Mesut Özil - 10
- ___Samy___
Re: Mesut Özil - 10
látszik, hogy azok a divatdrukkerek nem a csapatnak szurkolnak, hanem egy-egy játékosnak, jelen esetben özilnek
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ha már mezszám, Özil a 11-est kapta az Arsenalnál: https://twitter.com/Arsenal/status/3746 ... 93/photo/1
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sajnálom, hogy az Arsenalba ment, ott nagyon max egy FA-kupa eshet le, de még az se. Minden jót Mesut!
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
FB KOMMENTEK!!!!!!!!!!!!!
a legnagyobb: bár ne nyertünk volna semmit idén se, de maradt voltna még...
a legnagyobb: bár ne nyertünk volna semmit idén se, de maradt voltna még...
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Football Managerből kiindulva, nem___Samy___ írta:lehet még ilyenkor a mezszámokkal bűvészkedni egyáltalán?
de hát kitudja Kaká mezének is gazda kéne
Zidane majd néha beáll...ezért kellett mennie Özilnek...primrose írta:nem lehet, hogy Modric kapja?El Unico írta:Egyébként kié lesz így a 10-es mezszám? Gondolom nem hagyják üresen... szóval?
Egyébként rohadt csalódott vagyok...én azt érzem mint anno Robinhonál...és tudom hogy mi lett robinhoból...
de Özil még megfogja mutatni...ebben biztos vagyok. 24 az emberünk, még szép hosszú pályafutása lesz,
remélem nem sokáig viccelődik az Arsenalban.
Gracias Mesut! Vamos!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hehe is that you?mi bajod van Gravesennel? Azon kívűl, hogy Robinhot rugdalta edzésen, adott az ellenfeleknek is rendesen. Ami a dolga volt, szerintem jól végezte.
hát.. mondjuk azt leszámítva, hogy a játéka abszolút nem illet a spanyol bajnokságba és a Real Madridba... semmi.
But he is a good boy...
- Bullet T
Hát én nagyot csalódtam benne és egyben sajnálom is,hogy elment. Megnézném az arcát, ha mondjuk jövöre behúznánk a tizediket
- ___Samy___
lehet még ilyenkor a mezszámokkal bűvészkedni egyáltalán?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
NAGYON ADNÁ!nem lehet, hogy Modric kapja?
mi bajod van Gravesennel? Azon kívűl, hogy Robinhot rugdalta edzésen, adott az ellenfeleknek is rendesen. Ami a dolga volt, szerintem jól végezte.primrose írta:bocsi, de szerintem ezzel nagyon elárultad magad.Gravesen is k*rva nagy játékos volt,
Özilnek meg 3adszor is sok sikert
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
:Đ na jó valamelyik modi bannolja már ezt a fazont innenGravesen is k*rva nagy játékos volt
értelmes volt. semmi bajom khedira kinézetével (kivéve amikor madrid mezben van), nem csúnya a fickó. elég sekélyes és felszínes vagy, ha abba belekötsz hogy ez a szegény nem-topmodell modric akkor hogy lehet kedvencem... bár igazából felesleges is volt reagálnom bármilyen szinten is rád.Mondod ezt Modric kedvencként feltüntetésével. Ő akkor ki? Kincsem?
-
nem lehet, hogy Modric kapja?El Unico írta:Egyébként kié lesz így a 10-es mezszám? Gondolom nem hagyják üresen... szóval?
But he is a good boy...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egyébként kié lesz így a 10-es mezszám? Gondolom nem hagyják üresen... szóval?
-
bocsi, de szerintem ezzel nagyon elárultad magad.Gravesen is k*rva nagy játékos volt,
But he is a good boy...
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Te sem leszel itt hosszú életű barátomKhedira valahogy könnyedén oldja meg ezt a szerepet, én örömmel nézem
ON:
Adios Özil Az időd itt lejárt...Sok sikert az Arsenal-ban
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Galacticos írta:de hogy kajálom be csak kíváncsi vagyok mit mond.Boky írta:ne kajáld már be gala, nyilvánvaló troll regisztráció, az is lehet hogy valaki innen hozta létre hogy kicsit az idegeinken táncoljon
mert még trollként sem tudnám megindokolni ha habiból khedirás lennék.
tuti, hogy hehe az
12
- Legkisebbtobi
igy mar ertheto... de ezt a reszet en rabiznam ancelottiraEl Unico írta:Nem erre gondoltam. Tiszta sor,hogy a csapat az első. Nem CR-t helyeztem előtérbe,hanem azt,hogy ha utánanézel,hány gólpasszt adott CR-nek Özil,le fogsz döbbenni. Nyilván,most más lesz a rendszer,de engem az érdekel,hogy ennek milyen hatással lesz a csapatra. Hány gólt szerzünk,azokat kik fogják szerezni? Stb stb...ezmegmiapicsa? kit erdekel hogy cr kivel erti meg magat legjobban? cr van a csapatert nem forditva.
-
hmm...Az Arsenal hihetetlen ambícióval bír és ennek a szenzációs jövőnek én is a részese akartam lenni.”
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
But he is a good boy...
- Galacticos
de hogy kajálom be csak kíváncsi vagyok mit mond.Boky írta:ne kajáld már be gala, nyilvánvaló troll regisztráció, az is lehet hogy valaki innen hozta létre hogy kicsit az idegeinken táncoljon
mert még trollként sem tudnám megindokolni ha habiból khedirás lennék.