nzooli93 írta:KAG írta:Persze, ez biztos.
Egyebkent nen szivargott ki valami info egy belsostol,hogy mi lehet az oka az idei melytorkoztatasnak?
ez a csapat megcsinálta azt amit egyik se a történelemben. Egész egyszerűen szerintem csak jóllaktak. És ez egy ilyen régóta együtt dolgozó keretnél, ami ennyire sikeres lett,szerintem tök érthető. Emberek ők is. És ennél a csapatnál azért jóval kevesebbre is voltak nagyképűek meg lazábbak a játékosok, szerintem ez csak egy tipikus emberi tulajdonság,hogy megcsinálták azt amit tényleg soha senki, és egész egyszerűen már nem annyira koncentráltak, nem annyira motiváltak. ZZ meg nem meri elengedni azt a kezdőt ,amivel 2 bl-t nyert. Sok nagy edző esett már ebbe a hibába,hogy későn kezdett el változtatni azon ami többé már nem működött. Kiváncsi leszek, ha Kova felépül, és esetleg Ceballoshoz is jobban mer hozzányúlni, akkor mennyire próbál ki új dolgokat.
Nagyjából ennyi a történet.Nincs már meg az a sikeréhség,még Cr-ben sem...megy becsülettel,de már közel sem zavarja annyira egy gól nélküli meccs mint korábban.Persze ez érthető.Ettől függetlenül én annyira nem aggódom mert szerintem tavaszra összekapják magukat a srácok,10 pont meg hiába hangoztatja a média nem olyan sok,főleg úgy,hogy november van és még van 2 clasico...
Én annyit látok,hogy nekünk most nem megy és még szerencsénk sincs a barcának megy és még szerencséjük is van.De én a barcaban ennél többet nem latok mint amit most jatszanak,max ha dembele god modban érkezik akkor tudnának fejlődni,bennünk viszont jóval több kraft van mint ebben a barcaban.
Szerintem ha időben kapcsolunk,még december környékén akkor negfordítjuk ezt a lehetetlennek tűnő 10 pontot...bár nem értem mitől olyan lehetetlen amikor ZZ érkezésénél 11 pontot dolgoztunk le 3-4 hónap alatt.Elég 2 rossz meccs odaát már is nyílt megint a liga.Én nem temetnék semmit.Én úgy látom,hogy a forma időzítésben megint mi fogunk jól kijönni a barcaval szemben,mert ez egyaltalan nem az a barca,már ha formába lendülünk még idén .
A bírókat meg hagyjuk is,vicc az egész.De nekem mind1 jövőre ott kell legyünk a madridi bl döntőn.Úgy érzem még ennyi jár matracéknak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams