Spanyol bajnokság
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Most már csak az érdekel, hogy vajon a Valencia képes lesz-e valamit a Barca ellen is mutatni a következő fordulóban, vagy pont ott fognak mindent elcseszni? Ráadásul hazai pályán...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Süti
Borbalán is annyira fog hiányozni, mint szappanról a szőr. Mocskos patkány. Ja, és még mindig nem kaptunk tizit a bajnokságban...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Elmaradt piros, les, gól, tizi, ilyesmi.
morientes írta:Aztán van hogy visszanéz egy egyértelmű esetet,de nem azt itél amit a lassítás kimondottan megmutat.gondolok itt les helyzetekre vagy tizenegyes szituációkra.Az inter milan meccsen is volt jónéhány vitatható szitu.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Észleltél 3-4 ilyen esetet? Már csak ennyivel is előrébb van a jogos bíráskodás. Amúgy kicsit fére van értve ez a videóbíró. Legalábbis a te kommentedből is ez jön le. Nem fog mindig közbe szólni, ha mezőnyben, játék közben téved a spori. Csak a "létfontosságú" szituknál. Elmaradt piros, les, gól, tizi, ilyesmi. De gondolom ez mindenkinek tiszta, csak nem értem, hogy miért szidod, mikor még ki sem épült igazából, de már most jól működik, mert nem egy olyan meccset befolyásoló szitu volt amit felül bírált...morientes írta:kb 3-4 olyan esetet észleltem,ami egyértelműen a videobíró javára írható
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Szerintem....nem.A kérdés szerintem egyszerű: Összességében nő-e a jó ítéletek aránya, vagy nem.
Meg is indoklom mindjárt hogy miért gondolom így.Amióta bevezették olaszországban,azt kell mondjam,hogy kb 3-4 olyan esetet észleltem,ami egyértelműen a videobíró javára írható.Pedig azért megnézek néhány olasz bajnokit jobbhíjján hétvégente.Persze ez is valami.
Ami jobban aggaszt,hogy ezzel aztán meg lehet magyarázni a rossz működést,vagy ne aggy isten bundát,hogy tessék,nem kell reklamálni,ott a vidiasszisztens,stb....
LEGIO PATRIA NOSTRA
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Nyilván vannak ennek is hibái, a játékvezetők így is bakizhatnak, de az emberi faktort sosem szabad elfelejteni, sőt szerintem elhagyni sem a játékvezetésből.morientes írta:Nem csak a lassú itélkezésről van szó.Hanem pl sokszor amit bissza kellene néznie a sporinak nem nézi vissza.Aztán van hogy visszanéz egy egyértelmű esetet,de nem azt itél amit a lassítás kimondottan megmutat.Gondolok itt a les helyzetekre,vagy tizenegyes szituációkra.Az inter milan meccsen is volt jónéhány vitatható szitu.Miért lenne totál csőd? Kicsit lassú az ítélkezés, de attól még hasznos volt eddig mindig.
A kérdés szerintem egyszerű: Összességében nő-e a jó ítéletek aránya, vagy nem.
Véleményem szerint igen, innentől pedig nem gondolom, hogy csődről beszélnénk. Tízszer hasznosabbnak tartom, mint pl. az alapvonali játékvezetőket. Ez nem azt jelenti, hogy hibátlan, de amíg nincs jobb opció, addig szerintem mindenképpen hasznos.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- morientes
Nem csak a lassú itélkezésről van szó.Hanem pl sokszor amit bissza kellene néznie a sporinak nem nézi vissza.Aztán van hogy visszanéz egy egyértelmű esetet,de nem azt itél amit a lassítás kimondottan megmutat.Gondolok itt a les helyzetekre,vagy tizenegyes szituációkra.Az inter milan meccsen is volt jónéhány vitatható szitu.Miért lenne totál csőd? Kicsit lassú az ítélkezés, de attól még hasznos volt eddig mindig.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Miért lenne totál csőd? Kicsit lassú az ítélkezés, de attól még hasznos volt eddig mindig.morientes írta:Olaszoknál már totál csőd,csak ott is kellett valami amivel befogják a szurkerek meg a kritikusok csőrét.RaúlCF írta:van egy rossz érzésem hogy mindenhol okés lesz a VAR a spanyoloknál meg totál csőd.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Olaszoknál már totál csőd,csak ott is kellett valami amivel befogják a szurkerek meg a kritikusok csőrét.RaúlCF írta:van egy rossz érzésem hogy mindenhol okés lesz a VAR a spanyoloknál meg totál csőd.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jön egy jó befektető, jó kapcsolatokkal és simán feltorházható ez szerintem. Nyilván a 2 nagyot nem fogják utolérni, de szerintem feltornázható egy erős és stabil háttérhez.[/quote]Kerlon írta:Az lehet, de nézd meg, a harmadát alig érik el bevételben, amit a Real vagy a Barca..Griezmann le fog pattanni nyáron, aztán az a minimális marketingértékük is elszáll.Realista24 írta: Szerintem okos ember az, aki az Atleticoba akar beszállni. Jó keret, jó bajnokság, növekvő népszerűség.
