mi lenne? el kell adni. jesé sokkal jobb képességekkel rendelkezik.Sokan emlegetitek Jesé-t, de akkor Callejon-nal mi legyen??
Kommentáld a híreket
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
én azt mondom hogy két új arcot hozhat majd ancelotti a kp-ra az egyik verratti lesz akinek kulcsszerepet fog szánni , a másik pedig kondogbia lesz aki essien szerepét fogja átvenni. nagyon reménykedek benne hogy végre egy hosszútávú projekt kiépítése lesz a fő cél , amihez jó alapul szolgálhat ez a két 20 éves srác. én igazából khedirat nem vágnám ki, egyszerűen át kell gondolni az ő szerepét , és a képességeihez megfelelő szerepkört adni neki. modric ugye adott neki alapkezdőnek kell lennie. alonso a kérdés hogy elvállal -e egy tartalék szerepet mert ha verrattit elhozzuk akkor neki nagyon kell a játékperc , nem jegelhetjük a padon.
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Sokan emlegetitek Jesé-t, de akkor Callejon-nal mi legyen??
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Márpedig minőségi játékos kell jobbosra,aki lehetőség szerint nem Bale.Ugyanannyi kockázata van ennek, mint annak, hogy kiadunk 30-40 milliókat egy játékosra, akiben szintén van kockázat. Nincs olyan eshetőség, ami 100%-ra biztos, hogy beválik.
Jesét meg fel lehet hozni padra,aztán fokozatosan beépíteni.Ès egy minőségi játékos sajnos 25 millional kezdődik,tetszik vagy sem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- beckham96
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Miközben a videót néztem, eszembe jutott, miért is lettem Real Madrid szurkoló...
Valahogy tényleg teljesen elhiszem, hogy továbbjutunk...
http://www.youtube.com/watch?v=ZrS-m4K3poU
Valahogy tényleg teljesen elhiszem, hogy továbbjutunk...
http://www.youtube.com/watch?v=ZrS-m4K3poU
Remy írta:Jogos, de azért kevesebb a kockázata. Amúgy én mindenképpen hoznék egy embert és még Jesének is szorítanék helyet.Kerlon írta: Aztán, ha nem javul és Jesé is bukta? Akkor szívunk megint egész évben, mert nincs egy épkézláb emberünk a jobb oldalra...
Ugyanannyi kockázata van ennek, mint annak, hogy kiadunk 30-40 milliókat egy játékosra, akiben szintén van kockázat. Nincs olyan eshetőség, ami 100%-ra biztos, hogy beválik.
Én nem azt mondom, hogy rossz játékos, hanem azt, hogy nem idevaló. A PL-ben van a legtöbb keresnivalója. Persze ránk cáfolhat...Zidane írta:Attól még nem lesz igaz.Na végre valaki más is látja, köszönöm!
Nem vagyok benne biztos, h Bale jó megoldás lenne, de h páran meglepődnének ha leigazolnánk és hozná az idei formáját az tuti....közel nem olyan rossz, mint ahogy itt páran be akarják állítani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
a barca ellen bevallhat, ha ugyanugy akkora terulelet hagynak majd ellenunk. Kis csapatok ellen meg elbirtunk egy Khedira,DM, Callejon,Arbeola 4-st is sokszor, ha ok lelesznek cserelve, akkor Bale angol stilusat sem fogjuk annyira megerezni. De mondom en is eltudnek kepzelni helyette 4-5 masik palayat.R-l@nch írta:Én addig nem igazolnák senkit, amíg az új edző el nem dönti mit is akar játszatni a csapattal. Bale egy futkosós csapatba kiváló lenne, de egy sok passzra épülő, kreatív csapatba szenvedne mint a kutya. Egyszer az életbe az edző döntse már el, kiket akar és rendszerben gondolkodjunk.
Ancelotti mondjuk nem hiszem, hogy ezt a kontrajátékot erőltetné majd, amit Mourinho kreált a REalból
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ugyanannyi kockázata van ennek, mint annak, hogy kiadunk 30-40 milliókat egy játékosra, akiben szintén van kockázat. Nincs olyan eshetőség, ami 100%-ra biztos, hogy beválik.Kerlon írta: Aztán, ha nem javul és Jesé is bukta? Akkor szívunk megint egész évben, mert nincs egy épkézláb emberünk a jobb oldalra...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- R-l@nch
Sztem kifejezetten hasznosan játszott, igaz akkor az egész csapat jobb volt. Ezért is csalódás az idei év, azt hittük, hogy a tavalyi után még fejlődni fogunk aztán jött a koppnumberone1 írta:szerintem tavaly sem volt nagy szam DM. Volt egy ket beadasa(ezektol agybajt kaptam, amikor allandoan vissza tette a balra) meg alalobbolese ami miatt fel lett kapva.R-l@nch írta:
Nézd, DM tavaly iszonyatosan sokat dolgozott, remekül védekezik és támad le, ha éppen olyanja van :-) Ez az idei év nem jött ki neki, de sok ember van így a csapatból, pl Callejon is. Aki századszorra is megmutatta, hogy mennyi(re semmi) a tudása az Khedira
nem is azt mondtam, hogy nincs meg. de azért cé is inkább a gyorsaságából él meg, mint a bugiból. :-)Kerlon írta:Azért Ronaldoban sokkal jobban meg van a bugi és hajlamos kis területen is jó megoldásokat választani... Ráadásul mindkét lába életveszélyes.
úgy, hogy megkapta a szerződéshosszabbítást. leszarja már az egészet.Kerlon írta:Bármennyire nem szeretem Mariat, de amit tavaly ősszel csinált az zseniális volt... Egy Sevilla elleni meccsen még Özil helyén is játszott és ott se vallott szégyent. Nem tudom, hogy tud valaki ilyen drasztikusan visszaesni, mint ő.
- R-l@nch
Én addig nem igazolnák senkit, amíg az új edző el nem dönti mit is akar játszatni a csapattal. Bale egy futkosós csapatba kiváló lenne, de egy sok passzra épülő, kreatív csapatba szenvedne mint a kutya. Egyszer az életbe az edző döntse már el, kiket akar és rendszerben gondolkodjunk.
Ancelotti mondjuk nem hiszem, hogy ezt a kontrajátékot erőltetné majd, amit Mourinho kreált a REalból
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Attól még nem lesz igaz.Na végre valaki más is látja, köszönöm!
Nem vagyok benne biztos, h Bale jó megoldás lenne, de h páran meglepődnének ha leigazolnánk és hozná az idei formáját az tuti....közel nem olyan rossz, mint ahogy itt páran be akarják állítani.
Azért Ronaldoban sokkal jobban meg van a bugi és hajlamos kis területen is jó megoldásokat választani... Ráadásul mindkét lába életveszélyes.accel írta:cé sem csinál sok mindent a betömörülő védelmek ellen, csak lődözget, de azokat sokszor kibaszott jól. bale is a buszok ellen csak átlőni szokott kb. de azoknak a nagy része be is szokott menni általában. én nem bánnám ha jönne a walesi. :-)Kerlon írta:Bale egy lebutított Ronaldo. A gyorsaságából él és a fizikális adottságaiból. Tömörülő csapatok ellen szinte esélye nincs. Én nem benne látom a tökéletes megoldás a jobb oldalra...
persze nem ő az elsőszámú nálam sem, de azért na. nem rossz playa ő, sőt.
mondjuk egy neymarnak vagy lucasnak jobban örülnék.
Bármennyire nem szeretem Mariat, de amit tavaly ősszel csinált az zseniális volt... Egy Sevilla elleni meccsen még Özil helyén is játszott és ott se vallott szégyent. Nem tudom, hogy tud valaki ilyen drasztikusan visszaesni, mint ő.szerintem tavaly sem volt nagy szam DM. Volt egy ket beadasa(ezektol agybajt kaptam, amikor allandoan vissza tette a balra) meg alalobbolese ami miatt fel lett kapva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. április 28., vasárnap 20:14-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
szerintem tavaly sem volt nagy szam DM. Volt egy ket beadasa(ezektol agybajt kaptam, amikor allandoan vissza tette a balra) meg alalobbolese ami miatt fel lett kapva.R-l@nch írta:
Nézd, DM tavaly iszonyatosan sokat dolgozott, remekül védekezik és támad le, ha éppen olyanja van :-) Ez az idei év nem jött ki neki, de sok ember van így a csapatból, pl Callejon is. Aki századszorra is megmutatta, hogy mennyi(re semmi) a tudása az Khedira
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
cé sem csinál sok mindent a betömörülő védelmek ellen, csak lődözget, de azokat sokszor kibaszott jól. bale is a buszok ellen csak átlőni szokott kb. de azoknak a nagy része be is szokott menni általában. én nem bánnám ha jönne a walesi. :-)Kerlon írta:Bale egy lebutított Ronaldo. A gyorsaságából él és a fizikális adottságaiból. Tömörülő csapatok ellen szinte esélye nincs. Én nem benne látom a tökéletes megoldás a jobb oldalra...
persze nem ő az elsőszámú nálam sem, de azért na. nem rossz playa ő, sőt.
mondjuk egy neymarnak vagy lucasnak jobban örülnék.
- R-l@nch
Na végre valaki más is látja, köszönöm!Kerlon írta:Bale egy lebutított Ronaldo. A gyorsaságából él és a fizikális adottságaiból. Tömörülő csapatok ellen szinte esélye nincs. Én nem benne látom a tökéletes megoldás a jobb oldalra...Casso írta:Ráadásul nekem rémlik olyasmi, hogy könyörgött a magasabb fizuért és Mou megmondta neki, hogy meg kell érte küzdenie. Mióta ez megtörtént szépen elkényelmesedett. Gareth Bale a legtökéletesebb választás lenne szélre. A Tottenhamet a hátán viszi akkor ide óriási erősítés lesz.
Bale egy lebutított Ronaldo. A gyorsaságából él és a fizikális adottságaiból. Tömörülő csapatok ellen szinte esélye nincs. Én nem benne látom a tökéletes megoldás a jobb oldalra...Casso írta:Ráadásul nekem rémlik olyasmi, hogy könyörgött a magasabb fizuért és Mou megmondta neki, hogy meg kell érte küzdenie. Mióta ez megtörtént szépen elkényelmesedett. Gareth Bale a legtökéletesebb választás lenne szélre. A Tottenhamet a hátán viszi akkor ide óriási erősítés lesz.
Aztán, ha nem javul és Jesé is bukta? Akkor szívunk megint egész évben, mert nincs egy épkézláb emberünk a jobb oldalra...Remy írta:Én is. 1 évig még itt tartanám, és Jesét felhoznám a nyakára, aztán mehet a harc a kezdőért. Ha DM elcseszi és Jesé kihasználja a lehetőséget, akkor már nyertünk egy igazolást ezzel a kombóval. Úgyhogy ha szerencsénk van, akkor házon belül betudnánk tömni azt a posztot.R-l@nch írta:Di Maria-nak én még adnék esélyt.
K
K
- R-l@nch
Nézd, DM tavaly iszonyatosan sokat dolgozott, remekül védekezik és támad le, ha éppen olyanja van :-) Ez az idei év nem jött ki neki, de sok ember van így a csapatból, pl Callejon is. Aki századszorra is megmutatta, hogy mennyi(re semmi) a tudása az KhediraL.Miki írta:Addig kimondottan jól játszott míg meg nem hosszabbították a szerződését és emeltek a fizetésén. Amikor ez bekövetkezett szépen lassan elérte a teljesítményének a nulla fokát. De azért azt megjegyezném, hogy már akkor sem volt sok agya. Aztán abban kötve hiszek, hogy egyszer újra magára talál, max. akkor ha kezd lejárni a szerződése.R-l@nch írta:Bale egy erőgép, futni és lőni azt tud, de ennél többre nem képes. Ráadásul piszok sokba kerülne. DM akármilyen buta is, még nagyon fiatal. Voltak olyan időszakai, amikor szórta a gólpasszokat tavaly, egy egészséges Marcelo-val mögötte adnék neki egy évet még.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na ez a nem mindegy Bárcsak a társai is ennyire elkötelezettek lennének a foci iránt,és csak feleennyire lennének profik...Ronci ma 10 órán keresztül edzett hogy ott lehessen kedden.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Yazid Zidane, Raúl González Blanco, Sergio Ramos García, Raphaël Varane, Iker Casillas
Főleg hogy fejben is sokszor nincs rendben. (felesleges piros lap stb...)numberone1 írta:Hova raknad be DM-t. Latszik, h keves europaban, de meg a ligaban is egy atlagos jatekos, aki gyorsasagaval tunik ki.Remy írta:
Én is. 1 évig még itt tartanám, és Jesét felhoznám a nyakára, aztán mehet a harc a kezdőért. Ha DM elcseszi és Jesé kihasználja a lehetőséget, akkor már nyertünk egy igazolást ezzel a kombóval. Úgyhogy ha szerencsénk van, akkor házon belül betudnánk tömni azt a posztot.
A gyerek megmutatta az igazi arcat, szerintem a 10 meccsbol 2 jo meccs arany inkabb az en igazamat mutatja.
Ráadásul nekem rémlik olyasmi, hogy könyörgött a magasabb fizuért és Mou megmondta neki, hogy meg kell érte küzdenie. Mióta ez megtörtént szépen elkényelmesedett. Gareth Bale a legtökéletesebb választás lenne szélre. A Tottenhamet a hátán viszi akkor ide óriási erősítés lesz.