Én is adac-ot szoktam nézni, mert a gumis portáloknak nem hiszek, ott a szar is aranyból van általában. Bár az adac tesztekkel kapcsolatban is vannak fenntartásaim, de még mindig relevánsabbnak gondolom.kelemen.istvan írta:Leginkább a német autóklubnak, az ADACnak hiszek. A szamarámra még volt, hogy spórolásképp csak az első tengelyre vettem téli gumit, annak jó az alsó kategóriás is. Komolyabb autóra, komolyabb gumit rakok, télire és nyárira is. Viszont a fogyasztási szintnek nem hiszek.
Ahogy az elektronikai készülékeknél sem. Találnak egy latin betűz az abcből és azt teszik rá.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Miért nem hiszel a fogyasztási szintenk? Nem hiszel a súrlódásban?kelemen.istvan írta:Leginkább a német autóklubnak, az ADACnak hiszek. A szamarámra még volt, hogy spórolásképp csak az első tengelyre vettem téli gumit, annak jó az alsó kategóriás is. Komolyabb autóra, komolyabb gumit rakok, télire és nyárira is. Viszont a fogyasztási szintnek nem hiszek.
Ahogy az elektronikai készülékeknél sem. Találnak egy latin betűz az abcből és azt teszik rá.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Leginkább a német autóklubnak, az ADACnak hiszek. A szamarámra még volt, hogy spórolásképp csak az első tengelyre vettem téli gumit, annak jó az alsó kategóriás is. Komolyabb autóra, komolyabb gumit rakok, télire és nyárira is. Viszont a fogyasztási szintnek nem hiszek.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Pedig nem egy tesztet olvastam, ahol a gyengébb márkák jobban teljesítettek.kelemen.istvan írta:Szívem szerint a konzervatív öregekhez csatlakoznék, miszerint "minek téli gumi, előtte is elvoltunk, csak tanuljatok meg vezetni rendesen", de mivel már nem egyedül használom az autót, szükséges a téli gumi. A Hankook jó, és a Continental is. A teszteket mindig elolvasom, hiszek nekik. Mit tudnék csinálni? Tesztvezetés nem lehetséges. Még annyi, hogy pár ismerős véleményét kikérem, de sokan alacsonyabb kategóriás gumit használnak, és dicsérik, na azoknak nem hiszek.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
kelemen.istvan írta:Szívem szerint a konzervatív öregekhez csatlakoznék, miszerint "minek téli gumi, előtte is elvoltunk, csak tanuljatok meg vezetni rendesen", de mivel már nem egyedül használom az autót, szükséges a téli gumi. A Hankook jó, és a Continental is. A teszteket mindig elolvasom, hiszek nekik. Mit tudnék csinálni? Tesztvezetés nem lehetséges. Még annyi, hogy pár ismerős véleményét kikérem, de sokan alacsonyabb kategóriás gumit használnak, és dicsérik, na azoknak nem hiszek.
Nagyjából adom egy az egyben. A teszteket én is nézem, a jó kategóriás értékelés legalja alá nem megyek, tehát középkategóriát már nem vennék téliben. Nyáriban nálam egyik fő szempont, hogy csendes legyen, de télinél sem hátrány. A legutóbbi Pirellim olyan volt, mint az álom. De volt már mocskos hangos télim is, na azt most kukáztam egy szezon (néhány ezer km után). Ja igen, ugyanitt eladó, alig használt téli gumi, igaz csak kettő.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szívem szerint a konzervatív öregekhez csatlakoznék, miszerint "minek téli gumi, előtte is elvoltunk, csak tanuljatok meg vezetni rendesen", de mivel már nem egyedül használom az autót, szükséges a téli gumi. A Hankook jó, és a Continental is. A teszteket mindig elolvasom, hiszek nekik. Mit tudnék csinálni? Tesztvezetés nem lehetséges. Még annyi, hogy pár ismerős véleményét kikérem, de sokan alacsonyabb kategóriás gumit használnak, és dicsérik, na azoknak nem hiszek.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én ugy voltam vele tavaly, hogy mindegy milyen márka. Meló miatt nem teszek sok km-t a kocsiba, hosszú útra sem igazán megyek, így nem éreztem fontosnak, hogy többet költsek rá, mint amennyit rakoltottem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Másik kérdés, hogy teszteket figyelembe veszi valaki? Vagy túlgondolja, és fizetett hirdetésnek veszi őket?
Én szoptam már be Michelin gumival, Pirellit imádtam, most Hankook van télire, Michelin nyárira. "Okos és gazdaságos" vételek voltak.
Én szoptam már be Michelin gumival, Pirellit imádtam, most Hankook van télire, Michelin nyárira. "Okos és gazdaságos" vételek voltak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nyáron haverommal mentünk focizni, aztán defektet kaptunk, dombon lefelé, plusz szarul rakta alá az emelőt, természetesen eldőlt mikor megemeltük.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki meg ezt írja, az nincs tisztában a dolgokkal. No offense.BBeno írta:azert nem kell elvinni szervizbe hogy 4x4 csavart valaki meghuzzon. aki ezt mondja az nem tud kereket cserelni. a szervizes meg mindig magat fogja ajanlani.
Az már megint más kérdés, hogy az emberek hány százalékának van két garnitúra felnije...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért néha egy centír elkél, főleg a hazai utakon
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Megtudod húzni balra is meg jobbra is.BBeno írta:annak a felet lazitod nem?
vagy nem tudom mit hajtasz nekem eleg a 4x4
K
K
valójában 8x4, vagy 10x4BBeno írta:azert nem kell elvinni szervizbe hogy 4x4 csavart valaki meghuzzon. aki ezt mondja az nem tud kereket cserelni. a szervizes meg mindig magat fogja ajanlani.
K
K
azert nem kell elvinni szervizbe hogy 4x4 csavart valaki meghuzzon. aki ezt mondja az nem tud kereket cserelni. a szervizes meg mindig magat fogja ajanlani.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tegnap raktam fel a télit. Elég szar idő van már itt nálunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Realista24 írta:Ha mar Hankook reklám. Mindenki vált téligumira? Vagy valaki negyevszakossal tolja? Steve gondolom szögesse, Hehe meg nyarival.
Én mindig cserélem a téli-nyárit. Ráadásul saját magamnak, tehát nem viszem el ezért szervizbe, amit szintén érdekes kérdés, hogy el kell-e vinni, vagy sem... Aki mindig otthon cserélte saját magának, az azt mondja, hogy nem, aki meg a szervizben hallja a hozzáértőket, az persze igen.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha mar Hankook reklám. Mindenki vált téligumira? Vagy valaki negyevszakossal tolja? Steve gondolom szögesse, Hehe meg nyarival.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
De akkor minek a CD?
Szerintem kár "elkoptatni" a CD-id, vidd őket fel egy pendrivera, és hadd szóljon.
Szerintem kár "elkoptatni" a CD-id, vidd őket fel egy pendrivera, és hadd szóljon.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.