De az Atletico nem eladható csapat. A Real és a Barca is évről évre küzdenek a tv-s pénzek emelése miatt, szponzori pénzek emelése miatt, stb. és itt van nálunk a világ 20 legjobban eladható játékosának legalább a fele. Náluk meg van egy túlfújt Griezmann, aki a Cé iránti utálat miatt került egyáltalán a tűz közelébe a közepesnél jobb teljesítményével.
Na mindegy, én nem tartom jó koncepciónak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az lehet, de nézd meg, a harmadát alig érik el bevételben, amit a Real vagy a Barca..Griezmann le fog pattanni nyáron, aztán az a minimális marketingértékük is elszáll.[/quote]Realista24 írta: Szerintem okos ember az, aki az Atleticoba akar beszállni. Jó keret, jó bajnokság, növekvő népszerűség.
Jön egy jó befektető, jó kapcsolatokkal és simán feltorházható ez szerintem. Nyilván a 2 nagyot nem fogják utolérni, de szerintem feltornázható egy erős és stabil háttérhez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az lehet, de nézd meg, a harmadát alig érik el bevételben, amit a Real vagy a Barca..Griezmann le fog pattanni nyáron, aztán az a minimális marketingértékük is elszáll.Kerlon írta:Szerintem okos ember az, aki az Atleticoba akar beszállni. Jó keret, jó bajnokság, növekvő népszerűség.Realista24 írta:Idan Ofer is be akar szállni a real fm-be. Az Atlético 15%-át veszi meg állítólag.
Érdekes egyébként, hogy az Atma éves árbevétele 218 millió euró volt, nagyjából kicsivel 10% feletti profittal, az adósságállomány viszont 483 millió euró. A stadion 310 millióba került.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem okos ember az, aki az Atleticoba akar beszállni. Jó keret, jó bajnokság, növekvő népszerűség.Realista24 írta:Idan Ofer is be akar szállni a real fm-be. Az Atlético 15%-át veszi meg állítólag.
Érdekes egyébként, hogy az Atma éves árbevétele 218 millió euró volt, nagyjából kicsivel 10% feletti profittal, az adósságállomány viszont 483 millió euró. A stadion 310 millióba került.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Idan Ofer is be akar szállni a real fm-be. Az Atlético 15%-át veszi meg állítólag.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hát igen meg kell tanulni használni is. nem szabad bízni az önkritikájukban hogy majd maguktól kérik a segítséget, szépen rá kell szólni a szobából hogy álljon meg a menet megint rosszul ítéltél. lesz 1 teljes szezonnyi anyaguk az olaszoktól és a németektől, abból tanulhatnának.ateeemadrid írta:nincs olyan eszköz jelenleg a világon, amivel a spanyol bíráskodást meg lehetne menteni.RaúlCF írta:van egy rossz érzésem hogy mindenhol okés lesz a VAR a spanyoloknál meg totál csőd.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze, mert rájött, hogy rossz stadiont rakott ki. Bernabeut akarta.Realista24 írta:Bratyó kirakta ezt:
https://pbs.twimg.com/media/DOYf40nWkAEor94.jpg
Majd törölte a profilját
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
nincs olyan eszköz jelenleg a világon, amivel a spanyol bíráskodást meg lehetne menteni.RaúlCF írta:van egy rossz érzésem hogy mindenhol okés lesz a VAR a spanyoloknál meg totál csőd.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
van egy rossz érzésem hogy mindenhol okés lesz a VAR a spanyoloknál meg totál csőd.
- Mester77
Ja igen. Bocsesz, az kimaradt
De ez jó hír. Én örülök neki.
De ez jó hír. Én örülök neki.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "