Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
en szerintem nem zidanehoz ment hanem valakihez aki dzsekiben volt. nem tudom ki volt az.
Amik elsőre nem tűntek fel:
Benzema úgy örült a gólnak, mint egy gyerek, majd egyből Zizouhoz ment lepacsizni, szimpatikus
Nacho a gólja előtt elképesztő milyen jól helyezkedett..ez hiányzik újabban Ramosból.
Ronaldo tudott mosolyogva a csapattal örülni a góljának és szerinte kimászunk a gödörból
Nagyon gyenge volt az ellefnél, de egy önbizalomdoppingnak hátha jó lesz.
Benzema úgy örült a gólnak, mint egy gyerek, majd egyből Zizouhoz ment lepacsizni, szimpatikus
Nacho a gólja előtt elképesztő milyen jól helyezkedett..ez hiányzik újabban Ramosból.
Ronaldo tudott mosolyogva a csapattal örülni a góljának és szerinte kimászunk a gödörból
Nagyon gyenge volt az ellefnél, de egy önbizalomdoppingnak hátha jó lesz.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jo kis onbizalom novelo edzomeccs jellege volt a meccsnek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tény,hogy gyenge volt az ellenfél,de hátha elindul a csapat a jó úton...
Kellett a 2-2 gól Benzema és Ronaldo önbizalmának...
Kötelező győzelem volt,némi extrával...Kicsit visszavettek a srácok 6-0 után...
Ennél csak nehezebb meccsek várhatók...
Azért a csoportelsők között van néhány csapat,akiket jó lenne egyenlőre elkerülni...
Kellett a 2-2 gól Benzema és Ronaldo önbizalmának...
Kötelező győzelem volt,némi extrával...Kicsit visszavettek a srácok 6-0 után...
Ennél csak nehezebb meccsek várhatók...
Azért a csoportelsők között van néhány csapat,akiket jó lenne egyenlőre elkerülni...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem a belga nem fejlődött annyit mióta eljött franciaországból,mint azt sokan vártáka.Istenítették,ezzel párhuzamban meg lenézték Neymart hogy "ez nem a bohóc liga" meg hogy "majd hazadobálja magát braziliáig" és eközben a fickó világsztár lett,Hazard meg maradt egy jó,de nem klasszis futballista.Aki nálam nem ér 100milliot.Mert az alatt nemigen állna szóba velünk Abra.menjél már. Akkor ki nem túl fújt?
Szerintem Martial és Hazard sokkal jobban ki teljesedhetne spanyolba.
Martial meg....a helyzetkihasználás amolyan Cavanis.Nem érzem hogy megváltaná ezt a Realt.
Amúgy odaírtam kit látnék szivesen,aztán persze ez is ízlés kérdése.
Na megyek má'
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
menjél már. Akkor ki nem túl fújt?morientes írta:Modricot halványabbnak éreztem a,szokottnál,Isco viszon maga a nagybetűs FOCI.Egyébként a tegnapi teljesítmény már jobb volt sokkal, mint az utóbbi hetekben. Isco, Marci, Kroos azért szopattak rendesen a balszélen, kár, hogy a bepasszok már nem mentek A játék már-már tetszetős volt, de nagyon kevés a helyzet, pláne így, hogy azok sem mennek be.
Egyébként két olyan brilliáns szezon után 3n nem agyalok rajta hogy most nem úgy megy.Ez nem a fifa hogy nyomom a gombot mint a barom,aztán hajrá.Az első kettő túlfújt pl sztár,Mbappe az még oke,bár a PSG-ben már nem szarja úgy a gólokat mint a hercegségben,bár a posztja is változott némileg.martial/hazard/bappe
Mindenesetr pénz van,nekem Neymar vagy Dybala lenne az ideális persone.
Szerintem Martial és Hazard sokkal jobban ki teljesedhetne spanyolba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mester77
bercik írta:amúgy azért az elmúlt időszakban szerintem nem volt ilyen hentes a tico, most kitettek magukért.
