ámen.“Annyit mondhatok nektek, hogy jövőre Icardi lesz Benzema helyén a Real Madridban,” mondta a Premium Sportnak.
kár hogy csak ott pletykálnak erről.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 23., csütörtök 10:45
ámen.“Annyit mondhatok nektek, hogy jövőre Icardi lesz Benzema helyén a Real Madridban,” mondta a Premium Sportnak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 23., csütörtök 6:34
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. november 21., kedd 19:47
Jól van, akkor legyen igazad, azért mentálisan gyenge, mert forgolódik a labdával meg, mert nem rakták a kezdőbe. Gondolom Isco is mentálisan gyenge egész karrierjében, azért tekeredik annyit a labdára meg lassítja a játékot.Nem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 21., kedd 19:41
Nem.Tudod mi a mentális gyengeség?
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. november 21., kedd 19:38
Tudod mi a mentális gyengeség? Amit Higany csinált a Bl-ben meg a válogatottban, akinek pl megvan a képessége, hogy berúgja a helyzeteket, ha odakerül, de fejben nem bírja el a nyomást és rendre lefagy nagy meccseken, aki, ha a padllóra kerül nem tud felállni onnan. Az, hogy Hámesz totyog a labdával meg forgolódik az szimplán fizikai korlátoltsága miatt volt, meg, hogy nem volt hajlandó jobbal a labdához érni.Dehogynem.A tétovaság,a döntésképtelenség,az állandó görcsösség,az hogy képtelen volt magát bejátszani a csapatba hétről-hétre,(Zidane hibája tudom,nem az övé),na az ilyesmiket hívják mentális gyengeségnek.
Nézd meg Iscot,ugyan abban a dalban volt,de ő nem afta föl,pedig ugyan úgy,seggelt a padon.
Özilnél is negmondtam,attól hogy valaki minden második meccsen ad egy gólpasszt,vagy lő egy gólt,amúgy meg -1 ember,az attól még nem üti meg a szintet.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. november 21., kedd 19:38
Ez nem igaz.morientes írta:Nézd meg Iscot,ugyan abban a dalban volt,de ő nem afta föl,pedig ugyan úgy,seggelt a padon.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. november 21., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 21., kedd 19:25
Akkor ne azt mondd hogy nem üti meg a szintet,hanem hogy nincs helye.Ide középcsatár és szélső kell. Dybalát hova tennéd be? Ki helyett játszana? Rendszeridegen lenne, ráadásul Iscot vagy az amúgy is alig játszó Asensiot szoríthatná háttérba. Ezért fölösleges elhozni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 21., kedd 19:23
Dehogynem.A tétovaság,a döntésképtelenség,az állandó görcsösség,az hogy képtelen volt magát bejátszani a csapatba hétről-hétre,(Zidane hibája tudom,nem az övé),na az ilyesmiket hívják mentális gyengeségnek.de ennek semmi köze, ahhoz, hogy "mentális szerencsétlenség", hiszen nem az.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. november 21., kedd 19:16
Ide középcsatár és szélső kell. Dybalát hova tennéd be? Ki helyett játszana? Rendszeridegen lenne, ráadásul Iscot vagy az amúgy is alig játszó Asensiot szoríthatná háttérba. Ezért fölösleges elhozni.morientes írta:És ennyi...Dybala nem kell, nem üti meg a szintet.
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. november 21., kedd 19:13
Tök jogos, hogy van bőr a képén jól játszani egy világversenyen, mikor tök színvonaltalan az egész.Egy ultra színvonaltalan VB-n,uszkve kb 5 meccsen.
Fizikiálisan lassú és egylábas, ez eddig sem volt titok, de ennek semmi köze, ahhoz, hogy "mentális szerencsétlenség", hiszen nem az. Az meg, hogy nem emlékszel, hogy a Sevilla-nak rúgott egy rakat gólt meg, hogy gól-gólpassz volt a Barca ellen, esetleg, hogy a Juve ellen BL elődöntőben mindkét meccsen gólpasszt adott, az inkább a te hibád. A kiscsapatok ellen hozta a gólokat meg a gólpasszokat, arról meg nem ő tehet, hogy Zidane csak 90%-ban ilyen csapatok ellen játszatta.Hogy realistát idézzem,megfakultak az az emlékek,én a tötymörgéseire,a tétovaságaira emlékszem,arra hogy 30 méteren rávertek negyvenet,a csodálatos mozgáskultúrájára amikor minden végtagja össze vissza kalimpált mintha a seggéből fordítva nőtt volna ki a lába,no meg emlékszem néhány jól eltalált lövésre,szaros granadák meg espanolok ellen.Na erre emlékszem én.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 21., kedd 19:06
Most is ezt játsszuk, nem tudom miről beszélsz és azt is leírtam, hogy nekem sem kéne, de attól még elférne. CR-t meg már tavaly is feláldoztam volna.numberone1 írta:Akkor sem tudtok meggyozni, h Dybala kell nekunk.
Tul sok ember lenne kozepre meg ez a nagy szabadsag legalabb 3 embernek szinten tul sok. Aztan ott van Asensio is, ha az altalad leirtak alapjan allnank fel akkor Asensio jateka kuka mert nem illene bele ebbe a jatekrendszerbe.Kerlon írta:Egy Isco-CR-Dybala működhetne bőven. Nekem mondjuk a dinamika/sebesség hiányzik nagyon előről, szóval Dybalat nem hoznám jelenleg, de 442-ben, a mostani felállásban is lenne helye szabadon alkotni Iscoval Benzema helyén.
Ahogy irtad nekunk dinamika kell gyorsabb emberek mint Dybala. Egy csatar elore es egy szelso.
Mbappet meg kell ujra probalni. Kovezzzetek meg, de en bealdoznam CR-t miatta. Addig nem fog idejonni senki amig CR kirobbanthatatlan es kore van epitve a csapat. Ha ez megtortenne, akkor nagyobb esely lehetne Mbappet leigazolni.
Bale helyett meg egy uj szelsotamadot.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 21., kedd 19:03
Tul sok ember lenne kozepre meg ez a nagy szabadsag legalabb 3 embernek szinten tul sok. Aztan ott van Asensio is, ha az altalad leirtak alapjan allnank fel akkor Asensio jateka kuka mert nem illene bele ebbe a jatekrendszerbe.Kerlon írta:Egy Isco-CR-Dybala működhetne bőven. Nekem mondjuk a dinamika/sebesség hiányzik nagyon előről, szóval Dybalat nem hoznám jelenleg, de 442-ben, a mostani felállásban is lenne helye szabadon alkotni Iscoval Benzema helyén.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 21., kedd 18:53
Egy ultra színvonaltalan VB-n,uszkve kb 5 meccsen.Hámesz "mentálisan gyenge szerencsétlenség". Az emeberünk a hátán vitte a vb-n a lesajnált válogatottját,
Hogy realistát idézzem,megfakultak az az emlékek,én a tötymörgéseire,a tétovaságaira emlékszem,arra hogy 30 méteren rávertek negyvenet,a csodálatos mozgáskultúrájára amikor minden végtagja össze vissza kalimpált mintha a seggéből fordítva nőtt volna ki a lába,no meg emlékszem néhány jól eltalált lövésre,szaros granadák meg espanolok ellen.Na erre emlékszem én.itt is miután padon találta magát, akármikor játszott hozta a pontokat. Ez kb a mentálisan gyenge játékos ellentéte.
És ennyi...Dybala nem kell, nem üti meg a szintet.
Behoznak ellenünk az utsó 10-re valakit,ahogy az szokott lenni,aztán megrúgja élete gólját.Adjunk érte gyorsan 80 milliot,mert világklasszis.. 10 percen belül csereként gól emberhátrányban a Barca ellen, ezt azért nem sokan hozzák.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. november 21., kedd 18:14
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. november 21., kedd 17:49
Dybala is rettenet egylábas, kb kettővel többször ér a labdához jobbal egy meccsen, mint Hámesz. Az meg nem tudom, hogy most honnan jött, hogy Hámesz "mentálisan gyenge szerencsétlenség". Az emeberünk a hátán vitte a vb-n a lesajnált válogatottját, itt is miután padon találta magát, akármikor játszott hozta a pontokat. Ez kb a mentálisan gyenge játékos ellentéte.Csak hogy én nem arra gondoltam hogy más poszt,hanem arra hogy nem olyan lassú,dinamikátlan,full egylábas mentálisan gyenge szerencsétlenség.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 21., kedd 17:42
Nem is értem komolyan. Egy Nápolyban rekordot írt és meg kell magyarázni.morientes írta:Csak hogy én nem arra gondoltam hogy más poszt,hanem arra hogy nem olyan lassú,dinamikátlan,full egylábas mentálisan gyenge szerencsétlenség.Pont az, csak egy kicsit mozgékonyabb.Az olasz bajnokságban Higuain sem kutyaütő,de az az olasz bajnokság.Icardi nem rossz játékos. Higuainnal ellentétben kiváló befejező, szóval már jobb.
HozzászólásSzerző: morientes » 2017. november 21., kedd 17:39
Csak hogy én nem arra gondoltam hogy más poszt,hanem arra hogy nem olyan lassú,dinamikátlan,full egylábas mentálisan gyenge szerencsétlenség.Pont az, csak egy kicsit mozgékonyabb.
Az olasz bajnokságban Higuain sem kutyaütő,de az az olasz bajnokság.Icardi nem rossz játékos. Higuainnal ellentétben kiváló befejező, szóval már jobb.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. november 21., kedd 17:16
Pont az, csak egy kicsit mozgékonyabb.morientes írta: No azért ő nem egy James Rodriguez tipus
Attól nem kell tartanod. Válogatottban alig játszik, akkor is rosszul. Ott kijön, hogy akkor használható, ha középen központi szerepben tud lövöldözni.numberone1 írta:Dybala is jo helyen van ahol...de tartok tole, h lesz egy jo VB-je es ot rantja be Perez, remelem nem.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. november 21., kedd 16:11
Realista24 írta: Látom kopnak az emlékek. Higu elég sokáig itt volt, és a franciát is szopatták annak idején bőven. Arról meg nem a francia tehet, hogy súlytalan volt Pipita a BL-ben, Karim meg szárnyalt akkoriban még.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem