Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Na szépen kipucolták a kerete, jövőre már csak Khedirát kell elküldeni meg esetleg Di Maríát. És hozni valami ultimate középpályást.
Tényleg, Khedira kivételével mindenki távozott, akit akartam hogy menjen, nyár elején nem gondoltam volna.
Kaká, Higuaín, Özil, Callejón.
Tényleg, Khedira kivételével mindenki távozott, akit akartam hogy menjen, nyár elején nem gondoltam volna.
Kaká, Higuaín, Özil, Callejón.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2013. szeptember 3., kedd 0:42-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen. Nem hiszem, hogy Nachot hagynánk Marcelo mögött.Realista24 írta:Nem hinném. Siqueira a Benficáé egy évre kölcsönbe.
Amikor tavaly megkapta a folyamatos játéklehetőséget, jól játszott és nagyszerű volt a hozzáállása. Ő tényleg nem pad szint, de a fene vigye el, ha két ilyen jó játékos van egy posztra. Szerintem itt neki nincs jövője, ezt sajnos be kell látnom nekem is, mint Coentrao fannak. Csak akkor már ne a MU, mert utálom őket mint a sz*r.Ha marad akkor nagyon változtatnia kell a hozzáállásán is, a szurkolók biztos nem fogják csipázni őt.
But he is a good boy...
így viszont elég szűk a keret. 22 fő. coentrao nélkül. siquira most jön akkor?
ez a köli 1 évre a legszarabb döntés volt.
Murmurs of Manchester United were too late in handing paperwork for Fabio Coentrao, meaning a deal COULD be off. Nothing confirmed
ez a köli 1 évre a legszarabb döntés volt.
Murmurs of Manchester United were too late in handing paperwork for Fabio Coentrao, meaning a deal COULD be off. Nothing confirmed
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2013. szeptember 3., kedd 0:39-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem hinném. Siqueira a Benficáé egy évre kölcsönbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Özil:
Jó játékos, sajnálom h elment, sok sikert neki abban a szar arsenalban. Nem értem minek nyilatkozta h ő küzdeni akar, az meg szintén hülyeség, hogy Perez küldte el. Padra szorult, nem kap fizetés emelést, jött egy zsíros ajánlat amit a csapat hülye lett volna nem elfogadni, ő meg köszönte szépen és ment anglia, a szar idő kemény foci országába, és egy kupa esélytelen csapatba.
Coentrao:
Lenyilatkozza, hogy nem érzi jól magát, menni akar. Akkor mennyen is. Válogatott szinten én mindig is a portugáloknak szurkoltam, spanyolok csak utánuk...a portugál játékosokkal mindig kicsit elfogult vagyok, de a pad elkoptatta a hátsóját, elnézve a képeket van rajta felesleg is elég. Ha marad akkor nagyon változtatnia kell a hozzáállásán is, a szurkolók biztos nem fogják csipázni őt.
Khedira:
Ez a nyár legnagyobb hülyesége, ha volt olyan ajánlat, akkor elkellett volna adni. Így kb biztos h jövő nyáron passzoljuk el.
Jó játékos, sajnálom h elment, sok sikert neki abban a szar arsenalban. Nem értem minek nyilatkozta h ő küzdeni akar, az meg szintén hülyeség, hogy Perez küldte el. Padra szorult, nem kap fizetés emelést, jött egy zsíros ajánlat amit a csapat hülye lett volna nem elfogadni, ő meg köszönte szépen és ment anglia, a szar idő kemény foci országába, és egy kupa esélytelen csapatba.
Coentrao:
Lenyilatkozza, hogy nem érzi jól magát, menni akar. Akkor mennyen is. Válogatott szinten én mindig is a portugáloknak szurkoltam, spanyolok csak utánuk...a portugál játékosokkal mindig kicsit elfogult vagyok, de a pad elkoptatta a hátsóját, elnézve a képeket van rajta felesleg is elég. Ha marad akkor nagyon változtatnia kell a hozzáállásán is, a szurkolók biztos nem fogják csipázni őt.
Khedira:
Ez a nyár legnagyobb hülyesége, ha volt olyan ajánlat, akkor elkellett volna adni. Így kb biztos h jövő nyáron passzoljuk el.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
egy évig kölcsönben lesz elvileg Manchesterben...Realista24 írta:A Marca szerint maradt Fabio.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Fabiot nagyon szeretem, örülnék neki nagyon ha maradna. Csak hát Marcelo...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Remélem így lesz. Mondjuk múltkor azt írtam, hogy abszolút nem padra való játékos és kell neki egy másik csapat, de tényleg hátha kapna lehetőséget, meg aztán kitudja...hosszú a szezon.Realista24 írta:A Marca szerint maradt Fabio.
But he is a good boy...
érdekes lesz, ha ez igaz... szívem szerint nem szeretném, ha eligazolna, de nem érzi itt jól magát és így itt tartani....BBeno írta:nem értem én ezt a coentrao ügyet. kölibe semmi értelme. pénzt nem látunk belőle. maradia kell.
és a pótlása is meg van állítólag....
én örülnék neki, elég volt ez az Öziles sztori is....A Marca szerint maradt Fabio.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Marca szerint maradt Fabio.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Nem, csak őt átba ta az arabus kéccázzal...te most komolyan átmásoltál egy kommentet az eb-ről és átírtad a gyros árát?
Özil 11-es számot kapta.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
nem értem én ezt a coentrao ügyet. kölibe semmi értelme. pénzt nem látunk belőle. maradia kell.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Őt kicsit sajnálom, bár tudom, hogy csak felesleg volt. Amúgy megvehetted volna Kakát, max a fizetését kellett volna bankrablással biztosítani.matteo írta:Nagyon fasza üzletet csináltunk Kakával! Gratula
Én ma ennél 690 ft-tal költöttem többet Gyrosért, lehet inkább Kakát-kellett volna megvennem...
Özilt Perez küldte el ebben biztos vagyok, szóval nem kell köpködni, bár én sem örülök neki, hogy elment, de 50 misit megért. bőven.
ja, ez lenne a legegyszerűbb, gondolom már nem volt idő megegyezni az árában... de azért az jobb lett volna, ha pénz is van belőle...BBeno írta:NEWS: Independent and Marca confirming that Man United managed to sign Fabio Coentrao on a season-long loan
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Akk várható még Siqueira bejelentése is?Realista24 írta:Nem tudni még. Elvileg ment a fax a szövetségbe, de hogy igaz vagy sem...
NEWS: Independent and Marca confirming that Man United managed to sign Fabio Coentrao on a season-long loan
- Galacticos
te most komolyan átmásoltál egy kommentet az eb-ről és átírtad a gyros árát?matteo írta:Nagyon fasza üzletet csináltunk Kakával! Gratula
Én ma ennél 690 ft-tal költöttem többet Gyrosért, lehet inkább Kakát-kellett volna megvennem...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudni még. Elvileg ment a fax a szövetségbe, de hogy igaz vagy sem...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Coentrao úrfi akk maradt v. ment?
- matteo
Nagyon fasza üzletet csináltunk Kakával! Gratula
Özilt Perez küldte el ebben biztos vagyok, szóval nem kell köpködni, bár én sem örülök neki, hogy elment, de 50 misit megért. bőven.
Iker-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Xabi-Modric-Isco-Cristiano-Bale-Benzema
2013-14
2013-14