Hat ezaz. Gusztustalan amiket műveltek. Brutális megmozdulásaik voltak. És komoly sérülések is lehettek vna.. Ramosnal, Kroosnal vagy éppen mikor Karimot fejbe kurta correa
Büntetlenül.
És sehol egy cikk róla. Semmi.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
kevés rangers - celtic meccset láttatok hajdanán. ott ez rendszeres volt. lap nélkül.
amúgy azért az elmúlt időszakban szerintem nem volt ilyen hentes a tico, most kitettek magukért.
amúgy azért az elmúlt időszakban szerintem nem volt ilyen hentes a tico, most kitettek magukért.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Csabi írta:nekem ez tegnap full kimaradt. ez most komoly??? ki ez a bíró? ez melyik ligaban nem azonnali piros?
Na ezaz. undorito férgek. Spori pedig pontosan látta még az oldalvonalnál lévő is. Oda is ment Marcelo. De nem szóltak SEMMIT!
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nekem ez tegnap full kimaradt. ez most komoly??? ki ez a bíró? ez melyik ligaban nem azonnali piros?
- lestat
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... QYF3WpxNB8
És most képzeljük el ha ezt Ramos csinálta volna, piros lap több meccses eltiltás...plusz tele lenne a net vele, most meg csak twitteren futok bele egy madridos srác áltál.
Nevetséges az egész ami ellenünk megy állandóan. Nekem már az összes reményem csak ebben a videóbiro dologban van meg hogy ha ezeket meccsek után szankcionálnák.
És most képzeljük el ha ezt Ramos csinálta volna, piros lap több meccses eltiltás...plusz tele lenne a net vele, most meg csak twitteren futok bele egy madridos srác áltál.
Nevetséges az egész ami ellenünk megy állandóan. Nekem már az összes reményem csak ebben a videóbiro dologban van meg hogy ha ezeket meccsek után szankcionálnák.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Idei goltalansaguk az igaz, h elsosorban a csatarainknak tohato fel, de amit Modrics es Kroos is osszebalfaszkodik a kapu elott iden...
Case golerosebb, mint ok ketten egyutt.
Case golerosebb, mint ok ketten egyutt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezeket visszanézik. Olaszoknál tuti volt már utólagos kiállítás. Bonuccit nyomták ki egy könyökös után, pedig a spori nemhogy pirosat adott volna, még le sem fújta. De ha jól rémlik, akkor már a németeknél is volt rá példa több is.lestat írta:De a videobíró csak akkor lesz igazán hatékony ha ezeket is visszanéznék.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lestat
M1Ö írta:khm, khmateeemadrid írta:Az a Savic belépő hogy a faszomba nem volt piros, az rejtély.
Pedig Ramosé nem volt annyira nyújtott és "csak" a lábfején csúszott végig a talpa, itt meg csoda, hogy Savic nem törte ketté Kroos bokáját. Nem sok kellett hozzá, egy kicsivel jobban leragad Kroos lába, akkor a szezonba már nem játszott volna.
Igen Ramosnál inkább a mozdulat volt pirosat érő mintsem az hogy annyira hozzáért volna. meg amugyis Barca ellen volt.
De nekem pl csak a visszajátszásból volt egyértelmű hogy ott csoda folytán nem tört el Kroos lába. Nem akarom védeni a sporit meg semmi. De a videobíró csak akkor lesz igazán hatékony ha ezeket is visszanéznék.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
khm, khmateeemadrid írta:Az a Savic belépő hogy a faszomba nem volt piros, az rejtély.
Pedig Ramosé nem volt annyira nyújtott és "csak" a lábfején csúszott végig a talpa, itt meg csoda, hogy Savic nem törte ketté Kroos bokáját. Nem sok kellett hozzá, egy kicsivel jobban leragad Kroos lába, akkor a szezonba már nem játszott volna.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ateeemadrid
Az a Savic belépő hogy a faszomba nem volt piros, az rejtély. A bírók csak hozták a szokásos formájukat, rájuk a szót sem pazarlom már. Pozitívum, hogy játékban legalább mostmár voltak fejlődésre utaló jelek, persze ez még mindig kevés.
