kisorsolják egy zárt helységben senki által nem figyelve. minden héten borbalanRealista24 írta:Pérez azt akarja, hogy a bírókat sorsolják, ne kinevezzék, így minimalizálva az esetleges irányítást.
Spanyol bajnokság
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
tegnap kiallitottak a valencia vezetoedzojet. nem tudom ilyenkor lesz e targyalas vagy kapasbol lelatorol kell e neznie a barca elleni meccset.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pérez azt akarja, hogy a bírókat sorsolják, ne kinevezzék, így minimalizálva az esetleges irányítást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Baromi rossz helyzetben vagyunk, de én még azért nem engedném el a bajnokságot.
A következő 4forduló döntő lehet abból a szempontból, hogy visszajövünk-e a versenybe, vagy végleg vége..
Jön egy Valencia-Barca, na most ha valaki.meg tudja fogni őket, akkor az a Valencia.
Karácsony előtt meg jön a klasszikus, szóval egy kis szerencsével és egy idegenbeli bravúrral máris 4ponton lehetnénk karácsonyra.
Tökéletes alkalom, hogy feltegyük őket a.lejtőre.
A következő 4forduló döntő lehet abból a szempontból, hogy visszajövünk-e a versenybe, vagy végleg vége..
Jön egy Valencia-Barca, na most ha valaki.meg tudja fogni őket, akkor az a Valencia.
Karácsony előtt meg jön a klasszikus, szóval egy kis szerencsével és egy idegenbeli bravúrral máris 4ponton lehetnénk karácsonyra.
Tökéletes alkalom, hogy feltegyük őket a.lejtőre.
Sevilla se fekudt le a barcanak ahogy pl egy bilbao sem, persze jol hangzik emoge bujni. Meg kell erteni hogy a barca jateka a folyamatos labdatartason alapszik (alapozott), igy egy nem megfelelo jatekosalomannyal nehez kihozni barmit is ellenuk. Kifaradnak a 2.felidore.
Be kell rugni a helyzeteket aztan mar mas lenne a helyzet allasa.
Be kell rugni a helyzeteket aztan mar mas lenne a helyzet allasa.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Elkezdtem nézni a Kepa gyerek miatt az Athletic meccset. mert még nem láttam játszani meg amugyis ráérek
Kap egy 11est a Villareal na mondom Kepa tuti megfogja mert jó benyomást szeretne tenni nekem
És megfogta ráadásul majdnem becsorogtt a honaalatt de azt is megfogta az utolso pillanatban. Hát na jó első benyomás mit ne mondjak.
Kap egy 11est a Villareal na mondom Kepa tuti megfogja mert jó benyomást szeretne tenni nekem
És megfogta ráadásul majdnem becsorogtt a honaalatt de azt is megfogta az utolso pillanatban. Hát na jó első benyomás mit ne mondjak.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ezt tényleg elvitte a bárszá. Ennek több összetevője is van az ismert nyári átaludt hónapok és a BBC totális csődje mellett. Ideális videobírós rendszerben, ahol a kétes témákat meg is nézik, ugyanezekkel a meccsekkel max. 3-4 pont hátrányunk lenne, ami 1-1,5 clasico, tehát a saját kezümkben lenne a sorsunk (bárszának a Getafe ellenit a spori hozta, mi viszont leglább 3-4 pontot buktunk a tévedéseken, jóindulattal is, csak az ATMA ellen megvolt két jogosan fújható büntető és egy elmaradt Juanfrán piros).
A másik része. Ha csak a számokat nézzük, akkor a történelem legjobb bárszáját láthatjuk. Ha a valóságot, akkor én ezt nem igazán hinném. Nem lenne baj, ha a többi csapat is megpróbálna felnőni a feladathoz, és nem csak a bajnok ellen akarna mindenki vért inni meg bizonyítani. Ebből a szempontból az ATMA tisztelendő példa, odarakták magukat mindkét gigász ellen rendesen. A Sevillára meg pl. minden évben titkon számítunk, de rendszeresen lefekszenek a piros-kékeknek. Összegezve szerintem a katalánok eredménye, sorozata mindenképpen túlzó a játékerejükhöz képest, így vagy oltári mázlijuk van, vagy kisebb az ellenállás velük szemben.
A tíz pont csúnya. Én viszont a saját nyilvánvaló faszságaink ellenére sem gondolnám, hogy a két csapat között ilyen különbség van, sőt, azt is kijelenteném, hogy most egy clasico simán három esélyes lenne, akármiket is hozunk le mostanában. Most ők mindenből jól jöttek ki, és ez sajnos elég lesz. De nincs ilyen (vagy semmilyen) különbség szerintem.
A másik része. Ha csak a számokat nézzük, akkor a történelem legjobb bárszáját láthatjuk. Ha a valóságot, akkor én ezt nem igazán hinném. Nem lenne baj, ha a többi csapat is megpróbálna felnőni a feladathoz, és nem csak a bajnok ellen akarna mindenki vért inni meg bizonyítani. Ebből a szempontból az ATMA tisztelendő példa, odarakták magukat mindkét gigász ellen rendesen. A Sevillára meg pl. minden évben titkon számítunk, de rendszeresen lefekszenek a piros-kékeknek. Összegezve szerintem a katalánok eredménye, sorozata mindenképpen túlzó a játékerejükhöz képest, így vagy oltári mázlijuk van, vagy kisebb az ellenállás velük szemben.
A tíz pont csúnya. Én viszont a saját nyilvánvaló faszságaink ellenére sem gondolnám, hogy a két csapat között ilyen különbség van, sőt, azt is kijelenteném, hogy most egy clasico simán három esélyes lenne, akármiket is hozunk le mostanában. Most ők mindenből jól jöttek ki, és ez sajnos elég lesz. De nincs ilyen (vagy semmilyen) különbség szerintem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Még nem vagyunk feltávnál sem, de sztem ezt vitte a barca. Sok ez a 10 pont. Valszeg őket is fognak még botlani, de mi is... ez a szezonkezdet kurvára el lett cseszve.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Képes.Most nagyon egybe vannak.Ezek itt nem kicsúszott eredmények.Ellenünk is hihetetlen mérkőzést produkáltak,nálam eddig az volt a szezon meccse.Mert ott mi sem voltunk faszok,csak egyszerűen a valencia is nagyon jó volt.Remy írta:Most már csak az érdekel, hogy vajon a Valencia képes lesz-e valamit a Barca ellen is mutatni a következő fordulóban, vagy pont ott fognak mindent elcseszni? Ráadásul hazai pályán...
Ez talán az első gólig igaz is volt.lefocizta őket az espanol
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Csak ellenünk isznak vért. Barca ellen játszanak egy szoros meccset de nem koncentrálnak annyira.Remy írta:Most már csak az érdekel, hogy vajon a Valencia képes lesz-e valamit a Barca ellen is mutatni a következő fordulóban, vagy pont ott fognak mindent elcseszni? Ráadásul hazai pályán...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Várhatóan semmit. Lefocizta őket az Espanyol is, csak kimaradtak a helyzeteik. A barcanak nem fognak.Remy írta:Most már csak az érdekel, hogy vajon a Valencia képes lesz-e valamit a Barca ellen is mutatni a következő fordulóban, vagy pont ott fognak mindent elcseszni? Ráadásul hazai pályán...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most már csak az érdekel, hogy vajon a Valencia képes lesz-e valamit a Barca ellen is mutatni a következő fordulóban, vagy pont ott fognak mindent elcseszni? Ráadásul hazai pályán...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Süti
Borbalán is annyira fog hiányozni, mint szappanról a szőr. Mocskos patkány. Ja, és még mindig nem kaptunk tizit a bajnokságban...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- morientes
Elmaradt piros, les, gól, tizi, ilyesmi.
