valamilyen csoda folytán ott leszünk a Wembleyben ott meg bármi történhet és azt se felejtsük ,hogy "esélytelenként" fogunk kifutni ami óriási előny.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
3-0-nál megbosszulja a 12. vörös ördög a nyolcaddöntőtPEEtör írta:Mondjuk gyanús, hogy Webbet küldik, így talán lehet esélyünk.
Bizakodó itt az emberek többsége, ami nem gond. :-)
Szerintem is fogunk hármat lőni, akár négyet is (bár efelől már vannak kétségeim), de hogy ne kapjunk gólt, na azt sajnos elképzelhetetlennek tartom. Jó esetben kapunk egyet legalább...
Mondjuk gyanús, hogy Webbet küldik, így talán lehet esélyünk.
Szerintem is fogunk hármat lőni, akár négyet is (bár efelől már vannak kétségeim), de hogy ne kapjunk gólt, na azt sajnos elképzelhetetlennek tartom. Jó esetben kapunk egyet legalább...
Mondjuk gyanús, hogy Webbet küldik, így talán lehet esélyünk.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ma kint voltam egy NB3-as meccsen.A második játszott egy jóval hátrébb elhelyezkedő vidéki csapat ellen.A tabella elején elhelyezkedő hazai csapat k*rva motiváltan játszott..csúsztak,másztak,haraptak..majd győztek..Mellettem egy idős bácsi ült aki halkan megjegyezte kisfiának,hogy "Na látod fiam,ezért szeretek én ide járni..valahol itt kezdődik a foci."És ekkor páf..olyan hihetetlenül ideges vagyok mindenkire ott Madridban.Lelketlenül játszani egy BL elődöntőn?Persze,hogy egy pub-ban kellett végig néznem a meccset Dortmundi szurkerekkel.Égett a pofám...
Ezek után az a minimum,hogy meghalnak a játékosok ott a pályán.A mai nap megjelent videó után nem lesz tűz bennük,akkor hatalmasat fogok csalódni.
Én megint a pub-ban leszek és várom a csodát.
story vége.
Ezek után az a minimum,hogy meghalnak a játékosok ott a pályán.A mai nap megjelent videó után nem lesz tűz bennük,akkor hatalmasat fogok csalódni.
Én megint a pub-ban leszek és várom a csodát.
story vége.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Köszi. Főleg az utolsó kis linket. nem, valószínű, hogy csak irigylem a pozitív hozzáállásotokat a dolgokhoz. Nekem ez a szezon nagyon betette a kaput. Meg valahogy jobb talán így hozzáállni, mint reményekkel telve, így nem lesz akkora pofáraesés. Persze, ez egyénektől függ. na mind1.Demes írta:Elnézést, de még szerintem is továbbjuthatunkrealfan91 írta:Hihetetlen, hogy egyesek még hisznek a továbbjutásban. A Dortmundot egy csapat sem képes 3-0-ra verni. Vagy több góllal. Talán a Bayern. De mi? Maximum mi kapunk egy 3-mast a Bernabeuban és akkor lesz aztán sírás. Mi kell még, hogy feltűnjön, hogy ez a csapat egy fabatkát sem ér? BL? Ugyan...a Dortmund perpill sokkal jobb csapat.
Kevés rá az esély, de ha az elején jól kezdünk és vágunk egyet akkor egy ku va nagy meccs lehet.
Ha nem, akkor persze kizúgunk mint a rák.
Remélem sikerül túltenned magad azon a tényen hogy pár ember szerint még van egy kis esélyünk.
Viszont ha még mindig ki vagy akadva ezen akkor.
Elvileg a Newcastle mérkőzésen történt hibák miatt büntetésként kellet levezényelnie azt a találkozót. Persze a szövetség tagad.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Hogy küldhetik Webbbet? Most sorolták vissza harmadosztályú meccsekre nem? Ez azért elég cink, hogy BL elődöntőt meg vezet.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért amekkora dicsőség lenne innen továbbjutni,talán még annál nagyobb égés nekik kiesniElRamos írta:vesztenivalójuk nem nagyon van, mivel nekünk kell nyomni.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pont hogy igenis van. Nem tudhatjuk, hogy Klopp mit tervez a visszavágóra, azt sem hogy éppen mire gondol, hogy hogyan küldi pályára a fiait. Azonban azt sem tudjuk, hogy mi hogyan megyünk ki. És jelenállás szerint, mi vagyunk azok akiknek nincsen vesztenivalónk. Úgy kell kimenni a pályára, hogy a legnagyobb fokozatban kell focizni a legnagyobb lelkesedéssel. Nem hiszem azt, hogy mi beállunk védekezni a legelejétől ők pedig majd végig letámadnak. Hát nekik az a céljuk, hogy megőrizzék ezt a sok gólos előnyt, nekünk pedig az, hogy letornázzuk azt. Mi erősen támadunk ők pedig védekeznek. Az nem működik, hogy mi is és ők is erősen támadnak...ElRamos írta: vesztenivalójuk nem nagyon van
No de mindegy, nem tudom, kedden kiderül.
- ElRamos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
- Kedvenc csapatod: RM
Bakker, folyamatosan a visszavágón agyalok, mi a fa*zt kellene a Dortmund ellen csinálni hogy továbbjussunk. Az a nagy büdös helyzet, hogy itt mindenki a szerencséről meg a letámadásról beszél, lerohanjuk a Dortmundot hogy azt se tudják hol vannak. Ti ezt komolyan gondoljátok?
Klopp nem hülye, számít rá hogy letámadjuk őket, ezért legjobb védekezés a támadás alapon szerintem ők is nekünk jönnek, vesztenivalójuk nem nagyon van, mivel nekünk kell nyomni. A Dortmund is jól kontrázik, de ami még aggasztóbb, tudnak focizni is, szóval elég egy hiba, és már 4 gól kell majd csak az x-hez!