De hiába is reménykedünk, nem lesz ebből senki, max. mondjuk Kane 200-ért.
Én sem vagyok oda sem Martialért, sem Hazardért, de jelenleg mindkettő nagy előrelépés lenne. Persze ha Bappé, Neymar, Dybala trióból érkezik valaki, akkor sem leszek csalódott.Az első kettő túlfújt pl sztár,Mbappe az még oke,bár a PSG-ben már nem szarja úgy a gólokat mint a hercegségben,bár a posztja is változott némileg.
De hiába is reménykedünk, nem lesz ebből senki, max. mondjuk Kane 200-ért.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Modricot halványabbnak éreztem a,szokottnál,Isco viszon maga a nagybetűs FOCI.Egyébként a tegnapi teljesítmény már jobb volt sokkal, mint az utóbbi hetekben. Isco, Marci, Kroos azért szopattak rendesen a balszélen, kár, hogy a bepasszok már nem mentek A játék már-már tetszetős volt, de nagyon kevés a helyzet, pláne így, hogy azok sem mennek be.
Egyébként két olyan brilliáns szezon után 3n nem agyalok rajta hogy most nem úgy megy.Ez nem a fifa hogy nyomom a gombot mint a barom,aztán hajrá.
Az első kettő túlfújt pl sztár,Mbappe az még oke,bár a PSG-ben már nem szarja úgy a gólokat mint a hercegségben,bár a posztja is változott némileg.martial/hazard/bappe
LEGIO PATRIA NOSTRA
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Savic belépője megvan?Tegnap is Torres rálöki Nachot az ellenfélre, aki odakap egy kicsit, erre egyből érkezik a sárga Nachonak. Costával is ez volt, patkánykodott, aztán Pepe vagy Ramos visszaadott neki valamit és egyből lap.
https://www.youtube.com/watch?v=D4YpdXEBmmY
Az a baj Kroos nem tudott olyan látványosat esni mint a barcások, ez a belépő ha ellenük van piros és 5 meccs eltiltás.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na nehogy már Cé retek fos formája is Benzema hibája legyenBBeno írta:kajak nem tudnánk senkinek sem eladni. ha akarnánk sem kéne senkinek.https://i.imgur.com/lxdvOaI.png de jó helyen volt nála a labda.
nagyon kéne egy martial/hazard/bappe valaki vérfrissítés, lehet Ronaldo is újra a régi lenne.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mintha az utóbbi 1-2 évben visszavett volna kicsit az Atletico a paraszt, patkány stílusból, legalábbis a 2014-es Costa féle csapathoz képest. Aztán rájöttek, hogy focizni még mindig mi tudunk, így visszatértek a régi bevált módszerükhöz. Kibaszott idegesítő, hogy nem kapnak piros lapot. Konkrétan egy eset rémlik, hogy emberhátrányba kerültek ellenünk, a BL negyeddöntőben a Chicha gólos meccsen Turant leküldték...
Tegnap is Torres rálöki Nachot az ellenfélre, aki odakap egy kicsit, erre egyből érkezik a sárga Nachonak. Costával is ez volt, patkánykodott, aztán Pepe vagy Ramos visszaadott neki valamit és egyből lap.
Egyébként a tegnapi teljesítmény már jobb volt sokkal, mint az utóbbi hetekben. Isco, Marci, Kroos azért szopattak rendesen a balszélen, kár, hogy a bepasszok már nem mentek A játék már-már tetszetős volt, de nagyon kevés a helyzet, pláne így, hogy azok sem mennek be.
Tegnap is Torres rálöki Nachot az ellenfélre, aki odakap egy kicsit, erre egyből érkezik a sárga Nachonak. Costával is ez volt, patkánykodott, aztán Pepe vagy Ramos visszaadott neki valamit és egyből lap.
Egyébként a tegnapi teljesítmény már jobb volt sokkal, mint az utóbbi hetekben. Isco, Marci, Kroos azért szopattak rendesen a balszélen, kár, hogy a bepasszok már nem mentek A játék már-már tetszetős volt, de nagyon kevés a helyzet, pláne így, hogy azok sem mennek be.