morientes írta:Aztán van hogy visszanéz egy egyértelmű esetet,de nem azt itél amit a lassítás kimondottan megmutat.gondolok itt les helyzetekre vagy tizenegyes szituációkra.Az inter milan meccsen is volt jónéhány vitatható szitu.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Észleltél 3-4 ilyen esetet? Már csak ennyivel is előrébb van a jogos bíráskodás. Amúgy kicsit fére van értve ez a videóbíró. Legalábbis a te kommentedből is ez jön le. Nem fog mindig közbe szólni, ha mezőnyben, játék közben téved a spori. Csak a "létfontosságú" szituknál. Elmaradt piros, les, gól, tizi, ilyesmi. De gondolom ez mindenkinek tiszta, csak nem értem, hogy miért szidod, mikor még ki sem épült igazából, de már most jól működik, mert nem egy olyan meccset befolyásoló szitu volt amit felül bírált...morientes írta:kb 3-4 olyan esetet észleltem,ami egyértelműen a videobíró javára írható
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Szerintem....nem.A kérdés szerintem egyszerű: Összességében nő-e a jó ítéletek aránya, vagy nem.
Meg is indoklom mindjárt hogy miért gondolom így.Amióta bevezették olaszországban,azt kell mondjam,hogy kb 3-4 olyan esetet észleltem,ami egyértelműen a videobíró javára írható.Pedig azért megnézek néhány olasz bajnokit jobbhíjján hétvégente.Persze ez is valami.
Ami jobban aggaszt,hogy ezzel aztán meg lehet magyarázni a rossz működést,vagy ne aggy isten bundát,hogy tessék,nem kell reklamálni,ott a vidiasszisztens,stb....
LEGIO PATRIA NOSTRA
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Nyilván vannak ennek is hibái, a játékvezetők így is bakizhatnak, de az emberi faktort sosem szabad elfelejteni, sőt szerintem elhagyni sem a játékvezetésből.morientes írta:Nem csak a lassú itélkezésről van szó.Hanem pl sokszor amit bissza kellene néznie a sporinak nem nézi vissza.Aztán van hogy visszanéz egy egyértelmű esetet,de nem azt itél amit a lassítás kimondottan megmutat.Gondolok itt a les helyzetekre,vagy tizenegyes szituációkra.Az inter milan meccsen is volt jónéhány vitatható szitu.Miért lenne totál csőd? Kicsit lassú az ítélkezés, de attól még hasznos volt eddig mindig.
A kérdés szerintem egyszerű: Összességében nő-e a jó ítéletek aránya, vagy nem.
Véleményem szerint igen, innentől pedig nem gondolom, hogy csődről beszélnénk. Tízszer hasznosabbnak tartom, mint pl. az alapvonali játékvezetőket. Ez nem azt jelenti, hogy hibátlan, de amíg nincs jobb opció, addig szerintem mindenképpen hasznos.
Szégyen a kukás, de hasznos.
- morientes
Nem csak a lassú itélkezésről van szó.Hanem pl sokszor amit bissza kellene néznie a sporinak nem nézi vissza.Aztán van hogy visszanéz egy egyértelmű esetet,de nem azt itél amit a lassítás kimondottan megmutat.Gondolok itt a les helyzetekre,vagy tizenegyes szituációkra.Az inter milan meccsen is volt jónéhány vitatható szitu.Miért lenne totál csőd? Kicsit lassú az ítélkezés, de attól még hasznos volt eddig mindig.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Miért lenne totál csőd? Kicsit lassú az ítélkezés, de attól még hasznos volt eddig mindig.morientes írta:Olaszoknál már totál csőd,csak ott is kellett valami amivel befogják a szurkerek meg a kritikusok csőrét.RaúlCF írta:van egy rossz érzésem hogy mindenhol okés lesz a VAR a spanyoloknál meg totál csőd.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Olaszoknál már totál csőd,csak ott is kellett valami amivel befogják a szurkerek meg a kritikusok csőrét.RaúlCF írta:van egy rossz érzésem hogy mindenhol okés lesz a VAR a spanyoloknál meg totál csőd.
LEGIO PATRIA NOSTRA