Az biztos, hogy ha nem vezetünk félidőben 2-0-ra, nem sok esélyünk lesz, ráadásul ahogy fogy az idő, úgy leszünk majd egyre görcsösebbek, a Dortmund pedig legalább 1 gólt biztosan szerezni fog...
Klopp nem hülye, számít rá hogy letámadjuk őket, ezért legjobb védekezés a támadás alapon szerintem ők is nekünk jönnek, vesztenivalójuk nem nagyon van, mivel nekünk kell nyomni. A Dortmund is jól kontrázik, de ami még aggasztóbb, tudnak focizni is, szóval elég egy hiba, és már 4 gól kell majd csak az x-hez!
Az biztos, hogy ha nem vezetünk félidőben 2-0-ra, nem sok esélyünk lesz, ráadásul ahogy fogy az idő, úgy leszünk majd egyre görcsösebbek, a Dortmund pedig legalább 1 gólt biztosan szerezni fog...
Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?
- ikelemen5
Csak felesleges. lewa soha senkinek nem lő 4 gólt egy meccsen. mégegyszer nem jön össze neki minden ennyireCasso írta:Azért érdekes az ilyen dolgokba belegondolni.
Egyébként szerintetek mi lett volna, ha mi a Bayernt a Barca pedig a Dortmundot kapja? Minket is lerohantak volna a bőrnadrgáosok? Lewandowski meg lőtt volna 4 gólt a Barcának? Azért érdekes az ilyen dolgokba belegondolni.
- ikelemen5
Mondjuk jobb lett volna ha csak 2Galacticos írta:fura de szerintem lehet nem is baj hogy három gól a hátrányunk és nem egy.
Varane lövése a szöglet után beakadhatott volna.mindjárt más lenne a leányzó fekvése...
Nagyon remélem,hogy a félidőben vezetünk legalább 1-0 ra, Estünk már neki pár csapatnak,nem sok tudott ellene mit kezdeni,remélem a srácok nem szarják be,ők már csak nyerhetnek szerintem. Várom már a keddet,had szóljon!!!44!! 4
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
dortmund védelem >> barca védelem.barca kp >> dortmund kp
más stílus, más sorozat, ellenük mindig is ment az utóbbi időben, de ez már lerágott csont.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
barca kp >> dortmund kprealistahuni írta: Az a gond, hogy a Dortmundnak bitangerős a kp-ja, kötve hiszem, hogy csak úgy lerohannánk őket
és őket is lerohantuk nemegyszer, úgy h azt se tudták hol vannak
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én Sierravál tudok egyetérteni.
Nem arról van szó, hogy nincs esély a továbbjutásra, mert van egy kevés, csak itt írtátok, hogy az elejétől kezdve nyomni fogunk, nem állunk vissza stb.
Itt azért álljunk meg egy pillanatra. Az a gond, hogy a Dortmundnak bitangerős a kp-ja, kötve hiszem, hogy csak úgy lerohannánk őket, az nem fog menni, mint a MU ellen, hogy a tizenhatos előtt adogatunk, és egyre-másra dolgozzuk ki a helyzeteket, még emberelőnyben sem tudnánk azt a játékot mutatni. A Dortmund egy más csapat, szétfutják a kp-t, mi meg Khedirával alapból hátrányban vagyunk, szegény Xabi is csak ívelgetni tudott ellenük meg Modricnak ment a rövidpassz, aki nem talált játszótársra. Az a baj, hogy becsukom a szemem és látom, hogy jön a kínkeserves ívelgetésünk, miközben egy árva fejbárbajt nem nyertünk ellenük szerdán sem. A fél csapatot zavarja a labda, nem tudják levenni, megindulni, 1vs1-ezni, kényszerítőzni stb. Aztán ha Ronaldo sérült, akkor várhatjuk a csodát tőle is, mert egészségesen is szenvedett ezek ellen, mert mindenki tőle várta a megváltást, hogy oldja meg egyedül...
Kell egy adag mák, bírói tévedés a mi javunkra, és persze sokkal jobb játék mint az odavágón(mondjuk annál rosszabbat nehéz lenne mutatni).
Nem arról van szó, hogy nincs esély a továbbjutásra, mert van egy kevés, csak itt írtátok, hogy az elejétől kezdve nyomni fogunk, nem állunk vissza stb.
Itt azért álljunk meg egy pillanatra. Az a gond, hogy a Dortmundnak bitangerős a kp-ja, kötve hiszem, hogy csak úgy lerohannánk őket, az nem fog menni, mint a MU ellen, hogy a tizenhatos előtt adogatunk, és egyre-másra dolgozzuk ki a helyzeteket, még emberelőnyben sem tudnánk azt a játékot mutatni. A Dortmund egy más csapat, szétfutják a kp-t, mi meg Khedirával alapból hátrányban vagyunk, szegény Xabi is csak ívelgetni tudott ellenük meg Modricnak ment a rövidpassz, aki nem talált játszótársra. Az a baj, hogy becsukom a szemem és látom, hogy jön a kínkeserves ívelgetésünk, miközben egy árva fejbárbajt nem nyertünk ellenük szerdán sem. A fél csapatot zavarja a labda, nem tudják levenni, megindulni, 1vs1-ezni, kényszerítőzni stb. Aztán ha Ronaldo sérült, akkor várhatjuk a csodát tőle is, mert egészségesen is szenvedett ezek ellen, mert mindenki tőle várta a megváltást, hogy oldja meg egyedül...
Kell egy adag mák, bírói tévedés a mi javunkra, és persze sokkal jobb játék mint az odavágón(mondjuk annál rosszabbat nehéz lenne mutatni).