Tedd le az alkoholt, toltsd ki, marmint a tablazatot , nyomtasd ki, alairva tedd az asztalara, a feleslegesen kinyomtatott oldalakat meg dobd ki a kukaba.KAG írta:Következő lenne a probléma.
Főnitől kaptam egy excel-t amit ki kéne tölteni a saját adataimmal, majd aláírva letenni az asztalára.
Ebből következik, hogy nyomtatnom is muszáj lesz a dolgot.
VISZONT!
Ha még bele se írtam 1 karaktert sem a file-ba, az akkor is 4 oldalra töri magát, ha nyomtatási képet nézek róla.
Esetleg valakinek valami ötlet, hogy mit kéne csinálni?
OFF
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Következő lenne a probléma.
Főnitől kaptam egy excel-t amit ki kéne tölteni a saját adataimmal, majd aláírva letenni az asztalára.
VISZONT!
Ha még bele se írtam 1 karaktert sem a file-ba, az akkor is 4 oldalra töri magát, ha nyomtatási képet nézek róla.
VISZONT!
ZIDANE
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Márciusban sokszor sz*rabb az ido mint karacsonykorSteve írta: Amikor márciusban Ti egy szál pólóban vagytok, itt még ugyan naposabb idő jó esetben, de sokszor hó is van.
Sok helyet megemlitettetek ami erdekelne. En Sziberiat is megneznem Csak ne munkatabor legyen.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én pont ezt szerettem benne.Steve írta: A legrosszabb a sötétség és a szürkeség. Azt nehéz kibírni legalábbis nekem. Sokszor nyáron is lehúzzák a redőnyt és MINDEN NAP egy hónapig szürkeség, felhős. Novembertől februárig meg sötétség.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nekem a hideggel még nincs is annyira bajom, bár itt a hideg az fél év. És ténylegesenRealista24 írta:Ha én mennék, fixen valami déli országba (nyilván spanyolba), ez a néhány hónap hideg is tönkreteszRemy írta:+1.
Jelen pillanatban, ha feladnám az itthoni életemet, egy hely lenne, ahová kimennék, és az Svédország.
Amikor márciusban Ti egy szál pólóban vagytok, itt még ugyan naposabb idő jó esetben, de sokszor hó is van.
A legrosszabb a sötétség és a szürkeség. Azt nehéz kibírni legalábbis nekem. Sokszor nyáron is lehúzzák a redőnyt és MINDEN NAP egy hónapig szürkeség, felhős. Novembertől februárig meg sötétség.
Ez az egyetlen igazi negatívum számomra.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gondolom, de 5-6nál többet még itthon nem fizettem érte.Realista24 írta: 13ezerért itthon is lehet steaket enni, és még étterembe sem kell elmenni hozzá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én is imádom Koppenhágát. Szeretem, hogy meg van az északi rendezettség, de van egyfajta déliesebb lazaság is. Szeretem a város nyüzsgését.Pipita írta:Cáfolnám. Mármint ja, nyáron jobban pörög, de szerintem a karácsonyi hangulata is elragadó, mondjuk én elég elfogult vagyok Koppenhágával szemben.
Meg szerencse, hogy tudok velük beszélni. Bár igaz, hogy ők simán értik ha svédül beszélek, viszont nekem baromira koncentrálni kell, de működik.
Karácsony körül nem voltam ott, szívesen mennék majd a családdal, ha kislányom nagyobb lesz.
Fú hát az elég hosszú sztori lenne, persze össze lehet foglalni röviden.BlancoMark írta:Egyebkent ha mar temanal vagyunk, en nagyon szivesen olvasnek toled egy kis reszletesebb beszamolot hogy milyen ott sved foldon az elet, a skandinav kultura mindig is erdekelt, mennyire voltak befogadoak veled stb stb. Meg hogy hogy kotottel ott ki, hogy ment az elejen ilyesmi. Egy kis osszehasonlitas is mehet Pesttel meg hasonlo nagy varosokkal.Steve írta:.
Persze csak ha raersz.
Viszont nem igazán szeretném, hogy itt rólam szóljon a fórum, én csak egy vagyok sokunk közül, másnak is lenne itt biztosan érdekes története. Mindenesetre köszönöm, hogy érdekelne az életem!
Meg megmondom őszintén én igyekszek nem összehasonlítgatni semmit és úgy eleve nem ügyet csinálni abból, hogy hol él az ember és hol nem.Mondjuk elő jön az emberből az összehasonlítgatás akaratlanul is.
Két okból nem szeretek erről beszélni:
1. Nem szeretem azokat az embereket akik elhagyják Magyarországot és szart beszélnek az országról, felvágnak az “új” életükkel, lenézve másokat. Irritáló. Ráadásul az ilyenek egy részének, kb. van egy szar élete Londonban, de Magyarországon játssza a kiskirályt.
2. Vannak emberek akik nem bírnak értelmesen állni kérdésekhez és ha Te külföldön élsz szemét hazaáruló leszel, minden rossz amit mondasz és kb. remélik/ keresik, hogy rosszul menjen neked..
Mindkettőbe futottam bele, többe is. Persze nyilván ezekkel nem kell foglalkozni, a normális emberek a fontosak és azért itt a fórumon elég jó közösségünk van szerencsére.
Én nagyon szeretem Magyarországot és Svédországot is. Két teljesen különböző ország és boldog vagyok, hogy az életembe és a személyiségemhez kialakulásához mindkettő hozzájárult, ezért szerencsésnek érzem magam.
Főleg Stockholm. A korábbi általános jó lét is kezd megszűnni. Szerencsére már a segélyekből sem lehet megélni. Nem is volt az egészséges, hogy emberek munka nélkül eltengenek-lengenek és bevándorlók eltartatják magukat a többi adójából. Dolgozni kell, különben Stockholm drága már nagyon.istimester írta:Semmi döbbenetes. Skandinávia sokba kerül. Ha valaki kiköltozésben gondolkozik, a fizuk mellett az árakat is csekkolja, dönteni csak utána.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha én mennék, fixen valami déli országba (nyilván spanyolba), ez a néhány hónap hideg is tönkreteszRemy írta:+1.
Jelen pillanatban, ha feladnám az itthoni életemet, egy hely lenne, ahová kimennék, és az Svédország.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
13ezerért itthon is lehet steaket enni, és még étterembe sem kell elmenni hozzá.Remy írta:Hát ja...svédekhez kijutni nem nehéz, de az ottani élet nem olcsó. Szerencsére nekem volt fix szállásom, mikor kint voltam, így arra nem kellett fizetni. Viszont 13 ezerért ettem steaket is, ha már árak. Drágább volt, mint az oda-vissza út. Mondjuk életem legjobb kajája volt, tegyük hozzá.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ahova olcsó az eljutás (időben megvéve 15e fapad)és a kaja, busz/taxi (ha lealkudod) olcsó az Montenegró.
Budva környéke nagyon szép. van ott minden. Erdők, tengerpart, öblök, óváros. Tengerre néző szobákat tudsz kivenni fiszfasz pénzekért és még meleg is van márciusban.
Hiába olcsó egy milano, párizs, madrid, német nagyváros..de számomra ezek brutál ingerszegények. Max annak jó aki szereti a művészetet és megnézne pár épületet, múzeumot stb.
Én legszívesebben Új zélandon laknék vagy Sao miguelen (azori szigetek). de sajnos le se hugyozzák a fősulis végzettségemet a vízumhoz.
Budva környéke nagyon szép. van ott minden. Erdők, tengerpart, öblök, óváros. Tengerre néző szobákat tudsz kivenni fiszfasz pénzekért és még meleg is van márciusban.
Hiába olcsó egy milano, párizs, madrid, német nagyváros..de számomra ezek brutál ingerszegények. Max annak jó aki szereti a művészetet és megnézne pár épületet, múzeumot stb.
Én legszívesebben Új zélandon laknék vagy Sao miguelen (azori szigetek). de sajnos le se hugyozzák a fősulis végzettségemet a vízumhoz.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Semmi döbbenetes. Skandinávia sokba kerül. Ha valaki kiköltozésben gondolkozik, a fizuk mellett az árakat is csekkolja, dönteni csak utána.kelemen.istvan írta:Malmöből olcsó az odajutás. Az utazás és a szállás olcsó, viszont az ottlét döbbenetesen drága volt nekünk. Pedig az is "egy hátizsákos" utazás volt.
- Remy
- Kapcsolat:
+1.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- BlancoMark
Egyebkent ha mar temanal vagyunk, en nagyon szivesen olvasnek toled egy kis reszletesebb beszamolot hogy milyen ott sved foldon az elet, a skandinav kultura mindig is erdekelt, mennyire voltak befogadoak veled stb stb. Meg hogy hogy kotottel ott ki, hogy ment az elejen ilyesmi. Egy kis osszehasonlitas is mehet Pesttel meg hasonlo nagy varosokkal.Steve írta:.
Persze csak ha raersz.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Épphogy beestünk a vasútállomásra, és kezdődött a barca-real meccs, nem válogattunk, irány a legközelebbi sportkocsma. Hiba volt.Pipita írta:Az mondjuk elég extra hely lehetett, a legtöbb helyen azért 35 koronáért már kapni sört, az olyan 1300-1400 Ft
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kapcsolat:
Hát ja...svédekhez kijutni nem nehéz, de az ottani élet nem olcsó. Szerencsére nekem volt fix szállásom, mikor kint voltam, így arra nem kellett fizetni. Viszont 13 ezerért ettem steaket is, ha már árak. Drágább volt, mint az oda-vissza út. Mondjuk életem legjobb kajája volt, tegyük hozzá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nápolyban is olcsó a vasúton valló egész éjjeles álldogálás a katonai jármű árnyékában, ugye komám?d.gergo írta:Ezért kell a pályaudvaron aludni.Anthony írta:Malmöben mondjuk elég extra szállás árak vannak
Igaz történet alapján
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pedig most van sok jó áras jegy, london is megvan 3Kból odavissza.Pipita írta:Az mondjuk elég extra hely lehetett, a legtöbb helyen azért 35 koronáért már kapni sört, az olyan 1300-1400 Ft Amúgy a Ryanairnek hála már Malmövel sem kell szarakodni (ami fél óra vonattal és átmész a tenger alatt!!!), közvetlenül lehet repülni Budapetsről Koppenhágába is már.
Épp most akartam foglalni, a RyanAir azt hazudta, hogy 1500 a jegy, aztán mire a foglaláshoz jutottam, hoirtelen 6500-zá változott, úgyhogy most haragszom a mocskokra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az mondjuk elég extra hely lehetett, a legtöbb helyen azért 35 koronáért már kapni sört, az olyan 1300-1400 Ft Amúgy a Ryanairnek hála már Malmövel sem kell szarakodni (ami fél óra vonattal és átmész a tenger alatt!!!), közvetlenül lehet repülni Budapetsről Koppenhágába is már.
Épp most akartam foglalni, a RyanAir azt hazudta, hogy 1500 a jegy, aztán mire a foglaláshoz jutottam, hoirtelen 6500-zá változott, úgyhogy most haragszom a mocskokra.