A mezonybeli sunyizasokkal, egyik csapatnak mindent elengedek, a masik csapatnak semmit cimu musorral lehet legjobban megtorni egy jatekos lenduletet. Amig a foci az foci addig ez lesz. Foleg spanyolhonban.BBeno írta:meg kell várni a jövőévet. videobíróval próbáljanak meg ennyire csalni.
Spanyol bajnokság
- BlancoMark
Re: Spanyol bajnokság
meg kell várni a jövőévet. videobíróval próbáljanak meg ennyire csalni.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amúgy tényleg mi a francot lehet ezzel a korruptsággal kezdeni?!
Mert azt ne mondja nekem senki, hogy ami idén van az normális. Brutális módon minden meccsen minden be van fújva nekünk ellenünk meg állatkodhatnak nyújtott lábbal az Atleticosok. Elnézett tizik, lesek tömkelege. Nehezen hiszek már abban, hogy ez véletlen...
Mert azt ne mondja nekem senki, hogy ami idén van az normális. Brutális módon minden meccsen minden be van fújva nekünk ellenünk meg állatkodhatnak nyújtott lábbal az Atleticosok. Elnézett tizik, lesek tömkelege. Nehezen hiszek már abban, hogy ez véletlen...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mondjuk azt nem értem valaki miért követeli, hogy egy másik embert bannolva legyen?!
Mi előny származik abból?
Nekem is rengeteg faszságom lett elnézve sok komment nem megfelelő stílusban, mikor mondjuk valamiért ideges lettem. Ettől még nincs kivételezés. Lettem kirakva is, még ha csak 2x is 13 év alatt a Madridista/Madridom tagságom alatt.
Nagyon helyes ha az ember figyelmeztetve van, de nem kell azonnal kirakni valakit.
Az meg hogy valaki kárörvendjen más kirakásán hát szóval..
Bájdövéj boccs az offért.
Amikor 10 pont hátrányról beszélünk és idegeskedünk a csapat gyenge teljesítményén azért nem árt figyelembe venni l, hogy a meg nem adott tizik, piroslapok hogyan fordíthattak volna meg egy meccset..
Mi előny származik abból?
Nekem is rengeteg faszságom lett elnézve sok komment nem megfelelő stílusban, mikor mondjuk valamiért ideges lettem. Ettől még nincs kivételezés. Lettem kirakva is, még ha csak 2x is 13 év alatt a Madridista/Madridom tagságom alatt.
Nagyon helyes ha az ember figyelmeztetve van, de nem kell azonnal kirakni valakit.
Az meg hogy valaki kárörvendjen más kirakásán hát szóval..
Bájdövéj boccs az offért.
Ezt meg támogatnám mert itt engem speciel ez az Atletico meccsen való ámokfutás jobban idegesít.sonic írta:Szerintem Realistanak adjunk admin jogot a spanyol biroi testuletben. Amelyik spori rosszul fuj az 1 honap ban. A visszaesok fel ev.
Amikor 10 pont hátrányról beszélünk és idegeskedünk a csapat gyenge teljesítményén azért nem árt figyelembe venni l, hogy a meg nem adott tizik, piroslapok hogyan fordíthattak volna meg egy meccset..
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem Realistanak adjunk admin jogot a spanyol biroi testuletben. Amelyik spori rosszul fuj az 1 honap ban. A visszaesok fel ev.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert sonicot szeretjük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
más egy ilyenért egy hónapos zárkát kap.
Most meg egy jó ötlet.
Most meg egy jó ötlet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tolem kapsz egy szavazatot.sonic írta:En azt szeretnem ha asnanak egy nagy godrot nekik, ami beallitanak oket, es beontenek betonnal. Olyar lehet?Realista24 írta:Pérez azt akarja, hogy a bírókat sorsolják, ne kinevezzék, így minimalizálva az esetleges irányítást.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En azt szeretnem ha asnanak egy nagy godrot nekik, ami beallitanak oket, es beontenek betonnal. Olyar lehet?Realista24 írta:Pérez azt akarja, hogy a bírókat sorsolják, ne kinevezzék, így minimalizálva az esetleges irányítást.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Mester77
Van egy kedves barátom, akinek úgy hozta az élet, h Katalóniába kellet költöznie. Ott el vagy 15 éve. Sport közegben dolgozik, h hol és mit az most nem fontos.
A lényeg annyi, h Ő maga írta nekem tegnap, h ott is nyilvánvaló már és beszélnek is róla, h kellemetlen mennyire ( talan nem is az, h a barca van nyomva )
látványosan van gátolva idén a Real. És igen, most erre lehet mondani, h a ziccereket nem a spori hagyja ki, vagy nem a liga vezetés sz*pja be a gólokat, de ne vicceljünk már. Aki sportolt valaha is komoly szinten az pontosan tudja, h lehet ilyentől gödörbe kerülni vagy éppen egy ilyen miatt ott ragadni. Es ellenünk nem egy esetről van szó.
Na mind1. Csak érdekes, h már ott is szemet szúr embereknek
A lényeg annyi, h Ő maga írta nekem tegnap, h ott is nyilvánvaló már és beszélnek is róla, h kellemetlen mennyire ( talan nem is az, h a barca van nyomva )
látványosan van gátolva idén a Real. És igen, most erre lehet mondani, h a ziccereket nem a spori hagyja ki, vagy nem a liga vezetés sz*pja be a gólokat, de ne vicceljünk már. Aki sportolt valaha is komoly szinten az pontosan tudja, h lehet ilyentől gödörbe kerülni vagy éppen egy ilyen miatt ott ragadni. Es ellenünk nem egy esetről van szó.
Na mind1. Csak érdekes, h már ott is szemet szúr embereknek
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ne is legyen kérdés, hogy a barca simán fogja hozni a valencia elleni meccset és a bajnokságot is.BBeno írta:tegnap kiallitottak a valencia vezetoedzojet. nem tudom ilyenkor lesz e targyalas vagy kapasbol lelatorol kell e neznie a barca elleni meccset.
még segítséget is kapnak hozzá meccsről meccsre, na meg kiegyensúlyozottan is nyomják.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vagy Matyiő Lajos,azzal sem lennénk beljebb.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kisorsolják egy zárt helységben senki által nem figyelve. minden héten borbalanRealista24 írta:Pérez azt akarja, hogy a bírókat sorsolják, ne kinevezzék, így minimalizálva az esetleges irányítást.
tegnap kiallitottak a valencia vezetoedzojet. nem tudom ilyenkor lesz e targyalas vagy kapasbol lelatorol kell e neznie a barca elleni meccset.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pérez azt akarja, hogy a bírókat sorsolják, ne kinevezzék, így minimalizálva az esetleges irányítást.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Baromi rossz helyzetben vagyunk, de én még azért nem engedném el a bajnokságot.
A következő 4forduló döntő lehet abból a szempontból, hogy visszajövünk-e a versenybe, vagy végleg vége..
Jön egy Valencia-Barca, na most ha valaki.meg tudja fogni őket, akkor az a Valencia.
Karácsony előtt meg jön a klasszikus, szóval egy kis szerencsével és egy idegenbeli bravúrral máris 4ponton lehetnénk karácsonyra.
Tökéletes alkalom, hogy feltegyük őket a.lejtőre.
A következő 4forduló döntő lehet abból a szempontból, hogy visszajövünk-e a versenybe, vagy végleg vége..
Jön egy Valencia-Barca, na most ha valaki.meg tudja fogni őket, akkor az a Valencia.
Karácsony előtt meg jön a klasszikus, szóval egy kis szerencsével és egy idegenbeli bravúrral máris 4ponton lehetnénk karácsonyra.
Tökéletes alkalom, hogy feltegyük őket a.lejtőre.
Sevilla se fekudt le a barcanak ahogy pl egy bilbao sem, persze jol hangzik emoge bujni. Meg kell erteni hogy a barca jateka a folyamatos labdatartason alapszik (alapozott), igy egy nem megfelelo jatekosalomannyal nehez kihozni barmit is ellenuk. Kifaradnak a 2.felidore.
Be kell rugni a helyzeteket aztan mar mas lenne a helyzet allasa.
Be kell rugni a helyzeteket aztan mar mas lenne a helyzet allasa.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Elkezdtem nézni a Kepa gyerek miatt az Athletic meccset. mert még nem láttam játszani meg amugyis ráérek
Kap egy 11est a Villareal na mondom Kepa tuti megfogja mert jó benyomást szeretne tenni nekem
És megfogta ráadásul majdnem becsorogtt a honaalatt de azt is megfogta az utolso pillanatban. Hát na jó első benyomás mit ne mondjak.
Kap egy 11est a Villareal na mondom Kepa tuti megfogja mert jó benyomást szeretne tenni nekem
És megfogta ráadásul majdnem becsorogtt a honaalatt de azt is megfogta az utolso pillanatban. Hát na jó első benyomás mit ne mondjak.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ezt tényleg elvitte a bárszá. Ennek több összetevője is van az ismert nyári átaludt hónapok és a BBC totális csődje mellett. Ideális videobírós rendszerben, ahol a kétes témákat meg is nézik, ugyanezekkel a meccsekkel max. 3-4 pont hátrányunk lenne, ami 1-1,5 clasico, tehát a saját kezümkben lenne a sorsunk (bárszának a Getafe ellenit a spori hozta, mi viszont leglább 3-4 pontot buktunk a tévedéseken, jóindulattal is, csak az ATMA ellen megvolt két jogosan fújható büntető és egy elmaradt Juanfrán piros).
A másik része. Ha csak a számokat nézzük, akkor a történelem legjobb bárszáját láthatjuk. Ha a valóságot, akkor én ezt nem igazán hinném. Nem lenne baj, ha a többi csapat is megpróbálna felnőni a feladathoz, és nem csak a bajnok ellen akarna mindenki vért inni meg bizonyítani. Ebből a szempontból az ATMA tisztelendő példa, odarakták magukat mindkét gigász ellen rendesen. A Sevillára meg pl. minden évben titkon számítunk, de rendszeresen lefekszenek a piros-kékeknek. Összegezve szerintem a katalánok eredménye, sorozata mindenképpen túlzó a játékerejükhöz képest, így vagy oltári mázlijuk van, vagy kisebb az ellenállás velük szemben.
A tíz pont csúnya. Én viszont a saját nyilvánvaló faszságaink ellenére sem gondolnám, hogy a két csapat között ilyen különbség van, sőt, azt is kijelenteném, hogy most egy clasico simán három esélyes lenne, akármiket is hozunk le mostanában. Most ők mindenből jól jöttek ki, és ez sajnos elég lesz. De nincs ilyen (vagy semmilyen) különbség szerintem.
A másik része. Ha csak a számokat nézzük, akkor a történelem legjobb bárszáját láthatjuk. Ha a valóságot, akkor én ezt nem igazán hinném. Nem lenne baj, ha a többi csapat is megpróbálna felnőni a feladathoz, és nem csak a bajnok ellen akarna mindenki vért inni meg bizonyítani. Ebből a szempontból az ATMA tisztelendő példa, odarakták magukat mindkét gigász ellen rendesen. A Sevillára meg pl. minden évben titkon számítunk, de rendszeresen lefekszenek a piros-kékeknek. Összegezve szerintem a katalánok eredménye, sorozata mindenképpen túlzó a játékerejükhöz képest, így vagy oltári mázlijuk van, vagy kisebb az ellenállás velük szemben.
A tíz pont csúnya. Én viszont a saját nyilvánvaló faszságaink ellenére sem gondolnám, hogy a két csapat között ilyen különbség van, sőt, azt is kijelenteném, hogy most egy clasico simán három esélyes lenne, akármiket is hozunk le mostanában. Most ők mindenből jól jöttek ki, és ez sajnos elég lesz. De nincs ilyen (vagy semmilyen) különbség szerintem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Még nem vagyunk feltávnál sem, de sztem ezt vitte a barca. Sok ez a 10 pont. Valszeg őket is fognak még botlani, de mi is... ez a szezonkezdet kurvára el lett cseszve.